Прекратен е най-големият строителен търг, изчезнал документ

Агенция „Пътната инфраструктура” (АПИ) прекрати най-големия строителен търг за изграждането на тунел "Железница" на автомагистрала "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Прекратен е най-големият строителен търг, изчезнал документ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май съм доста тъпичък!!! Открити са грешки в процедурата от януари 2016 и август 2016 и по настоящем липсваща папка с проекто предложение на конкретна фирма.Служителите в тази агенция са назначени от същата госпожа а 2 от нарушенията са извършени по нейно време.Пореден опит за лов на балъци, но явно има доста такива.

Дългата ръка на БСП/БКП, нейният президент и избраното от него правителство сътвориха много глупости, беззакония и откровени реставрации на партии, отдавна не присъстващи на политическата сцена. Това влечуго Герджиков уволни почти всички областни, негови министри са подсъдими (само за два месеца служба), назначи бивши негови съпартийци и слуги на царя на възлови позиции, автори са на множество гафове, издънки и тотално сбъркани политически решения, действия и противоконституционни практики!!!

за неотклонение на извършителя, подписка. И занапред ще прави същите услуги на същите хора. А този чиновник е в състояние ня рецидив и е редно да поседи в затвора, защото системно работи в ущърб на интересите на държавата.

греп-спициялисти-глисти първо да си платят борчовете и тогава да бръщолевят

айде дебелата -в панделата!

от външен сътрудник, назначен от новия служебен министър. Дебелата, тънкия и другата с нормалните килограми нямат отношение.

Всичко това е отвличане на вниманието от най-големия гаф - този на президента.

,,Я не сакам да съм добре,а на Вуте да му е зле." Българио,къде отиваш?

пък азе питам свинетка за винетка?

Павлова пита за тунел,,Железница".Документи липсват.БОП арестува и прави обиски.Май Бойковата отличничка е била барлива.Въпроса за личният и джоб или за партията Герб? P.S.Защо Лиле магистрала ,,Струма "пак е в ремонт след с.Кресна ? Нали ленторезача откри този лот с моми македонки ,китки и музика предизборно. Какво стана и с газ и нефт открити предизборно от Борисов по черноморският шелф ?

или някоя друга.Гафът с изчезнали документи е на служебния кабинет, който за 2 месеца направи глупости, колкото за два мандата. Същият чиновник е направил същото по време на тройната коалиция.Някой си го харесва и пак си го назначава.

Бесно е прасето,няма да лапа в герберската кочина

Не се дърви много, да не намерят "откраднатите" документи в мазето на вилата ти - хахахахахахах

Предлагам да се съберем 100 000 шофьора, и да й се изредим на тая bbw дебелана. След като всички я уважим, през двата й тунела ще могат да се разминават тирове!

Кога най после ще видим осъден самозабравил се министър???

служебният кабинет и президента се състезават кой ще направи повече поразии и гафове за по-кратко време

Павлова трябва да отговаря..

си назначи служителя, доказан в манипилации на търгове, не Павлова.

СЛЕДВАТ ТЪРГОВЕТЕ ЗА ДРАГИРАНЕ В ПРИСТАНИЩЕ БУРГАС.........СЪС СТРОИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЛИЛИ

Бих искал да отбележа едно нещо. Пътища и магистрали са се строили и ремонтирали винаги. И при бай Тошо бяха построени участъци от магистралите "Хемус" и "Тракия". Хората са се отнасяли към това като към една нормална,рутинна дейност. При кресливия Борисов това звучи, най-малко, като успешно и внедряване на нанотехнологиите в съответните отрасли в държавата.

ако искаш да ти преведа на бг език ! бб се гордее с това,което е най-сладко за усвояване и дадено от ес ,в замяна на неотстояване на националните ни интереси !погледнете ,колко са наградите от есевреите за предателство към бг държава и народ ,и от ердоган има ,но не смее да се похвали ...а колко кеш ?!В Бг никога не е имало толкова некадърници и предатели в управлението ,на които ние благоробно изплащаме заплати,пенсии и какви ли не овшорки,просто сме уникални ...няма такава дума за породата ни ! гледаш крадеца и му викаш:айде пак и още!

