Цветанов към Радев: Не трябва да завиждаме на никого за успехите

Търсете нарушената комуникация не в парламента, а в президенството, заяви Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - Цветанов към Радев: Не трябва да завиждаме на никого за успехите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ НАГЪЛ ПО НАГЪЛ ОТТДАВНА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО А И ДРУГИТЕ БИВШИ И НАСТОЩИ МЯСТОТО ИМ Е В АНАДОЛА

Цветанов става смешен с изявленията си за президента. Почти 100% процента от пишещите тук са против него. Защо не се засрами и да млъкне?

На кого за какви успехи да завижда Президента? Погледнете резултатите от председателството: Западни Балкани - само някакви добри пожелания бяха постигнати; отделно се натискаме да помагаме на Македония, даже искаме да имаме общи посолства, при положение, че онези ни мразят и искат да ни използват като магаре по пътя към ЕС; Еврозона - не ни пускат даже в чакалнята за нерешени проблеми с доходите и корупцията; ситуацията с превозвачите; посещението в Русия - нищо конкретно не е договорено; АЕЦ Белене -6 години спахме и сега искаме да строим...... Ей от такива "успехи" сме на тоя хал! А тоя тръгнал да плюе Президента....

помощното, вифа и си припомняй броенето до 6 (апартамента), че за теб и то е много. Кауньььььььь. Гуменьььььььька. Тръгнал с президента да се мери.

Бе каун гъменков - скрий се бе. Скрий се за половин година поне. Не виждаш ли, че дразниш хората. Президента е нейде горе в небето, а Цвъклера е дребно миризливо таквоз изцвъкано на тревата. Де е тръгнал апартаментчика да се мери с президента.

Бе каун гъменков - скрий се бе. Скрий се за половин година поне. Не виждаш ли, че дразниш хората. Президента е нейде горе в небето, а Цвъклера е дребно миризливо таквоз изцвъкано на тревата. Де е тръгнал апартаментчика да се мери с президента.

Цвъки ако извъртиш поне ЕДНО "коремно" симпатизанти те ти от двама ще станат четирима!!! Това е "коремно" бе охлюв не е г.овна да се.реш!!!

Свети Петър говори!

ЦВЕТАНОВ, ТОЛКОВА СИ ЖАЛЪК, ЧЕ ПО-ДОБРЕ СЕ ГРЪМНИ. НА КОГО ДА ЗАВИДИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОТ ГЕРБ - НА ТЕБ ЛИ ВИФ-АДЖИЯТА, НА БАЦЕ-ШКОЛНИКА ЛИ, КОЙТО Е СМЕШНИК НА ЕВРОПА? И ЗА КАКВО? РЪФЛЯЦИ-ТЮФЛЕЦИ!

Даа-вече и герберастките тролове с неохота защитават пъпешоглавия...много слабо другари !

Прекрасно предложение... което другаря Цветанов може да подкрепи като пръв даде личен пример и престане с коментарите си от които освен завист лъха и злоба;)

Тази сутрин гледах Цецо Гуменката по телевизията! Чак на мен ми стана неудобно от големите лъжи. Обаче на Ухото хич не му пука! Плющи едни простотии и манипулации, без всякакъв свян или възпитание.

мога да разбера защо ме изтриха Дира. Такива хубави думи казах за г-н Цветанов и пак ме изтриха. Няма угодия, ей!

Цв.Цв продължава да мисли хората за глупаци - кой се хвърля да плюе Президента, кой не си мери думите, когато трябва да говори с нужното уважение към институцията, ами нали самият той и онази Атанасова се изказват подигравателно и неуважително. И не само защото е избран персонално с два пъти повече проценти от ГЕРБ, а защото е достоен, ерудиран и компетентен мъж.

Тиквата и Пъпешът могат да виреят само в България.

Не е допустимо,не до там грамотен индивид като Цветанов,да коментира мнението и действията на Президента на държавата. Този се търкаля много години в политическия живот на България,но ниският му кпд,не му дава възможност за макар и елементарно развитие.Кошмарните нощи от президентските избори насам,го направиха нервен,сприхав,нещо което е резултат от бедното му мислене.Този, не си научи мястото в гьола,а няма и кой да му го покаже.

Тоя работи за свалянето на Борисов!

Нека, нека.....

