Борисов отиде при генералите заради ситуацията в Турция

Премиерът Бойко Борисов и висши военни обсъдиха мерките, които правителството и службите предприемат по отношение на събитията в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отиде при генералите заради ситуацията в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Цецо да отиде в Мюнхен при приятелите си от "Ханс Зайдел"!

като ги гледам сегашните офицери - с тумбаци, ама и с мустаци. Малък бях - на няколко годинки но помня - до нас живееше офицер - строен като фиданка, с перилина, със сабя - показва се под перилината, с шпори на ботушите. Красота. А и да си жена на офицер - трябваше да се проверява потеклото ѝ - а не някакви тьотки.

100така ли гониш/саби и пелерини/това кога бе??????????????

Борисоооов тъй става като не правиш някое и друго "темане" на аскера! Гледай да не вземат да те "сготвят" и тебе!

При генералите хубаво е отишъл, ами ВОЙНИЦИ ? Защото генерали, командири, щабни плъхове и разни лежачи в София с лопати да ги ринеш из разните му там щабове, академии, логистични центрове и др. простотии. НО войници и армия нямаме.

"Добре е, че в този критичен момент не сме сами. Част сме от най-големите демократични общности - ЕС и НАТО. Мястото на България е сред това голямо демократично семейство. " Та ако човек не се впряга, ще отиде да се грижи за семейството и бизнеса си. Само че в случая не е така - ЕС ли е сигурна структура, или НАТО е такава? И двете са обезпечени със собствени ресурси, управляват се кадърно? Кое е вярното? Британците защо напускат кораба? Те разбират от такива неща, нали? А държавата с втората по численост армия в НАТО как за 6 месеца светна като коледна елха и застана в стойка за задна прашка? Е..ва ти Южния фланг на НАТО, те за Северния се разтревожили... А у нас ми е ясно - вождовете са тук, какво правят индианците, дъл' шЪ са навият да вървят по акъла, дето се опитват да ни набутат в главите - да вадим чуждите кестени от огъня с голи ръце? Много въпроси, ще чакаме отговор. И Бог да пази България и българите!

Маските падат, стават опасни и набутват страната във война, обещават им от чуждите посолства дял от бъдещите грабежи и тия селянчета дето уж управляват си верват ..

Прибалтика, Полша и Румъния поддържат антиварварската позиция на ЩАТИТЕ, та да направят санитарен кордон на путлерастките чингисханофци.

Заради тая криза от сабален нямаме вода на "Хиподрума", вие луди ли сте бре, умирисахме се!

ПУШИЛКИ!

За 27 години "демократичен преход" т.н. сдс имаше възможността да подготви хиляди качествени кадри за силовите структури - армия, данс, мвр, съд, прокуратура, следствие, но уви, оказаха се предатели на собствените си избиратели.

сдс не са били на власт 27г , а само 5 , друг е въпросът , че са манипулирани и доминирани от дс и милицията !

Г-н м-н председател, от моя чичо полковник знам едно - ако не храниш своята войска ще храниш чуждата! имайте го предвид, защото БЪЛГАРИЯ Е УЯЗВИМА! На ВАС се пада отговорността да можем да задържим и опазим поне за 3 дни нашите семейства и РОДИНА. Предполагам 3 дни ще са достатъчни МОСКВА да се задейства.

бешело....чакай ти Москва да се задейства.... за да получиш , първо трябва да дадеш, култова реплика, а ако се сещаш и сцената... с даването

Ние сами не можем да се опазим. Ако не е Москва, тогава трябва да имаме поне още две алтернативи.

