Идея: „Шумните” зони в курортите да се обособят

С определянето на статута на националните курорти ще може да се отговори на нуждите и на туристите, и на хората, които работят в този бранш.

Обратно в новината

Коментари - Идея: „Шумните” зони в курортите да се обособят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велико отркритие! В цял свят е така, тук отриха Америка. Навсякъде си има жилищна зона и зона за развлечения. Когато строяха хотелите, залепени за дискотеките не мислиха ли? Не, само лапаха! И не само Сл. бряг е проблемен. Навсякъде по Черноморието има хотели, хотелчета и под тях кънти чалгата, горе хората уж почиват. Цигания. Такава продажност, такава алчност...

Лекетата ни се качиха на главите и вече взеха да пикаят ,това е години наред ,защото държавата е абдикирала и мутрите са заели нейното място !!!! Един се опита да спазе дакона и мутресите ревнаха ,че им нарушават правата ,измет ! ДЪРЖАВАТ ТРЯБВА ДА УДАРИ С ПЪЛНА МОЩ ,ТА ,ЧЕ НА ИЗМИТА ДА МУ СЕ СТЪЖНИ ,НО И БОЙКО Е ОТ ТАЗИ ЗАКВАСКА ,ШУШУМИНГА ,ИСКАЩА ДА УГОДИ НА ВСИЧКИ ....!!!!

Има си закон и той трябва да се спазва! Като искат дръго, да лобират в парламента за промяна на закона! Идеята за обособени зони за забавления е добра, но те тпябва да са разположени далеч от крайбрежната зона, където са хотелите! На пияниците и вдигащите шум им е все едно дали ще са до брега или в полето!

Валери кажи си колко още искаш да ни оставиш на мира, знаеш твоето не се губи.

Всички публични домове в морските курорти също да се разположат в обособени зони и да има достатъчно указателни табели на няколко езика.

А,НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ ПО- ЕВТИНКО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЗА ВСИЧКИ,АКО СЕ НСМАЛЯТ ДЕЦИБЕЛИТЕ? ЕЕЕЕ,АКО КУРОРТА Е ЗА ГЛУХИ, ТОВА Е ДРУГА ТЕМА.ИНАЧЕ,ВМЕСТО ДИВ И МАЙМУНАРНИЦИ,ЩЕ ИМА ЧОВЕШКИ ДИСКОТЕКИ...

и как ще обособиш шума неадекватна министърко -може ли да спреш шума който е от открити заведения да не достига много бройните хотели на слънчев бряг -тая само си бае на бълхите да не падне от стола а единствения който върши рабата е валери симеонов -хвала на този единствен управляваш който мисли за спокойствието на изтерзаните хора които работят или са отишли на почивка да почиват не да слушат пърделниците на обезумели изтрещелници-ама и боко много се усуква както винаги

Ах каква загриженост за държавността, 20 пенсионери патриоти /идиоти/ вдигат повече шум от 200 протестиращи. Всеки млад е наркоман, всеки пенсионер страда от старческа деменция, докато младите се веселят и хвърлят салфетки в дискотеките, пенсионерите с малки пенсии /независимо че им го увеличиха, но само на някои/ хвърлят хиляди на ало измамниците. Няма такава държава, няма общество и как да има след като се противопоставят хората едни на други, на кого е изгодно това? Не важното на мен да ми е добре, важното на Вуте да му е зле.

Никакво огъване пред неколцина криминални типове. Крайно време е в тази държава да се сложи край на беззаконието и терора на една шепа мутри. Щом в Ибиса може и се съобразяват(а само там туристите са в пъти повече отколкото за цяла година у нас) значи може и тук.

Понякога и аз си мисля, че съм тъпанар. Дерзай!

Министерство на туризма като гледам предимно се занимава с това да обособява/категоризира, да впсива в регистър и да издава бележка, че си вписан в регистъра.

Ми с к`во друго? А, да. И да изплаща командировачните на министърката за чужбината.

В правомощията им влиза и рекламата на туристическите обекти и Валери я прави. И без това плажната ивица не отговаря на леглата в хотелската база, трябва да се разреди малко, ако се премахнат 2/3 от от хотелите нещата ще се оправят.

