Ердоган: Турция остава в извънредно положение и през 2019-а

Президентът на Турция Реджеп Ердоган потвърди, че извънредното положение в страната ще продължи чак до изборите в края на 2019-а.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Турция остава в извънредно положение и през 2019-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управляващата партия на нещастието в Турция води преговори с партията на щастието, за щастливото бъдеще на целокупния турски народ. А щастливо бъдеще явно е, палатът с 1000-та стаи, построен от Ердоган, да остане доживотно на негово разположение, ако трябва и чрез вечно извънредно положение. Няма да го отстъпва на друг, я!

Евала.... научил се е как се печелят избори под дулата на оръжията. В кой ли две съседни държави се практикува това??? :)))

Ердоган е най-великият турски президент от времето на Ататюрк досега и достоен продължител на неговото дело.

султан ердоган знае какво трябва и какво не ,никакви оцтıпки ние сме доволни ,какво ще каят ес и уса много не е важно , на конференсията в варна ще видите ердоган какво ще им каже.

Така де, той за това идва, да плаши и да се хвали. Турция няма да прокопса с такава политика. Сега не е 13 век!

няма го болния шовек от босфора,коригираъ се 21 век сме или искаш да ти напомня кипıр,ефрацки щит хаъде помıши малко сивото вещество ако го имаш.

само глупости прави. Ще затрие хубавата държава. След него ще трябват поне 20 години за да се възстанови икономиката и туризма от нивата 2010-2014.

Султанът пробва до колко може да се сгъне пръчката. Във Варна ще е краят на преговорите с ЕС. Започва спускането му по голямата шанца.