Първо Чехльо говореше за някаква война като Чехльо с органчето си. Сега гледаме някакъв коскоджа ми ти тип, който се среща с някакви охлюви, които били български генерали... Е, от какво ги е страх и двамата? КОГАТО ДОГАН БИ ЕДИН ШУТ НА МЕСТАНЧО - КЪДЕ БЕ, МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА, ОТИДЕ ТОВА МОМЧЕНЦЕ ЛЮТВИТО??? НЕ ПОМНИТЕ? А БЕШЕ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ПРИ Сюлейман Гьокче! Старите играчи Доган и парлама дебилният Бушон Пеевски изчезнаха от всякакъв вид полезрение и бизнес. И - коя е алтернативата на ДПС? Все още нерегистрираната ДОСТ, зад която седят Ердоган и ИМАМИТЕ! Казах вече - ще искате обратно ДПС, докато някой имам ви дудне сутрешен Алах Акбар!

Вие си ратифицирайте!!! Целта е - до Виена червения байряк с полумесеца!?

Така е , агалар! Ние ръка срещу Падшаха няма да вдигнем!

Боцко си пази задника, знае, че американската армия ще го пази и от "л'бовта" на българския народ. Тоя, за да спаси лайнян.та си кожа е готов да затрие всички и всичко.

Кой го пази бе? Направил Бойко свир*и на ФБР, ЦРУ, пратил Цеко като вътрешен министър на турне в УСА цял месец, а сега пратил и Бъчварова да показва кау-гърлски шапки на мексиканската граница. Утре краварите ще убедят нашите мики-маусчета, че е по-добре да сме под крилото на Турция - НАТО член от 1952-ра година! И да премем 100-200 хиляди турски военни в България, въвеждайки два официални езика - турски и български.

Бочко става опасен. Тоя не знае какво прави. Накрая ще ни въвлече във бойна. Толкова го ненавиждам тоя.

Какво те е страх от армията бе "вожде".Та нали само бодигардовете ви и поддържащите ви мутри са повече от армията.За разлика от селскостопанската армия на агронома Ненчев,твоята е по добре въоръжена.Смее ли някой да ти противоречи.

Аз не разбрах за какво е била срещата, на какво дередже сме и какво ни очаква. Разбрах само, че Бочко е предоставил територията на страната ни на Натовски войски и, че отново ни е набутал да плащаме големи суми (този да не смята, че всички притежаваме петролни кладенци! или е напълно луд!?). За разлика от него Ердоган си действа и си казва ясно на хората какво се случва .

Боцето нещо го фана шубето, да не му спретнат и на него едно превратче. Току виж Волечо му вземал службицата на ленторезач. М-мм бу ха-ха-ха.

A къде се скри "главнокомандващата"? На майдан ли отиде или в Армения?

Е, можеше да поясниш, че главнокомандващият е Чехльо Скалистите Планини...

дебелоглав банкянски продажник,кой е режисьорът на тази ти постановка?

го метнаха тумбаците? Едно време сме имали капитани, но и е имало кой да водят и сме печелили войни. А сега тия кого ще поведат? Аз па кво питам...тия ще се влачат ако се наложи да тичат...

Ъ... Те генералите повече от войската!

прав. Но ако прибавим обаче и полковниците (т.е. потенциалните генерали) + останалите писарушки (които са виждали БТР, танк или самолет по телевизията) то със сигурност ще имат сериозно числено превъзходство.

За съжаление ситуацията наподобява края на 14 век. Държава в разпад, професионална но малочислена армия и лидери инересуващи се само от дребни далавери. Не е трудно да се предвиди сценария. Радикализиране на Родопите, закъсняла реакция на службите, и нападение от ердоган в защита на "малтретираните ни братя" . С тези глупаци отпред този със сакото и дънките и онзи с мустаците, може да се надяваме , само бог да ни пази

Ето ги.Появиха се тези късогледи плиткоумници, дето сочат с палец надолу. Платените драскачи се интересуват само от жалкото им заплащане. За държавата не им стига акъла да мислят

демокрация, в България все още няма проЕвропейска и проНАТОвска партия, целият партиен и бизнес "елит" миришат на чизми и партенки, та се не трае. Тъпите западняци да спират еврофондовете, които се гушкат от прорашистки туземни фирми, да изискат "усвоените" до сега и як шут на сички туземни вражалци.