Нищо лошо, но пак ще е необходима регулация и всякакви падишахдембели, които да разрешават. Единственият изход за България е ликвидация на мераците на ГЕРБ за тоталитарна власт и ликвидация на ГЕРБ.

И партиотите.

Камено, Средец и Карнобат - новите ядра на гурме-туризма в България! Да eбa тъпата мисъл дa eбa. Ми ходи изяж две гурме-кюфтета в хоремага в Камено и ще говорим после. А, пардон, уригнах се. То малко просташко пада, ама човещина...

Що пишеш минус,бе? Ти после в кенефа знаеш ли на какво мирише?

Аз пък я харесвам министърката. Даже ми беше прималяло по нея. Но после се събудих и видях, че краката ми отвити и единия ми пръст - в контакта.

Недей така бе чедо ! Някои келнери само това чакат ...и...ще запишат към сметките Ви : " Шум спрямо околните - 50 лева "...Вие сте в "Тихата" зона

Мутрата-дали е властова или крими няма разлика е пълен амел.Мутрата създаде бетон по морето и наложи свои нрави и правила с една единствена цел-печалба от всичко.Дрога, проститутка, хотел, басейн, сергия, дискотекаи кенефите в курортните зони са бизнес на МУТРАТА.Мутрата няма чуство за мярка до момента в който не бъде сритан и то жестоко.Четем много за лагерите по времето на Тодор Живков, но те са били създадени именно за де се спрсви държавата с разпасаните пичлемета.Пробутват ни се няколко случая които са с по-известни личности, но като цяло там са набутвани именно такива като днешните"бизнесмени" от "Олимпииски надежди" и фитнес залите и крими контингента.Ето и сега-един само ги настъпи по мазола и ореваха орталъка.Цитират ми Ибиза и Майорка-острови(на Майорка съм бил) къдео сигурно има такива дискоте, но в местата в които съм ходил такава вакханалия като на Слънчака няма.Няма я нито в Испания, италия да не говорим за Белгия,Холандия ,Дания или Германия.Селската мутра-хъма обаче иска да покаже мурафет и да лапка печалба използвайки няколкото дни за разпускане за които повечето хора са бачкали цяла година и хич не го е еня за околните.Развявайте се, но колелото се върти и с тъпанарщините си ще докарате някой като Мирчо Спасов ,Газдов,Гогов и Горанов и тогава лесните кинти ще ги повръщате.Не си мислете, че сте безсмъртни.Както казва Борисов-много като вас плакаха.

ГРОЗНОТО ЛИЦЕ НА ГРОЗНАТА П...А В ТУРИЗЪМА.

Абе, кажи nymka да ти се напълни устата! Какво е туй П...А ?!

ПЕЧАТНА ГРЕШКА. ДА СЕ ЧЕТЕ: С определянето на статута на националните курорти ще може да се отговори на нуждите и на туристите (МНОГО СЪМНИТЕЛНО), и на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, които работят в този бранш НА СИВАТА ИКОНОМИКА В БЪЛГАПИЯ.

Ангелакова - ГРЗНОТО ЛИЦЕ НА ТУРИЗМА. Да бе да - внимателно да се извършват проверките - да не се накърни честта и достойнството на някои велик диджей. Отиваш на прроверка, промъкваш се като мишка, и казваш тихо на келнера който продава не се знай каква и откъде напитка - "ама извинявайте много, да не се обидите, щото от вас зависи съществуването на цялата ни държава. Вие изкарахте ли днес порядъчно възнаграждение, щото вие сте незаменими, вие сте световно известни , смилете се, не правете протести моля ви. няма от къде да ви съберем за дрога.

Не е нужно да се преоткрива топлата вода.вече е измислено:на открито се спира в 12 а дискотеките на закрито са така изолирани че и да се взриви няма да разбереш.лесно е.

А на тези над 70 години се спира дишането, излишни пари за пенсии няма , питайте Валери.

За шума на открито няма изолация. Мутрите искат без инвестиций само да печелят,както с шезлонгите.В Паралия Катерини има закрита шумоизолираща дискотека, без да пречи на никой

Ей това Й за нищо го нямате...

