Ердоган отхвърли ключово условие на ЕС за падане на визите

Турският президент Ердоган заяви, че не може да става въпрос за промяна на турския антитерористичен закон, както иска ЕС срещу либерализиране на визовия режим.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган отхвърли ключово условие на ЕС за падане на визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха така султан ердоган е в деъствие... след това отново ще иска пари от еу и така докато стане император на турця и европа... а бе докога еу ще спи и няма да предприеме нещо, поне да го спре в еу. турця вече е негова , властта е еднилицнаи там полозението ще стане лошо... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който иска много, губи всичко!

В ТУРЦИЯ УПРАВЛЯВА ДИКТАТОРСКИЯТ РЕЖИМ НА ЕРДОГАН!!!ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ ВЕЛИКИЯ КЕМАЛ АТАТЮРК СЕ РУШИ С ПЪЛНА СИЛА!!!

Той е широко скроен Хъб, няма да откаже на Ер дого, 2- 3 кила масс?

Спасението е само Тръмп да спечели изборите , тогава се разпада нато и всички хамерикански войски от европа се прибират в хамерика. За да стопли отношенията с Путин Тръмп е обещал пълна свобода на руснаците относно турция без грам последици , резултатът мисля че се досещате какъв ще е. И този момент както се вижда наближава ...

Да го титуловат Султан Ердоан./юмушак Г -то не се чете/.Меркел и свита европолитици,да му изпратят подобаващи дарове-евро,злато,девици,слонова кост,диаманти и пр.Тотално да се прикрие гражданската война с кюрдите.Както и връзките му с ИДИЛ.ЕС да приеме,че Цензурата и полицейщината са исконно право на Султана.Терорът на Ислямиста да бъде поощрен.Никаква свобода на словото,никакви човешки права в султанска Турция. Типична евроатлантическа практика.

Ердоганчо, стига приказки, пускай 5-те милиона сирийци да вървят в Европа, и Брюксел ще ти поднесе членството в Европейския съюз на тепсия! Че и диванчепраз ще ти стои!

Чукча , имаш ли поне малка идея ако 40-50% от тези 5 милиона преминат през наша територия какво ще стане с нашата държава?

Ще се сбъдне мерака на Путин да ликвидира България!

"Ердоган иска повече президентска власт" Да се чете: "Ердоган иска повече султанска власт"

А нашите братя българи- мигранти, които уважавам също много, много ни помагат срещу турския вот на изборите. Например в Чикаго от около 250 000 българи, живеещи там, концентрирани в няколко квартала, до урните са отишли и гласували 2500 души. Типично по нашенски! А в Турция, според статистиките на всеки 15-20 секунди гласува човек - така ни пържи Ердоган и Местан. А българите в България търкат столовете по кафенетата и смятат, че протестират или обявяват безразличието си. Да ни е честито безразличието! А простите журналистки с два ката лиги търчаха по Местан да го питат дали ще прави партия, вместо да го питат какво дири "българския гражданин" и политик в чуждо посолство и дали е ще дава обяснение пред прокурора. Двуседмичния срок за регистрация на ДОСТ май изтече. Ние Ердоган в Турция оправяме.

Вие Ердоган не го мислете. И без орки овладява у нас чрез ислямизиране и сеене на омраза към нас собствените ни братя по кръв - помаците. Освен това току-що се намести с две големи болници Токуда и Сити клиник и ще ви тегли осигуровките и пенсионния фонд, за да ви "лекува". Честито!!! А вие се гледайте страшно по светофарите и шосетата и се псувайте и бийте. И много, много внимавайте някой да не стигне преди вас до светофара. Спазвайте и дистанцията, когато сте със 130км/час защото винаги има някой готов да се вмъкне пред теб. И като се събудите, бдете! Бдете над терасата на съседа, колата или паазарната му чанта какво има. Също и на колегата. И пийте редовно вода, защото непрестанното плюене по всичко и всички с бг произход иска много слюнка.

