17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчетох 1-ва страница от мненията на пишещите хейтъри в този форум.Как не прочетох едно позитивно мнение . Уикипедия: ХЕЙТЪР -злобен, човек - асоциален, без личен живот, мрази всичко и само гледа да го показва . Това сте вие !!!!!!!!!!!!!!!

Аз също не използвам бизнес класа, за моите командировки, които са си бизнес командировки, а не "бла-бля" по чужди инициативи с незнайна цел. Защо: 1. По принцип мразя "командировките", ето затова: а/ Мразя накой да ми пише заповед, какво да върша и говоря, дори и да съм самия аз. б/ Отчитането на командировките си е "същинска беля" по съществуващите закони и наредби, които пък аз не съм ги измислял . С други думи- по-добре да загубиш "пропуснати ползи", отколкото да те обвинят, че си "Държавен лъжец" или "Крадец на данъчен кредит". После доказвай, че нямаш сестра.... Затова командировъчни НЕ ИЗДАВАМ, на никой дори на себе си! Не ги отчитам и не ги приспадам от данъците. Когато се налага- пия една студена вода за моя сметка и пътувам до Бразилия или Перник. в/ Аз на негово място също няма да използвам скапаната"бизнес класа". Ако имам богата Партия, тъща, тъст и половин квартал "Изток" в София, то по бих предпочел да си летя сам с частния си самолет. Ама тъщата няма наследствени земи/скапанячката :) /, а аз все още не съм си "взел" самолет, а даже Партия си нямам, защото ги мразя- горкия Аз. 2. Защо "партиен служител", защитава "държавен служител" ? С каква логика и право? Пак ли се връщаме на времената за "Партията- Държава" ? Не го ли отменихме това преди 1/4 век? Влиза ли в сила чл.1 на старата конституция? А, стига бе. Значи или съм живял напразно или няма да позволя вие да го правите.....Излитаме. "Времето е зрънчево и добре дошли в бизнескласа ми, каза капитана. Излетяхме, но дали ще кацнем в Шри Ланка или във Вашингтон зависи от счетоводителите, но Вие все ще научите нещо правилно" "Зависи и от враговете с ракетите- може и да не кацнем"- добави той. Всички ръкопляскаха в издържан партиен тон.

Много ми е интересно, в качеството на какъв именно тоя цървул се изказва по всички въпроси в държавата? Вместо да е в затвора, който отърва с врътките, които върнаха него и калинките на власт, той е специалист по всичко, което става в държавата и не спира да пляка джуки денонощно! При това не се усеща, че е опротивял до повръщане на всички в нея! Няма ли кой да го махне завинаги от политиката, та да спре да ръси глупотевините си? Ама тия всичките са такива гьонсурати! Мислех си, че онова, “магарето на ББ“, което ни играеше Президент един мандат, след като изпадна от креслото, ще си затвори дулото, но не би....И сега плеще под път и над път простотии, дразнещи масово българите!

цвръцко- ти верно ли мислиш че народа е толкова тъп.

Със сигурност си го мисли - а има ли основания да се съмнява? Що приказки изприказва - от глупави по-глупави - и ... нищо - наоколо нахилени труженици и възторжени млади бригадири го обсипват с дълго нестихващи ръкопляскания (аплаузи - както сега им викат) по разни сбирки (форуми), щом се появи, моментално го наобикалят засукани и млади журналистки със светнал поглед и жадно попиват последните тезиси за евро-атлантическите ценности и постижения на Партията и народа под мъдрото ръководство на Вожда ... Кой да го светне, че царят е гол? То в администрацията няма длъжност "шут" - не се полага по щат.

Цецо, стига се излага. Всички знаем че "експертите" са политически назначени специалисти по послушание и като такива само ги местите от една позиция на друга. И колкото по-послушни са, толкова на по-висок пост ги местите. Мен отдавна ми писна да ви слушам глупостите и напуснах. Ами обидно е все пак да те правят на малоумен, нали.

дано да ви се загуби семката най-после

Наглиии Калинки.

В ГЕРБ оставките са проформа, некадърниците само се местят от една копаня на друга!

Браво бе хора, започвате да се усещате! Нооо....не съвсем! Не усетихте ли Роса какво сълзливо театро ви разигра??? Каква дърта лъжа е цялата и версия??? И как отчаяно двамата тарикати я защитават??

