Меркел е против пълноправното членство на Турция в ЕС

Германският канцлер Ангела Меркел отново повтори своята позиция, че е против пълноправно членство на Турция в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Меркел е против пълноправното членство на Турция в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права сте госпожо Меркел,но след приемането на бежанците(от кога станаха бежанци,не бяха ли мигранти:) ),вземете да приемете и е ЕС Турция и Украйна.Предполагам ,че тогава на Германия няма да се наложи както България 500 години да чака дядо Иван да я освободи

Турция,трябва да остане извън ЕС!!!Това е изключително важно за нас!!!

ТАЯ ПЕРХИДРОЛНА НЕМКИНЯ не кандиса с ЧЛЕНСТВА, ЧЛЕНОВЕ, МИГРИРАЩИ ДИВАШКИ СЮРИИ и тямподобни евро-серсемлици

Турция не е Европа!Но и без Турция Меркел пак ще ислямизира континента.С този либерален подход бежанците ще нарастват.

има едни големи играчи, които нямат никакво намерение да питат г-жа Меркел, какво иска или не иска!?Те си правят своето и край! Турция влезе ли в Европейския съюз, като пълноправен член, край с нас! Загубени сме! Още отсега сме натъкмени!

Точно така е! Тогава пък за нас ще започнат "сирийските събития", които сега наблюдаваме!

че турция никога няма да влезе в ес е ясно но причината не е меркел или германия а франция такава голяма по население страна не е пасва на френските амбиции

someone

по принцип е права за турция, но такова мнение от неината уста звучи странно, имаики предвид охотното приемане на милион бежанци, които са доста по-краини мюсюлмани от турските.

разбирам, че Хорът на руските гъзоблизци изнася концерт по плюене срещу някой, който не може да им отговори. Така е по-лесно.

ердоган е главния виновник за разбиването на сирия, той е и главния виновник за бежанската вълна организирана от самия него не само като подтикна сирийските бежанци към европа но и буквално отвори коридор за всички други които идват от азия и африка. цялото крабрежие на турция е осеяно с емигранти които спят на улицата и чакат да бъдат прекарани кум европа и турция не прави нищо по въпроса. а меркел не знае къде се намира да си мисли, че може да направи германци от тези емигранти. хората са различни и затова има богати и бедни държави.

Когато Европа разбере че е управлявана от една ловка, но иначе неспособна интригантка, много европейци ще са умрели от гениалното и управление.

Тая нещо не е в ред! Турците са отдавна в ЕС с твойте 2 млн., ако не са вече и повече, немски граждани от турски произход! Сега и сирийците правиш такива, а осъзнай се!

Меркел не иска и България !От кога драпаме за пълноправен член , обаче нещо не се получава .

Дето драпате? Ти и 4ервената кукувица.

Тази противната и изкукала вече скочибрана която вече и фередже и сложиха защо си мисли, че турците не са за Европа а в същото време покани целия арабски свят на гости. Дърта кокошке голяма част от Турция но не цялата заслужава ЕС повече отколкото всичката кюрдска измет която в момента зачерня ЕВРОПА. Тази вече и е време да си ходи щото издуха гарнитурата КРАЙ

Ако приемат Турция в ЕС, нас няма да ни има повече! Ще изкупят земята и всичко ще стане турско. Учете турски език, че закъсняваме!

Никога Турция не ще бъде допусната до пълноправно членство. Първо, биха били с най-много преставители и депутати в Институциите. Второ, вече е внесен премного Ислям.

вече,дали Меркел е против влизането на Турция в ЕС е от без значение при положение че пусна в него Али Баба и четиристотинте хиляди разбойници......пардон-мигранти.

Нормално, сега трябва да пита Олан ако Турция утре влезе, ще трябва са пита и Ердоган.

съгласна на пълноправно членство на Турция в ЕС, когато в Германия има по-вече цигани от колкото в Турция!!

Меркел в интервю по АРД-"НЯМА ДА ИМА СТОП НА ПРИЕМАНЕТО". Няма ли да си вземе обратно изречението "Ще се справим"" НЕ НИЕ СМЕ СИЛНА СТРАНА. С ВОЛЯ МОЖЕ МНОГО,МНОГО ДА СЕ ПОСТИГНЕ"-край на цитата. no comment

Тази бабишкера продължава да твори глупости и да насърчава ислямската инвазия в Европа. Чудно ми е защо другите мълчат... Явно еврогейските лидери с малки изключения (като Виктор Орбан, например) са навели глави, като агне пред заколение за ислямски празник, изпълнявайки заръките на еврейското лоби, управляващо технократския свят... Кофти работа!

