Ердоган отстрани Давутоглу

Турският премиер Ахмед Давутоглу ще се прости с постовете си на лидер на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) и на премиер.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган отстрани Давутоглу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диктатора започва да действа.

Обчамете Ердо, ти си нашият султан! Приготви ни чалмите, идваме да ти се поклоним, ние ще сме ти верни гяури! Слава на падишаха!

С това си решение ,Ердоган ,на практика унищожи визите за турците и почти се отказа от ЕС,което е доста радостно за всички европейци!Искаше да извади очите ,а изписа вежди на ЕС!

Скъпа, любимият ти Ердоган все повече заприличва на няколкократно употребен капут. Не се ли усещаш, че в стремежа си да вмени на самите турци и на света около тях колко велики са единственото което постига е все по-голяма пропаст в междуетническите взаимоотношения в самата Турция а в съседите около Турция появата на резерви в искрените междудържавни взаимоотношения, и все по очевидно стават мераците му да бъде възвеличан като втория баща на Турската нация, с претенциите да бъде "Първи" и измести Ататюрк, но проблема му е, че търси величие единствено в Турската Нация но не и в Турския Народ който включва и много други етнически групи и националности. Мелиха, Ердоган е психически неуравновесен индивид, увереден мегаломански мозък, и приликата му с Хитлер не е случайна.

Значи битката е кой да е новия султан! Давутоглу от стратегическа височина се срина до стратегическа дълбочина!

Приятел/ка си много ама много прост/а!!! Турция е впъти подобре от нас!!! Живейте още с миналото си!!! Тапаци!!! Вместо да гледаш напред... Да не са балъци като нас!!! Ще строя и пак ще са 100г. пред нас!!!(за съжеление). Писна ми от зависливи млади хора, които не могат нищо друго да направят освен да са хейтъри по форумите и в мизерния им живот!!! Тъжна истори

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси

А МЕСТАН И ДОГАН - КОГА ??!

диктатор и ислям ко ли ще се получи + Меркел?

къде е магистралната истанбулска кифла мелиха?да ни обясни колко стабилно е положението в диарбекир и колко е силна диарбекирската икономика???

На Ердоган са му преброени дните и няма да му се размине само с оставка или друг вид политическо отстраняване. Мисля че и той го усеща, и сам не си вярва, а тоталната му агресия и безпардонност само затвърждават това.

ердоган си има прякор "мини-путин", защото действа по същия диктаторски начин. давутоглу ми беше по-симпатичен

С такива приятели,врагове не ни трябват!

РАЗКЛАЩАНЕТО НА РЕДИЦИТЕ В СОБСТВЕНАТА МУ ПАРТИЯ,ЩЕ ДОВЕДЕ ЕРДОГАН ДО ПОЛИТИЧЕСКИ КРАХ!!!

Кичо

Ердоганя настъпи мотиката Давутоглу е човек на краварите ЕНДоган да му е честита "турската пролет ".

ЕРДОГАН ПРАВИ ЧИСКИ В ПАРТИЯТА СИ,ТЪРСИ АБСОЛЮТНАТА ВЛАС!!!И ТАЗИ ДИКТАТУРА ТРЯБВА ДА ТОЛЕРИРАМЕ ЛИ???

Момента е много подходящ за всички туркофили да си направят сметката . R_доган отсече дясната си ръка . Вас да не ви питат кой сте ако се видите някога . Никой не обича предателите , даже и турците .

Най-добре е Меди Догануф да ви стане меринджей и Местан-оглу дави го ... пооправи имиджът (става въпрос за сурата). И шъ съ упрайти.

СА НА ЛИДЕРСКИ ПОЗИЦЙ,МАНАФИТЕ ОТ ТУРЦИЯ ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ ЦАРСКИ

в който туркиа ке падне . Незабравимо !

Един, неграмотен, български, трол. Ви казва. В Европа не властва демокрация. Властва демагогия. Аз, съм на 37 години. И искам , да попитам, младите ,умните и красивите. Това ли са ценностите, които изповядва демокрацията? Да назначиш, на държавна служба, все рода?

