Съдът отказа свобода на бияча на незрящи туристи

Окръжният съд в Бургас отказа да промени наложената мярка за неотклонение "домашен арест" на 21-годишния. Тодор Николов, нападнал незрящи туристи в Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа свобода на бияча на незрящи туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като поотрасне, прибиране няма да има. Колкото по млад е хулиганът, толкова по сериозно трябва да е наказанието. За този случай законът предвижда затвор до 5г., а маминият нахалник мисли, че просто ще му се размине.

Високото кръвно налягане наистина води до изблици на гняв и агресия. Трябва да се лекува, млад е още !

БЪЛГАРИ, ДО СЕГА ДА Е ЗАБРАВЕНО ВСИЧКО ! НО КОПЕЛЕНЦЕТО НАГЛО , НЕ Е СЪОБРАЗИЛО, ЧЕ МОЖЕ И ДА СА ЧУЖДЕНЦИ ! СЕГА БАЩА-МУТРА ТРЯБВА ДА ОПИТА ДА ПОДКУПИ СЛОВАШКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ! АМА НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРЪТ !!!

Това лайно не трябва да бъде пускано на свобода. Такива като него ги има в изобилие. Живеят си с чувството за безнаказаност защото си е така. Никой не му е вкарал в кратуната основни правила за взаимоотношения в обществото, че нещата не се решават с юмруци и че побоят е дивашко средство за надмощие и "разбирателство".

Гугутка мамина.

На битите туристи Ангелкова ще праща ли картички?... Абе никой ли не им търси отговорност на тия "експерти"? Как пък един престъпник в тая държава не се оказа клинично здрав?

Не само ,че този копелдак не е клинично здрав ,но се изкара и по ,,сляп,, с болни очи от незрящите възрастни хора !! Дано някога види тази ,,справедливост ,,през тяхните очи !!

БОЙ ДО ПОСИНЯВАНЕ ИЛИ ПОСИРАНЕ, КОЕТО СЕ СЛУЧИ ПЪРВО!! И З Ч А Д И Е А Д О В О!!!!! ДА СЕ ДЪРВИ НА СЛЕПИ ХОРА!!!!!!!!!! ГАД МРЪСНА!!!!!!

Малко е бия на българския лекар !

Трябва ми само еди час насаме с това теле и лекаря издал медицинското!!!след това в медицинското ще пише-здрав като бик и почти толкова умен!зрение като картал!!! тоз път парите не стигнаха!!!!!!!!!!!!

Този боклук още ли не е в панделата?

Няма ли един , който да ги сложи такива хюмнета в правия път. Гласувайте ги тези закони най - после в тази държава. Ще мародерства тоя и ще разчита на адвокати. И служебен му е много.И е тръгнал да търси права . Българина трябва да свикне с мисълта , че посегателство в/у личност е пристъпление.

Ей такива продукти нацвъкаха чалга-тъпанарките на прехода. Я да видим, какво си имаме тук. Поредният шмъркащ лигльо, оставен на самоотглеждане от калпавите си родители. Иначе му купили на "сладурчето мамино, сладко" Мерцедес, че трябва да се компенсира отнякъде това 21- годишни годишно безконтролно развиване на простащина. Много ми хареса, като каза, че се бил уплашил. От какво се уплаши, бе, куха кратунке? Че този път мама, тати и Мерцедеса не можаха да те покрият, това ли? Надали си се уплашил от дефанзивното поведение на стар и сляп човек.

БРАВО

Аз

Момчето има нужда от медицинска помощ - евтаназаия.

на коя власт или мафията служите, че махате мнения? Да ви дам ли и вас на Цацаров?!

с тази нагла мръсна физиономия, която трябва да бъде бита, смачкана и да стане кърваво петно от него!

А бе вие знаете ли кой е баща му, а? Щего съдите момчето, той е болен бе!Съдете слепците дето му се моткат в предните гуми на мерцедеса. Знаете ли колко време са работи за тъз кола - цял сезон бе!

Българските бандити,най-болните бандити по всички земни кълбета.

След утрепания с пачки доктор , съчинил диагнозата на лекето , в очакване сме да падне в боя с пачките и някоя тога .

Просто се разиграва поредния фарс наречен българско правораздаване-ще го държат в къщи докато покрие определен срок на който ще го осъдят ефективно за да е доволно обществото (всъщност да ни хвърлят прах в очите)за да не направи някоя нова издънка докато мине делото а после просто всичко -пито -платено.

,,..Съдът не сподели доводите на защитата, че към момента тази опасност е с намаляла степен на интензивност....??? само ,,интензивен,, сектор в някои затвор...!!! ша го ,,оправят,,...!!!

Поне 2 години ефективен затвор за гадното копеле. Защо не скочил на зрящи, яки и млади като него,а?

знаеш ли да четеш или само да пишеш. Първо ударил незряща - даже и възрастта ѝ е казана. Тъпанар.

Много добре си го е напсал той. Ти си тъпанар. Имаше видео и се видя. Нанесе удар на водачката. Само на нея.

до живот в лудница за внезапни изблици на гняв и често изпадане в свръхемоционално състояние

Всички боклуци се изкарват невменяеми и луди, и така изглеждат още по-вмирисани....

Ама не се кахърете ,ще пуснат момченцето ,при следващото раздаване ,когато се вдигне мизата

3 години ефективен затвор със сигурност ще бъде справедливо наказание и със сигурност никога после няма да се повтори.Пандела е решението на казуса.

Ако бяхме демокрация мярката "домашен арест щеше да се прилага само за превишаване на скоростта или за повторно нарушение- неотдаване предимство на пешеходец.За побой трябва задължителен арест от 6 месеца и обществено полезен труд за поне 1 година след това.И то само при най леките- за един лек шамара.За другите 5 години затвор.Нека се бият пак тогава.

"""""Окръжният съд в Бургас отказа да промени наложената мярка за неотклонение "домашен арест" на 21-годишния. Тодор Николов, нападнал незрящи туристи в Несебър.""""""Как така отказал ,но това на нищо не прилича,момчето страда .Но е възможен и вариант ,малко задържане ,ще направи родата му по-сговорчива към вдигане на мизата за освобождаването му , а след това и за оневиняването му и привличане на незрящите туристи под съдебна отговорност.Ако пък съда си свърши работата , както трябва освен ,че ще се изненадам ,ама и много ще се разочаровам

всички от несебар знаят кои е и че му няма нищо. колкото и пари да имат няма да помогне. тои заради това е такъв

Побой на незрящи туристи? Или шамар на нормално виждащата им водачка? Май че има разлика между тези две неща? Никой не оспорва шамара по водачката им, но къде е побоят над незрящите?

Ако беше така както казва защитата ,защо не е скочил да бие някоя мутра?Ай сиктир!

Обесете колелето и цялата му рода това ще накара другата измет да се позамисли как да се даржи в обществото

"Съдът отказа да пусне на свобода бияча на незрящи..." С цялото си безсърдечие го остави.. вкъщи. Да си лекува глаукомата като Пъф Деди.