Коментари - Туристи и рибари си правят пикници на ръждясалите останки от 121-метровата яхта на Саддам Хюсеин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази яхта е символ какво се случи с Ирак,от богата и бляскава държава до полупотопена територия в мизерия и разруха.И това не благодарение на "черните" Русия и Китай,а благодарение на борещите се за правата на човека и защита на демократичните ценности САЩ и техните васали.Съмнявам се светът да е живял някога в по голямо лицемерие

Заради една лъжлива епруветка САЩ унищожиха Садам и ограбиха държавата му, просто защото Садам искаше Ирак да е независим.

Статията е невярна, но пък успява да подклажда темата за САЩ и Русия. Подготвят ви една война за справедливост като в Украйна, за всеки случай, ако потрябва.

Садам бил диктатор ли, Макрон по-малък диктатор ли е?

И днес руските проститутки за копейки ще ни убеждават колко бил лош САЩ, а довечера ще чакат обаждане от внуците си. Типичното руско Лицемерие. И днес ли ще бутате долара бе руски въшки насрани?

Не съди за другите по себе си. Винаги до толкова ви стига мозъка. Между другото, паричните потоци от емигранти намаляват. Родителите умират или ги изтеглят там да гледат внуци. А що се отнася до благосъстоянието на САЩ, статията ясно казва от къде са им парите. От кражби и грабежи на други държави. Ама и това не помага. Всеки един българин с 1 лев в джоба е по-богат от държавата САЩ. Все пак това е държава с 3 3 трилиона долара дълга. Който посмъртно не може да изплати. Оправете си борчовете и тогава се надувайте колко сте велики. Дебил!

крали са, станали са богати. Крадат, убиват - продължават да са богати. Други богати - отиват да си живеят там на готово. Толкова по твоя въпрос кой къде и защо живее. Горното не означава, че САЩ и Англия не излъгаха в ООН и водиха война срещу суверенна държава. В резултат тази държава е съсипана, а ЕС се оправя с мигранти и от там. САЩ и Англия - смучат ресурсите и не се занимават с последците. Това за морала на господарите ти. Не е нужно да си русофил, за да си американофоб. И то става дума за неприязън само към управляващата каста в САЩ. Всичките ония китайци, латиноси, негри, пакистанци, индийци,италанци, ирландци и какви ли не, не пречат. Те са бачкатори.

Колкото и да се пънеш , виждаш накъде отиват нещата и нищо вече няма да се промени - УЧИ РУСКИ или КИТАЙСКИ моето момче , защото ще ти трябват ! ЯВАНО НЕ си особено УМЕН , но злобата и отричането на реалността НЕ помагат - Всички ЛУДИ в психиатрията отричат че са болни - Та и ти така !

Те видяха че потъват като лидер и решиха целия свят да потъне заедно с тях. Икономическото сближаване ЕС-Русия наля масло в огъня и те решиха да действат по познатия начин с провокации и войни. Целият мигрантски поток сега се дължи на действията на ФАЩ. Спокойно работещите кошери по северна Африка и Азия бяха разбунени и оставени на произвола на съдбата. Полковник Кадафи предупреди за това, но това бе целта на ФАЩ - да предизвика III-та св. война в Европа по подобие на втората при което ФАЩ от фалиращи станаха световна империя. Но сега няма да им се получи, ще свършат както дрона им в Черно море и човечеството ще получи 1000 години мир, пише го в Библията.

Тия руски опорки Светът ги слуша от 100 години. Междувременно великият СССР умря. Като видя един русофил да си е пратил децата в русия, тогава ще ти повярвам.

Тоя па. я си обърши лигите, че нещо си се запенил и отивай да отпушваш кенефа, че американските дебелосерци те викат.

Надявам се същата съдба да постигне русия и путин.

Чувал съм, че клетвите имат навика да се връщат, очаквай като се срине умрялата ти кравария и ти секнат парите за тролене и теб да те застигне същото.

Пък аз съм чувала, че само малоумници вярват на суеверия

В Иракския демократичен апокалипсис, надали им е до пикници, но шизо пропагандата на ФАЩ да върви.

Байдън има ли си яхта? За един приятел питам, рибар.

Младши или старши?

