Цветанов: Не смятам, че има криза. Предсрочен вот не решава проблемите

Председателят на ПГ на ГЕРБ счита, че през декември всички отворени теми ще бъдат приключени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

привет

Парсер гугла без проблем. Видео смотрите сами https://www.youtube.com/watch?v=ka0rXoSPsV4

Имаше една приказка: На х.. си ли да вярвам, или на тъпана? ( защото заплатата ми, и тази на жена ми не са мърдали от 5 години) И все пак, наистина откъде този висок БВП? Някой експерт (ама истински) ако може да каже. Защото от една страна от 10 години най-малко чужди инвестиции, от друга страна рекорден БВП??!!!!

Да, ама не можеш да смяташ.

Ох, няма спасение от Герб. И чешмата да пуснеш, ше потече я Борисов, я Цветанов,я Караянчева.

ГЕРБ, определено е политическа групировка,като ръководният и екип е съставен от бивши членове на БКП,техните деца ,внуци и видни представители на СИК от времето на т.н. незавършил преход.По това няма спор.Докато преди управлението на ГЕРБ се крадеше до 10% ,то през 10 -те години управление на ГЕРБ се краде кой колкото докопа ито по всички общини и национални обекти в България.Това е очевадно,както за депутатите ,така и за стопяващото се българско население. Ако на г-н Цвъки Цвък слезе от луксозното МПС и му дадем да живее с 560 лв. или с пенсия до 310 лв. на месец ,тогава ще се ококори и ще види мизерията , кризата и демогравският срив в реални граници.Лесно му е на Цвъки да търка парламентарната банка,да го охранява НСО/Националната служба за обслужване/ и да гледа от марковото държавното МПС,че всичко е розово и криза няма.Цвъки 2.6 милиона българи са в перманентна криза и тя се задълбочава.Останалите без вас ,новобогаташите и олигарсите са на ръба на бръснача.Подхвърляте на българите от 5 до 15 % увеличение ,а за да напълните бюджета набързо им взимате от 15 до 35% от данъци ,такси и чрез ДДС на увеличените цени на парно,вода ,ток ,храни , стоки за бита и .....т.н.Англйски разследващи журналисти ,преди година публично заявиха,че България е на ръба на пропаста.Дано да грешат и да не се случи.

"Аз не смятам, че има криза,..." Криза няма защо упражнявате 3 мандат "тих" институционален геноцид над нацията! Много по-ефикасно се оказва! Чети демографските справки глупако!

на Борисов да се откаже от патриотите и тогава турците ще са на негова страна. Но той мисли за България.

Да бе...мисли...

та ГЕРБ крадяли, а Курнела Техноимпексова - не! А мъжът ѝ дори и досега краде. Той работи в Лукоил - от там диктуват цените на бензина мили хора. На мен ми е мъчно за България, искам да живея и умра тук, а иначе колко му е да ида при син си зад океана. Мислите ли че ще стане по добре катодойдат турците на власт и почнат да разпределят помежду си. Каза си го в прав текст Доган.

и не виждам нищо реално - кой ще дойде след ГЕРБ - БСП и ДПС - станахме турска провинция - това ли искате. ГЕРБ крадяли,

и не виждам нищо реално - кой ще дойде след ГЕРБ - БСП и ДПС - станахме турска провинция - това ли искате. ГЕРБ крадяли,

ГЕРБ е една групировка изникнала от нищото,без идеология,ПАПАГАЛСКИ повтаряйки "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ",създадена в един политически вакум с външна помощ от едни личности с ограничени умствени възможности,приютявайки в името на количество най-нечистоплътните душевно индивиди и хамелеони които преди време са плюели тази групировка, както личности нямайки най-елементарни познания за света/ПЕКИН--във Виетнам!!!!!!!/ Такава групировка не може да пъде наречена ПАРТИЯ и не може да има дълъг политически ЖИВОТ!!!!!!!!!!

Проблемите ще се решат когато вместо цацата застане някоя реална юридическа акула дето няма да ви цепи басма и ще позапълните килиите дето си ги обновявате... Как ще смяташ че има криза апартаментчо като тя няма как да се усети при вас с авантите ви, безплатните разходки и софри а и кой не ви пълни касичката повече го подхваща цацата...

Естествено. Нали трябва да "ИЗБУТАТЕ мандата"! Това е цел номер едно.

За "Криза" ли говори този Охлюв. Няма Криза, има Тотална ДЪРЖАВНА ДЕГРАДАЦИЯ. Ама как този Плужек, с килийно образование, може да различи Криза от Деградация. Това е НЕПОСИЛНО за неговото "сиво у главата" - дето му държи само равновесието, като ходи.

