17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се познават гаджалите командвани от евреите,слабохарактерни и подвласни на най позорната нация откакто свят светува

Шилo

После кюрдите ще отмъщават, после пак Турция, после пак кюрдите ще отмъщават... и така до края на Света

Още една държава терорист. Оторочетата на САЩ винаги се превръщат в чудовища - убийци.

Турция може, Русия не.

За това, че 4 пъту нахлува в чужда държава за да избива кюрди. И никой нищо не му казва. Та кюрдите в Турция са около 25мл души. Те нямат право да гласуват, защото не се признават за турци. Ако ние решим да нахлуем в Турция да отмъщаваме за убития ни граничен полицай! А да не казвам, колко случая са потулени от наши правителства. Не е редно това, което правят.

Ердоган е пътник като Боко тиквата!

"Отмъщението на турските сили за нападението обаче прескочи границите на страната с военната операция с кодово име "Лапа-меч..." Така. Оставяме на страна кой какво лапа и задаваме въпроса. Защо няма сакнции от демократничната англосаконска мафия срещу Турция?

Кюрдите са един от народите останали от Османската империя в Турската държава. Народ, който иска да се освободи от турското робство в реално време и да си имат собствена държава. Те затова се борят кюрдите. Не ни ли ни е познато?

Това щеше да е и съдбата на българският народ ако руските ватници/алкохолици не бяха направили грешката да се разкарат до Балканите 1878г.

Явно за Великите сили не е притеснително Натовска държава да нахлува в Не Натовска държава и да изтребва населението и. Кой на кого всъщност помага? Давайте да даваме оръжие на кюрдите, за да могат да се защитят от агресора!

Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца? Американската СМРАД дир. БГ ф екстаз от анадолцити.

И Русия може...както виждаш. Предполагам визираш критиките...защо англосаксонската мафия критикува Русия а не Турция. Ами защото Русия заплашва геостратегическите интереси на англосаксонската мафия...а Турция не.

Странно защо не чувам хленчене от Брюксел. Чудно как столтенберг още не се е заканил с решителен отговор за избиване на десетки в суверенна държава. Байдън спи ли? Блинкен какво чака, че не се изкряска?

къде е сащ къде е ес, оон да заклеймяват? Да санкционират??? Мълчат като гъзове! Защото проблема не е украйна, проблема е, че искат да разграбят богатствата на русия. Не виждам по фейсбуците си да слагате кюрдски знамена, да ги жалите, хайде нами сте жаловити!!!

Шилo

Това не е отмъщение, а терор. Отмъщение е да мъстиш на конкретния виновник. Когато убиваш хора, нямащи нищо общо с дадената случка, това си е чиста проба терор.

Цитат от големия американски писател Кърт Вонегът: "Щом някоя страна загуби свободата си, Съединените щати веднага ще довтасат да й я възвърнат."

Сащ унищожава държави, защо русия да не може да защити своите? Турците, те пък башка луди...

Тази новина е за рубриката - мангал нюз.

Атентата не е дело на цяла една държава Сирия и Ирак, че Турция да отмъщава с въздушни удари по тях. Едни очевидно беззащитни държави, щото кой за каквото са сети ги бомби.

Турция я отмъщава Русия тероризира. Америка изнасяла демокрация и други интересни термини може да срещнете по нашите земи....

Русия заплашва геостратегически интереси?!! С БВП като на Португалия? Шегаджия! Русия приключи. Гледайте напред!

Аз ли съм тъп или ме правят на тъп…значи Турция прави военна операция в чужда държава и всичко е нормално,но видиш ли Русия прави военна операция в Украйна и това е война,геноцид и т.н …..докато има такива двойни стандарти света ще страда от евроджендърите И техните господари отвъд океана!

Зеления отмъщава на Българи и Руснаци в Донбас че не искат да са с него,после врещи че му счупили страната.Турците омъщават за атентата на кюрдите ,довечера ще рзазберем Сърбите дали ще отмъщават на Косово,а после нато ще отмъщава на Сърбия за Косово ,само Гърците да не почнат да отмъщават за островите че не може да се доберем до Африка.

Тежка е съдбата на американските васали. Кюрдите бяха най -големият американски съюзник и след като ги употребиха ги захвърлиха на произвола на съдбата. Гледайте кюрдите и си мислете за Демократична България

Кво става с тоя Слънчак апартаментчета по 15-20 хиляди евро да не е черен петък или продават заедно с хохлите.

Нашите комуняги бузките им отворени и те там, против Ирак са хаххаахахахахахахахахахахахах..... ракети пращат простите хаххяахах.....

Но никога за вас роби!

Роб!

Да дадем оръжие на Сирия,и по една заплата.

Не че нещо, но няма ли да има санкции и ембарго за Турция?!? От няколко години са окупирали територия на Сирия и нямат никакво намерение да се изтеглят то там, а редовно провеждат операции в територията на Ирак и Сирия. а забравих, те и американците са купираличаст от Сирия и цоцкат петролец на барели. Как се падна точно там където е петролеца да окупират. Каква нелепа случайност. Ти да видиш.

Нормално е.

Да де, точно срещу конкретния виновник уса и кюрдите

Ех да е знаел Путин да си направи един терористичен акт в Русия преди да избомби Украйна, сега никой нямаше да го закача.

Ти не разбираш, това е друго(сарказъм)

А какво стана с Нобеловата награда за мир, която щяха да му присъждат на Ердоган?

Е срещу САЩ и имперската им политика на сорос цветни революции, спонсориране на терористи и майданчета. Ердоган за това отказа да приеме съболезнования от САЩ и директно си им го каза. Са си прави СВО. Ма нещо за него санкции няма официални. Иран също се включи в мелето по зариване на Краварски базички. Дали тукашните американошебеци не са леко притеснени, щото няма какво да ги пази освен илюзиите им за военна мощ.

Тря поработи по военната тематика още. Обама дигна летвата яко.