Цветанов: Поведението на БСП трябва да бъде осъдено

БСП бламираха собствените си законодателни предложения, посочи Цветанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гризач!

Ей, гробари, смените си вождовете, ако искате да не отидете в историята като партиите на Костов и царя! При всяка изява на Цвъки и Боко, губите симпатизантите си! Все си мисля, че в тази партия може да се намерят и по-интелигентни хора.

stankow

ДПС не се явили, пък БСП виновна. Цветанов си е безочлив.

Както НАС НИ ОСЪДИХТЕ ПРЕЗ 2013-та.. Га ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ плачкаше - "АЗ спИчелих, ама що не управлявам!".. Тъй де.. Га ПП ГРОБ си праща дупетатите да си седат вкъщи е ДЕМОКРАЦИЯ.. Друг като използва технио прийом е саботаж, че и престъпление...„

"Имали байрям" не работят.Когато е Великден пак не работят.Екстри само за депутатите от ДПС.Отивайте си в Турция. Няма как да стане мазни го.да,този живот ,който си живеете тука,никъде няма да ви го предложат.Вие това много добре го знаете.турци били,ама друг път.

"Поведението на БСП трябва да бъде осъдено" Ми осъди го бе Цвинокио противен, чакаш сами ли да си го осъдят.

Направо в Белене, да строят на Гинчето АЕЦ-а.

Голямо оправдание на ДПС- имали байрям, предупредили. Това си е живо кръшкане от работа, но в НС всичко може, те са богоизбрани и за тях няма правила на работа. Най-разхайтената институция от гледна точка спазване на кодекса на труда. Влизат, излизат, ходят на работа, отсъстват и никой на никого нищо не може да каже. Ето, след месец, отпуска цял месец, че и повече. Къде дават по толкова? Никъде. Само те са, не могат ли да се усетят, няма ли кой да им държи сметка за присъствието.

Всички единодушно гласуваха да не им се спира увеличението на заплатите на всеки 3 месеца, да не им се намаляват отпуските..... Тогава самият Цвъки каза, че това у популизъм.

Цвъки май забрави как неговите "дупетатичета" правеха същото дни наред за да саботират работата на парламента по времето на едно друго правителство? Жалки гробарчета.

Да, помним! Мръсните гербери се опитваха да попречат Пеевски да стане Шеф на ДАНС! Според социалистите по-добър кандидат за поста нямаше!

Пеевски е коалиционно споразумение. От ДПС. Така, както сега , а и винаги са се ритали под масата коалиционните партньори.

Поведението на БСП ли?! Трябва да бъдат осъдени всички соц-депутати, участвали в двата държавни фалита, фалитите на 18 банки, заменките, енергийните далавери, подаряването на базите на САЩ и още хиляди други неща! В една нормална държава, тези щяха вече да са излежали по 20-30 години от доживотните си присъди, не да ми се разхождат по жълтите павета!

Това, за което говориш, го кажи на "надеждата на народа - синята идея " - СДС , дошло на власт след големите протести.

БОЖЕ, СПАСИ НИ (нерегистриран) Намерил кой да говори, че БСП не се държали както трябва. А неговият патрон-ББ преди години подкарваше парламентарната група на ГЕРБ като овце да излизат и да не участват в парламентарните заседания. Но ЦЦ разчита на късата памет н хората. От тяхната "загриженост" държавата тотално се разби, институции не работят, кражбите стават все по-големи, министри си назначават поредните "калинки" и пр. и пр. Така, че другарят Цветанов да не гледа БСП, а да си върши качествено работата.

Отдавна се е доказал като най-наглия екземпляр в света, но ние защо го търпим и до кога ще го търпим?!? Всяко нещо има граници , само неговата наглост клони към безкрайност! Като пак гласувате за паертията му пак ще ви дава акъл , отрежете всичко издъно един път за винаги.

Хващайте се за работа, освен метани насам натам, саморхвалене и др. от сорта, всичко друго вътре в страната е пълна дупка Какво ни предложихте? Уравновиловка - всички заплати почти равни на минималната; Уседналост - виж правилника за прием на децата в градини и начални училища; Страх - че няма да ти приемат детето в градина/училище, че ще се разболееш, че ще те ограбят, че ще пуснат в училище болни хора да проповядват "ценностите си ... Какво предлагате? "Дигитални умения" ????????? На това ниво и баба ги усвоява в къщи, ако иска разбира се. "Безплатни пътувания и стипендии" - Какво научават - технологии, маркетинг, управление - нннееееееее! Измивате им мозъците и ги правите слуги на чужди интереси! Саморакопляскащи се, задоволени, охранени, ...