Цецко Апартаментов Тъщин, България от 9 години е в перманентна криза ,както социална така и политическа.Ако ти си с розовите си очила на Герб виж Евростат за България.Най-бедната страна ,с най-ниски доходи и почти европейски цени.Разбира се на вас по Антон Тодоров ,,Шайката Бойко ,Цецо ,Плевнелиев и другите" и шепа олигарси и новобогаташи не ви пука ,защото достатъчно се нагушихте и осигурихте светлото бъдеще от поколение за поколенията си.

ГЕРБ= на мутрофашизъм!

Във връзка с поведението на В.Симеонов, на въпрос на журналист, как ще коментира думите на Президента, че "Безконтролната власт ражда цинизъм", Цветанов отговаря, че е съгласен с тази оценка, която се отнасяла за служебното правителство на Радев.

Та те открай време немогат герберасите да си отговорят на вселенския въпрос ''кой ми сра в гащите'' и винаги търсят някой друг за собственото си осир,,не

СОКОЛА се готви за скок! Не е от тези "ако няма да стреляш,не вади оръжие". И Валери Симеонов не е целта му. А коя всъщност е тя? Струва ми се,че макар и завоалирано,достатъчно ясно пролича от изказването на Карадайъ и Йордан Цонев в "панорама". Започва да става интересно, но разбират ли го ГЕРБ?

Евроценностите на въптосната коалиция Обединени патриоти - ГЕРБ: - тотална цензура, медиен монопол на депутат от братската партия на агент Сава, 113 по медийна свобода в един свят с 30 държви в Европа и още 3 в Северна Америка и още 80 преди нас от така наречения “трети свят”; - липса на достъп до правосъдие за граждните, дори родителите може да не знаят, че децата им, които не са деликтоспособни, са арестувани - последния подарък за изнудвачи, телефонни терористи и други подобни избиратели; - рекет и арести на децата на изнудвани богаташи - Арабаджиеви, Баневи, Стайкови; - малтретиране и издевателства над разследвани граждани и политически противници - кметицата на младост; - политически и съдебен чадър над наши хора и фирми - Джи Пи Груп; - безконтролно разходване на бюджетни средства (нашите пари) - целия бюджет за капиталови разходи, които не се правят през годината се отчита като излишък и се раздва на пиятелски кръгове и брокери на електорална подкрепа; - купуване на политическа подкрепа за властващите - 43 милиона за дупката на Гергов преди месец; - натиск от висши държавни служители и клевети по адрес на журналисти, политически противници и обикновенни граждани - имаме първия премиер осъден от български съд за публично изречен лъжа по адрес на журналист; - тотално обедняване до оскотяване на обикновенните граждани за да бъдат зависими от подаянията на държавата, която уж ги храни, но всъщност ги дои и щави; - тотална липса на идеи за развитие и икономически подем; - летален демографски срив и икономическа миграция налагана системно от вице премиера, който не знам защо ще си отиде от историята заради липса на морал, а не за некадърност; - всеобхватна и неконтролируема корупция на всички нива на управлението и създаване на мафиотско-роднински кръгове за “усвояване” на европейски средства, които се отпускат като подаяние именно заради некадърното управление; - демонстриране на наглост и безнаказаност от властващите агенти на ДС - Сава си строи сарай след сарай на плажовете на децата ни без дори да става и намек за беззаконие; - некадърно и рекетьорско законодателство; - изсмукване на икономическите ресурси на гражданите и компенсиране с подяния и преразпределение от държавата - КЕВР не контролира разходите на монополистите, а цените, които може да наложи на гражданите. - сливане на политическата власт с икономическата собственост на монополистите “контролирани” от държавата - Гинка купи ЧЕЗ, агент Сава - ТЕЦ Варна, 6161 Мариците, случаеност...? - тотална корупция и кражби на средства от обществени поръчки довели до смърт на десетки граждани по пътищата строени от мафиотско-роднинските кръгове; - тоталната липса на естетически вкус и морал - вижте на какво прилича София при управлението на верната на вожда самоковска даскалка и не питайте повече. Така ги видяхме евроценностите налагани ни от преродената ДС и нейните агенти през третия им недовършен мандат.

ГЕРБ ДА ПОДАВА ОСТАВКИ! ДА ИЗБЕРАМИ ДПС И БКП! ЩЕ НАПРАВИМ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРЕМИЕР! АХМЕД ДОГАН ПРЕЗИДЕНТ, СЛАВИ ТРИФОНОВ МЪЖКАТА МУ СЕКРЕТАРКА! МАЙКИТЕ ЩЕ НАПРАВИМ МИНИСТРИ! ПИСНА МИ ОТ ВАС!

