Замериха и Ердоган с обувка

По премиера на Турция Реджеп Ердоган, който е на визита в Испания, бе хвърлена обувка, съобщава CNN, на която се позова БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Замериха и Ердоган с обувка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По определение етнос е социална група от хора, която се обединява от общи признаци, най-главните от които са: географска област на живот, обща култура, език, история, самосъзнание и т.н. Вглеждайки се в нашите сънародници наричани с абсурдното име български турци (звучи като дървено желязо) какво виждаме: Територията, която обитават е българска, културата им е смесица от българска, турска и дори циганска в някои региони, историята им е свързана с България поне от 150 години, самосъзнанието им е каквото им го формират ходжите и манипулаторите от ДПС. Преди години беше българско, сега е турско, след години ако им изнася може да им кажат че са занзибарци. Е, муратчо, какво е турското в един такъв етнос? Че чак се и бараш за чист турчин! И като добавка за домашно мислене - нацията е по-висше понятие от етноса, защото всяка нация се състои в общ случай от повече от един етнос. Хайде сега си го набий всичко това в главата и дано понаучиш най-накрая български, защото звучиш като двойкаджия!

На простите хора това са им отличителните черти - че си мислят че знаят всичко и че използват обиди, защото поради простотията си нямат аргументи. Не можеш да ме учиш на нещо, което не знаеш. Не се и напъвай, защото резулата е ясен - малко жълтичък и много миризлив, а се налага и смяна на потурките. Пред чобаните можеш да се надуваш, но тука не вървиш... Съжале коджа!

до DN ти ганю нещо не можеш да направиш разлика между гражданин и етнос,аз ли ще те уча на българския ,засрами се малко ,те чобаните по родопите са много по добре от тебе с българския .

Не знам какъв съм. Висок съм, рус, със сини очи! Някои казват, че съм приличал на скандинавец, други на германец, а славяните също са такива. Наскоро един от форумните идиоти се провъзгласи за чист турчин, защото и той бил русокос и синеок, сега научавам, че и циганите са такива. Няма да се учудя ако утре заявиш че коренните жители на Африка са били също руси. Честно казано объркан съм. Ще ти кажа обаче една тайна - не ми пука и предпочитам да общувам с хора, независимо от произхода им отколкото с вманиачени чистокръвни промитаци. Тях ги гоня до дупка! Те са по-опасни от маймуна с бръснач! До колко са чистокръвни е спорно, но са вредни и ми напомнят бедите навлечени на човечеството от чистокръвните арийци, които също превъзхождаха всички. Умните се учат от грешките на другите, но тия чистокръвните са по-тъпички по дефиниция и ще се наложи пак да се набива канчето!

до DN (23 манго в българия няма българи , кой знае от кое семе си куче мръсно.

Дългосрочната доктрина на Турция е нито повече, нито по-малко от създаването на единна ислямска държава под ръководството на Турция. За целта се предвижда обединяване на Ummah (ислямските държави) с Turan - наименование на всички държави в които живеят турци. Ummah включва почти всички африкански държави на север от Екватора, Малайзия, Индонезия и Филипините, целият Близък Изток без Ливан, но със Иран, по-голямата част от Индия и остатъка от Азия без Япония, Китай, Виетнам, Кореите, Лаос и Камбоджа. Turan включва целият Кипър, Босна, Албания, Косово, България, целия Кримски полуостров и Южна Молдова, голяма част от Русия, централноазиатските републики и на север стига чак до Северния Ледовит Океан. В централна и западна Европа включва части от Франция Германия, Испания и дори Великобритания. Картата може да бъде видяна на pics. livejournal. com/ rahmetov/ pic/ 00016dyd (Сложете отпред http:// и махнете празните позиции) Иронично, отгоре на картата е написано на турски Мир и любов. Само дето не е ясно как сибирския чукча ще заобича сенегалския мюсюлманин и ще заживее заедно с него в една държава. Само на мен ли тази доктрина ми напомня нещо от близкото минало?

В България турци няма! Който е с българско гражданство е българин. Точка. Това, кой каква религия изповядва, на какъв език си говори в къщи и от къде са прадедите му няма значение. Защо т.нар. български турци (егати безсмислицата!) се спират до произхода си от Турция, а не се върнат по-назад, когато са били по разни племена или още по-назад, когато са живеели по клоните в Африка? Сигурни ли са, че бабите им не са съгрешили или че някой от прадедите им не е момче-еничарче отвлечено от България? А защо не и някой византиец? Абсолютно промити мозъци наливащи вода в мелницата на пантюрксизма. Целият свят се отваря, границите падат, хората живеят заедно, те си стоят с мисленето на XIX век. Нещастна история.

Кюрдите са хубави хора! Турците много ги подтискат и тормозят. За това са обявени за терористи и ги преследват. Това е подло. Турция трябва да даде минимум една трета от територия си за кюрдска държава!!!

Съжителство с много народи..?! За Османската империя ли говорим? Дето в нея всички са рая, гяури и на бея сеплаща зъбен данък, че си изтъркал зъбите като е седнал в някое християнско село на печено пиле от дворовете на раята? Я сиктир! Живеем от векове със славяни, келти, готи, агупти, армени, евреи, власи, бошняци и други разни народности, включая турци. Но за последните май правим грешка като сме ги оставили в нашата чиста и свята република - къъъъъш и вън!

Какво стана със Лисичков във Бургас...мина седмица от делото...нищо не съм прочел никъде...Да каже някой ако е чул нещоV

А вие двамата дето много приказвате знаете ли колко кюрди живеят в Турция, а? Около 25 милиона - от 67 милиона общо население на ТР сметнете колко процента прави. Смешници.

Не обувка а ибрик трябва да се хвърля. Горката обувка . Как ще си намери другата?

По твоята логика е време да си ходиш в Турция. Турците си имат държава, а кюрдите не.

Жалко,че не са го оцелили...

Po tazi logika u turcite v oblast KJ tryabva da polu4at nezavisimost.

Поне маркова ли беше обувката..Иначе е много обидно..

q si podredi mislite. bqga6tite sa teroristi ot PKK. ako bqga6tite v Irak, bqha kakto kazvq6, 4e sa kiurdi, kak si obqsnqwa6 4e celiq region, toest iugoizto4na Turciq e naselen %80 ot kiurdi i 4e imat 60 predstavitelq v parlamenta, su6to ot tozi region? golemi poznava4i ste inak mama mu stara - znae ne znae, vseki govori... edin narod, kojto nikoga ne e imal opit v sjitelstvo s drugi narodi, vinagi 6te se zatrudnqva da razbere narod, kojto vinagi e su6testvuval imenno vurhu osnovata na sujitelstvo s mnozinstvo narodi.

da itrakya do pazardjik dase svarje kam tr iedna 4as kam makedonya da ostane 4ist bg

Освен да дадат независимост на Кюрдия, фесовете трябва да освободят земите на Армения и България, които са завзети след етническото прочистване и кланетата.

Над половината Турция тряба да се отстъпи на кюрдите! Те не са изкуствено създадена нация.

Какво щастливо съществуване на всички етноси под полумесеца! Кви ги..., Целият свят знае, че курдите избягали от турски войски, на границата с Ирак, а там ги бият иракски сили и натовци уж по погрешка. Не можеш така да пишеш като не си осведомен.

do DN abe ti za kakiv se imas

Кюрдистан трябва да получи независимост по същия начин, както и Косово и Ю. Осетия. Светът не може да бъде вечно залъгван с мита за щастливото съществуване на всички етноси под полумесеца!