Търг няма.Ще спечели, който каже мутрата, т.е от който вземе най-много.А вие ще плащате заемите, защото сте много тъпи.

ДО ДРУГАРИТЕ ПИСАчИ. Дста е жалко и мизерно да нападате човек заради физически недостатък или да обиждате жена, само защото злобата и омразата ви са безпочвени. Не съм й фен, но кажете нещо смислено иначе е просто простащина!

Кое е физически недостатък бе, ахмак? Това, че дебелото селяначе лилянка е внучка на активен борец и дъщеря на член на ЦК на БКП? Айде аман от наглите ви комунистически дебилщини!!!!

САМО ЛЕНТИ РЕЖЕТЕ И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА - РАЗРУХА (магистрали, пътища, саниране) КАК НЯМАШЕ И ТУК ЕДИН ПИНОЧЕТ

На такива като Пиночет нормалните народи им теглят куршума(виж Румъния) и за нас не е късно, още има какво да се отстреля.

Какво сравняваш Румъния с Пиночет бе червен дебил? Пиночет си умря от естествена смърт на 92 години, а Чаушеко го застреляха крадливите комунисти, за да си заметат следите! Мнооооого си тъп драги, недей да пишеш, защото се излагаш!!!

после трябва и ремонти да се правят пак пране на пари

Не са си поделили консенсусно мангизите в пътносроителната мафия. Дебелото Лилянче явно не е цакало колкото и където трябва. То не може само за Буда да заделяш най- тлъстите комисионни! Другите също искат да папкат. Отдавна ни е ясно, че в тази държава нищо не върви именно защото ни управляват нагли червени мафиоти. Работата на Лилянче е да раздели на две магарета една купа сено, но партизанското внуче не се справило и затова спират магистралата, а робският народ си трайка и кара по разбитите пътища, като послушно си плаща двойно по-скъпи винетки, пътни данъци и горива!!! Да е жив и здрав поне още малко робския народец, та да може ГРОБарите да си наблъскат здраво гушата!

Нещо дир-а ме изтриха без остатък! Писах че незнайно колко десетки милиона потънаха покрай тези еврофондови магистрали а и този тунел е излишен и на гърците не им трябва. По-добре да построят една магистралка от кюстендил до Македония нали ще се побратимяваме, ама за това ЕС казва йок мъни. А кво стана с тунелчето под Шипка- най-важната и стратегическа за България.

Явно новият министър не е съгласен с герберските далавери ,претупването на търговете с предварително избрани победители и то все от "нашите " шуро-баджанашки фирми.

Абе червени отрепки... едно време СерГей взимаше секретни папки за домашно, сега и вашите оценители взимат папки от търгове за вкъщи за да провалят търгове за стотици милиони... Тъпо и крадливо племе сте... Затова от доста години вече не можете и НЯМА да спечелите парламентарни избори!! Отрепки!!

Баш отрепките дадохае търговете за ХЕМУС на ПРАСЧО и ЗЛАТЕВИЯ!! Ако случайно си забравил бръже, бръже.. Кат гърбоидна мъжка богомолка..

Ти взимаш ли от тези парички бе Сузи? конкретно ли те грее този търг или ей така по инерция си пишеш. Червените отрепки са в ГЕРБ, ако не си разбрала. От ляво вече има червени готини гаджета като манекенки, а не дърти и дебели лелки като Лилето и Цачева.

се вижда - пиги се е изприщила направо! спират гранта мъкаааа

Tъпо,просто и дебело! що е то? лилито

Пак предите муцуни надигат главички и започват да ръсят простотии!!! Клета, клета България!!! Никаква светлина не се вижда в бъдещето!!!

След разследване ДАНС стига до Стефан Гайтанджиев, който е външен оценител на участниците в търга. Гайтанджиев е бил главен секретар на дирекция в АПИ по времето на управлението на тройната коалиция, именно когато на България са й спрени всички европейски пари за пътища заради далаверата Батко и Братко. Гайтанджиев заема мястото на служебния министър Спас Попниколов, който е бил оценител на търга за тунел Железница на Струма. Когато встъпва в длъжност, той си прави отвод и на негово място идва Стефан Гайтанджиев. Гайтанджиев е арестуван за 24 часа, след като в дома му е намерена изчезналата папка... Егати отрепките!!

