Коментари - Австрия против прояви в ЕС, свързани с турския референдум | dnes.dir.bg
назад

Австрия против прояви в ЕС, свързани с турския референдум

Австрийският канцлер Кристиан Керн призова за обща забрана на ЕС за изяви на турски политици в подкрепа на референдума за конституционни промени.

Обратно в новината

Коментари - Австрия против прояви в ЕС, свързани с турския референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Австриеца е казал и друго . . . .Да се приеме Грузия в ЕС, а тя в замяна да приема бежанци. . . . . Та се питам и аз - - И ние ли сме приети за "член" на ЕС? Разбира се веднага добавям . . . . .когато плаче бебето му дават да яде . . . или каквото си изкараш твое си е . . . .даваш ли си задните части за ползване, те , задните части, се ползват по предназначение . . . . .

Моля ДИР-админа да си влезе в ролята и заедно с редакторите да не допускат изобщо коментари на чужд език или на побългарена латиница. Трака е според условият на самият сайт.

Европа е на колене - пред Ердоган паша (с амбиции за султан), пред милионите ненавиждащи я "бежанци", които с право се подиграват с нея... Безгръбначност. Наближава унизителният край. Изгрява нова звезда на европейския флаг. Или по-скоро полумесец?

ne bqh 4el tuka-Bravo, to44444no taka e . !!!!!!

Чети бе, каун! Европа не е само шепа еврочиновници, то и австриецът ти го казва. Никава пропаганда на турски в страните на ЕС. Пък и изборите ще си ги правите в Анадола. А полумесецът на знамето ще го търсиш в тъмната дупка на Ердоган.

Balga. mazhe i evrupei. mazhe sa dale4 po-slabi kato liobovnizi ot avgani.bizhantzi.

Защо допускате неграмотен коментар и то написан на ескимоски! Явно става въпрос на турска проститутка с разклатена психика.

тя ако беше прости...ка щеше да има 10 евро за кирилица, ама ясно е под тарифата.

az sporet mene e nai-pothudiashto: DA SE PRINASELI BG+ IVROPA SAS IMIGRANTITE OT ARAPS. SVIAT Avganistantite sa nai-rasovite.

TOZİ PIT NYAMA DA İMA PROŞKA,MOJE DA İDEM OTTATIK VİENA,GEYOVETE ŞTE Gİ OPRAVİ SAMO E R D O G A N.

Абе лесно му е на бай Керн, защото Виена е на около 1000 км от Лесово, например. Ама ние с гайдите, а и тези без тях - какво?

Тия западни гейове са ми много смешни,защото първо поканиха работници да им вършат мръсната работа,но после видяха,4е дойдоха хора с своя бит,традиции и манталитет.

Абсолютно е прав!

Die Schönheit ist nicht unbedingt das wichtigste im Leben hätte ich gesagt-egal von wo Sie immer kommt...... Geld, Macht, das SAGENHABEN ist etwas wichtiger...

ти на квадрат !!!

Те хубаво призовават за общи забрани, но защо не призоват за забрани за приемане на бежанци? Вчера прочетох по норв. интернет, че лагери в Либия са пълни с бежанци които са на път към Европа. Повече или по- малко от текста се подразбираше, че ще им се помогне да дойдат в Европа. Все по- ясно става, че бежанците ще дойдат от две страни към Европа- Арабия и Африка. Могерини не е ходила за да приканва към ЕС, тя е дала сигнал на обиколените държави за следващата крачка в бежанската политика. Мислете какво ще става скоро в България защото бежанците вече стоят пред вратите. Казват, че са влезли нелегално- нищо подобно- това е новият начин да се пускат бежанци в държави които протестират, но не си пазят границите- пример България. Защо се крие информация от бълг. читател- за да не могат хората да подемат правилни решения за бъдещето си.

Написа Ердоган извинително писмо на Путин,и тогава цяла Европа изведнъж проумя,че Турция не е демократична държава. Ех,какви ценностни метаморфози...

