Камикадзе се взриви пред турски полицейски участък

Експлозия пред входа на командването на жандармерията в град Гойнук край курортния комплекс Анталия в Южна Турция е отнела живота на един човек и е ранила други двама, предаде държавната турска Анадолска агенция.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзе се взриви пред турски полицейски участък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за неидентифицираният индивид...

... държава, кви терористи, човека е камикадзе нещастно и нищо повече.

На неколко ракийки ли си? И знаеш ли изобщо значението на думата камикадзе?

Няма нищо по-ценно от човешкия живот!

Турски Кюрдистан заема 1/3 от територията на Турция. Обяснимо е защо Анкара не ще и да чуе за независима кюрдска държава. Обаче щом има независимо Косово... Който е казал А, трябва да каже и Б. У нас турците са значително по-малко, отколкото има кюрди в Турция. Ние имаме новини на турски и турски училища. Има ли го същото за кюрдите в Турция?

Кюрдите са циганите на Турция, грабят и убиват невинни хора.

Там е разликата че Сърбия и България практически са държави без армии, в тях не само Косово, но и много други държавици могат да пръкнат много скоро, тамошните цигани, турци, арнаути са в пъти по плодовити от замиращото славянско население.

явно не знаеш нищо за тр а си седнал да коментираш ,да в тр има не само новини на кюрдски а канал по националната турска телевизия с 2ч часа предаване на кюрдски език

Ами ако кюрдите поискат независимост като Косово? Щом може за Косово, може и за Кюрдистан.

Кюрдите са най неуките, бедни, мръсни, продажни и нещастни племена от високопланинските погранични райони, които никога не са имали и няма да имат държава. Бият ги като мухи навсякъде, вчера Иран съобщи за 180 убити терориста.

Айдеее и тия го закъсаха. Това им е второто камикадзе за тоя месец. Лоши отношения с Израел, с Кипър, зъбят се на ЕС, от изток - кюрди, от север арменци, а откъм запад гърци и българи, абе нямат комшии, които да не ги хейтват, а сега и това. Абе, не че ги съжалявам де.

... комшиите наоколо, са си лика прилика, изтощени от финансови кризи, банкрути, бедност, застаряване, изчезване и глад. Пък и армии си нямат, много са удобни за окупация от могъщите съседи.

много интересно как Израел най-силната финансово и военно страна ще бъде окупиран от този "могъщ съсед". Ама да не отнесете скоро нов пердах, че за него също няма да има извинения!

Кюрдите са стар народ със стара култура и ще създадат Велик Кюрдистан, защото сме 80 милиона, само в Турция наброяваме 35 милиона, но това не се казва ясно, а се лъже целия свят!!!Ние ще подпалим Турция, тази изкуствена държава, нямаща раздел култура в Интернет, защото цялата култура е на Византия и Кюрдистан, а селджуците са диви нашественици!

долен курдин, нито един курдин няма да остане вав туркеъ и на земята, вие сте долни кучета убиващи деца и невинни граждани, скоро ще падне атомна бонба на главата ви, не се безпокои, много скоро ще е :-)...виж каде летят самолетите тази вечер:-)....долен педераз

то кой ли ги обича тях, това племе са рушители на цивилизация и нищо друго. Успех в делото!

Кюрде, мисля, че много бихме доволни да си поделим с вас и арменците Турция. Ние да си се върнем до Босфора, а всичкото друго си го длкате с армените

... ами кажи, че турчинът Орхан Памук е носител на Нобелова награда по литература, а разни византийци и кюрди са мноооого далеч от цивилизацията.

Машалла БТВ, що се отнася до събитията в Турция сте първи с новините! Що ли не се учудвам?

в България пък циганите ако не избиваха българите щеше да бъде спокойно ...

кои ли ги давам парите...?

...кои ли ги подкрепя мя терористи сас пари...? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И няма да спрат зривовете докато не я получат!

вие ще бадете изгонени от там... за вас няма мястото никаде на земята

Константинопол е християнски град, да се омитат резаците от тая свещена територия, само я замърсяват безнаказано! Да се приложи ревандикация чрез договора от Севър!!!

Но Турция е много близо, има много турски студенти тука.

Тези младежи - не им ли се живее, наистина ли вярват, че това, което им е отказано в реалния живот, ще го получат в отвъдния. И че цената е убийство на други хора.

Необразовани младежи. Това е. :(

свободата иска жертви! няма начин и през това трябва да се мине> да не би да е по добре да умреш от дрога, катастрофа,земетресение,инфаркт или др.

На никoй човек да не се случи да пострада от такива неща!!