Коментари - Турски ТИР мина през мантинелата при тунел "Траянови врата" на магистрала "Тракия" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които минават през България почти на 100% са пияни, просрочили времето за каране. Но родната полиция и ДАИ, ги пазят само за себе си. Голяма хранилка, голямо нещо.

Са най-опасните за магистрала,в белите държави ги правят от два реда бетонни блокове,което пък допринася за много по-малко жертви,и камион не може я разбие и да иде в насрещното.Мантинелите от тенекия не спасяват ,по-опасни са!

Майната им еничарска!!! Тия са убийци на пътя и убиват НАШИТЕ ДЕЦА!!! На няколко пъти през годините, лично на мен са ми правили преса, тапа, опитвали са се да ме избутат от пътя за удоволствие... гаранция голяма част от вас знаят за какво говоря!!! Да махнем турската сган от ПЪТИЩАТА БЪЛГАРСКИ!!! Да спасим децата си!!! Ето и една добра идея за предерастите в МС и НС: Всички туски бокуци с тирове да не бъдат допускани до БЪЛГАРСКИТЕ пътища, а вместо това още на границата да ги товарят на БДЖ (за разбирачите БДЖ товарни превози имат и вагони и техническо оборудване за товарене и превоз на ТИР-ове) и да се разтоварват на крайната им цел (румънска, сръбска, гръцка) граница, за ковто да си заплащат съответната такса!!! Освен спасените БЪЛГАРСКИ животи, така ще бъде спасено и БДЖ, което ще стане ПЕЧЕЛИЯШО ДЪРЖАВН ПРЕДПРИЯТИЕ и ще вкарва милиони в дъртжаният бюджет, вместо да се теглят нови дългове!!!

"Турски" е ненужно уточнение, всеизвестен факт е, че или те, или румънските тираджии са кошмар на пътя.

България е единствената страна в ЕС, където тировете хвърчат със 120км/ч

И не само "хвърчат", но и са плътно до линита на изпреварващата лента и така притискат изпреварващите ги леки автомобили и автобуси. Трябва да карат с най-много 90 км/ч и плътно вдясно до аварийната лента!

Празнувал е победата на Урдоган.

Потрошиха я тази магистрала. Един мантинелата, друг билборд, трети запален.

Аз минах оттам ореди около час и половина. Причината е разлята нафта по мокрия асвалт, което прави пътната настилка като ледена пързалка. Може да се очаква, че това е причината за загуба на онтрол от водача, но този факт едва ли ще бъде съобщен. Разлятата нафта не беше от катастрофиралия ТИР. Въздуха в посока тунела смърди на нафта.......... Нямаше полиция или сигнализация за опасен участък. Най- вероятно ще изкарат водача на ТИРа виновен.

И аз бях от "късметлиите", и на мен точно това ми направи впечатление! Направо беше като да те заболи главата от миризмата на нафта. Отначало помислих, че ТИРът си е излял горивото, обаче на минаване покрай него се видя, че резервоарите му са здрави, и не забелязах да има следа като да е текло от него. Ама по стара традиция вероятно ще обвинят турчина за "несъобразяване с пътните условия" и никой от нашите тунеядци от АПИ и полюцейските тюфлеци няма да си каже , че за пореден път са проявили безхаберие да се погрижат пътят да е безопасен. Пак добре, че няма жертви, че иначе човекът сигурно цял живот щеше да тегли заради чужди грехове. Даже не ми се мисли как се е изляло всичкото това, вероятно от някоя цистерна с неизправен кран.

Представете си някой да беше изхвърлил незагасен фас върху нафтата...

Пропуснал си часовете по химия явно. Има известна разлика между нафтата и бензина, която явно ти убягва.

Нафтата е точно от ТИР-а. А там е мястото на което водата при дъжд се стча отляво надясно през пътното платно. Знаете знака с предупреждение при дъжда там.

Пишеш глупости. Бях очевидец как тирът тръгна в ляво. Само заспиване или отклоняване на вниманието е причиината

Поредният пиян и надрусан турски тираджия!!! Колко народ избиха турските тираджии, най-некадърните шофьори на света!!! Як бой и право в затвора!!!

И кой народ е избил бе, ганювец? Турскитт тир е минал през мантинелите и пак няма жертви, а ганювците на прав участък се изтрепват по 5-10 човека наведнъж!

Аз пък се прибрах през Търговище, Омуртаг, Търново, Гурково и казанлъшкия път. Не ми трябват магистрали и катастрофи. Далеч по-спокойно е, плюс много пейзажи.

И на кого му дреме какво си правил? Или ако не поговориш за себе си, не можеш да заспиш?

От тунела по нанадолнището поне 120-40 км. Там има и едно стичане на вода при дъждец..... точно на място.

Епа объркал се човека и опитал да направи обратен завой....

Или си е помислил че е в Австралия

Няма ден, в който да няма тежък пътен инцидент на единствената магистрала в БГ. До кога ще е така??? Уж всички политици и експерти се бият в гърдите как пътуват из Европа, а не искат да си отворят очите и да видят как е при тях. Елементарно е да се сложи край на всичко това, но няма воля! Тук останаха само продажни и ограничени хора, които са готови за шепа пари да продадат и децата си!!! Толкова е жалко и тъжно.....

Съм съгласен, но в този участък точно да се овъртиш така е признак на крайна некадърност.

Виждал съм кола "кацнала" на дърво! Така ,че който си го може ... си го може.

Сандо, ДПМ, тъпир прозД !!!

запис от кабината на тира https://www.youtube.com/shorts/SV1tveCJw3Y

Подобно се е случило

Е пак украинец. Нормално.

На Бойко къвто калпав му е асфалта, такива са му и мантинелите. Само далавери, кражби и продажби имаше при него.

Абе ти че си прост - прост си, ама си и тотално неадекватен!

На 4 ракии къв искаш да съм? Бъди по търпелив и сдържан, недей да скачаш и нервничиш за щяло и нещяло.

Постоянно плюене от тук по Турция, Унгария и Гърция. За незнаещите: Гърция и Унгария се обявиха срещу 11 тия пакет санкции. Такова видимо зануляване на икономиките под команда на Давос и САЩ никой не можеше да предположи, и то след пландемията. Ма като сме тикви и не си трепем политиците така ще е.

Платените русофили ей сега ше почнат пак да обвиняват демокрацията за този инцидент

Има тва с някъв резан заспал потник дето за малко не е напраеил по-голема поразия? Ти го турим у скриатата ватенка недоклатена.

Дойде сезона на изродите! Моля ви, хора - карайте внимателно! Не убивайте нито себе си, нито невинното семейство в насрещното. Заникъде не бързайте, ако сте уморени - спрете и отпочинете! Животът е дар, защо не го разбирате!?!

Защо се случват такива странни инциденти с превозни средства, произведени в Турция!?

Си ги наричаме триволтови. Джон Триволтов хахаха

Само Ердоган!!!

Кой те е спрел

Карат по 16 часа и повече, никой не им следи тахографите, а и никой не ги проверява дали са пипани. Не ги глобяват при неспазване на ограниченията. Така ще е, свиквайте да сте транзитна, обслужваща държава, на издръжка на ЕС и Турция!

Хахахаха Хайде стига вече бе... В Русия като стане катастрофа на пътя пак ли обвинявате ЕС?

Турците са големи смотаняци.

.... И ОТ ЯД Е ЗАГУБИЛ УПРАВЛЕНИЕ !

Заспал е.

На наша "магистрала " да заспиш !?! Пробвай се !