кворума е грижа на мнозинството.Познайте на кой са тези думи.

Колко време ВАШАТА група не идваше на работа - 40 дни - това какво беше бе физкултурник - зазубрил си няколко комсомолски фрази и се мислиш за голям умник а си ....

Присъствието в Народното събрание по думите на Б.Б. е задължение на мнозинството.

... ами щом кретени и дебили като Кутев и водачката му КУРнинова ще задават дневния ред на страната ни след като я ограбиха с висшата си партийна мафия, Е ПРОСТО НЕЛЕПО...!!!!!! ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ОТ ПАРТИЯТА МАФИЯ БСП, НЕЗАБАВНО ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И В БЕЛЕНЕ ДА КОПАЯТ РУСКИЯ ГЬОЛ НА ИМАГИНЕРНАТА И НИКОГА НЕОСЪЩЕСТВИМА АЕЦ БЕЛЕНЕ... САМО ТОГАВА, КОГАТО ТАЗИ ИЗМЕТ ОТ БСП Е ЛУСТРИРАНА И ПРЕМАХНАТА ОКОНЧТЕЛНО ОТ ЖИВОТА НИ, САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ...!!!!!! Още по радикален пример е Пиночет и окончателното оправяне на държавата Чили - в момента една от най-стабилните в света икономики и демокрации...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С разликата, че Пиночет е работил за оправянето на страната си Нашите, и сегашните и предишните, оправят себе си .

"Оправят" всички граждани на България и Западните Балкани.

Намерил кой да говори, че БСП не се държали както трябва. А неговият патрон-ББ преди години подкарваше парламентарната група на ГЕРБ като овце да излизат и да не участват в парламентарните заседания. Но ЦЦ разчита на късата памет н хората. От тяхната "загриженост" държавата тотално се разби, институции не работят, кражбите стават все по-големи, министри си назначават поредните "калинки" и пр. и пр. Така, че другарят Цветанов да не гледа БСП, а да си върши качествено работата.

По-прост и продажен народ от герберите няма. Един дневен ред на Парламента не могат да скалъпят. И форум не могат да осигурят ... Цветанов и Караянчева ръсят простотии от трибуната. Този път Борисов не можа да се намеси и да спаси положението, защото бе на консултации при посланника на САЩ

А поведението на ГЕРБ по време на правителството на Орешарски не трябва ли да бъде осъдено? Те не влязоха в пленарната зала в продължение на цял месец, но тогава това беше нормално. Не може да се управлява според желанието само на една партия, опозицията също трябва да бъде зачитана. Най-малко този господин може да говори за осъждане на когото и да било. Да си спомни за колко пари беше осъдена България в Старсбург заради негови приказки и действия и кой плати тези пари! Тогава да раздава морални оценки!

Цвък Цвък: "Днешното недостойно поведение от страна на БСП смятам, че трябва да бъде осъдено от гледна точка НА ТОВА, ЧЕ ТОВА..." Цецко Синтаксиса е осъден по рождение...

Цецо е маркуча на Боце. Изпълнява указанията на вожда по милиционерски. Както са ги учили в школите по време на социалИзъма. В ГЕРБ има и други маркучи и маркучки... В последно време такъв се изявява и Сидеров.

Коментариите и репликите, насочени против Цветанов, са изпълнени с правописни и граматически грешки, просташки думи и изрази, което показва кои са поддръжниците на БСП и какви са, какво имат зад челата си и като възпитание, получено от майките им /със сигурност и те поддръжнички на БСП и преди години на БКП/. Няма ли да я забранят най-после тази партия?

Личи си, че си двойкаджия не само от ник-а, виж коментара от 13:54:40ч!

Най-абсурдното, което съм чел напоследък! Гербер да говори за граматика! Заслушайте се в правоговора на лидерите си и ако намерите смелост, пак обсъждайте граматиката на другите.

Защото коментарите на самия Цветанов са образец на правилно съставени изречения, логична мисъл, ясен изказ и каквото друго са ви "възпитали".Доста неясна връзка възпитание-правопис, а за израза "като възпитание" вероятно сте се повлияли от лексиката на Цветанов. Колкото до забрана на партии, май "имате като възпитание" от друго време.