ДА! ГЕРБ да подават оставка и да отстъпят управлението на по-добре подготвени хора. Десет години експеримент стигат!

Евроценностите на въптосната коалиция Обединени патриоти - ГЕРБ: - тотална цензура, медиен монопол на депутат от братската партия на агент Сава, 113 по медийна свобода в един свят с 30 държви в Европа и още 3 в Северна Америка и още 80 преди нас от така наречения “трети свят”; - липса на достъп до правосъдие за граждните, дори родителите може да не знаят, че децата им, които не са деликтоспособни, са арестувани - последния подарък за изнудвачи, телефонни терористи и други подобни избиратели; - рекет и арести на децата на изнудвани богаташи - Арабаджиеви, Баневи, Стайкови; - малтретиране и издевателства над разследвани граждани и политически противници - кметицата на младост; - политически и съдебен чадър над наши хора и фирми - Джи Пи Груп; - безконтролно разходване на бюджетни средства (нашите пари) - целия бюджет за капиталови разходи, които не се правят през годината се отчита като излишък и се раздва на пиятелски кръгове и брокери на електорална подкрепа; - купуване на политическа подкрепа за властващите - 43 милиона за дупката на Гергов преди месец; - натиск от висши държавни служители и клевети по адрес на журналисти, политически противници и обикновенни граждани - имаме първия премиер осъден от български съд за публично изречен лъжа по адрес на журналист; - тотално обедняване до оскотяване на обикновенните граждани за да бъдат зависими от подаянията на държавата, която уж ги храни, но всъщност ги дои и щави; - тотална липса на идеи за развитие и икономически подем; - летален демографски срив и икономическа миграция налагана системно от вице премиера, който не знам защо ще си отиде от историята заради липса на морал, а не за некадърност; - всеобхватна и неконтролируема корупция на всички нива на управлението и създаване на мафиотско-роднински кръгове за “усвояване” на европейски средства, които се отпускат като подаяние именно заради некадърното управление; - демонстриране на наглост и безнаказаност от властващите агенти на ДС - Сава си строи сарай след сарай на плажовете на децата ни без дори да става и намек за беззаконие; - некадърно и рекетьорско законодателство; - изсмукване на икономическите ресурси на гражданите и компенсиране с подяния и преразпределение от държавата - КЕВР не контролира разходите на монополистите, а цените, които може да наложи на гражданите. - сливане на политическата власт с икономическата собственост на монополистите “контролирани” от държавата - Гинка купи ЧЕЗ, агент Сава - ТЕЦ Варна, 6161 Мариците, случаеност...? - тотална корупция и кражби на средства от обществени поръчки довели до смърт на десетки граждани по пътищата строени от мафиотско-роднинските кръгове; - тоталната липса на естетически вкус и морал - вижте на какво прилича София при управлението на верната на вожда самоковска даскалка и не питайте повече. Така ги видяхме евроценностите налагани ни от преродената ДС и нейните агенти през третия им недовършен мандат.

Неуважаеми ЦвЦв, ако на една каца мед сложим едно лайно, вие ще го ядете ли? Не, че имаме мед де.... Удивително ограничени и тъпи хора. За уж вицепремиера да не говорим - той е срам и позор за България.

? Ти въобще можеш ли да смяташ?

Спамаджията "се събуди" май. Сега ще я кара с "нов десен"...вече на български...трябва да се яде ... а яденето е с пари...

Тъп и ограничен физкултурнико, това, че ти не смяташ, че има криза, не означава, че няма такава!!! Боклук!!!

При нови избори ГЕРБ пак ще спечели.

Ако ГЕРБ печели нещо значи България и българите го губят. Още един мандат на ГЕРБ и няма да съществува такава държава.

При нови избори ГЕРБ пак ще спечели.

При нови избори ГЕРБ пак ще спечели.

При нови избори ГЕРБ пак ще спечели.

Снощи написах и сега ще се повторя - Няма да я бъде тази "криза". Нека да насерат още лайна, достатъчно много за са се "Удавят в собствените си изпражнения". Ние сме търпелив Народ, ще изчакаме това да стане ...как ГЕРБ-арите ще се удавят в собствените си лайна, даже и да помислят Суджука, за Сламка, като удавника...

Спамаджията очевидно спи, като "заклан". То такова "нашествие на простак" рядко се среща по форумите ...и то за какво - а, да...за да "браниш" от Истината на ХОРАТА, един Друг Простак, облечен във Власт ТЪП Милиционер...