Пак се почна, абе г-н Цветанов, дори руснаците ви показаха какво е отношението към вас и президента, дори официална вечеря нямаше на "премиер-министъра", както го наричаше Путин и непрекъснато твърдяха, че е работно посещение.

Чудя се как може един физкултурник да дава акъл на сцена която би трябвало да се води от интелегентни хора

колкото и шофьор на самолет.

Между другото, някой от тия дето безкрайно некадърно се опитват да нападат и обиждат Президента, начело с възпитаника на училището във Вършец, дали някога е “шофирал” самолет, какъвто и да е? Защото аз съм водил уроци включително и по физкултура и дъм бягал и на 100 и на 400 метра и имам представа какви “способности” изисква подобна квалификация. :)))))))))))^

Едно и също - захапахте изказването на Валери (който се мисли за много духовит) и сега само това повтаряте. А това, че е учил в САЩ, че снимката му е на стената с отличниците, че пилотире боен самолет във Франция.... А ? Ти можеш ли го ?

Вече напълно се изчерпва тази линия на говорене от страна на Цветанов. Това,че Президентът не се съгласява с всичко,което ГЕРБ поднася,е нормално. Не би било нормално,както Плевнелиев,да ръкопляска на всичко.Тези времена отдавна отминаха-"Една Партия,един Народ,една Държава".Видно е желанията на ГЕРБ активът отново да бъде така. И това се превръща в напълно реална опастност.

какво е успял цецо ухото ли? - успя да ме мотивира да се махна; - успя да мотивира и още над милион и половина души последните 10 години - всички сме му благодарни, защото вече живеем добре - успя да подтикне и малкото останали в държавата да мислят за същото Браво цецо!

Ти защо не дадеш една пресконференция - така всички ще чуят хвалбите и задоволството ти, от това че си станал родоотстъпник.

Цветанов е велик.Постави на мястото му недоразумението Радев.

явно и твоят акъл е колкото на изЦВъкания

Новините с източник Цв.Цв. ги пускайте в рубриката за хумор. Там им е мястото.

ама голям шушляк е този цецо !

Ушатия льотчик пак издуха супата. Мисли си, че вече е пипнал Господ за шлифера, а то било нещо по меко...

На б.х..Ха-ха-ха.Той е шпец в това.

Цв.Цв че се излага, си е негова работа. Човека си е доста прост. Ама поне да спрат да го дават по телевизиите защото излага и нас.

Абсолютно вярно и точно

ЦЦ друга работа освен да обикаля телевизиите и да плюе по президента няма ли? Жалка картинка, буря в чаша вода, всеки се хванал за някаква измислена теза и си чопли, а България кучета я яли. Всичките сте за боклука!

Говори си, говори си, още малко и никой няма да ти обръща внимание.

Едно време по соца, когато снимаха филми за партизани, ятаци и т.н., за образа на гадния фашист - народен враг все избираха актьори с визията на Цвъки. Направо оставам възхитен че толкова добре са знаели как изглеждат такива типове.

Радев пилотира боен самолет над Париж, Макрон го приема като приятел и се среща с Путин без да иска разрешение от баба Меркел и без на Путин да му се гади от него (както беше при Тиквата). Каква изолираност, какви пет лева???? Видя се преди дни как Тиквата беше натирен от Кремъл като мръсно коте. Всички глави на държави в ЕС му се подиграват. За тях Тиквун е клоун. Якото глуповато селско момче на богаташкия купон.

А бе, Цецо! В Русия Радев го водиха даже на опера. А Борисов го поканиха да си ходи един ден предварително. Я пак си помисли, кой на кого завижда?

Дават един прекрасен български филм за едни наследници. Там има корумпиран герой, циничен и нагъл, който се казва Цвък. Познайте кой е прототипа на този герой.

Радев има рейтинг 3 пъти над Тиквения и 1000 пъти над Цековия. За каква завист можем да говорим????

Завист от тъпите към по-умните и непослушните

Че цветанов е гъонсурат това го знаем всички,че е подлога на шефа си, и това го знаем, дори още по-отдавна, но че е нагъл лъжец, го нучихме сравнително скоро. Пое щафетно лъжата от боса си,мултиплицира я в различни форми,версии и варианти и безогледно я прилага. Май наистина си е повярвал. Но кой настина му вярва?

Че е нагъл лъжец разбрахме още като каза, че има 6 апартамента от тъщата от село.