така както гледам как се развиват нещата и на путин яхтите ги очаква същата съдба

Май по-скоро на Байдън!

Другари русофили, кажете чесно, много ли ви кефи да бъдете руски роби?

Аз не съм никакъв фил, но не ме кефи да съм роб на който и да е, още повече на ФАЩ които са тук или да бомбардират или да крадат. А ако ти си толкова прост че нищо не знаеш, питай баща ти или комшията кой построи язовирите и тецовете , жп линиите, металургичните заводи и т.н. да ти кажат. Истината няма да я намериш нито във фейсбук, нито в гейфорумите, нито в холивудските филми.

ЖП линиите? За барон хиршовата железница чувал ли си? И нея ли построиха добрите руснаци? роб си ти роб.

Те от американското посолство казаха, че те са основали България. Ако не беше братска Америка сега още щяхме да ходим с камилите и да си перем харемите. Подозирам леко, че в САЩ пак са сбъркали държавата на картата, но кой съм аз, че да споря, а и щом 1 казва колко са велики краварите, значи така е.

Яж ми кура , гейче колкото и да бръмчиш от Козяк няма да получиш и един цент. Едрия капитал с боклуци като тебе не се занимава. Само ги ползва за смазка на подметките.

Американския трол горкия съди за останалите по себе си. Роб на долара, роб на американците и и.д. български еничар. Трябва да те разочароваме. Всички виждаме какво се случва. Напъните ти да ни накараш на черното да викаме бяло, си остават признак на американски дебилизъм и мозъчна инфантилност. А може си изпишеш колкото искаш коментари, как като пуснеш водата от чешмата, тя тече нагоре. Колкото и да пишеш водата винаги ще си тече на горе. И без значение кой руски трол и кой не, всички виждаме че това е така. Дебил!

Нека си квичат руските тролове за Саддам хюсеин. Не пречат. Заработват копейки.

Пикници чайчета Алоууууъ Имате ли представа какво е в Ирак в момента и дали им е до пикници и чайчета бе????

Какво е?

Много искам нашите папагалски подлоги, дето повтарят мантрите на американското разузнаване като папагали да си направят труда да намерят снимки на Ирак преди американската намеса и след. Това си е тяхната земя и имаха право да си живеят както искат в нея, обаче добрия голям брат реши да ги освободи от нефтените им находища и историческите им ценности и това е резултата. Ако се чудите защо тази яхта е приключила така, ще ви кажа, защото е нямало как да я откраднат американци.

Верно ли? Имаха право да взимат Кувейт викаш? Руска гнусна проститутка си ти.

Толкова си тъп, че ако не ти го спуснат от американското посолство ще забравиш да дишаш. Разбирам как заработваш, по думите ти личи, ама има хора, които за разлика от теб мислят самостоятелно и не се оставят другите да им казват какво става. Знаеш ли каква е присъдата на Милошевич в Хага? Знаеш ли колко доказателства откриха срещу Кадафи? Английското разузнаване там сигурно се извини, защото аз съм русофил, любителю на БЛМ баданарки! Какво стана със Сирия? Там какво правеха САЩ и срещу кого се бореха?

Забелязвам, че дежурният руски тролаж във форума не споменава, че Саддам нападна и окупира независима държава - Кувейт. То за русофилски слабоумници това е нормално де.

Напомням за западните подлоги, дето нямат очи за друго, освен пропаганда, че Садам беше нападнат и убит, защото разработвал химическо и биологическо оръжие, може да гледаш дори филма "Смотаняци", където е казано, но такива така и не бяха открити.

Я обади тогава за лъжкинята щерка на кувейтския посланник пред Оон? Я пбади как се рязсекретиха документи че сащ са планирали да нападнат ирак една година преди ония да влязат в Кувейт

Това нещо като да биеш негрите ли е или нещо като "Кувейт не може това е агресия ама Сирия, Ирак, Ливан, Египет, Югославия, Аганистан може да се бомбят стига бомбите да са демократични".

За малоумния и неграмотен козяшки планктон: Конфликта в Кувейт (пак създаден от САЩ заради властта над петрола) беше 90та, а не 2003! :D 2003та К. Пауъл размаха една епруветка в ООН, каза че по тайни сведения имат оръжия за масово порязаване и присто си започнаха варварварска война с бомбардаровки над цивилни до пълно разрушаване на страната.

