Турските власти не пускат българката, подозирана в тероризъм

Задържаната в Турция българка от кюрдски произход Мира Яшар Абдулселамоглу няма да може да напусне страната.

Обратно в новината

Коментари - Турските власти не пускат българката, подозирана в тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде стига бе,каква българка е...само по паспорт,изобщо не ни трябва ..

Тая муслимка е толкова българка, колкото и Мао Дзе Дун.

Чак на изборите ще разберете колко българите в турските затвори Само немците са 42 и това е причината Германия да обмисля санкций срещу Турция Бойко обаче си мълци До изборите...

майката била японка пък бащата германец от където следва че дъщерята е германка не мога да го приема. имам претенциите ,че съм напълно нормален. За вас не знам.

Не си!

Задържаната в Турция българка от кюрдски произход Мира Яшар Абдулселамоглу

най-коректното е "планинската туркиня с български произход"

Къде е посланника ни или пак се е скрил във 3-та глуха и си чака заплатката? Некадърници назначени на принципа на шуробаджанащината.

и ти да си посланик и ти ще се скриеш

Посланника си бара това онова и Хич не му дреме.

Стига манипулации - тази е българка , колкото аз съм китаец... "Българско гражданство" не определя етноса! И аз го имам, но съм чукча...

От нашто посолство да очакваш помощ,това дали е възможно??

Българка? Вие от дира нормалнили сте ве!!!

Ако някаква маймуна( туркиня) роди в къщата на лъвовете( България), маймуната не става лъв... И се очаква лъвовете да разкъсат и изядат маймуната... Тая Кюрдка, нека си стои в Турция !!! СЪщото се отнася и за всякакви чужденци дошли в БЪлгария... На такива не трябва да се дава ГРАЖДАНСТВО, дори и след 100 години. Турците, 500 години клаха в БЪлгария, но ги изгонихме... Гражданството е САМО за БЪлгарите, които ще Гласуват на избори. След Освбождението- 1878 г, Турците, ако ги бяхме оставили да гласуват на нашите Избори, още щяхме да сме под Робство.

Ti li si luv ot takiva kato tebe samo plahove moje da stane.

Г-н Жеглов и г-жо Станишева, моля, престанете да яхате ДИР като кобила. Не разбрахте ли госпожи и господа "другари", че вълкът козината си мени, но нравът - не. Едностранчивият поглед на ДИР върху сериозни теми е запазена марка още от създаването му. Другари и другарки, моля, събудете се. Събудете се защото орките които отглеждате и храните днес с фалшиви и манипулирани новини, утре ще дойдат да изядат не само вас, но и малкото останали нормални българи.

Е Това е съд , А не като нашия да пусне турчина убиец на 2-ма мотористи да избяга!

Ами не са отишли на почивка, а да свършат някоя мизерия. Почивката е само оправдание. Всички агенти казват, че са на почивка, когато ги хванат по време на акция. На почивка отишли и то в някакво градче, дето не е известен курорт даже. Че ти ако знаеш, че те издирват за връзки с терористична група точно там ли ще идеш на почивка? Няма ли достатъчно други места по света за почивка, на лайноморието да дойдат на почивка да му се невиди, поне няма да ги арестуват. Е, може при известни условия, но не и за връзки с кюрди. За да отидат точно там на почивка значи са имали друга цел и тя не е била да почиват. Да я вкарат за 5 г. у кауша за да се научи да си подбира приятелите и местата за почивки. От цял свят точно там у туй градче решили да почиват.

Ей много некадърни журналя в се навъдиха... Какво означава скъпи журналя българка от кюрдски произход. Това би означавало че е 100% кюрдка с бългърски паспорт! Момичето си е Българка! Родена в България! Майка и е българка! Да баща и е кюрд и какво от това?

Баща й е известен преподавател в един от най-елитните Български университети, на теория можем да приемем, че и той е българин, предвид това, че е избрал да се ожени за българка, да живее в България и т.н.

Имам "удоволствието" да познавам този известен преподавател в СУ. Грубо отношение към студентите, по време на семестъра си ходи обратно в Турлакия и заебава студентите. Обаче хонорара си го взима редовно. По последни сведения доста студенти протестираха против него и му се беше разклатило столчето, дали е още там, не зная. Грехота е да се дават държавни пари за такива на хранилка. Груб, недодялан, с комплекси за малоценност - типичен турчин..

Браво! Много добре написано! Дано сега влезе в нечии чутури!

майката била японка пък бащата германец от където следва че дъщерята е германка не мога да го приема. имам претенциите ,че съм напълно нормален. За вас не знам.

Да избяга в България с каналджиите, защото иначе няма спасение,

Тази не българка. Случайно има български паспорт. Не държим да я пускат, да си стои при тях. Тук си имаме достатъчно орки.

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

тож на ботжо сина малко, като кжърдите само дето тогава е нямяало амерка дързаява силнеа де всекуде се пръне. пук и са м ботев от тоз народ е ...