На мястото на Цвъки след като съм видял комичната сценка с опита за мечешка прегръдка на шефа си към погнусения Путин, натирил после горещия си почитател да си ходи откъдето е дошъл без вечеря и без нощувка - бих станал тибетски монах. Не, не тук у нас, защото нашите монаси и те гледат телевизия. Някъде вдън земя, където слабо се интересуват от тикви и гербове.

нема ли да се хванеш най-накрая на работа?!

Само си представям гледката....президентът и премиерът заедно....на международна изява.... Президентът си говори с другите чуждестранни делегати,премиерът се щура да си търси преводачката в калабалъка.

Защитете гуменката, че много яко го плюят, а той е просто малоумен и леко болен от мозъчна недостатъчност. Защитете си фюрера пъпешник.

На какво да завиждат на б.б и Цв.цв на простотията и злобата ли. Е не спря този гробар, вместо да се занимават с проблемите на бедния български народ,той излива злобата си непрекъснато. Но на това е само способен.

свири сбор!Бегай на закуска!

Ами не завиждайте.

Достатъчно е да си спомним, как Цвъки щеше да ни прави децата джендъри...за апартаментите му и 2 седмичните наколенки във ФАЩ да не говорим. Такъв човек вече няма право уста да отваря, камо ли да коментира достойния президент Радев.

Цвъчко, хубаво си го казал, ама дай и действия някакви не само приказки. Спри да завиждаш наг.н Президента.

Интересно след прогрмата му на Боко е преди една година как така вмести срещата с Путин след като тя беше одобрена след визитата на Радев ! И не мисля , че да се говориш с Путин значи , че си изолиран от световната политика.Цецо , баба Меркле и Макрон не са света ! Една голяма част от света са Русия и Путин ! И Боко щеше да се види през крив макарон с Путин без Радев !

На президента мога да препоръчам да не се занимава повече с този неук милиционер! Нито му е на ранга, нито на акъла, нито на образованието! Накажи простака със забвение!

Весо Потния не се чува вече...!!! А скоро и менторът му с особената форма на главата ще замлъкне в обятията на БайСтаври...!!! Дааа...!!!

Не чувствам президента Радев да е изолиран. Виждам безсилие, злоба, яд, тъпота - които бликат от изказванията и действията на ГЕРБ. 1. Нещо като: - лош човешки материал; - и магаре да ви предложа ще го изберете за президент; - и крава да ви предложа сигурно, може би но Не избрахте за президент; - гинат българки затрити от правителството на ГЕРБ застреляни от полицаи със служебните им пистолети(момичето от Ловеч; момичето в центъра на София на ул. Патриарх Евтимии; спортистката от Перник ... село Мечка, село Остров, Циганския цар от Катуница...) 2. Процъвтяваща, смазваща държавна корупционна практика: 5 тона луканка; саниране за милярди за купуване на гласове; 16 милярда намаляващи ?!? заеми, държавни субсидии и разхищения на ГЕРБ на над европейско ниво... 3. Политика водена от глупави до тъпи за длъжността си жени удобни на царя Балкански Обединител- ГЙОЛА на България; отказващия "Български поток" за да получи една тръба в Газовия си хъб от Турция+: - Вътрешна министърка, която е опасна за България защото твърди, че стрелбата с гранатомети в София само е разрушила незаконна барака; -Правосъдна джендър министърка с най нисък рейтинг да му бърше задника след турските политически вмешателства в България и законодателство за трети или четвърти пол; -Енергетичка, която си купува ЧЕЗ и той нито чул, нито видял, нито разбрал, нито можел още нещо да направи... Загроби България за много години с най-неудачния Президент на България, карикатура на човек изобщо... и калинки, и щастливи кокошки, и щастливи прасета, и Цветанов...

Зависи какво разбираш под успех,ако под успех разбираш,наглите кражби на мафиотските и олигархичните структори,които унищожиха нацията и държавата,никога няма да им завиждам,презирам ги и съм сигурен,че и на онзи свят ще плащат

Типично поведение на фолк певица. Извинете на фолк политик. Когато някой му каже, че е боклук, той пищи, че му завиждат.

За една година управление, премиера имал толкова динамична програма, че не се е появил нито веднъж в парламента. За сметка на това направи хетрик с Витоша - Бистрица и успя да отиде на финала на ШЛ. Макрон се върна от Русия с над 50 подписани договора, ген Борисов с едно селфи от Киев. Няма как според момчето от помощното училище, Президентът да не завижда на Винету.