”Ислямска държава” заплаши съосновател на Туитър

"Туитър" и американските власти разследват заплахи, отправени от "Ислямска държава" към съоснователя и служители на социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” заплаши съосновател на Туитър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще заплашват! Като има кой да купува петрол от ислямистите! Явно, според ЕС и САЩ заплахите и атентатите са демократично право на ИД, затова за тях няма икономически санкции.

Ами нека европейците да ги обучават в престижните си университети, после те ще имат претенции и към космоса. А нашите християни ги гонят и мразят. Хак им е сега!

ми като са недоволни - да си направят исламибук и да си пишат ако щат и майчините имена за да можем да ги споменаваме по-често

Основните играчи на радикалната групировка май, май не са от местните

Да бе, това са американци, евреи и всички, които нещо могат да правят. Тези дето само могат да пият водка, без да умират преди 45 нямат вина. Всичко това показва, че трябва да помагаме на ИД. Все пак САЩ ги бомардира, а не Русия.

Тази ИД са нещо като комунистите. Хем ползват благата от капитализма, хем са враг на капитализма. До преди години, а и днес още е така, всяка стока, която е поризведена в комунистическа страна, беше лоша копирка на аналог в капиталистическа. Гледам оригинален Фиат от преди 40 години и Жигули - под капака. Ами Жигули е влошено копие. Така беше с телеизори, прахосмукачки и т.н., и т.н. Та ИД ползват мережата на Туитър, а понеже им се отказва, заплащват. Кой е длъжен?! Съвсем като комунистите са тези уроди. Да почнат да позлват руските мрежи, от там може да не ги трият, а да ги поддържат на първи страници! Ето ти решение!

Важното е ,че запада ги спонсорира. Разбира се ясно е,че в ИДИЛ има фанатици които въобще не са наясно кой ги спонсорира и тн. Големите пари ги прибират шефовете им.

Елементарно и тъпо сравнение

Дали е елементарно, дали е тъпо - важното е, че е истина. На цял Китай икономиката благодарение на системни кражби на научни постижения без да плаща за развой. При това заимстваха от капитализма и милиардерството, доколкото трима от ЦК на китайската комунистическа партия са милиардери официално. Ползват онова, което капитализмът е създал, но не пропускат да го отрекат! Сбърканията е като на ИД. Точно!

Това за комунистите е съвършената истина! Този който го отрече значи не е живял в тези времена или разбира се е комунист ! Те никога няма да си га признаят!

като галош!! Жигулата и Ладата са подобрено лицензно копие на Фиат!! Ако си толкова тъп като гъз порови се в нета да видиш кви трошкис а били фиатовете...Преди руснаците да преконструират някой от елементите..А не ми говори за западните трошки щото след 2000 година всички се разпадат след 5 та година..А жигулите и ладите държат по 20 -30 години........

Тия дни Иракската армия е свалила два британски самолети, хвърлящи с парашути оръжие за терористите от ИД в провинция Ал Анбар. "Старши съветник на Иракското МО разкрива, че правителството в Багдад получава ежедневни доклади на силите за сигурност в провинция Ал Анбар за многобройни полети на американски самолети, които спускат оръжия и материали за ИД."

Това къде го прочете, дорогой? Новороссийская газета?

Нали не очакваш да го кажат по CNN? Въпреки това преди 2 години CNN излъчи видеорепортаж от среща на Джон Маккейн с лидерите на ИДИЛ. Виж видеото със заглавие : "Hillary Clinton USA created Al Qaeda" Освен това президентът на Судан Омар ал-Башир скоро заяви,че зад Боко Харам и ИДИЛ стоят ЦРУ и Мосад. А Судан е държава страдаща от Боко Харам.

Що така бодро лъжеш, бе другарю комунист? Англия ги бомбардира и им дава оръжие за да свалят самолетите ѝ така ли? Ами тази логика прилича да е на болен от тежка болест - шизофрения. По-точно комунистическа шизофрения.

Или не си разбрал за какво иде реч, или се правиш на луд.

И на мен ми е интересно от къде го научи това за британските самолети? Да не получаваш сигнали ???

само едни сигнали:) Във вид на жълти центчета от Краварника ХАХАХАХАХАХААХАХ

Това е начинът, по който и аз бих действал... и знам, че РАБОТИ. Необходими са извънредни мерки, повтарям ИЗВЪНРЕДНИ, срещу ИД!!! Защото техните мерки СА извънредни...

Да те командироваме в Сирия ако искаш?

Логиката на ИСИС: "Всички могат да си слушат музика и да си туитват, а ние не можем да туитваме отрязани глави, не е честно"

ИД докато отклонява вниманието със заплахи, то тя си действа там където има интерес без проблеми.

Еми братя ХАмериканци, вие си ги родихте със сороидната ви толерастия из европа и подкрепа на исляма а пък ги избивате в азия... Ами ХЕвропейци и ХАмериканци гледайте си ги сега и си носете последствията !!!

Tъпо!Точка!

Съврменните големи политици, се заяждат един друг с разни второстепенни въпроси, косвено подценявайки истинската опастност за нашата цивилизация. За което после всички ще плащат. Според специалисти, тия хора вече са станали 10 икономическа сила в света. А голямата битка срещу тях все се отлага.

"...тия хора..." Хора ли каза?

Даже 11-та са станали! Скро ще стигнат и 15-та! ;-)