ти ли си съдник бе милиционер тъпоъгълен????? погледни се ,колко си кух и смотан бе!!!!!!

не знам какви са БСП, но в ръководството им няма нито един бивш член на БКП, докато в ГЕРБ са до един такива! При това ББ и ЦЦ -бивши служители на ДС!

не саботирате другари-пак, ще духате супата-студена...

Ти ще духаш топлия.....

Подобно поведение е осъдително, Цецо! Но да направим така... Първо да осъдим вашето, на вашата партия и вашата парламентарна група поведение, преди точно 5 години, точно по това време, когато близо цял месец не участвахте в "законодателната дейност" , в дебатите и т.н., да не ти повтарям думите... И след като осъдим вас, след това същата присъда да я приложим и към другите, които просто повтарят ваши деиствия...! Моето лично мнение е, че е много по-осъдително е двуличието и лицемерието на политиците, качества, които ти и тези около теб притежавате в излишък!

Цецко,крайно време е да си свериш часовника,отдавна вече не се кефим на простащина,наглост и цинизъм,а що се отнася до кой-кого - все се опитваш да се мериш с "големите"играчи-скрий се -не вървиш мой,не ставаш...

Млъкни,грозен герберски боклук,толко си тъп че те олепиха за 6 апартамента,селяк

Комунистите от 1923г саботират България

че са комунистите от 1886 год., от Бузлуджа дошли та саботирали...де що видят...

За днешното заседание, брой дупетати: Герб - 28 БСП - 56 ДПС - 14 Воля - 6 Общо - 104 гладници. Каунь, къде са ти дупетатите бе?

да не би,да са на байрам,а?

ти ли ги брои,бе?

Комунисти лъжци - ето пример за манипулирана фалшива информация - а истина днес е: За днешното заседание, брой дупетати: Герб - 56 БСП - 28 ДПС - 14 Воля - 6 Общо - 104 гладници. Е ЧЕРВЕНИ МРЪСНИ И ПРОДАЖНИ Кауньи, къде са ви дупетатите бе? Но така са ви казали и платили да говорите от посолството на Русия/СССР и вие го изпълнявате - Е ДА, АМА НЕ, НИЕ НЕ ВИ ВЕРВАМЕЕЕЕЕЕЕ...!!!!!!

започва твърде много да дразни! Вярно било, че наглостта на наглия е безгранична....

Бяхзабравил гимнастиките на Цецовите хора и мъдрите приказки на вожда Му за кворума от времето 2013-2014. Сега могат да искат такса за ползване на подхода от другите групи.

Цветанов щеше да се снима с Баце на световното,акон се бяхме класирали.Баце щеше да е деветуна номер.............

Прав е бил Алеко и все още е прав, когато е изказал тия думи от бай Ганю: "Всички са маскари". Но дали се отнася само за политиците, юристите, полицаите?! Дали висшестоящите са отбрани от най-лошата част от Българския материал, или първо трябва Народът да си оправи мисленето и тогава по естествен път или насилствен ще се оправят политиците?!

Ти ли бе, цървул недощавен, ще съдиш някого?! Забрави ли как преди години не влезна в пленарната зала повече от месец и половина, барабар с цялата герберска чета и Тиквун начело! Ако си забравил, ще ти припомним и ще ти припомним още, че "беше" подсъдим по четири дела и получи осъдителни присъди на първо четене1 После, естествено, беше "оправдан" от шуробаджанашкия корумпиран до козирката съд и "обявен" за ангелче небесно и недоеб.но!

Цецо е прав за бламирането,но защо мълчат за онези свете фльонги от социалното ,които за 2-3 дни ще похарчат пари-16000 и кусур.Това са парите на 16 инвалида с месечна помощ 1000 лв на човек.Не е възможно да са герберини,просто ще научат американците как се помага на инвалиди. Ех, Ню Йорк,златната ябълчица.Ако ,бяха само те паметник щяхме да им издигнем.Г-н Борисов,не си коректен!

Цветанов защо ни мислиш за малоумни? Преди няколко години ГЕРБ колко време не влезе в пленарна зала? Борисов не каза ли "Щом са мнозинство да си осигурят кворум, няма аз да им го осигурявам"? Айде време ви е да хващате пътя некадърници.

Наглецът ЦЦ забрави как преди време неговите дружки калинки проваляха ежедневно парламентарните заседания и предизвикаха предсрочни избори!!! От тия дебили по-големи гьонсурати няма в страната ни! Те са еталон за наглост и безочие! При това сега имат болшинство, а не могат да си съберат народните представители да си проведат заседанията! На тия гнусни изроди все друг им е виновен.

