Турция: Дипломацията с Холандия не е замразена

Дипломатическите отношения между Анкара и Амстердам не са замразени, уверява турският вицепремиер и говорител на правителството Бекир Боздаг.

Обратно в новината

Коментари - Турция: Дипломацията с Холандия не е замразена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха Турските ни братя показаха на холандските юдеи откъде изгрява слънцето:)

Супер ми е смешно когато две мюсюлмански държави както Турция и Холандия се правяр на скарани.

Да казваш на видимо лошото, че не е така, както изглежда е дипломация, но със сигурност не трябва да вярваш на собствените си думи, защото означава да бъдеш и за лудницата. Така остава само за лековерните да вярват , че с Холандия не са прекъснати дипломатическите отношения. Сега всички от ЕС ще трябва да се правят, че само Холандия има някакво недоразумение с Турция, но всички са наясно, че проблемът не допуска преговори с тоталитарна Турция, която е поставила под въпрос изпълнението на членството си в НАТО, но си остава като част от международния икономически картел за нископлатената работна ръка.

Турция е много благородна, въпреки бруталното поведение на Холандия, която вчера се държа като настъпана жалба и огласи крещейки, че късала отношенията с високоразвита, просперираща Турция. Ако отворим мухлясало-прегънатите страници на холандската история, насъбрала отровни спори и фунгии, ще се натъкнем ужасени на редица реално-исторически примери за брутални завоевания, тероризъм и насилие над жени от т.н. нидерландски "крале" и тям подобна (псевдо)холандска "аристокрация"-паплач! Каква култура има тази държавица- силиконово джудже, по-нищожна дори от кремълското лилипутче? Холандия може да се "похвали" само с един шизофренясало-параноичен драскач Ван Гог, болен от тежък сифилис в последна фаза и всички венерически болести накуп, изгонен с право извън Европа на безплодно-скалист остров, където е сеел заразата сред грозни диваци, без да подбира джендъра им, а в паузите между отделните мърсувания е "рисувал" мерзки голотии, дивашки оргии и върли секс-вакханалии с отвратителните, груби тела на беззъбо-пъпчасали хавайски баби, целите в гнойни рани от ухапвания на гърмящи змии, бесни кучета Динго и злобната муха ЦЕЦЕ. Да не говорим, че нидерландските варвароподобни същества са участвали доброволно и без свян в Кръстоносните Походи, които са проява на Висша Форма на Ужасяващо-вкочаняващ Тероризъм (ВФУвТ) , Мерзко-маниашко Завоевание (ММаЗ), както и на насилие срещу жени, хомосексуалисти и третополови, масово изнасилвани отпред и отзад из тъмно-вековни гори, вмирисано-отровни блата, обратни канали и прочие перверзно-вонящи местности! Освен това историята гъмжи от примери, (както главите на холандските политици от бръмбари), които показват как нидерландските варварски племена са изнасилвали жестоко и многообразно нищо неподозиращи воини от високоразвити нации, заклещвани из дюните на тъмно-омърсените плажове директно върху вонящия пясък на отвратително-ветровитото Северно море!!! Ужас!

+++++

От всичко казано се вижда, че ти е тежка заранта и бедните холандци обират емоции, които дълго си крил от околните ти. Иди някъде да си поговориш с някого да ти мине, че си неспокоен. Утре холандците ще се сдобрят с турците, но на теб може да не ти е минало и ще се влоши състоянието ти.

Никаква информация не давате.