17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е срещу САЩ и имперската им политика на сорос цветни революции, спонсориране на терористи и майданчета. Ердоган за това отказа да приеме съболезнования от САЩ и директно си им го каза. Са си прави СВО. Ма нещо за него санкции няма официални. Иран също се включи в мелето по зариване на Краварски базички. Дали тукашните американошебеци не са леко притеснени, щото няма какво да ги пази освен илюзиите им за военна мощ.

А какво стана с Нобеловата награда за мир, която щяха да му присъждат на Ердоган?

Тря поработи по военната тематика още. Обама дигна летвата яко.

Ех да е знаел Путин да си направи един терористичен акт в Русия преди да избомби Украйна, сега никой нямаше да го закача.

Нормално е.

Не че нещо, но няма ли да има санкции и ембарго за Турция?!? От няколко години са окупирали територия на Сирия и нямат никакво намерение да се изтеглят то там, а редовно провеждат операции в територията на Ирак и Сирия. а забравих, те и американците са купираличаст от Сирия и цоцкат петролец на барели. Как се падна точно там където е петролеца да окупират. Каква нелепа случайност. Ти да видиш.

Ти не разбираш, това е друго(сарказъм)

Да дадем оръжие на Сирия,и по една заплата.

Нашите комуняги бузките им отворени и те там, против Ирак са хаххаахахахахахахахахахахахах..... ракети пращат простите хаххяахах.....

Кво става с тоя Слънчак апартаментчета по 15-20 хиляди евро да не е черен петък или продават заедно с хохлите.

Тежка е съдбата на американските васали. Кюрдите бяха най -големият американски съюзник и след като ги употребиха ги захвърлиха на произвола на съдбата. Гледайте кюрдите и си мислете за Демократична България

Но никога за вас роби!

Зеления отмъщава на Българи и Руснаци в Донбас че не искат да са с него,после врещи че му счупили страната.Турците омъщават за атентата на кюрдите ,довечера ще рзазберем Сърбите дали ще отмъщават на Косово,а после нато ще отмъщава на Сърбия за Косово ,само Гърците да не почнат да отмъщават за островите че не може да се доберем до Африка.

Аз ли съм тъп или ме правят на тъп…значи Турция прави военна операция в чужда държава и всичко е нормално,но видиш ли Русия прави военна операция в Украйна и това е война,геноцид и т.н …..докато има такива двойни стандарти света ще страда от евроджендърите И техните господари отвъд океана!

Роб!

Турция я отмъщава Русия тероризира. Америка изнасяла демокрация и други интересни термини може да срещнете по нашите земи....

Атентата не е дело на цяла една държава Сирия и Ирак, че Турция да отмъщава с въздушни удари по тях. Едни очевидно беззащитни държави, щото кой за каквото са сети ги бомби.

Тази новина е за рубриката - мангал нюз.

Шилo

Това не е отмъщение, а терор. Отмъщение е да мъстиш на конкретния виновник. Когато убиваш хора, нямащи нищо общо с дадената случка, това си е чиста проба терор.

Да де, точно срещу конкретния виновник уса и кюрдите

къде е сащ къде е ес, оон да заклеймяват? Да санкционират??? Мълчат като гъзове! Защото проблема не е украйна, проблема е, че искат да разграбят богатствата на русия. Не виждам по фейсбуците си да слагате кюрдски знамена, да ги жалите, хайде нами сте жаловити!!!

Странно защо не чувам хленчене от Брюксел. Чудно как столтенберг още не се е заканил с решителен отговор за избиване на десетки в суверенна държава. Байдън спи ли? Блинкен какво чака, че не се изкряска?

Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца? Американската СМРАД дир. БГ ф екстаз от анадолцити.

Явно за Великите сили не е притеснително Натовска държава да нахлува в Не Натовска държава и да изтребва населението и. Кой на кого всъщност помага? Давайте да даваме оръжие на кюрдите, за да могат да се защитят от агресора!

Кюрдите са един от народите останали от Османската империя в Турската държава. Народ, който иска да се освободи от турското робство в реално време и да си имат собствена държава. Те затова се борят кюрдите. Не ни ли ни е познато?

Това щеше да е и съдбата на българският народ ако руските ватници/алкохолици не бяха направили грешката да се разкарат до Балканите 1878г.

"Отмъщението на турските сили за нападението обаче прескочи границите на страната с военната операция с кодово име "Лапа-меч..." Така. Оставяме на страна кой какво лапа и задаваме въпроса. Защо няма сакнции от демократничната англосаконска мафия срещу Турция?

Ердоган е пътник като Боко тиквата!

За това, че 4 пъту нахлува в чужда държава за да избива кюрди. И никой нищо не му казва. Та кюрдите в Турция са около 25мл души. Те нямат право да гласуват, защото не се признават за турци. Ако ние решим да нахлуем в Турция да отмъщаваме за убития ни граничен полицай! А да не казвам, колко случая са потулени от наши правителства. Не е редно това, което правят.

Турция може, Русия не.

И Русия може...както виждаш. Предполагам визираш критиките...защо англосаксонската мафия критикува Русия а не Турция. Ами защото Русия заплашва геостратегическите интереси на англосаксонската мафия...а Турция не.

Русия заплашва геостратегически интереси?!! С БВП като на Португалия? Шегаджия! Русия приключи. Гледайте напред!

Сащ унищожава държави, защо русия да не може да защити своите? Турците, те пък башка луди...

Още една държава терорист. Оторочетата на САЩ винаги се превръщат в чудовища - убийци.

Цитат от големия американски писател Кърт Вонегът: "Щом някоя страна загуби свободата си, Съединените щати веднага ще довтасат да й я възвърнат."

Шилo

После кюрдите ще отмъщават, после пак Турция, после пак кюрдите ще отмъщават... и така до края на Света

се познават гаджалите командвани от евреите,слабохарактерни и подвласни на най позорната нация откакто свят светува