Много лесно на Ердоган ще му спретнат сваляне, ако сгази лука пред САЩ. Полуфеодална Турция в 80-те г. имаше историческия шанс да бъде обект на желан партньор за НАТО след падането на СИВ И СССР, поради стратегическото ѝ географско положение и религиозност. Турция налапа всички наши изгубени пазари за селскостопанска продукцияи електричество. Налапа и грамотни, научени на работа български турци. Налапа и всичко, което България извършваше в Либия, Близкия изток и Африка. А НАТО ѝ даде военна мощ. Но това прави изключително уязвим Ердоган, колкото и да се перчи. А с бежанци не може да плаши Европа, защото и Туск му го каза. Все пак Европа не е венчана за съдбата на бежанците. Вече се чу предложението за създаване на неутрална зона и милиардите ще потеглят натам. Меркел и Брюксел зреят. Иначе моделът мулти-култи е спуснат на Европа - и тя трябва да има гета. Освен това на евро-монополистите, не живеещи дори в Европа му е изгодно Хасан да бачка за 800 евро, вместо Гюнтер за 1500 евро.

Излиза, че икономическият бум на Турция се дължи на разрухата на България и СИВ. Да! Но не ни дават да развиваме селското си стопанство. А и какво стана - селяните драпаха за земите си и тръгнаха към допотопното садене - всеки що иска, без концепция. Ако бяха се обединили и запазили формулата от социализма, кой щеше да ги спира да изнасят към същите пазари - не западноевропейски???? Нали имаха и техника в ТКЗС-та?

И Турция много заложи на образованието. Тяхната икономическа върхушка ползва университетите на най-развитите страни. Ползваха и нашите. Но ние си разбихме образованието - създадохме дискотеки в студентски град с чалга, дрога, мутри и проституция заради возене в коли и лайф. Изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото.

Ердоган се бори за визи, мечтае завладяване Европа от ислямаи, но чудно, не се ли страхува, че ще повтори нашата история със загуба на народа си. Кой ще работи тогава на къра, като е ясно, че анадолци ще напъплят Европа. Или разчита на демографския бум. Не се знае дали не имитира конфликт с Давотоглу, предусещайки края на кариерата си.

Иска и ще я получи... И бъдещият Император Ердоган неминуемо ще се сблъска със сегашния, фактически император на Русия путьо. Какъвто и да е изходът от сблъсъка между най-мощната армия в НАТО и колосът на глинени крака, все ще е добре за България! Да подкрепим Ердоган!!! ;-)

Как се обърна палачинката... Благодарение на Бойко Борисов България да прилага принципа "Разделяй и Владей"... Накрая, след като се изпотепат диктаторчетата Путьо и Ердоган, България ще обере парсата. Само не трябва да позволим петата колона, националните предатели, руските националисти, поклонниците, слугите на путьо в България, русифилистичната сган, да свали правителството... Защото ако това се случи, жална ни майка...

Както е тръгнало, май Плевнелиев скоро ще му предаде своята власт... Дано "подстрижеме" поне избирателите от Турция, иначе сме на изчезване...

не може да иска!! сама товаришчь путин има право да има безгранична и пожизнена президентска власт!!

ердоган иска да е султан .

на всеки турчин деспотизма му е в кръвта. Ревност, жестокост и желание да държи и малтретира всичко наоколо - това е национална черта. И в отвратителните им филми е така. Ако не е на неговото - убива. За турците човешкият живот струва колкото едно гергьовско агне- няма брат, няма роднина. Убива.

ЕРДОГАН ЩОМ ГО ИЗБИРАТ НА ИЗБОРИТЕ - ЗНАЧИ ПОНЕ 60% ОТ ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ФАНАТИЗИРАНИ ДЖИХАДИ - .... ... А ОСТАНАЛИТЕ 40%КОИТО НЕ ГО ИЗБИРАТ СА КЮРДИ:)) ... ДЕМЕК АКО СЕ ЧИСТИМ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ , ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРЯЗВАТ ЯКО :)))

Последните избори в Турция са били фалшифицирани, точно както и в Русия! Учени от Оксфорд го доказаха!

