Сестри играят кючек в реанимацията (видео)

Спонтанна артистична изява на медицински сестри в частна болница в турския град Анталия предизвика яростни критики в цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Сестри играят кючек в реанимацията (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

можеше да не ги уволняват, ами да ги бяха пратили в моргата. там можеше да си танцуват кю4ека на смъртта, колкото си искат.

Не се вълнувай, човече. Който не е усетил аромата на бясно разлистващата се закъсняла пролет в подмосковието, на черёмухата или на поривистия вятър над Нева, или вкуса на току що изпечения пирог с капустой няма да те разбере. Хората по онова време бяха открити, можеха да пеят и да обичат. Да запазим с благодарност тези спомени и да посъчувстваме на онези, които не могат да ни разберат.

Два пъти ми се е случвало да излизам от упойка след операция в интензивното. И двата пъти към светлината на съзнанието ме водиха човешки гласове - единия път имаше детенце до леглото на съседа, чийто смях ме върна бързо към живот. Та на мен ми беше полезно да чувам музика и смях в пограничното мт състояние. Не виждам аморалност и престъпление в танца на сестричките. Още повече, че едната с танцови стъпки пртича към пациентката да се погрижи за нея.

Хаха! "етнически нетолерантен"! И вие сте едни путки майни!

Странен народ са турците и не им пука от нищо.А каква лъскава болница и модерна апаратура.А ако знаете къкъв разврат има по българските болници.

Тоа па - разврат?! Едно приятелче лежа в турецка болница и биде надлежно "изнасилен" от две сестрици. Ама много хубави и двете- като капки. С едната още имат "роман". Ходи редовно до Цариград - да топне чушката.

Да пратя жената тогава?

Че какво да играят ханъмите?! Да не играят рок.

Сестри играят кючек в реанимацията Явно така реанимират пациентите.

Простащината е еднакво уродлива навсякъде - и в България, и в Турция, и в Норвегия... На всички онези, които не виждат нищо лошо в такова поведение ще кажа, че това е интензивно отделение, т.е. място, където се спазва специален режим поради изключително тежкото състояние на пациентите. Лежал съм дни наред в реанимация и трябва да ви кажа, че и без друго пациентите, които са в съзнание за (по няколко часа в денонощието) преживяват агония заради упойките, болката и куп други причини. На тях са им необходими спокойствие и изключителни грижи. Дано на никой от вас не му се наложи да разбере за какво говоря.

Баш, насред болницата им се доиграло кючек!?Ако наистина са уволнени, сега ще видят къде играят кючек гладните!?

Аферим къзчоджуклар, машалла! Време е и нашите да разпускат така!

Абе тая реанимация май е много добре обосурдвана, нови мебели, легла, апаратура, чистота. Сестрите и те стегнато облечени. Нашити реанимации дали са така?

Частна болница, четеш ли

В началото май играят българско хоро ?

Сладурки! Много е гот и за болните и за персонала. На такива места е нужно психично разтварване. Всичко е в рамките на прилично и допустимо поведение. Адмирации!

в наша болница сестри бяха снимали пациентите голи...и ги показваха с гордост...ами-морал!

Е, това вече е гадно. Ако бяха поиграли ръченица или кючек да развеселят болните и себе си-адмирации, но това е подигравка зла с болните хора. Съвсем по нашенски-злобно. Отврат!

Хората не могат да поолабят ... То само работа "пак не е работа" ...

ако бях на ваше място щях да се срамувам че съм бил в ссср ,па макар и по работа ,и че съм кръстник на рускиня пък била тя сега в швеицария ,и си мисля че сте бил в пуличен дом а не в болница щом си бръкнал от уважение на "сестрата" под поличката

По-просташки коментар трудно се среща! АДМИРАЦИИ за ЛУДИЯТ МАКС...историята си заслужава. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

Какъв е проблема: че са били без забрадки или че не са травестити? Защото аз не виждам нещо лошо че момичетата са дали глътка настроение на болните (няма силна музика а и танците и облеклото са доста по прилични от това дето се лее по ТВ стандартно).

Да дойдат в наще болници. Тук и без това нямаме персонал - почти всичкия избяга в нормалните държави. Тамън няма да се занимават да друсат, гадни гюбеци, и хем ще научат някое хорце. Иху!

да пуснат какви ги вършат в моргата.

Ленинград - ЗОЖ

Te в Булгаристaн играя кючек в реанимация , та камо ли в Турция! Това е бъдещето. В събота бях на ресторант, трагедия, всичкото млади дихатели умират за кючеци и цигански маанета! Явно това е бъдещето на България!

това е нищо...тука трепят пациентите...