Добра е идеята, нека има и шумни зони, но да не са в хотелите и до тях, а някъде настрани, където който иска да си вдига децибели и до сутринта, да се радва на почивката си, както му харесва и да не пречи на други.В хотелите могат да останат ресторанти, кафета, пиано бар и подобни, където хората с вкус към спокойствие да си разпускат на тиха и нежна музика.Нека има и зони за търговия - павилиони, сергии, домашни или ръчни производи, кой каквото има да предложи.Човек, като е на почивка е и с нагласата да харчи пари, но не е най-уместното навсякъде да се веят гащи и сутиени, плажни артикули.Практично е да бъдат на обособени места и търговски улици, така ще е и по-компактно, удобно за търговци и купувачи.

не е добре. на морето звукът се предава на много (над 10) километра. На открито до 12 след това се намалява или направо спира, другото е булшит.

В 23:00 се гаси тока в комплекса и това е, спираме и перките, забраната важи и за чайките и гларусите.

...идеята е законите да се спазват от всички и да ваjaт за всички !!!

Поддържам. Нека някой собственик на СКАТ да обясни, как години наред месечната вноска се събираше срещу ордерче. Няма касов бон, няма нищо. Куче влачи рейс. Сега е хубаво НАП да проверят дискотеките.

това е мнение на изключително прост човек. Може ли да прави сравнение с концентрационни лагери. Това е подигравка с хилядите измъчвани и убити хора. За мен е ясно, че не е имала близки , не е и чувала за хората там. Не може да бъде - те комунягите не вършат такива работи, и те като немците - милите не знаели за тяхното съществуване. МВоето семейство, роднити и близки вече от десетилетие не стъпват на нашето Черноморие - ето Гърция - близко е.

И как да се "обособят шумните зони" ? Да се обявят зони, в които Законът за здравето не действа ? Законът за ограничавана на шумовото въздействие не действа ? И дискотеките не ги гонят заради шума - това е само предлог. Гонят ги заради разпространение на наркотици, неплащане на данъци, посещение на малолетни, проституция и целия спектър на престъпността. Американски филми не сте ли гледали ? Е, собствениците на "дискотеки" с тях са отраснали, те друг "бизнес" не знаят.

Ангелакова - грозното лице на туризма!

Но може да има красив ГЪ3. Не сме го виждали, знаем само какви ги изпуска...

положително ходи на специалните за управляващите хем евтини, хем спокойни, баровски места.

и ако продължава да държи тази министърка - без мен на други избори. Абе как така "шумните зони да се обособят", освен шумни зони ще има ли и публични домове, тогава и аз съм там. То едното върви с другото. Татуировки, наливане с боярщик, дрога, не може и без публични домове. То и сега има ама да бъдат узаконени и обособени - нали това иска министърката. Ало-а, красавицата министерка, я по-добре по семейни причини си върви.

От ония дни се ,,разграничаваше,,от Валерката,а сега се мъчиш нещо да се приспособиш към обстановката.С всички действия досега имаме впечатление ,че слугуваш на мутрите.Питая я тая,защо в Гърция не е тъка,световно известна дестинация. Посещавана е от хиляди туристи ,като нямаш акъл почерпи опит.

Милиони, сестро, не хиляди.

Трябва да се направи КПП на Черно Море , да се хващат всички Туристи заедно с децата им , и да се отворят Концентрационни Лагери .Какви са тези шумни хора дето се напиват и викат, пеят и се радват на живота .Даже си правят снимки за Спомен .

Дискотеките извън хотелите

Вицепремиерите извън дискотеките.

И тогава ще се обособят цигански гета и на Черноморието - кебапчийници, дюнарджийници, гащи, силна музика. Да отворят и циганята дискотеки на морето - защо не - нали са граждани и нонстоп - свадби, кръщенета, сюнета. Гарантирам, че ще има много повече чуждестранни туристи, тях винаги им импонира циганската музика и нрави.

толкова тъпа. Как може един министър да поущрява неспазване на законите. Има ли закон - има. Ще се спазва до учредяването на друг. Ако стане това което тя .предлага - по-добре да си ходи. Това ще бъде ПРЕЦЕДЕНТ за неспазване на закона и тогава като започне една върволица и с други умни предложения.

Човек не може да бъде толкова грозен.

Според мен, със съдейтвието на ООН, да се отдели една незаселена територия, подобно както е бил Лас Вегас, я в САЩ, я в Африка, я в Сибир и да се създаде Държава на идиотите. В нея да не важат никакви правила. И "наште" мутри, диджеи и цялата пасмина, да отиват там, да правят "бизнес".