Нещо ми се вижда от снимката, че Бойчето пак е навлякъл дънките под сакенцето.

"Искам да ви уверя, че това правителство, това парламентарно мнозинство и аз като министър ще се борим с всички сили, за да запазим България там, където тя заслужава да бъде" - Ненчев голям агент на БЛАТО се оказа! Щом за министър на отбраната имаме такъв продажник като него, нищо хубаво не ни чака. И как реши че БГ заслужава да е в БЛАТО, референдум ли имаше по въпроса или какво?

удари си главата в някое дърво, дебил!

Дебел генерал - слаба армия.

Вместо да се стреснат и да вземат някакви мерки, те продължават да се надяват, че опасностите са много далеч от нашите граници. За съжаление явно Ердоган е решил да направи ислямска държава и в последствие да оглави цялата ислямска държава.... ама кой да го разбере сега. После ще хукнат да бягат едни тълпи през нашата граница и няма да можем да ги спрем, ако няма минни полета, заграждения и танкове, но сега не е на дневен ред, а пък да не говорим, че новите кадърни генерали/ като Шивиков в Карлово/ бяха взети на мушка и смазани, няма обучение на подрастващите във военно дело поне елементарно и ако утре Турция си реши проблемите и реши да ни прегази няма да можем и да изквакаме даже с това хилаво и недоразвито поколение момченца..... Мъчно ми е за България, защото, ако има някой който може да ни пази то това е Русия, но след толкова оскърбления и обиди не зная дали ще си мръдне пръста за нас, а НАТО и Америка първи ще ни пожертват!!!

Боко да им раздава по един плаж в "демилитаризираното" Черно Море и да започват здрав туризъм с миролюбиви туристи главно от Лувъра и Рашата.

БЕ , много вожд , а малко остана индианац.

Добре е, че в този критичен момент не сме сами. Част сме от най-големите демократични общности - ЕС и НАТО. Ха, че Турция и тя е в НАТО! И кво?

Бленуваното НАТО ни наряза оръжията зад паравана на чл.5 от Пакта, но ще се плаче ГОРКО един ден и това няма да е Пасито, а жените,децата и старците, ако се сещаш какво имам предвид.

А във вечерта на опита за преврат тия педалчета американците и Европа мълчаха като риби,до другият ден,докато не се избистри историята.в едни държави,превратаджиите са ,,борци за права и свобода,,в други страни,,метежници....И ще учим децата си на честност и даваме за пример тия дегенерати....пфуууу

ГЕНЕРАЛИТЕТА ДА СИ СПОМНИ ЗАВЕТИТЕ НА ПОЛК .КОЧО СТОЯНОВ И ГЕНЕРАЛ ИВАН ВЪЛКОВ И ДА ПОЧВА ДА ПРОЧИСТВА ЕВРОНАТОВСКА БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗЧАДИЯТА НА КОМУНЯРО- СИДЕРАСТИЯТА НА ПРОДЪНЕНИ ШЛЕПОВЕ ЗА МАСКАВА!

защо ли не отдавам голямо значение че всички наши генерали и полковници са завършили в МАСКАВА,ами да ги почнем тогава и да завършим с пожарникарската магнолия.

по тъпотия, простотия, неграмотност, селски манталитет и каквото се сетиш. Как да тръгне напред тази изстрадала България?

да си направят един банкет поне :))) туй ше им остане

и да си пускат руски песни а поне ги знаят добре. само да си поприпомнят - егааси и натовската подигравка :))) а от юг се чува пеене на мюезин както се казваше във време разделно

България ще излезе от НАТО и ЕС последна, гола, обезчестена и без една стотинка в ръка. По вина на политическата мафиотизирана каста.

НА КОЛЕНЕЕЕЕ !

не трябваше да псувате братушките, сега няма кой да ни помогне. Забравете нато - там ни се смеят, че сме най-продажното племе и първи ще ни похарчат.