Абе, мани я тази, ами както е тръгнало да не загубим Цвъи като експерт, че тогава трябва да затваряме държавата.

Цвинокио отдавна трябваше да е клиент на Софийския централен за всичката помия , която сътвори с незаконни подслушвания, фалшифициране на бюлетини. Хванат в крачка за всички тези престъпления и заметено от корумпираната съдебна система. А кой знае какви още ги е творил и твори без да си имаме и идея. Вместо това продължава да дава акъл и да вреди на държавата

Симеонов толкова много я защитава и не иска да я загуби, че започвам да мисля, че не е само социален експерт.

Е, то и онова си е социално значимо за някои, които го ползват разумни и с мярка!

А Симеонов какво работи?

Тази тетка 20 години е на държавната хранилка.Така лесно не се изпуска такъв ценен кадър.Ако трябва и началник на водопад ще я направят,но да е близо до софрата.

По точно на "водопровод"

Какъв експерт е бе цвинокио?!? Какъв експерт, при положение, че социалната ни система е само за изхранване на цигани и ги учи да не работят, а само да правят чавета? Това ли ти е експерта? Поредната калинка? Хората искат да си ходи, а вие ще я оставите "експерт" при Симеонов? Вън, вашата мка проста! Всички вън!

И пъпешът на снимката е голем експерт. Всеки ден слушаме глупостите му. И бацето е експерт, нищо че не е прочел една книга. Ама има два университета.

Ама разбира се,че няма да я изгубите като експерт! До сега не съм разбрала някой да е изпаднал от системата "мой човек" в България. Просто се сменя вида на хранилката.

Няма да загубим Росица Димитрова като експерт, ще работи при Симеонов при това бесплатно!

Не иска на село момата! Едно е воаяж до Чили или Ню Йорк, друго е да храниш патките и на копаш арпаджик.

Както е тръгнало да се готви Красен Кралев. Утре тези с черните тениски ще му искат и на него оставката...

Майките с черни тениски ми напомнят майките с черни забрадки след 9 септември 1944 пред Народния съд.

старата приказка "извадихме й очи, та й изписахме вежди", и какво като си пишем и си роптаем, никой не го болИ фара

в теб ни е надеждата

:-D не искаш аз да съм надеждата вярвай ми

Като започнем с докладите на американския посланик за Тиквун, минем през 6-те апартамента, после през "Ало, Ваньо...", суджуците, ЧЕЗ... ГЕРБ явно са си мафиоти. Няма никакъв спор за това! 100% сигурно е! Това сегашното показва, че освен неграмотни мафиоти са и многоооооо, ама многоооооооооо НАГЛИ!

то като печелим никога не знаем какво губим

Дет се вика тъй да я докараш....не бойте се племе,за наште хора винаги се намират топли местенца,нали др.Цветанов,тръгнали да се тревожат разни ми ти там овчици....Другарю Борисов ,крайно време е да си ходите-вземете си държанките,безполезния си антураж и бегом кой от където е-по села и паланки,е няма да се тревожим за вас-оплетохте си кошничките-крадохте и сте се подсигурили до десето коляно...

Е как ще загубите нея и поне още 10 нейни роднини и приятели като глосоподаватели! Нали затова увеличихте държавната администрация, заради чиито гласове ББ печели всички избори. Затова няма отърване от тези търтеи и развейпишковци. Ще държат кокала до окончателното закриване на държавата.

Дет се вика тъй да я докараш....не бойте се племе,за наште хора винаги се намират топли местенца,нали др.Цветанов,тръгнали да се тревожат разни ми ти там овчици....Другарю Борисов ,крайно време е да си ходите-вземете си държанките,безполезния си антураж и бегом кой от където е-по села и паланки,е няма да се тревожим за вас-оплетохте си кошничките-крадохте и сте се подсигурили до десето коляно...

Дет се вика тъй да я докараш....не бойте се племе,за наште хора винаги се намират топли местенца,нали др.Цветанов,тръгнали да се тревожат разни ми ти там овчици....Другарю Борисов ,крайно време е да си ходите-вземете си държанките,безполезния си антураж и бегом кой от където е-по села и паланки,е няма да се тревожим за вас-оплетохте си кошничките-крадохте и сте се подсигурили до десето коляно...