Криза има и тя е факт. Не е ясно само защо ГЕРБ не разбират, че с поведението си Симеонов отваря път на ДПС към реалната власт и упорито го пазят. Може да имат нещо на ум за бъдещето.

има криэа эависимите от вербовчиците иван и сава и мушморок эаедно и догана я правят от нищото вицето плюе майките и всеки ден по нещо от него като няма да подам оставка каэва егента още эасилва криэата

Както правилно отбеляза г-жа Цветето Караянчева живеем във Второто българско царство .ГЕРБ успешно ни вкараха в ново средновековие -герберски феодализъм .

Какъв рекорден продукт??? Цените се качиха с около 30%. Това правителство ни докара до страшна мизерия. И човек не знае какво да прави - накъде да бяга от този кошмар.

Да останем да Ви крадем.

Не ми е ясно как така законът предвижда механизъм за искане на оставка на управляващите само от тяхната конкурентна партия, но не и от народа? Не трябва ли да е обратното?

Това е естествено. От самото начало на промените депутатите от всички партии правят закони в свой интерес. На първо място, ако им остане време и желание, може да помислят и за народа.

До кога ще ни занимават с индивид, който без тъщата си не може да пусне данъчна деклрация. Кога ще станат известни истинските източници на доходи на тия полуполитици-полумилиционери. Сава, Буда, Иван/Стефан.... последния да загаси лампите на тая фатмашка територия превърната за 3 полумандата в пустиния от полухората.

Ахмет твърдо стои зад Валери. Евала на коалицията.

ДИР ПАК МАНИПУЛИРА пюсовете и минусите! Кликнеш ли плюс ти отчитат 1 плюс и 1 минус! Манипулатори!

Ikoottva

Щом гадната бизнес коалиция на бгмилионерите - бкп+дпс се активира, нищо добро не очаквам за България !!!

да не са представители на едрия капитал? Последните скандали и кой защитаваше Симеонв са повече от показателни.

А след десет години управление на ГЕРБ твърдо последно мядто в ЕС харесва ли ти?

Каун , ами тогава по почина ви ремонт на ремонта , контрол на контрола , направете и една криза на кризата та белким я почувстваш.

"КАТАСТРОФАТА" ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ 2014-2018 31 юли 2018 Безработицата в България достигна рекордно ниско ниво през юни на месечна база - 4,8%, сочат последните сезонно изгладени данни на Евростат, публикувани във вторник. Това е най-ниското равнище на безработица у нас поне от януари 2000 г. насам, откакто стартират данните на Евростат за България. 07 септември 2016 България лидер по икономически растеж в ЕС. Това става ясно от доклада на статистическата служба Евростат 8 май 2017 Учителските заплати скачат с 15% от 1 септември. Средната заплата ще достигне 1075 лв 14 февруари 2017 Средната заплата у нас вече е над 1000 лв. Икономическият растеж на България е 3.4% през последното тримесечие на 2016 г. Безработицата е исторически ниска - 6.7%, обяви НСИ. 1 октомври 2017 Увеличиха минималната пенсия на 200 лева. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2017 година, след като от 1-ви юли тя се вдигна от 161 на 180 лева. КАТАСТРОФАТА ПО ВРЕМЕ НА БСП-ДПС 2013- 2014 21 Август 2014 Бюджетният дефицит през юли стигна рекордните 1.15 млрд. лв. 18 Март 2014 Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат. 05 Април 2014 Оптимизмът за икономиката внезапно се стопи 17 Май 2014 По качество на живот България е по-близо до Албания, отколкото до ЕС 05 февруари 2014 Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми. 20 декември 2013 Хасан Адемов БСП- ДПС: "Възрастта за пенсиониране ще се увеличава" 05 юли 2014 Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв.

Всичко това с един два огромни заема и една кражба, а сега вече всичко е изпапкано.

