Турция призова международната общност да признае Палестинската държава

Хакан Фидан обсъди с мавританския си колега Мохамед Салем Улд Мерзуг "продължаващото клане в Газа"

Обратно в новината

Коментари - Турция призова международната общност да признае Палестинската държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да япризнаят тая палестинска държава! само не е ясно коя!? тая на хамас с лидер исмаил хания, или другата на фатах с лидер абу мазен?? бе най добре като за начало международната общност да признае държавата на кюрдите! те хем са много повече от палестинците, хем са единни!

И може би ще сложат шефа на Хамаз за президент. Турците 100 години не си признават за арменския геноцид, сетили се за палестинския.

Да признаят и арменският геноцид а

Я свободен Кюрдистан кога?

много яки локуми праите, но за палестина - НЕ.

За палетиснка държава ще може да се говори едва когато палестинците изкарат десет години без тероризъм и нападения над Израел, иначе такава държава няма да има, все едно какво е казал някой в Турция или другаде.

недоверие "Безопасность и борьбу с незаконной миграцией обсудили Мария Габриэль и Хакан Фидан Мария Габриэль также подчеркнула, что Болгария как государство-член ЕС поддерживает усилия Анкары на ее европейском пути."

Тогава да се признае и кюрдската такава.

ХЕЙ, ДИРник ТЪП! НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ И ДА ТРИЕШ И ДА НЕ ТРИЕШ ВСЕ ТАЯ - ЩЕ ТЕ ИЗДЕБНА КОГА СПИШ И ПАК ЩЕ СИ НАПИША КОМЕНТАРА ТУК В ТОЗИ ЛАЙНЯН АМЕРИКАНСКИ-ЦРУ САЙТ???!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА ПРЕДОТВРАТИШ ТОВА Е ДА БИЧИШ ДЕЖУРСТВО ЦЕЛИ 168 ЧАСА БЕЗ ДА СПИШ! ХАХАХАХАХА. ТЪ ЕБА В ИДИОТА БЕЗМОЗЪЧЕН!

а ти няма да спиш, за да си напишеш коментара, който по някое време пак ще изтрият :")) Палестина - с теб сме!

Ами наведи се.