Стихотворението, на което слагате минуси не съм го писал аз, а дядо Петко Славейков в далечната 1875 година. Не съм виновен, че се разпознавате в него.

loyola

Въобще да не разчита на държавата - там е Надежда Михайлова, която знаем как постъпи, когато я предупредиха, че ще арестуват сестрите в Либия - каза, че били на гурбет и да се оправят както намерят за добре...

Цитат от статията: "Според турските власти тя подкрепя кюрдските "Отряди за народна защита". " Че кой нормален човек не подкрепя хората, борещи се за свобода и независимост, както кюрдския народ!!!

На юг от БГ граница не съм ходил и пари да ми дават не искам да стъпя в мюсюлманска държава!

Бате,на Юг е Гърция,тия са от Изток!!!

Тази трябва да има бая топки за да отиде да помага на бойците против ИДИЛ като знае, че зад ИДИЛ се крие Турция и Саудитска Арабия.

Не се вълнувам за всяка отрепка сдобила се по някакъв начин с бг-паспорт. Сигурен съм , че и те не се интересуват от мен.

На това му се казва "да би мирно седяло, не би чудо видяло"... Чий го дири тази "българка" в Турция? Тя не знае ли, че Турция днес е в условията на диктатура? Правила се на храбра, а сега една кола дипломати ще трябва да се пънат, да измъкват гъ*а и от пандиза...

Това не е българка. Ако искат турците да вземат всички с такива имена и бг паспорти и да си ги тричат. Ромите им ги даваме БОНУС

Е нали при Възродителния процес всички мохамедани се бяха юрнали да ходят в Турция. Подкокоросаха ги, че там реки от злато текат. Само че турците по едно време се усетиха и затвориха границата. А нашичките пък се усетиха, че баш турците не ги броят за хора и тихичко се прибраха доста хора.

Ей много прост народ тези като тебе!. Ти поне чул ли си интервюто с това умно българско момиче? Името ти стига за да я слагаш в някви клишета. Но за това са виновни и простите журналя!

изключителна жена, който е бил с ромка или арабка ще ме разбере..изтъкани са от страст тези създания, жени в истинския смисъл на думата, носят женското и под никтите си!!

Каква българка е тази

А ти какъв българин си?

Дами и господа съфорумници! Една наша сънародничка (независимо от какъв произход) е затворена в зандана на Европа, а по-долу (с малки изключения) се пишат само бъзици и простотии. Спомнете си какво пише на герба ни и бъдете единни и солидарни!

Каква сънародничка? Само паспорта ѝ е български. Нито е с български произход, нито живее в България, приятеля ѝ е англичанин... За каква сънародничка ми говориш?

Майка и е българка, живяла е доста години в България - това не ти ли стига?Явно според теб всички наши сънародници зад граница на са българи?

и какъв е тоя герб, дето уж сме република, а на него има корона?!?

Та те да не са бойко дето като му кажат и напълно невинни връща при тях..Като си е невинна да си дозва невинността но за човек дето лев в българския бюджет не е вкарал защото се подвизава по чужбината не е редно само защото си е запазила българското тескере да се харчат нашите пари.

Я как хубаво обяснявате, че е българка от кюрдски произход. А за циганина Светослав Стойков( от Берлинското метро ) хиляда пъти го написахте "българин, българина", само и само да ни дразните и провокирате.

българка е тая, няма благ вид

и от кюрдски произход- ще и спукат анала

Az dalboko ma vaZmoti neinuto naglo,no bisodtguvornu poveDEnieto. 4odesno 4i turskite sluzhbi +sadebna vlas i davat edin dobar orok

Дами и господа от Дир.бг, докога ще давате трибуна на неграмотници като горепишещата?

Ти ако си Светла Илиева /тоест българка/, аз се срамувам от това, че такъв неграмотен човек ще показва лицето на България в странство. Надявам се всъщност, че си Фатма Фатма и използваш българското си име само за да отидеш на в чужбина. Ще съм поне малко удовлетворен от този факт. Щон на 2 изречения си успяла да допуснеш 15 грешке даже и на латиница значи си тотално неграмотна. Да не говорим за диалекта и словореда.

Извинявам се за грешките но пиша от GSM.

Светле,Светле и ти си толкова стодентка в Мюнхен колкото аз съм марсианец.

сичкуту мангаУ се с бг произход ?!?

Оле, колко е секси! Да я върнат колкото да удовлетворя нагона си и после ще им я дам.

Много хубава путка има ева я от няколко месеца и по-големи срамни мауф не съм плякал

Няма да я ебеш, само за мен е

Да я съдят за тероризъм откачената терористка!!!

СВОБОДЕН КЮРДИСТАН

Абе тия смахнати ли са? Да отидеш на почивка в държавата Турция, при положение, че си активист в подкрепа на кюрдска група, за която турците смятат че е терористична??? Кой ти изпи акъла, бе момиче?

А де!