”Слънчев бряг” с най-голям ръст на туристите

Националните курорти остават най-предпочитани от туристите през летните месеци, съобщи по Дарик ресорният министър Николина Ангелкова.

Обратно в новината

Коментари - ”Слънчев бряг” с най-голям ръст на туристите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да нема грешка в заглавето? Ръст или пръст?

Ето какво мислим ние: "We think you're too young to go to Sunny Beach."

На тия утайки не им викайте туристи.

прошчай немитая россия! досвидане на всегда!

Гръмни се бе, да не влошаваш ситуацията в здравеопазването!

обичаш русские? ето нещо от класиците русски: московия- русь тайги, монгольская, дикая, зверинная . алексей толстой

слабия туризъм! бедни и съдрани помяри заливат курортите. златни пясъци- перлата на бг туризма от 80-те това лято бе символ на беднотия и помярщина. цървулите бъркат по фризерите за сладолед без да плащат, искат магнити по 5 за левче, вадят тарелки по плажовете със вмерисана скумрия от ол инклузивната помия, в хотелите бе обичайна гледка група бедняци напазарили от супера кренвирши, майонези, и лютеници да плюскат по лоби баровете, в някои т.нар. хотели имаше супер на нивото на самия басейн ...да ви е честит ръста на съсипания пишман туризъм...а каква перла бяха златни пясъци през 80- те когато единствения магазин беше корекома до пощата, а целия курорт беше пълен с богати туристи от западна европа които се хранеха по ресторантите!!!

а колко беше целият курорт през 80 те?

Не са богати хора също имат право да почиват. Също работят през година. Ви не можете да предложите сервиз за богати, това е истина. Да, архитекти ваши са на ниво, шапка свалям, много добри прокти правят, сгради са хубави. Но!!! Персонал...камериерки, сервитиорки, таксиджии, лоша кухня, агрессия...за нищо не стават. Личи, че народа е беден и лошо образован. Те работят едва едва, просто се вижда , че мързи им и те мразят туристите, щото те са побогати от тях... Няма желание да се върнеш повторно в България...Атмосфера не става.

Да, за утрепките може и да е привлекателен Слънчев бряг, но за хората от средната класа във Великобритания е синоним на вулганост и престъпност....