Франция се бори за всеобщо признаване на арменския геноцид

Париж ще продължи да се бори за всеобщо признаване на арменския геноцид, заяви френски държавен секретар по повод резолюцията, гласувана вчера от Бундестага.

Обратно в новината

Коментари - Франция се бори за всеобщо признаване на арменския геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геноцида над Българите - ( над моя народ) продължи от 1393 до 1878 и 1913 г. е финалния етап. Геноцид не само най-дългия, но и сред най-страшния, най-варварския, най-жестокия. с милионите убити, милионите осакатени жертви, хилядите откраднати български мъжки деца, хиляди насилствено потурчените. Сатана ти знаеш защо пак съм дошъл, знаеш, че никой не е забравен и нищо не е забравено, не са забравени дори и венецианските евреи шпионите които откраднаха и дадоха ключовете на турците за да падне крепостта Търново през 1393. кажи Сатана аз пак те питам дали ще ти е по силите да поправиш всичко това или ще ти е по-лесно да те изоблича и да бъдеш унищожен вовеки веков?!

който се провежда хиляди години и е в терминална фаза защо не се споменава? Кога ще се събудят белите маймуни?

Не усещате ли как ни се подиграват?През ден през два разнищват разни етнически въпроси,само и само народите по между си да се скарат и да няма разбирателство.Не се потдавайте на гнусни инсинуации.Минало,заминало.Да имало е геноцид,но защо се чопли и рови.Кой печели?

Само наш Бойко какво ще прави? Преди време каза, че не било геноцид, а "масово избиване". Нарочно не каза геноцид. Ама след като началниците му от Европа все повече отиват към признаването - той кво ще прави?

Наполеон турчин ли е бил?

Не, не е бил. Радавал го е франсе. Наполеон има принос към философията. Доказал е законът за преминаване на количествените натрупвания в качествени изменения. Направил го е с твърдението: "Един мамаелюк с лекота се справя с един френски гренадир. Обаче двама френски гренадири лесно побеждават трима мамаелюка".

Признаването на геноцид е акт единствено и само на морал и извинение.Не го считам за реваншизъм и/или подтик към закъсняла в историята,мъст.Какво толкова? Франция отдавна трябваше да вземе такова решение-за всеобщо признаване на геноцид над арменците. А ние какво правим по въпроса? До колкото си спомням,имаше остър дебат по темата в българското НС.Тогава,воденото от Местан ДПС,демонстративно и нагло,напусна залата.Пък останалите.....отхвърлиха предложението,да не разсърдим Ердоган случайно. И дума не се обелва в БГ за 150 хил.избити тракийски българи през 1913г.,само за 14 дни!

Това е удар върху турската държавна доктрина, защото турците се отказаха от идеалите на Кемал Ататюрк. Така се показва на турците, че основните сили на Запада не ги приемат в този антиевропейски, социален, културен и религиозен формат. Ако тези велики сили не бяха прогледнали, можеше големи беди да ни сполетят, както бяха тръгнали да пълзят насам. Бог ни опазва от голямо зло! Да се слави името му!

ФРАНЦИЯ БОРИ СЕ ЗА ВСЕОБЩО ПРИЗНАВАНЕ НА ГЕНОЦИДА ИЗВЪРШЕН ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НАД МЕСТНИТЕ ИНДИАНЦИ !!! ПРИТЕСНЕН СЪМ ОТ ОТНОШЕНИЕТО НА ФРЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !!!

ФРАНЦИЯ БОРИ СЕ ЗА ПРИЗНАВАНЕТО НА ГЕНОЦИДА НАД ПАЛЕСТИНЦИТЕ ИЗВЪРШВАН С ТВОЯ ПОДКРЕПА ОТ ИЗРАЕЛ !!! А ЗАБРАВИХ ТЕ СА МЮСЮЛМАНИ И МУРГАВИ ЗНАЧИ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ !!!

ФРАНЦИЯ БОРИ СЕ ЗА ПРИЗНАВАНЕТО НА ГЕНОЦИДА НАД АЛЖИРСКИЯ НАРОД !!! ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ В ИМЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА !!! ФРАНЦИЯ ИЗБИ 1,5 МИЛИОНА АЛЖИРЦИ !!!! ФРАНЦИЯ ИМАЙ МАЛКО СРАМ И НЕ СЕ ОБАЖДАЙ !!!

Вече писах, че признаването днес не засяга арменците. Те са само претекст. Днес признават за геноцида, на есен се образува кюрдска държава заемайки част от Турция, Ирак и Сирия. Това е целта на занятието.

