Коментари - Турция и ООН възобновиха инспекциите на кораби в рамките на "зърнената сделка" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин изживява множество унижения - от украинската армия,бот Ердоган, от централно азиатските републики, от Индия и Китай, от позора да разрушава граждански обекти и техническа инфраструктура. Сега изживява ново унижение - търговските кораби превозват жито, а той унищожава градове. Истински лидер - за подражание на путинистите!!!

Единственият който се унижава си ти с копи пейст словестната ти диария която изливаш под всяка статия

Някаква реална информация да дадът колко от изнесенот е стигнало до ''бедстващите страни'' за които нагло лъжат, че го изнасят????? Толкова са им ''инспекциите'' щом може да се разтоварва там за където не е тръгнало и после пак руснаците ''им виновни''

Че когато ердоган говори, путин мълчи и се кланя? Ама смее ли путин да рита срещу ердоган? И все пак е странно за такъв защитник на православието, както сам се нарича путин, толкова много да се кланя на мюсюлмани.

Глупака не може да оцени жеста, когато му даваш. Занего тва е някаква закономерност и дори задължение на даващия. Той осъзнава положението си само когато му вземаш и не знае как да реагира! Еднакво не харесвам и двамата, защото имат много прилики по въпроси, които аз не възприемам, но според мен Ердоган много по добре осъзнава ситуацията, бързо взима решения и безпогрешно преценява кога трябва да отстъпи, за да не понесе непоправими загуби. Путин е глупак! Той се влияе само от емоции и точно като страстен хазартен тип колкото повече губи, толкова повече влага средства и енергия с надеждарта да обърне играта. Такова мислене не е подходящо за държаван глава, а още по малко затакъв на огромна държава.

По -голям виц от това ,че Путин бил емоционален не бях чувал

Руснаците пишат, че ще атакуват всички украински корита. Останалите ще плават на собствен риск.

Чакам да видя как ще я ударят цивилен търговски кораб превозващ зърно.

Ами така както от цивилен търговски кораб украинците пускат канадските дронове срещу пристанишето....

Нека да пострада само един турски кораб от руско оръжие, пък тогава да видим кой кум, кой сват! През 2015 г. Путин прежали сваления руски Су-24, обвинявайки го само в нарушение на турското въздушно пространаство, но сега сигурно ще се наложи да прежали целия Черноморски флот.

Имаше година санкции на Турция

ердоганя и оонето да се правят на инспектори,що не инспектираха връщащите се кораби а,айде сега укрите у жопа да си ядът натовското оръжие

кое се свършило бе ряпа ? Путкин го игнорира дори Мустака и ООН вече. И с него и без него коридорът си върви. А отделно то май вече и не му останаха кораби с които да бие по товарните кораби, всичкто по-сериозно е на дъното!

и си гледай песъка

Цъкни си още плюсчета и на другите минусчета Тези са малко Безделно говедо !

ма анадолската или не можеш

Ако не си забелязал корабите си плуват въпреки заплахите на путин.