Турски ТИР блъсна патрулка на АМ "Тракия", двама полицаи и шофьор са пострадали

Униформените са с по-леки наранявания, но 45-годишният мъж, който е бил до тях, е с тежки травми на долните крайници

Обратно в новината

Коментари - Турски ТИР блъсна патрулка на АМ "Тракия", двама полицаи и шофьор са пострадали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако тираджиите не бъдат озаптени, ще продължава да се превръща в гробищен парк. Често пътувам между Пазарджик и София и е пълен ад. Основно турските тираджии, но и не само те, не спазват никакви правила. По виедуктите се изпреварват все едно са състезателни коли, няма събота, няма неделя, керваните са безкрайни. Само тотален контрол върху тези лумпени, може да спаси някой и друг човешки живот на Тракия.

Турските граждани могат да газят безнаказано по пътищата и немогат да бъдат съдени защото са чужди граждани и съответно чуждата държава ги защитава и пази като План Б за евакуация ако ощетената държава се опита да раздава справедливост чрез осъдителни присъди. Днес етническата турска партия в България - Дпс успя да смени Чипа на Българите като им промени Конституцията и турски лица със двойно гражданство ще могат да ръководят Българите навсякъде в България чрез назначаването на турски управници. Но тънкия момент който днес много хора неосъзнаха е че чрез двойното гражданство се дава възможност на Крадливите Депутати да се Оттеглят Безнаказано в избран от тях момент в друга Държава в която декларират че имат Гражданство. Хитро. Отново всички Българи бяха измамени като някакви наивни деца.

служи предимно на управляващата олигархия и политиците пази ги, охранява им безчинствата и да не разчита на тях обикновения гражданин!

На всеки 10 км имаше катастрофирал автомобил днес, на на 20 тежко. Полицаите са без опит, обучение и с много малки шапки. Ще загиват за съжаление. Екипите трябва да са с поне един с мозък в патрулката!

Е карал в аварийната за да избегне дупките на супер магистралата с дължина 400хил км (цитирам по памет един шофьор на джипка)...

Шофьора на джипката казваше 500 милиона!

Обяснението е не много трудно, особено за тези, които виждаме почти ежедневно меко казано недопостими, дори рисковани спирания на пътните полицаии. Колко често всеки един от нас е засичал коли на КАТ на изход от завой, на спирка, подход за мост, тротоар, аварийна лента и т.н. Само миналата седмица отнво на Тракия ми направи впечатление и им присветнах на КАТ кола, която се движеше в аварийната лента, застъпила с около 30 -40 см основното платно. Няма сигнал, няма нищо, просто се дрижеха в аварийната. Сещам се и за ситуация как, за да подвикнат на един шофьор, който явно не беше отбил на правилното място в града, спряха успередно на колата му и реално създадоха неудобство за всички коли, идващи зад тях, и на които им се наложи да ги заобиколят. Отново, няма сигнал, няма подсигуряване, няма мисъл, нищо. Някой по ТВ предаванията беше се изказал във връзка със случилите се безредици и реакции на полицаите по време на протеста срещу БФС и беше според мен напълно прав. Няма никаква задълбочена подготовка на полицаите за това как да реагират и как да действат и професионално, и разумно. Същите са оставени да действат, а и на тях вдимо им харесва да се вживяват в ролята си на онбашии, без да се притесняват, че ги дебне гражданско самосъзнание или вътрешен одит, или най-малкото, че създават опсаност като за останалите, така и за себе си. И това е практика с години, защото каквото и да стане, най-много да преместят този или онзи провинил се от едно РПУ в друго.

"Докато полицаите обезопасяват участъка и слагат сигнални конуси към тях се е приближил друг човек, чийто автомобил по същото време е бил аварирал и се е намирал в аварийната лента. Той започнал разговор с пътните полицаи, когато върху тях връхлита товарен автомобил ТИР с турска регистрация и удря много силно конусите и патрулния автомобил, който отскача в канавката. Поради добро стечение на обстоятелствата полицейските служители са били извън автомобила и са успели да се отдръпнат. Благодарение на това те са с леки наранявания. Със сериозни травми на долните крайници е човекът, който е разговарял с полицаите от авариралия автомобил. Той е 45-годишен мъж от Пазарджик. Транспортиран е с линейка в МБАЛ - Пазарджик." тези дето се радват на тираджията и не са чели - дано утре такъв ви помете. Да оживеете, но да ходите на гробището да си видите децата. Тираджиите са между едноклетъчно и медуза.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Един се похвали, че после 3 дена те е таковал без да му падне. Хубаво е, че лично опитваш продукта админе.

Гладни са били,идва Коледа трябват пари,но лакомията до там води

самакотрасторфирал, помагат, друг аварирал. идва ТИР и ги помита. В аварийна. Кой е гладния? Защо никой идиот не прочете статията?

Хахаха прасета в космоса грух грух

Само в България полицията може да те спре на магистралата - случвало ми се е не веднъж и винаги съм бил силно притеснен да не ми се случи точно това, което е описано в статията. В Европа - там веднага те извеждат на първия възможен паркинг в движение и биз да те спират на пътя. Ясно е, че това, което се е случило сега в бъдеще ще доведе до промяна на правилата, дано пострадалите да се разминат по-леко. Безхаберието, касаещо безопасността по пътища и магистрали, ремонти и сигнализация в тази връзка в страната продължава да е на много високо ниво. АПИ просто не създава нови стандарти и се работи на ниво 1974 година и съответните трафик и скорости.... А просот могат да идят как се прави - дори в една съседна Сърбия...