Въпрос? И ако се признае, та какво? И аз признавам че вчера съм обядвал, и кво? Днес пак ще обядвам, е и? Ей тая локална и световна бюрокрация с разните там политици, икономисти, политолози и стотистици се чудоят още каква безполезна работа да свършат и колко още могат да откратнат от всички останали.

Айде де кога ?

Айде да сме ЧЕСТни. Англичаните избиха милиони в Африка и Индия, Испанците изтрепаха Инките, Германците попиляха евреите, турците избиха над милион арменци, а ФРАНЦУЗИТЕ ИЗБИХА МИЛИОН И ПОЛОВИНА АЛЖИРЦИ през 1962-ра.

Само еврогейове могат да се борят така безрезултатно, защото те иначе не умеят. Християнският свят, явно иска да съхрани поне още малко тази гаснеща арменска страна, останала едва с 2 милиона граждани и подпирана все още военно от Русия, защото в противен случай ще бъде изтрита за 2 дена от азерите. Християните да се сърдят на себе си, намаляват, застаряват, загубили възпроизводителните си способности свършват. На сцената тържествено се появява ислямът, къде маскиран като бежанци, а къде със блестящите си икономически достижения и рекорден ръст като Турция. Тъкмо за това довчерашните велики сили като Франция днес обхваната от стачки, Русия с полугладен народ, Германия с все по малкото германци и повече турци в страната, всички тези страни са особено загрижени от могъщия подем на страната край Босфора и ги обхващат неспокойни сънища, присънват им се кошмари като повторение на средновековието, виждат как християнски западнали страни падат по 5 по 6 наведнъж под кървавия меч на завоевателя, събуждат се с пълни памперси.

Пич , ти сериозно ли? Само като прочетох "всички тези страни са особено загрижени от могъщия подем на страната край Босфора " и щях да се задавя от смях.Ако бях на твое място вместо да тропам глупости щях да се замисля какво идва след шамарите от Франция, а сега и Германия - кой ще е следващия?

Франсетата и ингилизите винаги са подкрепяли Османската империя и заради това сме "съжителствали" 5 века. Защо не признаха геноцида през 1919 г? и да накажат загубилата войната Османска империя с откъсване на територия и създаване на арменска държава? А, да, бяха заети да местят граници в Европа и Азия, за да защитят интересите си. Лицемери. Иначе приветствам резолюцията за геноцида. Бясното куче Ердоган трябва да изчезне и само обединена Европа може да го спре. САЩ нямат интерес от това.

Може и да не е много хубаво да се говори така и да изглежда злобарско, но мед ми капе на сърцето винаги когато тюркието е навирано в кучи г*з!

Вече имат успех, аз го признавам! И повличам крак, след мен ще го направят милиарди.

как ЕС мазно го намества на едно място. Време беше.

Ще последват критики към нашия парламент и правителство от страна на френския посланик. Също така ще има и забележки от страна на турския посланик. Да не съм на мястото на Борисов и Плевнелиев :)

гошо Ако искаш да пробваве, а? Едно е ясно, че още сте много малки за да пишете подобни съчинения. Още мама и тати ви носи хляба в къщи. Турция тогава още не е съществувала за да носи вина за нещо! А Германия е съществувала преди Хитлер и след нея. Тя е съществувала и преди кланетата в Африка, и мисля че имено точно тя няма право да признава нещо, което тя самата го е правила. Няма право да се меси в вътрешните работи на суверена държава.

Типични европейци: борят се активно, водят даже борбата, а....тихомълком те самите се скатават. Тяхната декларация е от вида "някой някога нещо бил направил"..

Шило

"Всеобщшо признаване на арменския геноцид..." Няма да стане. България такава декларация няма да приеме. Не ми се обяснява защо.

Може и да приеме, щом Германия официало го призна!

Шило

Не вярвам. Кой ще гласува? Доган? Местан? Или тези: "Само да не разсърдим Ердоган!"?

"Крайно важно е в духа на помирение страните да са способни да гледат в лицето своето минало чрез открити и откровени дебати" Да бе, колкото македонците ще спрат да си изопачават историята, толкова и турците ще го направят.

Освобождаване на Константинопол от ислямската паплач.

Дано успеят да се преборят с робите на Султаната, ЧЕХльо и Тикватъ. Те като чуят Турция и се крият в мишите си дупчици

Крайно време е да бъде признат и геноцидът над бългаския народ от османските катили!

-турските катили. Османци няма, има османски турци. Защо щадите нежните турски душици.

Какво е сега това разлайване с арменците? Евреите и Израел не ни ли стигат, че от 50 години се водят войни заради тях?

останалите 26(25) да не се ослушват !!!