Кралят на Испания пита за България (снимки)

Испанският крал Фелипе VI и министърът в оставка Ангелкова разговаряха за предизвикателствата пред глобалния туризъм на тържествен прием в музея "Ел Пардо".

Обратно в новината

Коментари - Кралят на Испания пита за България (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не "промотирам", а "рекламирам" или "представям" драги ни "журналисти" !

То и в Испания има емигрантски туризъм - от Тунис и судаците от хамерика.

Попитали, къде е магарето Марко, то помислило, че го канят на ресторант.

исторически и балкански туризъм да,но не и морски.Kато видят черноморския лаинян гиол ще избягат още пъвият ден.

то "ел пардо" и "ел прадо" кажи-речи е едно и също..

Едното е музей, другото е дворец. Редакторът трябва да прави разлика. Стига да е грамотен.

Бившият ни прецедент ще му покаже любимите си снимки от българските Апалачи ли бяха, Кордилери ли, не си спомням ;)

От Скалистите планини, край Аспен.

баси новините!!? Снимала се с краля и той питал нещо. Голяма работа. Да не сте сключили 4-5 договора за 500-600 милиона?

България няма да посреща испански туристи а ще изнася за Испания "берачки на ягоди" до 20 години. На плажовете на Маспаломас...ще си тръскат "ягодиците".

Крадлив дедо ако му е разказал кви сме будали ша пита не ами!!!

Кралят на Испания пита за България ======== А на България не й пука за краля на Испания.

Ало,авторът, Срещата е била в двореца палацио реал де ел пардо а музеят се казва мусео национал дел прадо. Какъв музей?Каква среща в музея?

Кралят на Испания пита за България На такова "питащо" заглавие трудно можеш да "отговориш".

Питал е: оо, вярно бе! Имаше една такава страна. Ама къде беше, че не се сещам?

Краля пита за да се изнесат още половин милион и да се закрие държавата окончателно.

Испания и България - вечна дружба. Единствения народ който обича България след братска Русия, от чуждите западняци, това са единствено испанците! Факт. Нравим им се и ги привличаме.

Откак Гошка им отмъкна милионите от лотарията, не съм сигурен, че ни обичат чак толкова. А и ако ни обичат, то е защото в представите на повечето испанци българинът се доближава цветово до андалусиецът - тъмен хитано с темперамент:)

2008 година съм свидетел на не добро и прекалено от моя гледна точка високомерно отношение на взрастна испака към българите не далеч от центъра на София.

Мани ги тия шпаньолци...

Глупости! Точно те по времето на Азнар направиха всичко възможно да нямаме ядрени централи. А също така да не може да конкурираме заленчужите им (затова нямаме помощи при същите условия като тях).

Само че Испания вече разрушава, построените преди години блоковехотели по брега, а ние тепърва застрояваме прекрасното си черноморие. За това не говориха ли?

Дон Кихот и конят Росинант ;)

Много точно сравнение! Едно, обаче, не може да й се отрече - поне се е облякла прилично, за разлика от онова прасенце при херцога на Люксембург.

Стана навик на Правителството в оставка да се хвалят с някакви не съществуващи победи в някой области на икономиката ! Така е и с тази с конска глава , голямо нахалство за Държава с бързо остаряващо население , с най-малките заплати и пенсии , без нормално човешко здраве опазване и профилактика с лишаване на хората от елементарни човешки нужди ! С крадливо нагло Правителство , поставено от Американското Посолство !

Този пита само за да може да неутрализира България като туристическа дестинация. Не бива да се дава никаква информация на конкурента. Освен това, откакто носи брада този дето е крал много се измени. Злите езици казват че се усамотявал 5 пъти на ден.

И какво пита - мнозинство ли са българите в България все още? Или станаха малцинство? Отговориха му, че българите засега не са малцинство. - Още не са? - учуди се краля и продължи: - Нищо, под мъдрото управление на ГЕРБ, БСП, и останалите, и под боруша на МВФ и СБ скоро ще станат.

Колко испанеца да чакаме на нашто море?

Най-после да видим Дулцинея Тобоска!?

на тиквата министрите му и те кат него завалиите

Къде ъ България ? Какво е България... има ли бели робини в България?

и къде е тоя музей"ЕЛ ПАРДО" бе