емо, няма нужда да си учен от оксфорд , за да знаеш че и двамата кандидат императори са манипулирали изборите

В 95% от коментарите прозират анализатори на новините от "вчера" или в най-добрия случай от миналия месец и една друга част "дежурни".... Ердоган е пътник и той го знае ! Прекалено много интереси настъпи, Кюрдите му дишат във врата, Руснаците, ЕС и т.н. 1. Кюрдистан е въпрос на време, и Ердоган се опитва да го отложи максимално - просто не иска да влезне в историята като човека загубил 1/3 от Турция.... но няма много избор..... 30 млн. Кюрди са НЕПРЕОДОЛИМ фактор ! 2. При разделяне на Турция и Кюрдистан - проблема с бежанците на 95% се решава. Няма Ердоган и Турция които да финансират ИД и да развалят Сирия. Сирия се табилизира. Кюрдите се стабилизират. Защо ЕС да не превърне останките от Турция в буферна зона за бежанците ??? 3. Американците запазват Бази и влияние и в Турция и в Кюрдистан. 4. Руснаците остават в Сирия, имат влияние в Кюрдистан и Турция отпада като регионален играч за тях. Има паритет с Американците. Плюсове още много, ние просто трябва да устискаме, защото друго не можен да направим за България.... и да стискаме палци за т.1,2,3 и 4.

Съгласен съм с това, което си написал, но едно нещо си пропуснал: при откъсване на Кюрдистан от Турция, тя ще бъде компенсирана с европейски земи за наша сметка. Това е пределно лесно, имайки предвид етническия състав на Южна България и състоянието на държавата ни. Американците имат изгода от повече Турция в Европа.

Това с компенсирането на територии се лансира от година-две но е в сферата на предположенията. В южна България между Турция и Кърджалийско има Ямболско и Ивайловградско където турци почти няма по ред причини. За да компенсират Турция с територия от нас трябва много да сме сгазили лука.... защото ще се наложи етн.прочистване на Българи и т.н. Освен това да компенсираш Държава извън ЕС с територия от ЕС ?!? Ако дори допуснем някакви компенсации на нас би трябвало да ни дадат 2/3 от Македония, западните покрайнини, сев.добруджа... все хипотези. Мисля че Турците за назидание ще ги разпарчатосат и набутат в ъгъла - без компенсации, като Сърбия.

Докато турция държи проливите, сащ никога няма да се откажат от тях. Който и да бъде на власт, колкото и тираничен да е режима там. Това е и причината турция да има картбланш да си прави каквото поиска. Това не е позволено на никой друг от нато. Останалото са илюзии.

Това с"държането" е доста преувеличено. Има конвенции за проливите в които Турците само трябва да слушкат и изпълняват. В противен случай Русия може да действа в условия на "обявена" война...... Точно заради това което си написал ще ги накажат, помислиха си че могат да водят самостоятелна национална, регионална и европейско-близкоизточна политика. След Кюрдистан, Турция ще има власт над проливите точно колкото сега или дори по зле - като Панама например...... (САЩ командват парада)....

Гледа и иска да е като колегата си в Кремъл -Цар (Султан).

не бе по скоро му се иска да е като бабето дет командори не само доичовците а ми цела еуропа

Tе, Eвропа, си вървят по техният път, но Eрдоган, върви по пътя на Cадам!!... и Kадафито, де! ;)) Cега, "може би", друг ще отмъсти за сваленият самолет??!!... генеална стиковка на обстоятелствата, и получаване на безплатно възмездие!!хахаха...;)) Eдни, му накладаха хубав огън, вътре в страната с кюрдите, а другите, отвън го подържат, ама с бензин!! Aллах, ще му изпрати скоро телеграма!! ;))

Всеки по пътя си - много добре. Защото няма общ път за християнска Европа и ислямска Турция. Паднат ли визите на Турция за ЕС, следва неудържим разпад на самия съюз.

Има неща, които са несъвместими и това е Турция и ЕС. Страшното е, че Европа в крайна сметка ще се съгласи с всички капризи на турците, заради страха от беженската вълна. Но не разбира, че май нашествието на 80 мил. Турция ще е по-страшно за Европа... И когато ЕС се разпадне, турците вече ще са напъплили тук и нищо няма да може да ги върне или спре.

Ердоган към ЕС: Вървете си по вашия път, а ние - по своя.. ТОЯ МЕ УСПОКОИ МАЛКО,ОТДАВНА НЕ БЯХ ЧУВАЛ ДОБРА НОВИНА ОТ КЪМ СУЛТАНАТА - А ТОВА Е МНОГО ДОБРА НОВИНА! СУЛТАНА В АНАДОЛА !!!!

