17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов прилича на гадното същество Доби от Господарят на пръстена.

Ами по- добре ще е мисля!

Интересно как на Трайков му се налага да доказва произход на пари и платени данъци а на Доган не - та това са 7 милиона за ТЕЦ Варна откъде ги е взел и платил ли им е данъците?

"Всичко, което беше поставено като тревожност от страна на Светия синод, смятам, че нямаме никакви различия. " Такъв завършен идиот не се ражда често.

2018-10-04 21:20:08 Ло (нерегистриран) НПО ГЕРП: вие расзипахте държавата. Какво е бъдещето на България ? Ученици бият учители, цигани бият полицаи редовно, хора се самозапалват от безизходица, изклаха селскостопанските животни в Странджа-Сакар без доказана следа от чума. - Взеха се 16 млд + 9 млд заеми... - никакви вести за КТБ - фалира Олимпик - Суджук-гейт - Своге = УЖАСЕН гейт - Боршош- НДК гейт - къде потънаха €2 млд от Програмата Саниране - Съда каза за Делян Добрев, че е незаконно в Парламента, Борисов им каза да си гледат работата - за Европредседателството се изхарчиха около 500 млн лв. ЕС и САЩ излезнаха с доклади, че сме най-болни, най-бедни и НАЙ-КОРУМПИРАНИ. Наскоро германски концерн се отказа да строи голям завод у нас, защото нямало достатъчно квалифицирана ръка. Какво става ... Гинка си купи ЧЕЗ, Ветко не внесъл 100 млн данъци, Търговският Регистър беше хакнат ... Газ, ток се вдига с шокови 30% от Окт 2018, здравна такса с 12 лв. Парното и тока се вдигат с 9% Обаче Борисов съобщи, че има пари да си вдигнат заплатите с 10% на администрацията. Та какво е бъдещето на България ...  

Боже, какъв елементарен неадекватник.

Какво ти пука, бе, Цветанов. нали сте сигурни. че народа е с вас и ще гласува за вас и партньорите ви, лъжците - "патриоти". Давайте, да отиваме на избори !

Ех Курти, на гербаджия никога не се казва "давайте", те колабират от тази дума. По-добре с кроткото да ВЗЕМЕМ едни избори да намравим. След вземем, само числа възприемат.

Нема как да оцелеете тая зима

Този идиот е цар на говоренето без разбиране

Отваратителното е, че пропадането на България в пропаста ни се представя като безгрижен птичи полет.

Култа на личноста към Борисов е невероятно по-голям отколкото към бай Тошо. А това не е добре. Няма демокрация. Народа не решава, а му се налага от НПО ГЕРП.

Неискаме никакви партии и депутати законите са насписани доста ясно само трябва да се прилагат какво направихте за тези години за народа само вие се облажихте с продаването и разрушаването на предприятия ,заводи и много други отрасли крайно време е да ви се потърси сметка защо нашите деца трябва да напускат страната ни и да се скитат по света заради вас

ега ти и гаргамела..2 мравки не могат се размина на челото му

дгд

това не са безредици , а революционна ситуация за пролетарска революция

НПО ГЕРП: вие расзипахте държавата. Какво е бъдещето на България ? Ученици бият учители, цигани бият полицаи редовно, хора се самозапалват от безизходица, изклаха селскостопанските животни в Странджа-Сакар без доказана следа от чума. - Взеха се 16 млд + 9 млд заеми... - никакви вести за КТБ - фалира Олимпик - Суджук-гейт - Своге = УЖАСЕН гейт - Боршош- НДК гейт - къде потънаха €2 млд от Програмата Саниране - Съда каза за Делян Добрев, че е незаконно в Парламента, Борисов им каза да си гледат работата - за Европредседателството се изхарчиха около 500 млн лв. ЕС и САЩ излезнаха с доклади, че сме най-болни, най-бедни и НАЙ-КОРУМПИРАНИ. Наскоро германски концерн се отказа да строи голям завод у нас, защото нямало достатъчно квалифицирана ръка. Какво става ... Гинка си купи ЧЕЗ, Ветко не внесъл 100 млн данъци, Търговският Регистър беше хакнат ... Газ, ток се вдига с шокови 30% от Окт 2018, здравна такса с 12 лв. Парното и тока се вдигат с 9% Обаче Борисов съобщи, че има пари да си вдигнат заплатите с 10% на администрацията. Та какво е бъдещето на България ...