ща не осъди БРАТКО за далаверите?? Оправда го напълно.. Пък и репортажи от Прохода на републиката за дупки по асфалта НЯМА.. За разлика от приемствеността при ЦЕЦО и КУМЕЦО!!

Единственото качество да Лилето са големите cиcи и дyпи, иначе в мозъка е "кухая красная лейка".

БЪЛГАРИНО, БЪЛГАРИНОООО ПРОСТ, ти избра или допусна да бъдат избрани пак тези мутри гледай си ги сега пак по всички медии,докато не ти УВРИ ПРОСТАТА ГЛАВА и да престанеш да се "РАЗБИРАШ" с ПРОСТИ ПОЛИТИЦИ!!!! ЖЕЛАЯ ТИ СКОРОШНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ И ПОУМНЯВАНЕ!!!

Абе БеСеПарите с това служебно правителство и псевдопрезидент се осраха от всякъде - половината са вече подсъдими. Ами ако бяха взели властта, какви ли чудеса щяхме да видим!!! Отрепки... Още две седмици!!

Че Спас Кирилов Попниколов не е ли твой човек? СТРОЙ БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, ДРУМ КЪМПАНИ АД, ИНТЕГРИРАНИ СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ, АСФАЛТ ООД

Нашата фирмичка няма да спИчели.. Но защо ли Лили Минетката не назовава нещата с истинските факти.. Например - кой подписа апликационната форма за СТРУМА, като цялостна магистрала. Като я размени със СКОРОСТЕН ПЪТ ХЕМУС!! Тройната коалиция или нейния предшественик през 2011.. Който прие и условието - ако не завършим до 2020-та година и последния лот, връщаме парите за ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА. Не само за непостроения лот. Друг е въпроса - защо от 2015 - 2016 -та НЕ БЕ РЕШЕН КОНКУРСА? Само ЕКОМАФИЯТА и нейната грижа за мравките и пИперудите ли бе причината? Или сложното за изграждане на път Кресненско дефиле, което предшественика е приел при разговорите с ЕС като полето при Диканите.. НО!!! Ни дума за погрома на прецедентин Чехльо, като първа министъркиня на асфалта на ПП ГРОБ..

Или сложното за изграждане на път Кресненско дефиле, което предшественика е приел при разговорите с ЕС като полето при Диканите.. НО!!! Ни дума за погрома на прецедентин Чехльо, като първа министъркиня на асфалта на ПП ГРОБ..

Всички служебни министри начело с Гержик ага да се готвят за здрав пожарникаркси маркуч още на второто заседание на новия парламент. И няма: "Ооо, майко, много боли" и"Ама на мен ми нареди клепоухия фатмак". Ще има много бой и плитко заравяне...

Лилянче, нещо май отрязаха възможността от горницата да крадете, а? Не се коси, сега се връщате, и всичко ще си стане по вашему, т.е. пак ще смучете.

Защо плачете, защо се възмущавате, нали за 3-и път си ги избрахте тези оядени престъпници, сега ще мълчите и ще им се възхищавате!!Няма по-прост народ от българският, след като си избраха за 3-и път банкянският простак и той прост и те прости, но той и шайката му все повече забогатяват, ние, все повече обедняваме!!!

Ние не сме ги избирали. Те сами си фалшифицираха изборите. И една бюлетина да нямаше пусната за тях пак щяха да бъдат с най-много гласове.

Брей ми аз по твоята логика па казвам ,че вчера на мен и двама мои приятели ни строши к...вете. Па са се правиш ,че не е верно . Какво срамно има докате те е....хме не мрънкаше са ревеш ,че не сме те оправили как треа

Ей за малко да спечели неправилната фирма. За две бройки ! Сега ще дойдат нашите и който трябва ще спечели !

Айде, пак с ЕС плашат. Помагай ЕС, помагай!

Пак ли тази "грамотна" жена. Защо не се скрие и да си мълчи. Освен книги за здравословно хранене друго не е чела. Защо в Сърбия се плаща 170 евро на камион за 500км. Защо в Хърватия се плаща 120 евро на камион за 270км. Защо в БГ се плаща 11 евро на камион за 450км. Защо Павлова вдигна винетките само за леки коли. Тя няма право да говори за икономия на средства. Трябва да бъде съдена и отстранена от политиката и управлението на страната ни. Видя се че не става и не иска да гради.

