Агенция ”Туризъм” заработи в Пловдив срещу 300 000 лв.

Служителите на дирекциите "Туристическа политика" и "Маркетинг, реклама и информация в туризма" към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) от днес започнаха работа в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Агенция ”Туризъм” заработи в Пловдив срещу 300 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без пари ни е излязла първоначалната инвестиция за прехвърляне на 45 работни места за бюрократи от София в Пловдив. Да ние е честито! Това е само началото на харча ни по тази агенция. Тези хора ще натрупат на гърба на данъкоплатците още сима си разходи - квартири без пари и др. превилегии; а за нас още доста разходи за съгласуване и т.н. от пряката им административна работа с министерството, под чиято шапка са и т.н. Та всички тези т.н. обстоятелства ще покачат този харч от 300 000 още няколко пъти, докато достигнем до истинската цена, която данъкоплатците ще платят. И защо всичкия този зор?!

Ти 100% си някой от тия 12, които са отказали да се преместят. Децентрализацията е условие за успеха. Централния орган трябва да осъществява само контрол, а не цялата дейност.

Брово комсомолец!

Нека някой даде поне едно смислено обяснение, или една основателна причина за това преместване. А пък този мазник Тотев да каже тия общински жилища без пари ли са. Тези 16 души чиновници през седмицата ще се ширят в общинските жилища а в събота и неделя ще отдъхват в собствените в София.

тея не са чували за електронно правителство та се местят, пак пари на вятъра

туризмът ни е главно алкохолен,проститутски и наркомански тъй , че трябва да се ситуира на морето-кво прави във филибето.

Евала, нека и другите градове живнат малко!

с преместване на 15 човека ?

С назначаването на нови 25 души Пловдив така ще се "разтасне и съживи" че всички вече ще хукнат натам:))))))

Някой лъже министъра каза че е дадено около 100хилади лева.

За 16 души преместени и още 25 назначени 350 000 лева направо е "чудо" герберско. Нека майничките да плащат с общински пари герберските капризи но да не се сърдят че нама в общината пари за градския транспорт, че няма общински жилища за наистина крайно-нуждаещиоте се..Честито ви и дано дези назначените 25 майнички да получат поне 1/2 от това за което са мечтали..

БОГ да пази Република България, и правителството сформирано от Бойко Борисов.

Ти си ЛУД!!!