Да им пикам на пикниците на местните рибари щом се радват на такива свободни пикници. Превърнаха самостоятелна държава в бананова република.

Глад, мизерия, милиони жертви на американската агресия но... можеш да се разходиш върху останки от яхта. За това са мечтали хората и ето сбъднало се е. Ураааа. Демократични ценности в медия която мисли хората за идиоти та им публикува подобни новини. Айде сега пак нещо за пражката пролет или за берлинската стена, че да забравим боклучавото настояще. Поми..ри сър.

Садам бил диктатор, щото някой бил казал, че е ! Скоро простите зомбита ще отидат на заколение! Такъв е планът! Населението на Земята е над 14 милиарда, статистически е малко над 8 милиарда! Трябва да бъде не повече от 5, за да има шанс да оцелеем! Кой ще живее, не го решавате Вие!

Тия със снимките -нещастници комплексари.

скоро, подобна атракция ще има и във вашия щат

ПИПО

"тягостния му период на власт..... предаде Ройтерс" Ирак беше една от най богатите арабски страни. САЩ направиха това което правят най добре нападнаха ги, взеха им богатствата, избиха милиони, сложиха марионетно правителство и продължават да им смучат петрола. Това Ройтерс няма да го съобщи, но с огън и плам продължава да бълва лъжи за милиардите на Садам.

Кувейт...

Хаха, ти даже не знаеш за какво говориш! :D Какъв Кувейт 2003! :D 2003та К. Пауъл размаха една епруветка в ООН, каза че по тайни сведения имат оръжия за масово порязаване и присто си започнаха варварварска война с бомбардаровки над цивилни до пълно разрушаване на страната.

На даден период Садам се заиграва със САЩ. Поради това напада Иран. А що се отнася до Кувей, това беше капана, който му устроиха САЩ. На границата между двете държави има нефтено петно. По взаимно споразумение, двете държави не го пипат, а заедно ще го използват. Да ама с американска благословие и американска компания в Кувейт забиват сондите и почват да смучат. Садам припомня на Кувейт за договорите. Кувейт се правят на недоразбрали, все пак САЩ са зад гърба им. Садам взема решение да реши проблема със сила. Уведомява САЩ и получава тяхната благословия. И спокойно напада местността, за да изгони натрапниците. И на следващия ден, целия демократичен свят, научава от истнните и правдиви западни медии, че Садам е диктатор. И че е нападнал Кувейт за да ги завладее и каква част от петрола щял да завладее. И как САЩ не можели да стоят спокойно отстрани и да гледат как правата на хората се нарушават. И как демокрацията е в опасност. Така се стигна до американската окупация на Ирак, която струва над 1 милион жертви сред цивилното население. А след това беше и историята с химическите оръжие, фалшификат на английското разузнаване. Въобще от този запад само лъжи и измами. И ако слушкаш, получаваш кокалче. Редакторката е твърде боса. Освен ако не пише по инструктаж.

Съдбата на тази яхта е съдбата на цялата огромна държава и народ на Ирак след непровокиранста американска агресия, война, избиване, заграбване, унищожаване, военни престъпления. ДБ,ПП и Герб ще организират Заливане с боя, събаряне на пометниците им Санкции на САЩ, блокаж от икономиката до спорта и канселуране на културата им

Кувейт...

Хаха, ти даже не знаеш за какво говориш! :D Какъв Кувейт 2003! :D 2003та К. Пауъл размаха една епруветка в ООН, каза че по тайни сведения имат оръжия за масово порязаване и присто си започнаха варварварска война с бомбардаровки над цивилни до пълно разрушаване на страната.

Ду хаш

Тази яхта е символ и на нещо друго... Символ е на кръвожадната политика на САЩ и готовността им да затрият целия останал свят, защото тяхната хегемония отива на кино и то без зрители.... Трябва да се сменят лидерите в света, а това никак не устройва ЦАЩ, те искат да грабят, грабят и то до безкрайност, но няма бездънна яма от която да се взема... в един момент се наместват нещата.

добре бе , какво е тва на снимката - профил ? поглед отгоре ? на заден фон вода ли е що ли ?