мърмотеееееее

Много отдавна имах приятелка, доста по-голяма от мен. д-р Елена мисля се казваше Алексиева. Вече покойница. Майка ми казваше, че баща ѝ бил зам.министър на финансите.Веднъж я питам - Ленче, верно ли баща ти бил зам.министър, а тя ми отговори - Не, беше директор на Дирекция, тогава нямаше зам министри. А майка ми още казваше, че когато строили къщата - малка на два етажа, баща ѝ слизал заедно с раБотниците в перловската река за чакъл.

оф то заради тецзи ценни кадри сме на това дередже. Ти също си ни много скъп

Аман от експерти и експертизи. Хайде да загърбим титлите и да ставаме професионалисти и да си гледаме работата

то в стара загора сте цъфнали и вързали

Някой журналист дали ще посмее да разрови за харчовете на нашите любими управници от ГРОБ. Стотици милиони излишни разходи ще излязат. 100% съм сигурен. Щом зам. министър си позволява да харчи 16 000 за билет, представям си Тиквун какви ги е вършил.

няма толкова журналисти който да свършат това. Помниш ли панама гейт. кво стана

"КАТО ПЪТУВАШ С САМОЛЕТ НАД 6-7 ЧАСА , САМОЛЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ИМА ДОСТАТЪЧНО МЯСТО И В ИКОНОМИЧНАТА КЛАСА". ТЪПАНАР, СЕЛЯНИН. Ако пък пътуваш в частен самолет - там още по.-конфортна. Ние българите казваме - "През плет не видял", ама пише - нали хонорарът тече. То кой ли ще се навие за стотинки - само бедни пенсионери.

Хората, измислят закони как да оправят и защитят държавите си ,тия нашите как да оправят и защитят наложниците си!!! Егаси измекярите пропаднали деградета!!!

Толкова за високия морал . Ако няма длъжност ,ще и се създаде за да може данъкоплатеца да и плаща и заплатата и осигуровките, и ...командировките ,не защото обслужва данъкоплатеца ,а защото на крехките и плещи се крепи правителството. Демек подкрепата на Валерката ,но то е същото. Няма обществени конкурси ,за постове ,няма кастинги,дори не си правят труда да ни замажат очите пък било и про форма.Ех Валерка целия ти труд по Слънчака отиде в канавката след това.Не си нито първия нито последния ...бивш вече политик,но определено си най-евтиния. Дори когато му бе времето Волен се изтъргува по-добре. Дано си е заслужавало.

Всички отгоре сте толкова хлъзгави, че няма как да ви се вярва. Бившата зам. министърка със сигурност е добра в арогантността си, заради която заслужено бе залята с недоволството на хората.

При Герб и "патриотите" нищо не се губи просто преминава от един джоб в друг, а народа ...няма вече и джобове!

Не го очаквах това точно от Цветанов, но одобрявам.

Цветанов беше неотразим.Желязна логика,железни принципи,висок морал и етика.Същото мога да кажа и за Валерката.Този път ГЕРБ случиха на коалиционни партньори.Да не забравяме за алтернативата БСП-ДПС-Демо България.Аз не бих дал и парченце от моята вяра за тези нехранимайковци.

Ей, морски г...з, ти задмина и пролетарските поети с тези душевни полюции за "вярата"!

изобщо не го отразявам. Мисля, че не е в ред.

Моля те, пий си хапчетата. Синьото сутрин, розовото на обед. И двете след ядене. Ако продължаваш така, ще трябва да изпратим санитарите да те вземат пак в клиниката.

летете и на совалки, ако искате, но си вършете работата! Проблемът е, че само летите!

Самият той избягвал да лети в бизнес класа заради подобни спекулации

то в БСП няма нито милионери - купили ЦКМ и Панаира в Пловдив - а те се хванали за 6-те апартамента на Цветанов - представяте ли си колко струват? - аз не мога., а сестрата на Николай Добрев съдружничка на син Първанов на хотелите - но мълчание, за Техноимпекс вече не пиша, когато Борисов не пита. А бе хора, мили хора - кажете ми ЕДНО НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ бсп, НЕЩО ХУБАВО, МОЛЯ ОТВОРЕТЕ МИ ОЧИТЕ

Едно нещо хубаво! Всичко това, което бай Тошо построи! Вече 30 години комунягите от СДС, БСП, НДСВ, ДПС и ГЕРБ (не на последно място!) крадат и пак няма свършване и още има! Друго нещо "хубаво": При социализма дори явни дегенерати, простаци и тъпунгери (като Баце и Цецо) можеха да уча и да завършат някакво образование!