трепят пациентите ама им спасяват органите

Сами се трепете с пушене, поркане и идиотско каране по улиците

Ох, маминият светец.... Добре, че си ти - да ни отвориш очите!

сестрите друсат кючек..болните дено са на системи или на командно дишане немат думата. Реанимация та дрънка...това ли е прехвалената турска медицина? Май са само едно рамо пред нас.

на този наш народен танц? Били са в отпуска в България или?

И от кога циганската работа в турция е новина в България? И защо...

Защото, Курчо, утре и нашияте феодали, ще почнат да ни уволняват за щяло нещяло. Утре някой лабилен директор на болница, ще се амбицира да си уволни персонала, където по принцип го няма, за това, че са разучавали стъпките на Дунавското или Пайдушкото хоро...

те уволняват глупаци и некадърници като тебе

Мен ако питаш трябва освен да уволняват а и да бият! Като искат да учат хоро и разни там ориенталско-примитивни танци да си ги учат не на работното място! На работното място се работи!!! Такива ако ги хвана при мен да го правят това не само, ще ги уволня а и с шутове ще ги изкарам от офиса на улицата!!!

Та значи върви проверка в нашенска болница: влиза комисията в една от стаите, там пациента взел порно списание и се "упражнява". Комисията - ама какво е това??? Ааа, лекуваме болния от импотентност. Комисията - ок Втора стая - подобна история, некъв гледа порно филм.. Ми лекуваме го от п. слабост. Комисията - ок В третата стая пациент награбил сестрата и "работи здраво". Комисията - а тук клиничния подход защо е различен? доктора: Ами първите двама са по здравна каса. А този тук си плаща...

лол

В Турция има ред, има и държава, тука - държава йок, ред - йок. Те министрите тук играят кючек и се яхат като магарета едни други....

супер нов метод за лечение, за дигане кур ажа на пациентите. Много дори иновативно си, баш.

Какво прави Пепи Менгелето

какво роптаете бе, може женичките да могат да правят това най-добре!

Единственото, за което може да бъдат обвинени е, че танцуват ужасно бездарно. Иначе голямата работа - дори това може да се е отразило добре на пациентите.

Абе чалгата, като цяло е противно занимание, но тук все пак им е национална черта. Егати скапаната полицейска държава - да те уволнят затова, че танцуваш пред полу-"зеленчуци" в безсъзнание!!!

За нас - чалга, за тях - поп музика :) Наистина е кофти да те уволнят, за това, че си се веселил, при това - предпазливо.

нестандартни и иновативни практики, кво толкова.

Гадни турци!Мръсни мюсюлмани!

А ти откъде знаеш, че са мюсюлмани - да не си имал интимна връзка с тях? В Турция има и други религии, включително и православни християни. И те се веселят по същия начин.

но мнението ми за турците е много добро! Чудесни хора и мнага верни приятели...А бе, по-качествени са от нас-SORRY!

Този е провокатор - изтрийте написаното от него. Нищо чудно и да е от ДОСТ - за тях нагнетяването на етническо напрежение е от полза преди изборите!

Ох на дяда, да дойда при вас да ме излекувате душички.

Всъщност положителните емоции и смехът може да ускорят процесът на оздравяване. А и забавленията водят до сплотяване на колектива, съответно и желание за ходене на работа. Нямаше да имам положително мнение за сестрите, ако се забавляваха за сметка на някои от лежащо болните, но такова отсъства. Единствената им грешка е че са снимали.

99.9999% съгласен с Вас, освен добре е че са се снимали да дадат положителен пример и на други клиники. Преди две седмици бях в интензивно отделение и на четвъртия ден си танцех със слушалки на ушите за радост на останалите пациенти и сестрите също.

Е, все пак това е един кючек. По-опасните работи ги върши малоумния им президент.

Съгласен съм не кючек и сиртаки, ами и лебедево езеро да играят, само и в България да има такива болници...

И какво толкова са направили, че да ги уволнят?Най-много да събудят някой от комата, че и с веселба, за което роднините цял живот ще са благодарни:)

Без коментар! Видеото е достаъчно красноречиво!

За етичния стандарт не знам, ама вижте им болницата!И в правителствена най-вероятно не е така.

Най/обикновена! Ти май скоро не си влизала в бг болница.

Какво толкова е станало, ако няма някой умрял?

Докато си стоят в Анадола, нишо не е станало. Ако влязат е ЕС, тогаз ...

ВСИЧКИ СА ГЮЛЕНИСТИ И СА В ЗАГОВОРА ДА МЕ УБИЯТ. ВЕДНАГА НА СЪД И ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯТ СЛЕД ТОВА !!!!

това кючек ли е??? иначе да заслужават да ги обесят на забратките им

Всъщност в началото момчето и момичето играят хоро, което е почти като нашенското право хоро.