Цветанов: Принудителният робски труд няма място в цивилизования свят

За първи път в България се открива плоча, която засвидетелства, че е имало трудови лагери, каза депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Принудителният робски труд няма място в цивилизования свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в европа и северна америка робство има, значи там не е цивилизован свят

Колко милиона роби блъскат у нас за жълти стотинки,бе? Срам нямаш...

а онези българи дето бяха принудени да работят като роби и живеят и умират като скотове по лагерите след 1944г що не ги споменахте? може и сред тях да е имало някой и друг евреин!

Този пък какво се е присетил? ... Е, гаа ти историка!

Да така е и затова повечето хора на труда заминаха ,а робите още се колебаем.

Обоснованото ЦРУнедоразумение не знае ли,че най-голямата обида за евреин е да го накараш да работи физически труд ?

А огромните държавни дългове, кой ще ви и плаща бе? Онези, за КТБ-то и с куфарчетата? Нали робите бе? О, не, България може да се оправи и а една година, само когато за една година политиците и богаташите от прехода доброволно напуснат властта. Вие сте проблема, не разбрахте ли? Трябва да чакаме да си отидете, за да мине едно поколение ли? Не може ли веднага? Може, ама не ви се ще.

Цецко Робовладелеца на работещите бедни. Хах

След бърз прочит на коментарите установих, че пишещите тук аборигени-россолюбещи, както и мимикриращите на територията на България командировани россиянски "туристи" и "постоянно пребиваващи", изповядват антисемитизъм и националсоциалистически расизъм в най-чист вид!

А да взимаш апартаменти по силно намалена цена може, така ли?И за какво ти ги "продадоха" тия апартаменти?Не си чист човек Цветанов , миришеш!

Кога ще бъде открит паметник на избитите над 250 хиляди българи по политически причини от Освобождението до 1944г. !?? Това се СТО ПЪТИ повече от разстреляните убиици и кръвопиици от комунистите след това !?

Аз съм много въпросителен на тема , какъв всъщност труд полага Цоци - смукателен , като вакуум , поради очевидното му празноглавие.

Това нещо, Цвъчко де, съвсем изперка! Кофти е, че си повярва на глупостите! Миризливо л-но! Хората ги плюят, а те с Рапона викат- роса вали!

Абе физкултирник нахален, ти и индианеца превърнахте България в един голям трудов лагер.....какво си тръгнал да коментираш България във времената , в който тая държава беше наричана Швейцария на Балканите

Гуменката , сержант от ДС , сега е патриции , сенатор .

Бивши агентурници днескашни отявлени демоКРАДЦИ.... безсрамни мръсници

Господине, съвсем изплискахте, хората са ги избивали като мухи по това време с голямата помощ на същите тези дето СДС им дигна паметник в центъра на София.

А ние свободните български роби ..?! или за нас не се отнася

При Ц.Ризова казаха,че Десет милиярда на годината изтичат за обществени поръчки,а ще се сетите ли ,,КЪДЕ,,отиват в група ненаситни политици,но не и в бедните българи,а 70%от фондовете отиват за зърнарите. Е за какво да коментираме,,мафията си има държава,, а сега цензура

Тази плоча в скоро време ще бъде заменена с имената ви дето съсипахте България..И какво значи ''трудови'' лагери сякаш искате да си прави кой какво реши и после на хотелски начала да живее..От вашето властване по голям принудителен робски труд едва ли има защото от него си пълните джобовете поне за поколение напред,,Сложете си вашите имена защото вие сте робовладелците на българите по заръка на еврогейците..

А РОБСКОТО ЗАПЛАЩАНЕ дали има място в този цивилизован свят бе боклук???????

Явно има ! Иначе откъде ще има 5 апартамента !

А кражбата и корупцията имат ли рапон хренав?

"Плочата е в чест на всички български евреи, полагали принудителен робски труд в пясъчната кариера в "Главан" в периода 1941 - 1944 година." Интересно ми е мнението на Цурко за лагерите в Ловеч, Белене, Скравена - там на почивка ли са били?!

Щом са стигнали с действията си до лагер няма значение къде е бил нито има значение че са ги карали да работят за хляба си.. Само че цвъки не си превъртя езика преди дни да каже Победа НАД ФАШИЗМА ама сега седнал да оревава лагери по време на фашизма дето все го отричат..

То да бяха само Селищата за Държавна сигурност , ами в допълнение на това останалите на свобода евреи са лишени от купони за храна и дрехи според въведената през Ноември 1940 г. купонна система с цел да се ограничи вътрешната консумация в България и така да се освободят храни за тогавашните ни съюзниците, а евреите са оставени да се снабдяват на "свободния пазар".

А сега глоба 1500лв.ако не даваш ,,валчери за храна,,муха ги е ощипала робовладетелите,а тоя за робство ни дрънка.У нас е нагледен пример,,Супер богати и огромно мнозинство бедни,целият народ,Господи не виждаш какво става

Трудовите лагери бяха , за да няма такива с поднали им от "небето" 6 апартамента с и неизлежани ефективни присъди

от съвременните българи са роби, у нас или в чужбина

ГЕРБ превърна българския народ в роби! Разбира се само тези, които не са гласували за тях! За останалите е охолство и пир!

Евреите има кой да ги защити. Бългаорите обаче не.

Гратис апартаментче за всеки, това трябва на цивилизацията, не робски труд. Прав е Цвъ.

Цвъчко, кажи го на шивачките и др. подобни служители, които си чакат заплатите от вече напусналите България чужди експлоататори. Ще ги издириш ли с Интерпол, за да платят на работниците, вместо да откриваш паметници с надгробни слова?

Милиони робуват на каунь Цецо и вожда му тиквунь Боко, работят за бог да прости, а сега нямало масто. Няма място за герб в бъдещето на България например.

Значи налаганият ни от вас Каун свят не е цивилизован , така излиза от клишетата дето си ги ръсил по някакъв друг повод.

а може ли да попитам цвъки дали е съпричастен към хилядите избити по нашите лагери от бившата му партия,стига с тия евреи,или лапането на пари е по важно

Трудови лагери ТРЯБВА ДА ИМА. Впрочем, затворниците и сега работят по същата причина.

С най-голямо удоволствие бих те наблюдавал, как излежаваш една десетачка в Колима. По всички правила на ГУЛаг.

Вие там ли преживяхте та толкова ''жар'' хвърляте??СЕГА има българи дето и без тези лагери за много по зле отколко по ''правилата на гулак''..

ма нищо не пречи и днес да се направят такива дружинки,да строят и да пеят

Робите са ги карали да работят без пари, като са им осигурявали храна и подслон. В България повечето хора работят по 12 часа и с изкараните пари могат да си осигурят само храна и подслон ! Къде е разликата г-н цветанов ? Как са ръкавелите от сикрит съврис - работят ли ? Вашите деца и тези на борисов няма да са роби, но нашите вече са благодарение на герП !

Цецо Вифа е узбухнал в свой стил.

Цвинокио , верно бе , вие прилагате по рафинирани , по цивилизовани методи на затриване на населението на България , макар и кроят да е същият за мнозина скочили от блокове , обесили се , хвърлили се под влакове , застреляли се , или застреляли ги.