Трябва да е 110 евро, а не 11 евро. Това си е чиста загуба на пари. Нали ГЕРБ уж разбират от бизнес?

Истината, е че България има спешна нужда от тол такси. Павлова не успя да изгради на време съоръженията и няма как да вдигне таксите. Но това е проблем на управляващите. Ние само гласуваме. От първия си работен ден, тази "грамотна" жена, трябваше да работи в посока изграждане на съоръжения събиращи тул такси, но тя си знае герберското. На края видяха, че не стигат парите от винетни такси и по герберски се действа емоционално и първосигнално, та вдигнаха винетките за леки автомобили. Този български народ е язден вече 800г, та Павлова ли няма да го яхне.

И спас Попниколов ли ще бьде запомнен като Илко Семерджиев с некомпетентност.Спас Попниколов един тьрг не успя да направи! Правосьдната министьрка и тя с гаф. Егаси некьдьрниците в това правителсво. Срам! Срам!

дето и тя не успя да направи нито един търг.. Нищо не казваш.. А сега иди и си провери, че всички РЕАЛИЗИРАНИ търгове за Струма са от времето на прецедентин ЧЕХЛѝО..От 2011 година.. Скандалите с Минеткината започнаха от един "забравен" анекс за преместване на електро и ж.п. трасета в отсечката до Кулата..

ТЪРГОвЕ на талпата за ХЕМУС си припомни!!

Добри въпроси задава мадамата, а дали на някое комунистическо леке му стиска да отговори разумно???!?

Няма как да противоречат на шефката си (на снимката към статията - пояснение за теб лично, да не се объркаш пак).

дкми

Вместо да арестуват някакви си подчинени на бойко - що не арестуват самият бойко? То е от ясно по-ясно по чия заповед се извършват тези "ремонти".

При такъв президент-боклук какво може да се очаква!

"Бойко", а не "бойко" . Запомнета, че имената на хората се пишат с главна буква!

Тоя не е човек, ма пръдло, а долно гнида!!Човек ли е това, хората да тънат в мизерия вече години наред, като 6 са от неговото управление!!

a тиквун като теб и него c каква буква се пише,блюдолижецо скапан.

Миме,Мимееееее,към хора заслужаващи ДОВЕРИЕ и УВАЖЕНИЕ се обръщаме на "Ви" , или "Вие" с главно "В",а мисълта ми можеш да продължиш Сама нататък!!!!!

С тази новина само се хвърля прах в очите на хората. До две седмици АПИ ще пусне строежа на тунела.Цялата тази работа се прави, за да се изперат няколко милиона лева.

Аман от тая посредствена дебелана, инж. магистър по Международни Икономически отношения. Заради нея шест месеца след рязане на лентичките започват ремонтите.

Ейй мрънкалник ! Стига рева бе , стига рева . Никой не ти е виновен ,че си неудачник. Кво мрънкаш като п....ка.

Ако е голям просперитет да си вземеш дипломата за международни икономически отношения от варненския СВОБОДЕН университет, за сметка на икономиката на собствената ти страната да ръководиш с родилни мъки министерство, от дейността на което нищо не разбираш, тогава не разбирам какво искаш да кажеш за личността от снимката. Че много успешна ли? Та няма ли в страната строителни инженери за поста на тази дебелана, които да разбират поне малко от нови материали и технологии? Как мислиш защо старите шосета /от 1972 г. на Цариградското шосе едва миналата година правиха ремонт/ още си стоят, а новите се цепят на две след 6 месеца?

Ако плаща данъци, има право да мрънка щот се касае и за неговите пари! И по качествено да се правят тез магистрали! Дупки колко щеш!

окрадоха парите сега даже за една дупка не останаха хахахаха....... поне нарисувайте на планината входа на тунела... барем залъжете някой....

А какво стана с винетките, законни ли са или не. То разследване ли, обследване ли, що ли?

тролетариата вие на умряло...

Особено мутрафонският...

Ейй как пищим като ни спрат далаверките ...

Внучката на Политбюро е станала още по-пълничка . Да не е от уяждане с власт