Австрийо, безсрамнице, кому ти размахваш кокалесто-дементиралия пръст на отрицанието и омразата? Коя си ти да забраняваш на милиони турци в Европа да се преклонят пред турските политици, дошли им на крака? Къде остана твоята така прокламирана демократичност и толерантност?! Жалка Автрийо, о, централноевропейска вещице, ти си една сбирщина от изостанала племенна гмеж - пияни чехи, псуващи сърби, бозави словаци, валчести унгарци, пихтиести словенци върлуват из грозните ти замърсени градове, където мръсни улици, грозни фасади и изпаздивяло-изфирясали "исторически здания" плашат заблудилия се случайно чужденец... Ти си "ни рак, ни щука!!!" Къде ти е нацията, къде ти е езикът?! Дори не успя да създадеш и култивираш свой собствен национален език, а използваш ужасно-перверзния, милитаристично звучащ немски, който по своята грубост и тежест напомня крещенето на подивели бременни жени, потънали в преждевременни родилни мъки още в седмия месец! Това нечленоразделно животинско наречие отстои на светлинни години от меката благост, фината мелодичност и еротичната гальовност на турския език, на който говори вече почти цял свят! Неслучайно най-богатите люде в света раждат своите деца на фона на меко шептене на турски от включен CD, защото неговата сила заздравява имунната система и по този начин убива още в зародиш всякакви хомосексуални тенденции, така харакерна за олевените европейци. По територия си безсрамно малка, с грозна природа, дори прехвалените ти Алпи са едни безплодно-скалисти чукари, на които дори и пиян голтак няма да си изсекне сополите!!! Не можеш да се намажеш на малкия пръст на Турция, която под мъдрото управление на великия интелектуалец Ердоган бележи все огромни успехи в икономическата и особено в културания сфера на развитие!!! Аз няма да допусна родината на перверзни същества като Кончита Вурст да свири първа цигулка в големия световен оркестър, дирижиран от славния, величествен диригент - Ердоган!!!

добре ли ти плащат за насаждането на междуетническа омраза? докога ще я търпите дира?

Това е ирония,приятелче...

Толкова тънък хумор турчин не може да измисли. И за стодентката Илиева мисля че е нереално тупа и някой троли с успех

M E L İ H A SELUVAM Tİ RIKA,PİŞİ PO ÇESTO ÇE TUK SE NAVIDİHA EDNİ/DRASKAÇİ/ KOMUNİSTİ,PRODAJNİSİ.

Продължавай да обучаваш непосветените в хумор! Евалла!

Още през далечната 1992г. австрийците твърдо заявиха, че Турция няма да влезе в ЕС и досега са последователни.

австрийският канцлер Кристиан Керн!

как това "В същото време, подчерта той, Турция остава важен партньор в сферите на сигурността, миграцията и икономическото сътрудничество и изпълнява задълженията си по споразумението за мигрантите с ЕС. " се връзва с останалото. Благодатна тема за тролене, успех. А, да. Ако се отприщи потокът бежанци от Турция към ЕС, какво следва да се очаква? Само питам. Говорим за 3,1 млн. бежанци от Сирия, Ирак, Афганистан, Сомалия - бройка, съпоставима с населението на 61 държави. Ние сме гранична страна. Поради което ми призлява от европопулисти. Просто питам господина от Австрия.

Следва изграждане на стена и минни полета по границата, и всички орки кой откъде е, но на първо място депортация на соросоидта, която им осигурява медийна, правна, логистична, политическа, всяческа защита.

Olursa-ikimsee, olmasa-sikim see

Сладурано, напиши нещо на немски. Там ти е силата. Ние ще те разберем.Може нещо и на баварски да кажеш. Die Schönheit kommt nicht von innen. Die Schönheit kommt aus Bayern. А със здраве

Тук се пише на БЪЛГАРСКИ, свиньо!

Наименованието "турчин" е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат "гадове". Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като "турци" (т. е. "гадове")! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като "гад", "гадняр", "гадина", "гадост", "гадория", "гаднярщина" и въобще всичко, което би те отвратило...

Трябва да се забрани двойното гражданство за всички - или си българин , или не си, средно положение няма.

И ЩО ЕДИН ПЕДАЛ СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ДАВА АКЪЛ НА ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ?! ИЗБРА ГО СОРОС И ЛЕЗБО-ГЕЙОВЕТЕ И СТАНА "МОЗЪК" !!!

Кой е педал, Ердоган ли? На колко ракии си, джанъм?

А също така да се забрани гласуването в Европа на хора от държави извън ЕС.

Интересно, дали Турция разрешава да се прави предизборна агитация между българските турци там от български кандидати, например от патриотите?

В плановете на Тато Ердоги се предвижда Османската ... да се простре чааак до Залцбург! Така че-трябва да участват! А иначе комшиите така и така са напълнили Германията.