Ердоган: Турция е сред водещите страни по свобода на печата

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че Турция е сред водещите страни в света по свобода на печата, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Турция е сред водещите страни по свобода на печата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има свобода в Турция. Има и в България и в Северна Корея.

Както е казал Гьобелс: Лъжи на едро!

Надрусан психопат със мания за величие. Защо свички са толкова еднакви Ерлайнян, Путлер, Ким Чен и всички африкански маймуноподобни диктатори.

Реджеп ти си един,гнил чеп.

Ердоган е прав! Турците сега имат всички свободи. Да не би в Америка хората са по-свободни отколкото в Турция? Или в Англия и Франция? Ами у нас каква свобода имаме? Турците са далеч по-свободни от нас българите.

Това, че пишеш на български не те прави Българин. Като тлкова ти харесва Турция, стягай бухчите и хващай пътя.

Ей, благодаря ви г-ин Ердоган. Искрено ме разсмяхте още като прочетох заглавието.

Типичен психопат , който си вярва !!! Турция е вече типична диктатура с маниакален диктатор :((( Държава с огромен брой журналисти в затвора , огромен брой убити журналисти, и от друга страна с човек с безгранична власт, който определя кое е правилно да се пише и кое не :(((((((((( А нашето момче му ръкоплещи и му коленичи в знак на възхищение и подчинение :((((((((((((((((

Да бе, Да.... Черното е бяло и обратното, когато е нужно...да живее освободителя, който си вярва ,че може и така..

Ми да. И Ердоган и Путин са демократи, Тръмп не е клоун, а Борисов не е овчар.

Да се замислят чувствителните турски съфорумци, които ми се сърдят, като наричам техния кумир "шут". Ето, разсмива ни отново (и този път до сълзи). Сещам се за случката с една изплашена студентка в Измир, преди няколко месеца. Горката, имала вкъщи от години някаква книга на Гюлен и се чудела как да се отърве от нея. Накрая решила да я изхвърли в кофата за боклук. Да, но ревностен фен на Ердоганчо я забелязал и я издал. Момичето беше арестувано тутакси. Най-показателен, може би, пример за ердоганската "свобода на печата" е случаят със съпругата на Джан Дюндар - Главнен редактор на вестник Джумхуриет, вкаран в затвора, заради публикации за доставки на оръжие на джихадисти в Сирия и впоследствие избягал в Германия. Вманиаченият диктатор отнел международния паспорт на неговата съпруга (!!!), за да не могат да се съберат в Германия (и естествено, за да му е под ръка жената, като "свободен" заложник).

Диктатор мечтае да забули и тези които не желаят и това ако е ,,свобода,,Дори и грим по лицата на жените го дразнят и това е ,,свобода,, Та за ,,свободното слово,, абсурда е гаранитиран.СМЕШЕН ПЛАЧ

За такава "Свобода" говореха и Садам и Кадафи и други преди тях.... Ама стана друго, нали.....

Така беше ипри нас до 1989г. Никой не контролираше раб. Дело, ОФ, Земеделско знаме и другите СМИ те свободно хвалиха Пеко, Тано, Цако, Цола и други интелигенти като Тошо например,...Та и с наш Ердо...сходна работа.

Ердоган: Турция е сред водещите страни по свобода на печата Така е Ердо,даже и нас сте ни изпреварили по "свобода" на словото и печата. Има само една малка разлика,при вас "свободата" на словото директно го арестувата и в пандиза доживот,докато у нас директно го разтрелват на улицата.

ха-ха-ха

Вярно е. Свободни са да възхваляват новия султан Ердоган.

Не думай бе, ку-ку?! Как не съм забелязал?!

Може и да е първи, ако се състезава с нашия Вожд, да се свети името Му.

Бай Реджеп се изложи. Свобода на словото няма и никога не е имало, а не трябва и да има. Простотиите трябва да се унищожават в зародиш, а зародишът е - да бъдат казани. Иначе светът се обръща с краката нагоре, а понякога - и с краката напред.

Не само словото, ами и мисленето трябва да се ограничава - има си цар/султан/самодържец за тая работа. Останалите само да слушат и изпълняват!

Няма лошо цял народ да върви в една посока.

Ако има мярка за наглост,то може да я откриете лесно.........

И в България печатните издания се продават свободно. Особено на Пеевски , Прокопиев... Няма позиви. Тук е още по свободно- особено последния месец изпотрепаха свободно десетина човека , хиляди издирвани се разхождали свободно. Свободно дишаме чист въздух. Жалко за министрите и депутатите. Те не могат свободно да се разхождат и се жертват за нас - само и само да сме освободени от малкото пари , които имаме за да не ни тежат.

Има свобода на словото, колкото има и свобода на вероизповеданията, за което толкова се говореше, послъгваше, преди няколко дни. Интересното е, че в Турция се признават ортодоксалните християни, но не и католиците, арменската църква, протестантите и др.

Ердоган има изключително тънко чувство за хумор-"свобода на печата", "в Османската империя се грижели за храмовете и народите в нея", "с руснаците били приятели". Майтапи се човека, няма това онова, лошо е че има хора които приемат майтапите му за чиста истина.

"Има свобода на словото, но не гарантирам свобода след него" Ердоган Куелю

Този лъже повече от Б.Б.?

Шилo

Свобода има - жирналята са свободни да пишат. Но после ги запират, ако са писали против Султана. Свобода на печата има, на личността няма.

Смее ли някой да пише против тоз хайл,и в Русия има същата свобода и после ,,,бум,бум,,на моста ,под моста,,все тия които ,,хвалят,,своите управляващи.Егати самочувствието.Направо ужас.

Ме спирате

Мбухахахаха

КАТО ГЛЕДАМ КАК В БЪЛГАРИЯ Е ВПРЕГНАТА ЦЯЛАТА МЕДИЙНА СИСТЕМА ДА БРАНИ ЕДНА ИЗВРАТЕНА КОНВЕНЦИЯ !!! НЕСЪГЛАСНИТЕ МНЕНИЯ ПРОСТО СЕ ТРИЯТ!!

Е, те са водещи, ама ако турчин е правил класацията.

Свобода на печата има, няма свобода на написаното!

Все едно да кажеш, че в Турция има извънземни, толкова е вярно това.

Да водещи сте , но от зад напред. Никой не ви оспорва воденето отздадддд!

Турция е сред водещите страни по свобода на печата - съвсем свободно арестуват , съдят и хвърлят в затвора неудобните на властта журналисти.