Желязното герберастко трио - Боко Тъпото, Цецо Разума и Кирилов бързата мисъл. Е как да не те е срам, че тия са се взели на сериозно и са на власт вече 10 години?

без никакво колебание бих подписал петиция за закриването на антинародното събрание на бг мафиотите .

А бе и ти трябваше да бъдеш осъден ама...

След Бойко , Цвъки Цвък разби тъпомера на Герб.Може ли да си облагодеталстван при комунизма и да си толково тъп,че да те запишат с връзките на тати във ВИФ,а после уредят в МВР за н-к ,,Личен състав".Заради 1.2 милиона избиратели от 6.6 милиона ,допуснахме такива хора като пожарникаря и вифаджията да решават съдбите на България.Всички ,които могат и знаят не се допускаха и не се допускат в управлението на Б1,Б2 и Б3.Цвъки запомни,че благодарение и на теб потенциалната негативна енергия ,която се натрупва в българина от бездарното ви управление ,ако не днес то утре ще избухне и ще ви помете.Даже и закуските ти в САЩ няма да ви спасят .Видов ден ще дойде и в България рано или късно.

ще, ще....

А бе Цвъки,когато депутатите на Герб проваляха заседанията на НС и плащахте на ,,честните" протестори и рано заблудените студенти да блокират София ,какво беше вашето шибано поведение? Ти вместо в затвора за нанесени щети на България и за съсипани човешки съдби седиш в парламента и раздаваш морал на килограми.Ако малко си мъж и имаш човешко достойнство замълчи или изчезни от НС.Просто не осъзнаваш ,колко си вреден за държавата. ,а това е доказателство ,че определено си лумпен и отявлен политически дебил.

държава на самотек за 6 месеца....след това ще почнат да "ваканцуват" и взели да реват против опозицията.

Забранете ги, и ще си управлявате пожизнено, че само те са ви опозицията, всички други пригласят, дори протестърите са на държавна хранилка, експерти по разни министерства и чакат звездния си час да станат министри, да не са луди да протестират.

Цецо много често изпада в амнезия когато нещата опрат до предишни действия на т.н. "Политическа Партия ГЕРБ" (За "ПП ГЕРБ" силно се съмнявам дали е това, за което се обявява. Повече би им отивало съкращението ОПГ, което всички знаят...)! Не е минало много време, че да забравим действията на тоя и шефа му по време на правителството на Орешарски, как ходеха от телевизия в телевизия и ревяха с пълен глас, че им отнели властта, при условие, че сами се отказаха от съставяне на правителство, и как организираха едни Х.У.И. да търкат ежедневно жълтите павета, да пренасят бели пиана и да развяват цици пред НС, а те дори не рачиха да влизат в пленарната зала...И това продължаваше цяла година...Та толкоз за Цецовата памет и "логичните" му възмущения срещу БСП...А можем да му припомним и други неща, но ще го направим друг път, когато реши пак да "остроумничи"...Само ще спомена "един милиард заем", взет от същия тоя Орешарски, за да оправя бакиите на Бокаса, но това е тема за друг разговор...

Милиарда го взеха та да си сложат нещо в джоба за последно, нищо не са оправяли с него освен таксите на дяцата си по америката.

Павле, и ти изпадаш в амнезия, като тоя на снимката, когато опре въпросът до действия на любимите ти гербаджии...Смени дилъра, че стоката на тоя, от когото купуваш, явно не струва...

А защо не отчиташ факта, че Тиквата остави на Орешарски празна хазна и над 8000 неплатени договора, и то при свършена работа? Дебил!

Май няма да е голяма загуба за обществото,ако се махнат всички от там.Проблема е,че най отявлените галфони пак ще влязат вътре, такава е системата.Професия политик- най доходоносната лежачка.Иначе кво? Ние все сме си откъм страната на булката.Блазя им на тези,които вързаха навън овреме!

Цветанов, вие саботирахте цялата държава, бе, направао мамата и е...!!!!! БСП не ви се връзва на милиционерските номера и затова ревете!

Цуки, вие саботирахте цял парламент...

хахаха а бре Цв Цв, вие кат бехте опозиция помниш ли какво правехте? Всички сте едни и същи ташмули

Цецо, защо се излагаш?