Ердоган отиде на преговори в Брюксел!Бежанците се издържат с ПАРИ!Всеки лидер би го направил!Относно ЕС Турция има да договаря над 30 глави!От нея зависи!Ако Турция пусне вЕС милионите "бежанци" това ще я постави в лошо положение!Политиката не е за един ден!Германия да изпрати кораби и влакове директно да товари "бежанци"от Турция и да се справя с тях!Всяка членка на ЕС не може да бъде изнудвана да разселва и променя националния си състав под външна диктовка!Диктатор ли е Меркел и защо смята ча германците ще я последват?Източните немци ще я свалят много скоро от власт!

Меркел да си сложи фереджето и да слуша мъжете, както повелява Корана.

Меркел не иска Турция , защото Турция води умерена политика спрямо Русия !Страхува се и от нахлуването на милиони кюрди като капак на сегашната бежанска криза.

След ВСВ Европа се превърна в пу*ка! И то сама! Махна си армията и сега ше ми се моли анадолските хлебарки. Слагат се хора по Българо-Гръцката граница с разрешение да стрелят на месо и тогава бежанците стават от Европейски в Турски проблем. Тогова това мустакато заптие ше идва на колена да моли за финансова помощ за да се справи с кризата която той помогна да се създаде. Така е не само по добре за ЕС (и БГ) но и по справедливо.

Значи е против влизането на Турция в ЕС, а в същото време подпомага влизането на цяла Северна Африка, без излишни преговори и формалности? При това говорим за "пълноправно членство", което означава, че просто пази еврото, но не и европейските граждани. То и ние не сме пълноправн член, ако се замислим. Но за сметка на това сме (на)пълнопрецакан такъв.

още едно доказателство, че меркел е меко казано, с отлабени интелектуални възможности. в ситуацията, когато е краино необходима кооперация с турция, тя прави съвсем ненужни заявления, несвързани с кризата, които едва ли са прятни на турция. тоест, просто двоика по дипломация.

Меркел не може да не демонстрира оптимизъм и упорство, просто защото няма друг избор. Тя вече направи грешката, допусна неконтролирано толкова хора и сега не и остава нищо друго, освен да си вярва, че може да се справи.

Скъпо ще излезе сирийската арабска пролет на Меркел.

Германия няма да спре да приема бежанци,НО спира България за Шенген.....какво си е наумила Меркел?????

И за какво ни е Шенген дето само служи да ни натряскат педераси, алкохолици и терористи? То не че с продажника Боко е по-различно. Ама все пак може поне да знаем кой влиза и кой излиза.

И защо на никой не му идва на ум че Меркел просто вече прави глупости. След 50 години физиологията на жените е различна. И това оказва влиание.

DIDA

А бе каква е тази Меркал, че тя да определя политиката на ЕС?! То бива, бива наглост, ама чак пък толкова!!!

Това ЕДИНСТВЕНО показва, че НЕ ТЯ определя политиката на ЕС!

Меркел окончателно се обърка.Правилно е да не иска Турция да е пълноправен член на ЕС,но защо не признае открито,че направи страшна глупост с щедрото поканване сульо и пульо да дойдат в Германияи и в Европа

Дори след като прие 577 х. души, вчера отново Германия потвърди, че няма да спира мигранти /в т.ч. емигранти, имигранти, бежанци, бегълци и всякакви други/. Което показва, че това е обмислена и последователна политика, отговаряща на германския интерес и без оглед на интересите на други страни. Що се отнася до Турция, дори без да е член на ЕС днес Турция се явява изходен пункт, плацдарм за масова емиграция. Можем да си представим в какъв притегателен център и база за преселване на икономически емигранти от Африка и Азия ще се превърне Турция ако стане член на ЕС, а недайси боже на Шенген или подобна организация.

С политическата кариера на тази госпожа е свършено. Най-много да и дадат някоя синекурна длъжност далеч от Германия. Когато много скоро започнат грандиозните проблеми, да е далече.

И аз съм против, но мен никой не ме пита. Мисля си, че Турция не иска да влиза в ЕС понеже знае че това не може да стане лесно. Турците се правят, че искат да се интегрират.