МИЛА БАБО МЕРКЕЛ ,НА ТОЗИ ЧОВЕК ЛИ ПОВЯРВА И Даде три милярда евро ?САМО ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕВРОПА ЗАСЛУЖАВАШ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР

Баба Меркел, чака дете от Ердоган. Детеро се нарича, Нова Османска Империя. Тя ще се простира, от река Тигър , до Балтийско море и Атлантика.

Айде на демокрацията и европ(г)ейските ценности .. днеска има утре нема :) Кой кум? Кой сват, кой на булката брат :) Ердоганя чука на задна европата :) смях ..

Страната край Босфора както днес така и преди е била най модерна, мощна и могъща в региона. Република е от 1923 г. в това време всички балкански страни си имат царе, в България царят Сакскобурготски дори не е българин, видимо сред българите нямало кандидати с такава специалност, така че тези кобурготски царе работят плътно и грабят страната до края на 40-те години на миналия век, че и днес още съвсем не са против да си вземат нещичко допълнително от местните балами. И днес съвкупният продукт на Турция значително надвишава този на всички балкански страни взети заедно, а годишният им икономически ръст е най висок в Европа.

Това е така. Но какво общо има това със генетичните страхове на християнското население на Балканите, които за близо 5 века са били "приели" турците на "специализация" в техните домове.

Да благодарят европейците на балканците че турците са възприели много от християнските ни ценности и сме ги облагородили! Иначе турците Щяха да са като саудитците сляпо религиозни!

А тия диваци в ЕС ще махат визите и ще примат Ердоган в съюза?! Безумци и подли предатели!

Келявия чалмосан султан слага зет си. Познато. Отоманска ориенталщина. Вирее и у нас.

И този ислямски диктатор се канят да писнат в Европа самозабравилитесе от ЕС.

"В Турция започна началото на президентското управление на Ердоган". Да ама по точно е да се каже, че в Турция започна началото на султанско управление и султанат (халифат) със всичките му добре известни тоталитарни турски прийоми, като рязане на глави, обесване, убиване с камъни, побиване на кол и т.н., които българския народ е изпитал на гърба си!

:)))))))))))))))))) и тези боклуци в ЕС, сега ще подгонят кюрдите към Германия и немците най-накрая ще се събудят и ще махнат изкуфелника Меркел и нещата ще се върнат на местата си

И ако все Още се Чудете каква е тази Дума Угодничество и Нагаждачество и къде Вирее то ЦИТИРАМ : Борисов пред Франс прес: Солидарността за бежанците не може да е еднопосочна - България призова днес останалите страни от Източна Европа, които се обявиха против плана на Европейската комисия за разпределяне на бежанците, към по-голяма солидарност, като същевременно потвърди ангажимента си да приеме толкова бежанци, колкото се предвижда за страната според квотата система за разпределяне, предаде Франс прес.

Бежанската криза извади на бял свят разногласия между страните от Западна Европа, искащи квотно разпределение на търсещите убежище сред всички страни членки, и няколко държави от Централна Европа като Унгария, Словакия и Полша, които отхвърлят този механизъм, приет през есента на 2015 г., припомня агенцията. България се отличава от тези бивши страни от комунистическия блок, като изтъква, че има волята да изпълни своята част от договора. Според квотната система България трябва да приеме 1200 мигранти. "Дали са 1200 или даже 2000, ние поехме ангажимента да ги приемем", уверява премиерът Бойко

Така е- най-дълго оцеляват най-низсшите създания. Нима се чудите защо запада припозна един ( а и не само него) отявлен бивш комунист. Ами защото е удобен. Защото се подлага. Защото е предател и ще предаде всички в името на собственото си благополучие. Това е истината и за Българските " демократи" и за западните "демократи". Изобщо видя се ДЕМОКРАЦИЯ=СОЦИАЛИЗЪМ !!!

Шило

В ПСР и да се избият, все ми е тая!

Циганска работа!

Общото между САЩ, Северна Корея и Турция е в наследяването на висшите държавни постове. Буш 1, Буш 2, Семейство Картър и семейство Ким.