Ако се прекрати споразумението и отвори шлюза с мигранти? Просто се чудя на някои хора ,които пишат без да се замислят дори.

споко, бе човек, какъв шлюз ще се отвори??? ще сменят ердоган и шлюза ще си бъде затворен, не е толкоз трагично, че света да зависи от един човек!! ;))

Ердоган иска повече президентска власт- С други думи да е СУЛТАН . днес на ТУРЦИЯ , утре на ЕВРОПА ! НАКРАЯ ЩЕ СВЪРШИ КАТО ЧАУШЕСКУ !!! ДО СТЕНАТА и ОГЪН !

кузе , ердоган иска да е като путин бе! какво лошо има? учи се от великият!

то аз и ти също искаме много работи , но ..........., нали !

Не харесвам Ердоган, но пък ги зная и тия от ЕК.... Абе хвани единия удари другия...

ердоган ,,иска,, -султан!!!

Перфектно, никога след това този резняк няма да помирише европата

БОЖЕ, КАКЪВ СВЯТ ДОЖИВЯХМЕ. ПРИВКУС НА МИРИЗЛИВИ ШАЛВАРИ И ФЕРЕДЖЕТА, ПОЛУЕЛЕМЕНТАРНИ АЗИАТЦИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДИКТУВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО В СВЕТА, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ХОРА ИЗПРОСТЯВАМЕ И М ВЯРВАМЕ НА ТАКИВА ГУРУТА. НИЕ БЕЛИТЕ ХОРА И ЕВРОПЕЙЦИТЕ ПЪК ВОДЕНИ ОТ ДОБРИНАТА И ТОЛЕРАНТНОСТТА ИМ ОТСТЪПВАМЕ НА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ ДО КРАЙНОСТ. ЯВНО Е, ЧЕ ЩЕ СТИГНЕМ ДО ВОЙНА, ДО ПОСЛЕДНАТА ВОЙНА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.

ти ли си единственят кретен които обижда всичко друго и се смята за богоизбран... в всяка наця има и марша и ти си една от тях. ялко за теб, но и твоята култура,е на нула. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Излиза, че Европа ще се присъединява към Турция, а не обратното. ХА ХА ХА АХ! Колко е жалка тази Европа, ако можеше да се види отстрани, щеше да се хвърли в Ламанша!

КАК да "смекчава"/това е терминът на ЕС/ антитерористките закони ТОЧНО СЕГА....Вижте какво става в Турция....Не разбирам ЗАЩО точно в такъв момент ЕС настоява за това....

защото всеки който не е съгласен с него е терорист .

Това е супер новина. За конкретния случай Лисицата от баснята на Лафонтен е казала: "Кисело е гроздето!". Не знам как е на турски.

оле мале и тия ще ни пазят синьото небе опази боже

Ако може да си вземете и всички цигани (в широк смисъл) цена няма да имате! Пък си хващайте к`ъвто път си щете - и без това нямате място сред цивилизования свят!

someone

визите за турци ще паднат, и то много скоро, без значение какви закони имат.

Паднат ли, следва разпад на ЕС.

коалиции, които да разкриват, че зад много конфликти стои борбата за власт на икономически групировки ================ папа франциск днес е у турско назрява конфликт назрява конфликт и между ес и турско икономическите групировки нещо се разшаваха опитаха мизерна непринципиална договореност и май нищо нема да се получи

Ха - ха, реват соросоидите и ЕС-демократите, "Турция не е на Ердоган, а на турците" и т.н Ердоган не бил демократ, а като свали самолета - мълчаха като мушнати гайди. Ердоган си гледа и мисли за ДЪРЖАВАТА си, за гражданите си и си следва своя си път. ЕС-демократите си помислиха, че ще могат да го манипулират, ма ...сори. Бутаха го да се сбие с Путин, ама му казаха....ние ще гледаме сеир и аха да го хвърлят на кучета. Но той, заради държавата си и "ръка" на Путин ще отиде да целува, ей го оня хвалбеца, убил пилота го ококошариха, Давитоглу го жертваха (набедиха го, че той е отдал заповедта)......а ние само грачим ..Крим.....агресия....дрън - дрън....още невероятни неща ще видим.........