Абе резана карабина ДПС-арска. Прочети статията бе. Гадове турски. Знаеш ли като ме натискат по "Тракия" как ми иде да си изкарам и двата пълнителя по 17 патрона на вашия Аллах.

Пич, коя е тая електронна игра, да си играя и аз. Хайде сега, ако си ги изпозастрелял, изключвай компа.

Явно мечтаеш, да ти наврат дулото отзад?

Не бе честно да ме изтрият. Обасних. Без "Глок 19" и два пълни пънитяле по 17 патрона /а на стрелби и с карабините и надцевката/ не се качвам. И ми е писнало от тираджии, баничарки и олигофрени. Не ми се лежи 10 години, но сте гадове.

Ако някой има претенции най много да обвинят него , а не престъпните мангали от анадола ! Ей това е България !

А на турчина ще му платят за стреса, който е преживял.

Най-неподготвени са бъгарските милиционери, а също и най-прости?!

А обърнали ли сте внимание как патрулките на КАТ действат, когато спират автомобил? Аз бях потресен, когато полицаи караха след мен и ме виниха, че отбих и спрях на безопасно място, а не веднага. Добре е ако в ръководството на МВР освен безумия да им се обясни как, какво и къде следва да се предприема, когато спират автомобил за проверка( разбирай просене или рекет на пари), когато нищо не си нарушил и особено, когатп возиш семейството си с деца вътре. В катастрофата днес съа сигурност има виновно поведение на "тежкарите" от КАТ.

оправете си статията, че се създават расистки изказвания...Камионът е с пловдивска регистрация. Екип на "Пътна полиция" е получил сигнал за самокатастрофирал лек автомобил. При пристигане на място са установени пострадалите в катастрофата и е извикана спешна помощ. Районът е бил обезопасен с конуси. Междувременно към тях се е приближил и човек, чийто автомобил е аварирал в близост. Той е започнал разговор с пътните полицаи, когато върху тях е връхлетял ТИР, управляван от 54-годишен мъж от село Белащица. Камионът е блъснал патрулния автомобил, който е отскочил в канавката. Тъй като полицаите са били извън автомобила, те не са пострадали тежко, уточни Стоянов.

Прав си, ама кой да чете?

Добре де, какво е направено на турския изрод, това вече е необявена война на турция срещу нас, трябва да се направи нещо, може би опреснителен шофьорски курс на границата плюс прожекция на филм за българските затвори плюс залог от 10000€ които се връщат на излизане ако всичко е наред.

Очевидно нито на шофьорите нито на полицаите е ясно че в АВАРИЙНАТА линия не се спира за почивка, тоалетна или проверка. Ако отидете извън българия и карате по магистрала ще видите че тази лента е свободна. Няма ей така спрели за цигара коли.

само външни кенефи и селяци с татуси

Абе тиквеник, не прочете ли че едната кола е самокатастрофирала а другата се е повредила, баси тъпира си.

Баси ТЪПНЯТА! Ненапразно ни оценяват като най-оглупялата нация в Европа.....

Браво на тираджията, така се прави с тъпи полицаи. Полицай няма да го съжалявате, това не са хора, събрани са всички от кол и въже само баклуци. Един читав, кадърен няма, най долната измет от обществото са. Вижте ги, повечето са се надули с хапчета да приличат на мутри, а в същото време, който не ги е хванал той не ги е бил. Постоянно четем за бити полицаи, защото нито са учили, нито са тренирали, сбирщина от лентяи са, на този, на онзи човек, назначени с връзки да се шляят и спят по цял ден в колите.

100+

много е обидно, че теб и Наско не са ви приели за ченгели. Преглътни. И прочети статията.

ПРЕУМОРЕН . Това е като традиция при турските шофьори. Не почиват достатъно и доста често ЗАСПИВАТ по време на шофиране.

В случая не е турски, бре! Ако от Дир ти кажат "Добър ден", гледай слънце ли има на небето или луна!

Нито дума за феса. Къркан ли е. Дрогиран ли е. Нищо

какъв фес, той е от пловдивско село

Тира е български, бре. Не го ли разбра?

Като видите турски или румънски тир бъдете нащрек все едно сте видели селянин с БМВ.

По Бтв сега казаха, че шофьора е българин. Орк

Сплесканите кратуни са много слаби шофьори.

Пенис за МВР. Малко им е.

Години подкупи от турските тираджии и беше ясно, че ще се стигне до тук.... каквото са посели такова ще жънат

Дали? Пак на някакъв невинен човечец ще му ампутират краката, пък шапкарите са се измъкнали невредими.

Охоо през ден има инциденти с патрулки и милицифайки

Ужас. Дано полицаите и спреният шофьор са добре... и да се размине...

Пет века не им стигна на турките

От години повтарям, границата с турция трябва да се затвори и минира! Обрязаните маймуни да минават през гръцко!

Кога тея фатмаци ще прекратят идиотската практика да спират от статично положение автомобили движещи се със 140 км/ч? и камиони със 100?

В случая кого са спрели?!?

А кога ще четем и статиите, а не само заглавията, преди да коментираме?

Тръмп си е такъв по принцип.

в друг сайт пише: " Пътните полицаи обезопасили района на катастрофата с конуси. В този момент към тях се приближил водач на аварирал наблизо автомобил и започнал разговор с полицаите. Неочаквано върху тях връхлетял ТИР с българска регистрация. Водачът е мъж на 54 г. от пловдивското село Белащица. Той помел конусите и патрулния автомобил на полицаите, който се озовал в канавката. "....Кое е вярното?

Ами, след като приеха новата конституция на Дилян Пеевски и неговите подчинени, като нищо вече може и да сме турска територия, така че и двата сайта да са прави....

Ердоган да каже... тук нищо не важи... той поне е падишах...