Цецу май сам ще предизвика безредици. Тоя калъф и бай Бок са мега противни типове. Кур за тях.

Не ! Това беше вашата гнусна цел по времето на Орешарски и я постигнахте.

като му дойде времето ще има избори

като го видя тоя и ма избива на безредици безродници такива

Нищо по-смешно от политически коментари на Цв.Цв.! А неполитическите му коментари са не по-малко тъпи!

Рано, рано Цеката си е спретнал ,,молитвена закуска ,, с греяна ...!

Мечтата ми е да гледам търкалящ се каун и след него тълпа от 200 любители на плодовете готови да го изядат.

Най-големите безредици ги правят ГРОБарите!

Така е ! ТО ЗА ТАМ РЕД НЯМА,

като комунистически функционер ви казвам , че в основата на конспирацията са безредиците , после Революция и вся власт Саветов -светло комунистическо бъдеще.

...ама то е на ...хоризонта!?

А целта на ГЕРБ е да краде и ебава майката на българина от български произход.

Ние там с Боци вижте кой кого и по какъв способ, БСП-то го заеби.

Когато една власт се задържи повече от 8 години се изражда в диктатура -при ери -меркел Ердоган Путин Китай Корея Венецуела Куба Саудитска Арабия българия и д-р -затова само два мандата в Америка за президент

Е Каун ти баш ли се намери да обясняваш кой , какво и защо ? Нещо така със самооценка боравиш ли , или си переш по инерция. Без вашите герберастки ''заслуги'' нема начин да се получат подобни неща , но по въпроса сте самодостатъчни.

Дано греша ама работата я бутат към коалиция между БСП и ГЕРБ. И не ,че те искат ами " за доброто на народа" едва ли не на сила... просто избирателите не им дали друг шанс.....

Грешиш.

вика дръжте крадеца !!!

А безредицата да се арестуват и вкарват невинни без присъда в затвора като Десислава Иванчева и политическата саморазправа с Трайчо Трайков и д-р какво е-народен съд от 44 г се нарича неудобните да се преследват!до там стигна властта

Цветанов , Цветанов , какво плашиш хората с БСП , как ще вдигнат цените ли , как ще орежат пенсии и заплати ли ,как ще въвеждат задължителни здравни осигуровки ли ? Ами нали това ВИЕ вече го направихте !Сега следва бунтове от глад , студ и високи сметки!А Вие мутрите дали ще бягате или ще се криете си е Ваша работа !Боя Ви е сигурен , не се издържа вече!

ДА ! Безредици! Точно от това имаме нужда, за да ви изметем от Парламента, лентяи проклети! #Ел.Гласуване #Оставка #Лустрация!!!!

Цвъки пак нещо замазва.

Да се молим да не взривяват църкви, за луканови куфарчета нямат пари и жан-виденова зима не могат да докарат

Какво искаш да кажеш, педерастче герберско?:)))))))))))

Целта на всяка опозиция е да иде на избори ако се чувства силна. Ако има безредици ще идем на избори - предсрочни. Така е. Ако няма безредици пак ще има избори - предсрочни. Просто държавата е издънена от кражби и се разпада опасно. Нерешаването на проблема с майките на децата с увреждания е признак на тоталното безсилие на ГРОБ и каунския им непукизъм. Здрваната реформа във варианта с включване на застрахователи е вид скрит заем и отлагане на неминуемия крах на системата. Поредните сеири с ремонтите в София просто показват последния етап на оливането с кражби на тоталитарния еднопартиен режим на герб. Точно като за последно. Не знам на кауня за кво му е все БСП в устата. Нали всичко върви по мед и масло. Само над 50 процента са на твърдо гориво - пита се колко са бедните? Неуки роми дето не познават метъра, правия ъгъл и ролетката работят по строежи. Де са можещите? Защо гроб не ги научи на нищо за цели 3 мандата. Гуменката у пандиза, взе да му отбива нещо.