Крепостен си ти, не гражданин.

И как така обърна палачинка, нали уж свали и руски самолет, оти сега не се кефишшшшшшшш..........

винaги сме били тъп нaрод стaдо,лош мaтериaл !

в ЕС ще имa повече мюсюлмaни отколкото вТурция,Европa умре!

Моля, моля САЩ престанаха да подкрепят Ердоган заради батаците, които забърка в Близкия изток. Обама му е сърдит.

Минирaме цялaтa грaницa,стреля се нa месо,aко все пaк някой се промъкне,го дaеaме нa Динко !

...Ердоган към ЕС: Вървете си по вашия път, а ние - по своя.. --- европата от дума не разбора! а само от як бои! така, че дръпнете им един як бои така, че да се махнат поне оттатък австрийската граница или дори оттатък атлантика!!

стойте си в Анадола там ви е мястото!

Ако не се постигне до споразумение, Ердоган ще изпълнява ли ангажиментите си да спира бежанците, които не са със сирийски паспорти!

Колко имигранти са показали паспорт?!

Европа се съгласи да приема само хора със сирийски паспорти, това е споразумението! Всички останали, които не са със сирийски паспорти или са без паспорти трябваше да ги върнат!

защо се радват крепостните ? турците пак ще си работят в европа както до сега , и ще се прибират за байрама! и турция продължава да си е в нато! а руската кочина продължава да е на 30 000 км от европа!

то май една друга цивилизована ферма е на 30000км от европа

като не можеш един чужд език да научиш стой си крепостен ! а ние над 2 млн българи ще продължаваме да си работим на запад и да се прибираме по коледа.

ти не можеш да четеш , или не можеш да осмисляш текст?

Кичо

Българи ли? Просто емигранти с какво се различавате от орките дето пъплят към Европа ?

Ердоган видимо не разбира на какъв хлъзгав терен стои.Но пък ЕС и по специално Меркел му дават възможност и основание да ги хока,да ги шантажира,да ги обижда, и да им показва какви росни китки са ,по точно казано колко са жалки в някои отношения.При това се чувства абсолютно недосегаем,защото САЩ са зад гърба му и ще го подкрепят каквото и да случи!Не трябва да се заблуждаване от разни фойерверки- Турция е най-надеждният и силен съюзник на САЩ след Англия!

И кое му е хлъзговото на този терен! Както си го описал, той е бетон от всякъде!

Общо взето,теренът е много хлъзгав,но за Ердоган.../сега се замислям/ -може би си прав!!?

Турция не е на Ердоган, нито пък на неговата партия. Наближава краят на управлението му. Турците заслужават по-добър президент.

Този път няма да стигнем само до Виена, ще стигнем до Атлантика.

под земята ли ще изкопаете?

Да,ама под нивото на водата!

ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО ДЕВЕТИЯ МЕТЪР НА НУЖНИКА С ЕРДОГАН. А ОТДАВНА Е ЯСНО, ЧЕ РУСКОТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ НАД КОНСТАНТИНОПОЛ.

да не срещнат пак туркинята докато летят към Босфора:))

Голям политик брей! А русофили?

Не мога да му отрека топките. Има ги. Но заедно с тях върви тестостеронът, а следствие от него е агресията, жаждата за власт, диктаторството. Човекът като всеки по-отявлен политик (какъвто той е - признавам му го) се самозабрави и започна обратното отброяване към саморазрушението. Само стой и гледай как другите от глутницата ще сръфат бившия си водач. А за "филите" - ако оставим българофилията настрана и трябва да се разделим на други фили, предпочитам да бъда русофил, а не туркофил или американофил, признавам.

"Лебедова песен" в изпълнение на "заслужилия" терорист Ердоган ал ИДИЛ.

За Ердоган или за Брюксел! Дали Европата е готова да приеме още 5-10 милионо сирийци?

Споразумение май няма да има! Ердоган взе парите. Ако не се постигне споразумение, дали ще ги върне! Бежанците няма да ги спира, ще ги използа като окупационна армия!

Ми браво на него! Кьорав карти не играе!