Що да не летяла първа класа, пита Варелката! А ЦвЦв пък летял само икономична. Шменти капели! То и Баце щеше да пътува с Лада Нива, ама като гледам от вертолет на по-малко не е стъпил!

Много е лесно!!!!!!На всяко ведомство миннистерски съвет,празидентство им се определя и гласува скромен и разумен бюджет и тогава нека си назначават калинки и заместник министри на килограм!!!!! Така до Чили ще ходят и с колело а до изберателните си райони и пеша!!!!!!!!!

Разбрах, че политиците са жертва, мъчно ми е за тях.

мен направо сърцето ми се къса

Цитат: "...Евентуално може да бъде назначена като съветник към ресора на Валери Симеонов, за да може да продължи да работи", така председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов..." По традиция рядко чета словоизлиянията на Цеци 6-те Апартамента , но винаги ме е удивлявало колко е нагло това човече. Значи напреко казано щом държавен служител злоупотреби с държавни средства ака средства от данъците на народа вместо да му покажем че е сгрешил ние ще го настаним на някоя по непроветрива служба и така хем ще остане в резервите за в бъдеще и хем няма да ядосаме Валерката винкела като му кастрим златният персонал. Да живее ГРОБ! Така се прави! Не са важни средстава , важен е резултата а когато резултата е в плюс на сметката у банката то значи всичко е 6+ !! Чудя се какво толкова харесва тоя народ в тия комици и немога да разбера...Курнелия се бори да не почивала лятото все едно да си депутат не е почивка целогодишно , Вожда слънце рита топка с Бистришките Тигри и като се поизмори пътува на народна сметка по света , МВР минитъра години гони затворници с ефективни присъди да ги въдвори в някой затвор , Трумата от запаса ака Шкумбата , Волен и Валери все тая нямат идея как да направят нещо полезно пък и то не се знае кога ще се роди подобна идея ... изобщо една цяла комедия в тая държава

ЦвЦв, когато пътуването е над 6-7 часа, то винаги е с големи самолети, като Джъмбо Джет и винаги има достатъчно място да се чувстваш комфортно и в икономичната класа. Ама вие нали се мислите за по-така хора, що да не се изживеете на милиардери, обаче на държавна и на наша сметка! Не знам, може и да сте милиардери, ама тогава летете за ваша сметка! Така че не ни пробутвай тези номера от селски вечеринки, както го прави Еднокнижния!

Валери Симеонов да се засрами и да се извини. Защото аз данъкоплатеца съм му „шеф“, аз му палщам заплатата и командировките и аз съм го назначил. Аз и ще го уволня на следващите избори заради това му нагло изказване. Всички ние данъкоплатците им плащаме заплатите и командировките на всички нагли, самозабравили се и невъзпитани български чиновници и политици като него. Смятам, че този проблем, както и всички останали идват от лакеит в народното събрание и че гербаджии, „патриоти“, бесепари отдавна плачат за „уволнение“. Но системата е такава, че остават на работа. И аз смятам, че Росица Димитрова не си е купила сама билета за 8300 лв. Смятам, че трябва да си подаде оставката този, който и го е купил и министъра, който и е шеф и е разписал тази командировка и разходите за нея. Просто в случая Борисов „уволни“ грешния човек. А този който е купил билета се спаси.

Напълно съм съгласен с Вас. Валери Симеонов да си ходи.

Ти точно какъв данъкоплатец си бе, цървул! Всеки селянин прост се изживява, като значима фигура благодарение на интернет и социалните мрежи - феномен от 21 век. Иначе таксата за входа и данъка за колата не можете да си платите, а ако трябва да дадете 2 лева за паркинг ви заболяват хемороидите, ама се мерите с Тръмп и Путин. Мизерници!

не били платени медиите - а ти ми обясни защо никой не споменава за ТЕХНОИМПЕКС вече стана нарицателно, защо само споменахте за отровената вода на София - та това ако не беше ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ - здраве му кажи. Защо само тази женица от Пазарджик Гинка с спомена но не с името Нинова откъде е взела пари да купи Техноимпекс - най-богатото предприятие ли, агенция ли, фрашкана с долари - какво стана с нея, разпродаде ли я, а когато журналиста Антон Тодоров също попита в ефир същото веднага го махнаха. А това е самата истина - но мълчат - не русождат.-

Бе каква бизнес класа, ти си един физкултурник.