Бум на фалшиви оферти за почивка

МВР и Комисията за защита на потребителите започнаха проверки заради зачестилите измами с туристически предложения.

Обратно в новината

Коментари - Бум на фалшиви оферти за почивка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветите, които ни дават в статията, са абсолютно негодни, за нищо не стават. Хората са напреднали изключително много в този бранш, сайтовете и офисите на фалшивите фирми са истински, офертите им не можеш да отличиш от истинските. Резервираш и си плащаш предварително всичко - в офиса, или по интернет. Само дето няколко дни преди започването на почивката ти офисът е празен, като че ли банда цигани е минала през него, а телефоните на съответните хора изобщо вече не съществуват (в най-добрият случай никой не вдига)! Освен Бохемията и още около 20-на туроператора всичко друго е адски съмнително.

..., като ни предлагат и заливат с храна-менте, напитки-менте,семейни оатношения и деца-менте, музика-менте, спорт-менте, отношение и живот-менте, самите почивки са менте и т.н. Има точно ДВА изхода от кризата - Терминал 1 и Терминал 2.....!

лека полека ще влезем в релси,след 20 години слободия.

Те от полицията като предупреждават да вземаме фискален бон,защо не отидат в Била в Младост до Кауфланд и да си вземат нещо с фискален бон,щото от Била дават само служебен бон.И няма данъчни и икономическа полиция за този "стратегически" инвеститор.Той кого краде ? Нас или държавата или и нас и държавата?

Ангелов, в сайта на НАП пише кои компании имат право да издават подобни касови бележки - това не е нарушение.

Най-после въпросния сектор "Компютърни престъпления" в ГДБОП да започне да върши нещо смислено, вместо да гони торентаджиите и да се опитва да рови в личната кореспонденция на харата. Дано обаче не е само въздух под налягане, като останалите им инициативи.

освен,че има фалш обяви на някои от тях като ги отвориш антивирусната побеснява - има яки вируси

Управител съм на квартирно бюро в гр. Китен . Преди около 3 год. имаше доста голяма измама с почивки на морето. Участвахме в разобличаването и прекратяването на това деяние. За съжаление имаше изгорели хора. В нашата сфера не могат да се правят активни резервации без предварително капаро . Много спорим за това с клиенти. Прави са , защото има доста лоши примери. Но когато се легитимираш, посочиш фирма , ЕИК, данни за лицето , което ще получи капарото - нещата са спокойни. Приятна лятна ваканция на всички решили да посетят нашето Черноморие.