Тръмп ”улучи” Хилъри с топка, а Ким нарече ”човек ракета”

Доналд Тръмп пусна в Туитър подигравка с Хилари Клинтън и с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп ”улучи” Хилъри с топка, а Ким нарече ”човек ракета” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

палячо

Търговец на едро, на който ако му се наложи да се доказва ще чисти и риба... Цирка през океана обаче не спира, все повече напомня на евтина комедия по фокс!

Анимирания гиф с Хилъри е от сайта thepeoplescube точка ком. Правят го едни украински емигранти от щатите и сайта е за политически хумор. А гифа е още от 26-ти Юли.

Убеди ме--грешката ми е че сравнявам всичко с времето на Митеран и Тачър--сега няма канони,всеки прави ,каквото си поиска.

Haron

Гледах клипа с Килъри, ами добре се е получил! :))

Едно трябва да знаете Америка иска да командва света и към това се движи !всичко се командва от банкитрите и това че президент и конкурент нещо пишат в соцсетите не е нищо . които и да стане пр-т е едно и също или все в г-с. Лошото е че много лизачи и до сега облизват това с което те извърлят ненужната прерабртка от стомаха Пита се докога бе илоти

А бе Иване, ссср що щеше, преди да се разпадне???

това не е каскет бе, селтаци. Нарича се бейзболна шапка. Подобни са и за голф, и за поло. Каскети имат Ленин, Мао и всички ватници.

Поне за Хилари Клинтън няма защо да се карате.Тя вече е извън играта.

Точно и аз това казвам--по време на изборите е допустимо да се плюят,но след тях е липса на възпитание.

То хубаво да се уважават, ма Килъри в новата си книга е писала такива ла.на за него(че е creep и подобни), че тва е най-малкото, с което Тръмп може да отговори. И тва всичко, след като ги има двамата на снимка как го е хванала за ръка, ухилена като зелка на сватбата му с Мелания, а Билито обикаля около тях и той засмян, сякаш току-що са им превели четвърт милион за едночасова лекция.

Отдавна не ям Oreo. Сега съм на Neo (от една немска верига ги купувам), а като ходя в Германия си купувам Ohio (пак немско копие на Oreo). Важното е че и Neo и Ohio са доста по-евтини, със същия вкус и не спонсорират американски корпорации, т.е. войни водени от САЩ.

Аз пък нарочно ям в Мкдоналдс (не харесвам храната им - прекалено подсладена ми е) само и само да попомагам войните водени от САЩ, щото ме кефи :)))))

От тоя палячо нищо не става но е по доброто зло от Килъри просто ще гледаме упадъка на тоя краварник

Хилари Клинтън престана да бъде дама, поръчвайки не само смъртта, но и подробностите по екзекуцията на полк. Муамар Кадафи.

От чистачката до Президентшата--всяка жена заслужава уважение.Ако ние мъжете не спазваме това--рушим собственото си достойнство.Това,че в САЩ или Б-я се употребяват нецензурни изрази,не означава,че и ние трябва да ги следваме.

се нарича сексуална дискриминация. Освен ако не уважаваш и всеки мъж, което много ме съмнява.

Така трябва да се постъпва с всички диктатори. Те са уроди.

Ми не си прав, точно тути-фрути му е основно средство за комуникация от времето преди да се пробва като кандидат на републиканците.

Мразят го, защото е богат, успял, доволен от живота, щастлив, с прекрасно семейство и качествени деца. Поиска да стане президент и стана. Някаква детска негова прищявка. Сигурно вече съжалява. Не е лесно постоянно да се занимаваш със злобари и аутсайдери

Хехехе, Тръмпягата си беше наумил още за предишните избори да се кандидатира, ма се отказа, щото му беше ясно, че тогава нямаше шанс за номинация. Трябваше да минат още 4 години управление наОбама, за да се сговнясат нещата окончателно, за да има шанс човек като него да бъде избран.

И защо хехехе? Как това е различно от моята теза

Поправи ме ако греша, но да си в управлението на една страна не означава ли да се поставиш в услуга на обществото. Особено ако имаш, доколко вярна или не, история на успял човек. Вместо това виждаме един самовлюбен егоист, който очаква да бъде възхваляван не за нещата, които е направил, а за саможертвата да остави предишния си начин на живот. А що се отнася до това дали е успял, отново може и да съм в грешка, но ми се струва относително лесно да успееш ако получиш скромното наследство от 230 милиона долара. А да и за семейството, не ми се побира в определението за прекрасно, това да не комуникираш по никакъв начин с двете си бивши съпруги и едно от децата си.

Един мъж и кавалер,а още по-малко и президент не би постъпил така.Постъпката му е тинейджърска и грозна.Х.Клинтън може и да му е опонент,но е и дама--не му прави чест.Пълна простотия.

Хилари Клинтън е кучка, драга Haron. Уважението на мъжа към жената трябва да е продължение от нейното собствено самоуважение и чистоплътност. Ако си недостойна и зла няма как да те зачитат замо защото имаш слива между краката.

Виж приятел-тя е кучка за мъжа си.Всяка жена,дори и кучките са дами и ние сме длъжни да уважим това.Ако някой от опозицията нарече Мелани кучка--как ще се почуства той.Има си граници на приличие.

лошото е,че гадовете у тях го принудиха да бъде такъв ,поне в момента .с гадовете трябва да си още по-гаден ,а с умните още по-умен !

Сигурно е така и човек се изкушава да се държи ,като хамалин.Но един Президент е пример за нацията и света и ако иска да го уважават трябва да се държи с достойнство.

според мен също тинеиржърско е, зрял мъж да блудства с комшииката си срещу шише ракия, как е Haron, свари ли скоросмъртницата, имах един приятел, все му се губеше ракията, а накрая жена му се оказа бременна, същото се отнася и за тръмп, гаври се чуждите жени, ама да не му заплодят булката

Когато някой няма и не знае какво да каже се занимава с клюки.

А що не пуснете подигравките на света срещу тръмп,там е смешното

ами щото са елементарни като тебе бе кавал

Човека ракета - хахахах! Това е сега президент с чувство за хумор, а не като нашия мошеник и убитак!

Мелания ма кефи. Тайното оръжие на Тръмпи. Мразят го и заради нея. Защото как толкова вървеж, бееее? И богат, и с хубава и млада жена, че и президент стана?! Как ще го преживее баба Хилари?

Ганчуу, Ганчуу.., Изкарай Ганчу говедата Тръмп е изтрещял тотално. Напушен клоун. Тръмп разсъждава колкото 10 годишно хлапе. Избран за президент от ниско образовани ( white trash ) американци живеещи в каравани и гета. Те си избраха клоун за президент , сега да си му гледат цирка. А за кака ти Мелания , тя е с дончо заради власт , слава и пари. Безгласна буква до изкуфял старец. Айде със здраве

но соросоидите от дирник ру не искат това да се знае :)

мурзилките джихадисти пак са на смяна и трият ли трият :))