Буш 1 се явил на избори и спечелил! Буш 2 се явил на избори и спечелил! Никой никого не назначава! ИМА ИЗБОРИ! сем. Картър се явявят на изброи! Кениди избори! Клинтън избори! Никой никого не назначава! ИЗБИРАТ ГИ това е разликата!

Какви избори има в САЩ бе ахмак? Всичко е нагласено до последния детайл. Освен това избора не е пряк. Правят малко шоу за пред народа и за да се тупат у гърдите, че били водеща демокрация, а всъщност са една тоталитарна система управлявана от шепа мафиоти, която мачка народа!

Ти не си в час драги! А Клинтъновица как стана държавен секретар, а? Може би на избори? Тая патка няма никакъв политически опит, нито образование за да заеме поста, ама я насадиха! Същата сега я пробутват силово за президент! осраха се тотално с тяхната "демокрация"!!!

E поне в щатите правят избори.

Правят изборно шоу, а не избори!

Султан ЕрдОган 1.

Интересно е сега да видим решението на Европарламента за отпадането на визите за Турция в Шенген. Няма да се учудя въобще на тяхното решение, защото то ще е решение на едни "фалирали" европейски политици.

Ако Избега Зетя Ердогане Назначи Балдъзата ако не ще и Тя Уйна ти ! Егати Демокрацията нарежда Меркел , нарежда Ердоган , нарежда Обама , нарежда НАТО кой кога да бъде приет , колко Данък да палтим , какво и колко да купим от Кого -Да от кого НЕ , за Неприет Чужденец ... я майната ви с тази Простотия наречена Демокрация НЯМА ТАКАВА БЕ ШЕБЕЦИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ !!!!

abasador

не е важно, какво прави Ердоган с политическите си противници, какво прави с демократияните начала положени от Камал Ататюрк, какво прави със свободата на сливото и печата, с човешките права, какво прави за подкрепата на ИД от исляма... по-важното е, че успя почти да направи, официално ислямизиране на Евросъюза.... чрез безвизово пътуване.... на всички, които си искат! Да се неначудиш, на безполовите управници на ЕС. Лек ден.

Хайде сега свържи политическите проститутки в ЕС, Ердоган и къкловодите им. Видя ли кой стои зад всичко това?

Щом и турците се съгласяват с това положение е ясно, че на Балканите всичките сме заспали овце. Нали сме барутлии уж, нали лесно се палим, защо допускаме тия идиотщини, които ни се случват на целия Балкански полуостров? Така е в Македония, България, Гърция, Турция. Навсякъде едно и също, а народа блее ли, блее. Значи ни е добре така щом си траем и се гърчим.

Тоя Ердоган върна турците не в първи клас, ами направо в забавачката. Ататюрк има да се върти като пумпал в гроба... То тях да не ги мисля, ама като знам, че само армията им е два пъти колкото населението на България, лошо ми става...

По тази логика нас ни върнаха в яслата . Как ли се върти в гроба Левски а Ботев а онези от Копривщица ... и благодарение на КОГО ?

Стига сте коментирали тая Мелиха ли е, каква е. Почти съм сигурен, че е прост трол, който иска да привлича вниманието - най-вероятно не е дори от турски произход.

Абе как Меркелица да не даде членство и визи на такъф убаф човек? Ам?

тая недоклатената мелиха е решила че тук е тоалетна и може някой да я доклати пфу-грнусарка!

Разбирам ,че Ердоган за 5 дни ( БРАВО МЪДЪР РЪКОВОДИТЕЛ ) Затвори висички преговорини глави даже Преизпъни някой не донаписани И затова Предлагам да Стане Главен Ръководеш на Целия Е.С . Няма какво да се чака , Турция ще е с най-много Евродепутати и тона и намеренията ще ги диктуват те , ако искат всички ще слагат Бурки , потурки и ако кажат и светското облекло Шалвари

Циганска работа

от далеч

jingiby

Ердоган е психар, който си повярва, че е султан. В резултат възобнови гражданската война с кюрдите в Турция. Опитва се и да вкара страната във война с Русия. Засега неуспешно. Очаквам скоро да се конфронтира и със САЩ, като това вече ще е краят му...