може да е кос, а може да е врабче. дираджиите, от престараване за защита на циганите вече и правописа забравихте. а иначе досега нито една страна-кандидатка не се е превърнала в държава-членка, изнудвайки комисията, явно се очертава прецедент, хем са азиатци, хем спекулират, че ако не ги приемат, видите ли, ще пуснем джихадистите. и тая мастия гедерейска е въпрос на време да се огъзи за още селфита с брадясалите чалми и пингвинести бурки.

какво ли трябва да означава написаното под снимката: "ЕС е затруднена, Турция държи кос - милиони бежанци, на които Европа трябва да помогне" ???? турция държи някаква птица " КОС" ли? или сте имали предвид "КОЗ" -нещо като силна карта ?? гоуема работа сте журналята ....

Кос - птичка, коз - карта.

lu4ka

"...Турция държи кос " - не ги е срам, да държат така пойната птичка... защото, ако имахте предвид "силна карта", трябваще да напишете коЗ.

спокоıно господа. не се притеснявауте.република турцİя рано или кıсно сте стане пıлноправен цлен на еvropa

Да не искаш да кажеш обратното: европа ще стане пълноправен член на турция. Защото ако влезе ще има повече глас от Германия.

Баба ти Меркел вече не е фактор. Ердган я държи в дланта си. Така че баба ти Меркел да вземе да млъкне, че с тая уста не знам как се храни вече. Ердоган ще си свие дланта в юмрук и бабето е аут.

Една успешна интеграция на Турция в ЕС е заплаха за останалия свят, защото логично следват Билзкия изток и СЕверна Африка. Сега не е моментът ЕС да води политика, която заплашва всички останали Велики сили. Достатъчна заплаха е това, че в последно време Германия и Франция водят координирана външна политика. Ама вие тук си знаете едно - ЕС е слаб, само САЩ и Русия са играчите. А ЕС е с БВП номер едно в света и с население по-голямо от Русия и САЩ взети заедно....

По-скоро Украйна /наред със страните от Западните Балкани/, вместо Турция трябва да влезе в ЕС. Турция да си прави азиатски съюз.

Ами нали ТОЧНО за това искат да го отслабят....колкото може повече.... КОЙ е повече от ясно!

На баба Анжела да не вземе пък да и светне в края на мандата?

Ми ко ша праиш ако Ердоганчо пусне 2.2 млн бежанци в Европа?

Ще се подмокри. Не виждаш ли, че и е кеф на бабата. Дано и резне зелката някой клет бежанец-джихадист.

Правилно. И аз съм против! ;)

Турците нямат място в ЕС. ДПС управлява Булгаристан !

ЕС е притеснен, че Турция, приютила близо 2 млн. сирийски бежанци, може да ги пусне да залеят Европа

Меркел е против Турция в ЕС, но прибра почти целия ИД под формата на бежанци.

Меркелицо, ти и да си против, Турция няма да чака ЕС да дойде при нея, тя ще иде при ЕС! Ти чувала ли си поговоркара за Мохамед и планината? Ако не си, гугълни малко и ще я намериш, вярвам, че я има и преведена на немски. Това е народ, който няма да те пита искаш ли го или не, той просто по един или друг начин идва и ти взима всичките блага, които си сътворил!

Меркел може и да е против влизането на Турция в ЕС, ама радушно прие няколко стотин хиляди влезли от Турция, та се питам, каква ли е разликата?

Големите политици се доказват във време разделно!За съжаление, тя е доказателството за лицемерие, а не за добър политик!Може и да бъркам, може и ценностите, които прокламират да са такива!Тогава, виновно ще е обществото, а недоволните, гадни "терористи"!

Меркел дали кара ускорени курсове по арабски и турски? ЕС скоро ще се превърне в ИС (ислямски съюз)

Турция може и да не стане член на ЕС, но чрез България много Мелихи ще се опитат.

Много правилно! Няма място за мюсюлмански държави в ЕС!

пълна изолация за всички главорези

Шо бе, я как и прилича фереджето,като я гледах вчера как се бепе забрадила, такова умиление ме обхвана, че неможах да се здаржа, веднага си принтирах снимчицата и си я сложих в рамка на стената пред входната врата.

А бе Марче, каква е тази дума ЗДАРЖА??????НЯМА такава дума в българския език....казва се СДЪРЖА... от сдържам се.... Ако съм ТОЛКОВА неграмотна, няма и да помисля да се излагам по форумите...САМО ще ги чета...