Кой кого е предал бе царвул, когато Бай Тошо наливаше мозък на Горбачов, оня се правеше на голям либерал.

през двете Световни. После се отрекохме от швабите и пак се взехме с руснаците. След това се прегърнахме с американците. Общо взето...

ам че те тея генерали са от комунистическо време ве ...ся ко натовски генрали ли са ....егаси му и комедията тоя жовот

тия са нова порода, специално подбрана от главнокомандващия за война с Русия ако ни заповядат.

като гледам как е тръгнало няма да им се наложи да воюват с Русия ами ще се налага да си пазим Турската граница и тогава вече откъм Русия ще се смеят и ще казват на курвите на НАТО това се пада

Кой направи така че да разоръжи България и да ни направи безпомощни и зависими??? А? Още въпроси искате ли???

малко сме тъпи и на всеки въпрос отговаряме ПУТИН е виновен а в джобчето ни дрънкат дребни центчета които з анищо не стигат ама пусто сме малки продажни душици

плачещият с трепереща брадичка мършав евреин саламан пасе.

НИЕ И НИКОЙ ДРУГ ,КАТО СИ ИЗБИРАМЕ МЕКЕРЕТА !!!!!

ББ отишъл при Генералите на Българската Армия , а има ли такава Армия ? Скоро и България няма да я има ! Мекеретата я продадоха на Турците и за това сме без Армия ! Янко Янков прави пари от Политика ! Направете Референдум иска ли Българския народ АРМИЯ !

Нещо работата се размириса много.Американците натискат простците като нас,оформят фронта или си продават старото оръжие.Разполагат ракети-,не се борят с ИДИЛ,опити за преврати в Турция-информация,че в Инджирлик има 90 атомни бомби......въобще става много горещо...как ще лавираме с тия хора,пожарникари,физкултурници, направо не знам

Работата става дебела и отива на религиозна война: Вселенският патриарх Вартоломее, чиято резиденция се намира в Истанбул, е напуснал Турция няколко часа преди неуспешния опит за държавен преврат. Той е излетял с един от последните полети от международното летище "Ататюрк" в Истанбул. Австрийският митрополит Арсений твърди, че отпътуването на патриарха от Истанбул не е било внезапно, а той се е отправил на поклонническо посещение в Словения. Според митрополит Арсений случилото се е чисто съвпадение. Въпреки това немските журналисти обясняват тези събития иначе, отбелязва "Русская весна". Патриарх Вартоломей в миналото е общувал често с проповедника Фетхуллах Гюлен, когото турските власти обвиняват в организацията на метежа и намекват, че главата на Вселенската църква е бил предупреден за предстоящия военен преврат. Според информациите, патриарх Вартоломей не смята скоро да се завръща в Истанбул, а ще прекара отпуска си в Словения.

те наште генерали са шефове на охранители на бившите родни казарми. А е пукнала пушка и ще се разбягат кат пилци!

България няма Армия БМБ отишъл при генерали ! Щом няма Армия разпускай Генералния Щаб на Армията и Военното Министерство , те напразно получават пари и се занимават с Далавери с военно имущество и имоти !

ти си голям глупак!

И НАТО е на кантар . Соломон Паси да започне реването ,.....СЕГА !

Сега да си турнат по един орден за подвига в това трудно време, като при отбраната на Сталинград.Ще ме уморят от смях!

нали нали :) много нелепо стоят тея генерали барабар с Бочко смешна раута всики от соц. казарми и милиционерски училища днескашни натовски генерали ...мали мали смяях що пара е изтекла и тече за армия да ни пази от мними врагове

---ЕС се разпадна , с любезното съдействие , на САЩ . --- АКО СЕ РАЗПАДНЕ И НАТО , по същите причини , какво ще прави България ? ---С Турция , или с Русия ? ИЗБЕРЕТЕ СИ САМИ .

То па едни генерали......