И за президент аз предлагам Валери Симеонов.

И вицепрезидент кума му Волен Сидеров.

Какъв "президент" бе - там ще управлява диджей.

От това трябваше да се започне още в началото на промените, когато започна масовото презастрояване. Защо ходим в Гърция? Вижте гръцките градчета - където се живее и са хотелите е тихо, дискотеките са далеч и музиката не се чува. Нашите малки градчета по морето се превърнаха в купища бетон и загубиха очарованието си. Затова тук качествени туристи с пари дори веднъж да се излъжат и да дойдат, няма да повторят.

Никога не е късно да конфискуваш имотите на мафията и банковите им сметки. И без това са откраднали тия пари от народа, искаме си ги обратно, пускайте кепенците на куманиЗката ненакраласе мафия и парите разпределени на работещите. Аз ако бех Симеоноф, конфискувам наред на секи нарушител сочкото, и под списък раздавам само на хората с трудов договор в страната, които почтено си работът. Средно аритметично, да се насърчи работната инициатива и предприемчивостта. Знаеш ли колко бързо шех да станем популярна..... Симеоноф, дано читеш тука. Айде масови конфискации, мафиотите нарушители в затвора, циганска ебня по задните им дупки, а конфискуваното разпределено само на работещите и на никой друк. куманиЗки мърши, ше тормозът народа и гражданите!

Пак въртите опашката , - ''обособени зони'' в курортите - глупости на търкалета , И къде ги виждате тези зони ???? 100м в ляво или в 100м в дясно . Трябва да са на километри от курортите за отдих. Музика , дискотеки на открито , супермаркети , дюнержийници баничарници , кебапчийници , разни чевермета потънали в мръсотия , сергии и каква ли още цигания вън от курортите . И всяка жаба да си знае гьола.

Идея : Нощните дискотеки да се правят под земята и да са добре шумоизолирани, така че да не се чува музика на 10 метра от тях.. След 23 часа обаче не трябва да се сервира алкохол.

Трябва да се забрани Алкохола и Кръчмите . Да няма право да се събират повече от двама човека на едно място . Да се обяви Вечерен Час за Гражданите - след 20 часа да има само Полиция и Армия по Улиците .

И аз подкрепям. Правилно, вечерен час и забрана на кръчмите. След 11 сичко затвара кепенците и тфа е.

Трябва да се забрани и секса.

Отсега може да се каже че пиар соловите акции на цървула СимьонОФ ще донесе милиони загуби за Слънчев бряг и съответно за България. Единственият ефект на този муню е да подготви за приватизация и кражба няколко хотела и дискотеки. Логичният въпрос защо този цървул не ходи да се прави на интересен в Златни пясъци или Албена? Защото тимаджиите ще го смажат на секундата. Въпросът е чии интереси обслужва мутромилиционера с цветистия прякор Винкела?

Абе мушморок, каква България те гони бре! От данданията пичелът САМО НЕКОЛКО МАФИОТА, КАКВО ПИЧЕЛЪТ ГРАЖДАНИТЕ ОТ ПИЯНСКИТЕ ИСТОРИИ И ДРОГАТА НА МАФИЯТА! Айде къш, ке ми проповедва философията на мафиота! АКО СЕКИ ГРАЖДАНИН ПИЧЕЛИШЕ 1000 ЛЕВА ДИРЕКТНО В ДЖОБА СЕКИ МЕСЕЦ ОТ ТАЯ ДАНДАНИЯ, ТОГАВА БИХ ПРИЕЛА ЧЕ СТРАНАТА ПИЧЕЛИ! Кой пичели, неколко мафиота, а останалите преглъщат и страдат от мафиотската дандания! Като е анти-социално и щом народа не пичели - айде кепенците и конфискация! като искат саму да дерът и грабителства, сега народа нема да ги подкрепи! те как подкрепят народа, плащат на служителите си нищожни заплати и тероризират населението! Буклуци с буклуци, не се наядахте, да пукенете дано от поредната хартийка влезла в гърлото ви алчно!

Китериите за всички трябва да са еднакви простакеске.