Ами то дори да има нови избори пак ГЕРБ, ще спечелят. Първо хората са глупави и второ ще си купят каквото им трябва. Ганьо е подкупен и мисли само за сега, а не за по напред. Само ще вкарате горките хора в разходи:-)

Все пак една част, макар да е тя и по-малката отказваме да сме тиквопоклонници и дебили.

Интересното е, че вече е напълно достатъчно сините да се появят и нищо да не говорят, за да получат повече от 50%, но те ще помогнат всячески на БКП / ГЕРБ и БСП/ и ще се самосрутят. Така ГЕРБ ще управлява до последен дъх. Вече е време софиянци да се огледат за нов избор, защото герб е прокомунистически извратен вариант, който носи пагубни последици за обществото.

Това е много манипулативно. Сега в държавата има много безредици причинени от управляващите. Какво още може да стане? Може да стане по-добре. Не по-зле!

но искреното желание на всички ни е да напуснете властта и повече никога да не стъпвате нито в парламент, нито в която и да е структура на властта! Додеяхте ни с постоянните си ментраджииски изпълнения и отявлени кражби и далавери!!1

Само със желание не става,разбери.и всички ние с нашите напразни драскания сме виновни да продължават да ни управляват

Защо никой не пише как да променим нещата защо никой не призова всички ние да помислим обсъдим и решим,к ак наистина да сътворим промяната,не онази любовната,която ни наложиха преди 30 години,а тази,за която,всички ние,умните мислещите разумни и истински българи искаме.моля Ви,само да проумеете,че внуците ни, няма да простят малодушието ни

Този надут философ ще направи по-добре ако показва по-рядко "интелигентната" си физиономия. Все по-нездравословно е за него и подобните му. И нека знае, че единственото, което пречи на БСП да ги отвее е това, че в настоящия си състав не се отличава от тях. На всички омръзна "Преоблякъл се илия -пак в тия". В едно гърне п..дят. Едфинствено това е, което ги спасява. Но няма да е за дълго.

Цветанов ми е идеала за тъпота. Освен че е прост като гъбена чорба е и тъп като гъдулка. Честно, в речника на думата Тъп трябва да има негова снимка. Като го видя се обривам, а като го чуя рязко ми се прихожда до тоалетната. Как някой не му намекна, че не става за тая работа. То пък кой ли да забележи, като тия около него и те са същите кратуни. Ако това е 'Елитът на Нацията', явно аз и хората около мен сме от някаква друга нация. Ей затова емигрират българите, щото ги е гнус такива да ги управляват. Не за пари, не за друго... От отвращение.

Гледай него и пиши другите!

Плевнелиев до Цветанов е като Ферари до Москвич. Плевнелиев е интелигентен и възпитан. Затова и не се задържа в блатото.

Плевнелиев интелигентен и възпитан?! Прави сам митинги на нищо незначещи дати и развява нарисувани на тапети плакати; Посреща президент на Чехословакия, Чехия и Полша; Пред камерите го играе ЩастлиФТ, а зад тях агресивно напада журналисти / Горан Благоев /... Плевнелиев е нискоинтелигентен пребоядисан комунист, от когото се разграничи дори вицепрезидентът му, и страхлив лицемер.

гьобелс,разбирай цвъката,има само един път,като своя колега да се самоубие,така ще направи най-голямото добро на българия,иначе постоянно вмирисва околната среда,тъп идиот

Хъ , хъ , гледам напапкахте се след спато и си тролите с цел слягане на храната милиМи червенушковци ?!? Много сте сладки :-)

прекалено тъп

На всички вече им писна от селяндури с ботонки,потници и свирки и жълти глави.Всички можете да повърнете в/у това лайно от снимката.Да не ме е страх имам ИП и всеки моге да го знае/К(о)Р/

На тези идиоти от 11 г. вече Все някой им пречи. Има предложение, който мисли, че българският народ му пречи, защото е недоволен, да се маха от България. Стига толкова ние сме бягали от нашата страната. Време е управиляващите безродници да се махнат и да се не видят повече. Много омраза натрупаха у хората срещу себе си.

ГЕРБ са най-голямото зло за България.

ЦвЦв и аз съм за нови Избори ! Стига Гробарски Афери и кражби ! ББ лъже като циганин и ЦвЦв сдъщо и е време да се махате и в СЦЗ !

Курни , нямаше ли за обсъждане вот та си седнала по форумите да пишеш ?