КРЕДИТИТЕ НА БСП- ДПС 2013-2014 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА 16 август 2013 БСП, ДПС и Атака си прегласуваха актуализацията на бюджета и в частност тегленето на заем. Кабинетът взе разрешение за нов заем до 1 млрд. лв., дефицитът нараства с 500 млн. лв. 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА БЕХ 31 октомври 2013 Държавният Български енергиен холдинг (БЕХ) изтегли нов заем за 1 милиард лева. Годишно лихвата ще е 4,25 процента (425 000 000 годишно)... 620 евро МИЛИОНА КРЕДИТ ЗА ЮЖЕН ПОТОК 31 октомври 2013 Българският енергиен холдинг (БЕХ) ще вземе заем от 620 млн. евро за изграждането на газопровода "Южен поток" на българска територия, което "условно" започна в четвъртък, а участъкът междувременно поскъпна с още 400 млн евро. Сумата от 620 млн. евро с 4.25% лихва ще се изплаща 22 години. Орешарски и Стойнев подчертаха, че България няма да инвестира нито лев от бюджета си, а парите за строежа ще дойдат от заеми. 360 евро МИЛИОНА КРЕДИТ ОТ ДОЙЧЕ БАНК 07 ноември 2013 Oфициално: Чобанов поиска заем от 360 млн. евро от Дойче банк Финансовото министерство е подписало договорите за външен заем с Дойче банк, съобщиха от ведомството. С това е приключила подготовката за поемането на външен държавен дълг до 360 милиона евро от Германия. 1 МИЛИАРД КРЕДИТ ЗА ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ 3 януари 2014 Правителството ще емитира дълг още в първия месец на 2014 г. Само за януари на вътрешния пазар ще бъдат пласирани държавни ценни книжа на обща стойност 900 милиона лева 3 МИЛИАРДA КРЕДИТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА НЯКАКЪВ СИ СТАР ДЪЛГ 16 януари 2014 3 млрд. лв. заем в еврооблигации през 2014 г. Парите ще са за изплащане на стар дълг от времето на НДСВ и за покриване на дефицита. 3.9 МИЛИАРДA КРЕДИТ 19 март 2014 Чобанов получи мандат за емитиране на нов заем. МС одобри подготвителните действия на министъра на финансите Петър Чобанов за емитирането на нов заем... в размер общо до 3,9 млрд. лв. или тяхната равностойност в друга валутa... 1 493 000 000 евро МИЛИАРДA КРЕДИТ 26 Юни 2014 България взе нов външен дълг от 1.493 милиарда евро (около 3 млрд. лв.). България е пласирала успешно външен дълг за 1,493 млрд. евро. Емисията е разпределена в 10-годишни облигации, като постигнатата доходност е 3,055 на сто.

Всички изброени "успехи" могат да бъдат оборени. Безработицата намалява, защото работещите заминават навън. Народът се топи, но герберите са доволни от себе си.

Не разбирам онези, които продължават да се връщат в миналото. БСП на Станишев го няма. Нали хората заложиха на новата партия ГЕРБ с надежда? Те се оказаха още по-алчни.

че за такива като теб за сега няма още криза не важи за простосмъртните! Обаче кризата винаги може да почука и на твоята врата и то в момент, когато най-малко я очакваш

Слаби политици. Всичките без изключение. Управляващите 10 години се лутат кое е правилно и кое е неправилно за България. Същото и преди тях и преди тях, до сега само некадърно управление. Най-после от две години като че ли става нещо положително. Опозицията най-вече БСП и ДПС, алчни за власт от мухата правят слон, белким нещо стане. Другите партии и те нищо, дребни риби в гьола. Избори в момента. Как да стане? Изборите с мандат, пък и да стане, пак същото, само трошене пари на вятъра и още батак в държавата. Сайта и той да си оправи ръчичките, цъкаш и ахкаш, бря важен съм, пуска по 4-5 плюса или минуса, често и двете.

Герберис = Комунист ! Децата на бившите комунистически другари ни управляват и днес ? За каква демокрация се говори.......?

АКО ЩЕ ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, НЕКА ДА ИМА И ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ! ДА ВИДИМ ДАЛИ ИМ СТИСКА НА КОМУНИСТИТЕ!

Още ли има такива, които страдат за" майката"? Президентът единствен си тежи на мястото. Свърши ли му мандатът, пак него ще изберем!

има катастрофа

Щом ЦвЦв казва мирише на Избори и Далаверко и Сие да му мисли , че няма вече НС за него и неговата банда от Паричния Фонд ! ЦвЦв да му мисли Тръмп вече не поддържа Европа и най-вече Балканите и няма да помага на престъпната ОПГ ГРОБ !!

Нови избори може да решат проблемите които вие за 10 години от некадърност направихте или нарочно ! Мислите че и този път ще ви назначат да Управлявате България от Държавния Департамент на САЩ ? Молитвените Закуски ти действат зле ЦвЦв ! Време е да си ходите и то предсрочно и никога да не се връщате ,вие от ГЕРБ унищожихте България и я върнахте в 19 век , между 3 и 4 милиона принудихте да избягат от България и останаха тези които не могат да ви противодействат ! ГРОБ е унищожителя на България и Българската Нация и да си ходи Оставка !