Е нема да стане, ем мафията наядена и охранена, ем туристите да страдат щото на мафията не й се пуска кокъла. Аз съм искрено потресена, как мафията отказва да приеме, че има закони, които требе да се спазват. Ми като не искат да ги спазват, да ги изпозатворът и айде къш, да си търсът друго преепитание. Не може целата държава да им е жертва, собственост и подчинена на техните интереси. Да се сапикясат малко! Гражданите имат нужда от почивка, това е тяхно абсолютно право! амахаде! Щото не им се пуска кокъла....айде сичките на пързалката, ние може да страдаме, а те да спазват законите не могли! Сиктир! Аз ако бех министър, нека ми дойде даже един мафиот да ми се пазари - веднага му пускам кепенците и го настанявам в затвора, и му конфискувам имуществото, дето го е крал баш от нас! като пусне кепенците на 2-3 мафиота, да видиш как и останалите ке клекнат! Те биле спецялни, а ние сме нищо, тека ли? Не може 20 човека собственици на изпрани куманиЗки крадени пари и с хотелски комплекси да доктуват на целата държава кой бил прав и кой крив!

И кой точно е мафията селска пръчко?

Е те тоия, дето изпраха народните пари и си дигнаха хотели с европейски субсидии и решиха, че са над закона и народа. Е те точно тия, мухлю!

Не може да се обособи шумна зона в курорт, това е идиотщина. Но може да се определи някое малко курортно селище за пиандурски туризъм и там да ходят само пиендета.

ПО МЕДИИТЕ ОТ ЕДНА "СЛУЖИТЕЛКА" НА К.ТА СЛ. БРЯГ, А В "ЕБИСА" В ИСПАНИЯ Е СЪЩОТО, НА ОСТРОВ ИБИСА И ОСТРОВ МАЙОРКА ИМА ОБОСОБЕНИ ЗОНИ ЗА АЛКОХОЛИЗИРАНИ И ШУМНИ "ОСТРОВИТЯНИ" , ТАКА КАКТО Е НАПРИМЕР В ГЕРМАНИЯ:ВЪВ ВСЯКО СЕЛО СИ ИМА ЗАТВОРЕНА УЛИЦА ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА НАЙ- ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ

ти ми описваш европа

Да се обособят такива зони ама в северпзападнала България в пущинаците и за кмет да иде самата Ангелкова. Да ги търпи и да им дава чадъри за 39 стотинки. А вместо тая маса от утрепки, в курортите ни ще дойдат читави туристи. Откъде накъде тая скумрия ще подкрепя субекти смятящи че за тях законите не важат.

Та нали Шумните Зони са обособени сега . Защо искате да ги преправяте . Валери Симеонов иска да изкупи на безценица Хотелите в Слънчев Бряг и ползва ресурса на Държавата . Слънчев Бряг е собственост на Държавата и е едно от последните Неприватизирани Дружества . Това е Истината - ако успее , след 1 година Курорта ще има същия Профил , но със Собственик Валери .Както се случи с Панаира в Пловдив и Гергов .

Какво какао макао ве аборигени ненатанцували се . Отивайте в африка с ваште ритми . Сещате ли се защо идват у нас щото отдавна в цивилизацията са престанали с тази простотия. Дори на ибиза не е такава неандерталска простотия

Бил ли си някога на Море , в Хотел и Кръчма ?

От когато съм на море и кръчма, ти още не си бил капка на оная работа на баща си бе цвък.

Какво ги мислите тези надрусани джумерки дето вече не си знаят пола и породата-и тако и вако.Имали бъдеще-къдЯ бе посерковци в дискотеката с парите на майките и бащите си или от дребни суми за рекет.Обособяване на чалга кочини минимум на 15 км от населено място и тан да се шлякате безполово ни безпаметно.Пускайте си Азиис,Кончита и.т.н, и стойте мирни, че бая магистрали има за строене, а работната ръка е кът.Следващия път няма да се разминете само с глоби.Ще ви скъсам гевреците.

Няма как да се отделят шумни зони, защото грохота от усилвателите се носи по въздуха на километри от дискотеките. Какаото например се слуша в целия Несебър....

Е, тези го разправяй на някой друг, преди седмица се върнах от Несебър, няма такова нещо.

Искренно те съжалявам - толкова млад, а вече безвъзвратно оглушал...