Цветанов: Това е най-тежката криза в управлението на ГЕРБ, но няма да има предсрочни избори

Политиците започнаха да използват политически прокуратурата, заяви бившият втори в партията

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Това е най-тежката криза в управлението на ГЕРБ, но няма да има предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСКАМ ДА ГО ЦУНКАМ БРЕ!

Мястото ти не е на амвона и да четеш проповеди, а в затвора! Ти си неотменна част от срива в ГЕРБ! Калинки и щурци в управлението не доведоха до ТОТАЛНА криза в държавата, колкото и бодряшки да се изразява по медиите Б.Б. А ти наверно и след падането на ГЕРБ ще си на американска закуска или синекура!

За мен в тази държава опозиция няма! Има една-единствена партия на крадците. Опозицията е в съглашение с герб да е слаба и тъпа, но да се води за такава, за да не можем да гласуваме за никой друг, а да ни будалкат с разни измисляци уж във властта като вмро или барековци, или някакви куневици. Измамиха ни с хубавите страни на Европейския съюз по същия начин, по който са измамили родителите ни със светлото комунистическо бъдеще. Е, извоювахме поне едно - да попътуваме, за да ни се доплаче как изглеждаме, и да се порадваме на някой и друг... мобилен телефон!

на ГЕРБ е, дори да повръщам пари не връщам!

физкултурника, а ти малко ли показни арести направи! Трябваше един арест и на теб да ти спретнат!

Не е късно още..

Чудя му се на гьонсурата на Цвинокио. Мутрите почнаха да се хапят като хиени и май го е страх тия всичките де не се самоизядат. Предишната криза на ГЕРБ беше за по-съществени техни простотии,но за зла беда Перник е близо до София. След месец-два като се затопли и плъзне дизентерията и жълтеницата като нищо 50 000 перничани може да дойдат лесно на жълтите павета - по Винкелщрасе и със винкели в ръцете. Това му е дертът на Цвинокио.

Този заедно с Борисов отдавна трябваше да са в затвора.

А шефката ти кога? За целенасочена работа срещу държавата в полза на чужда държава.

Когато в преуспяваща държава по света ми посочите един физкултурник, който така бързо се е издигнал и забогатял , тогава ще приема че появата му в управлението на държавата ни е нещо нормално и даже може да е "корифей" в даването на политически препоръки и съвети ....Обикновен папагал!..Даже не е и шарен!

Така е! Избори няма да има, ама и живо прасе няма да остане. Всички българи стават мюсюлмани. ГЕРБ и Борисов ще ги отучат да ядат свинско. Щом им харесва на българите, да си траят. Борисов още пет мандата може да изкара!

Бай Иване, и споменатото от теб говедо не иска повече мандати! Ще му се някой друг да рине "торта" след него!

от Баце гърбоиди взеха да са обаждат в тез дни.. Кат си спомни човек Янка Магистралната как са пънеше пак за първа К.. да му са цани.. Ама при кравите на село си остана.. Дори и за кмет матряла не го пожела повече..

Цецкоооу защо се не вземете с Плевнелиев и с любимата ти Тиква да се гръмнете и да не досаждате повече на хората !!! Нещастен цървули такъв!!!!!

Абе,Цветанов, не ни ли стига президента Радев, ами и ти се отвори на политически анализи.Не може някой, взел си образованието с коремно възлизане или с челна стойка , да дава оценки и прогнози.Ха вземи да свършиш нещо полезно , вместо да се правиш на врачка.

оставял нещо след себе си... Та да питам пак тоз "защото" от по-долу: Що тъй през 2009-та търсеха АКТА 16 на Прохода на републиката.. Дето бригадирите забравили да го извадят.. Само и само да не признаят ремонта на пъто в Прохода.. Та да му припомня ЛИЛИ ТАЛПАТА през декември 2012 в предаването "годината на Дарик": " По въведени в експлоатация магистрали и ремонтирани първокласни пътища ПРЕДИШНИТЕ са направили повече от нас.." Негова ЛИЛИТО ОТЛИЧНИЧКАТА му го кажува.. Иначе е прав.. Остават нещо след себе си .. ВОДОМОРА В Перник е за матряла.. Нема да си го носят по апартаментите и виличките я!!!

Партията е права дори когато греши.

Тежка е кризата в ГЕРБ,защото вие се насра.те!!! Половината си купихте жилища без пари,другата половина ви изловиха в далавери,а уж на власт дойдохте за да се борите срещу корупцията и безнаказаността,далаверите и най вече да вкарате в затвора хората,които съсипаха България преди вас,но уви,вие продължихте по техния път! Стигна се до там,че народа вече не знае, на кого да вярва. Как така за 30 години не дойде един политик на власт в България,който да не краде?!? За 10 години народа от ГЕРБ друго освен увеличение на цените,таксите,гражданските,винетките,данъците,сметките не видяха,само дране след дране и това е,станахме най бедната нация в света с най ниската покупателна способност!

Да те стигне кризата в Централния софийски затвор!

Анализаторът от училището за деца с умствени проблеми във Вършец, дава акъл!

Движи ли асансьорът?!

Наблюдава се интересна закономерност с вотовете в този сайт. Всички пробългарски коментари получават или отрицателни вотове, или нула внимание.

Герб без Борисов не може да има. Май ще бие и Живков .

Направи си партия и я подари на Жени.

Цв.Цв. започна да се взема на сериозно. Извън Герб е никой, дори и като шеф на някаква измислена структура. Да слага наколенките и да започне тренирането на поклони.

И да има избори, резултата ще е като досегашния. Около 20% гласуват за ГЕРБ и това са членовете на ГЕРБ, техните роднини и заинтересовани по бизнес линия. С тези гласове ГЕРБ ще спечели пак, защото около 50% изобщо не гласуват. Един от тези 50% съм и аз, защото не виждам за кой.

Процентно не е все тая 10 000 купени гласа при 2 милиона гласували и при 5 милиона гласували. Така че не забравяйте, че няма за кой и в никакъв сучай не ходете да си губите времето да гласувате. Ама там има опашки! Винаги можете да намерите нещо по-интересно за правене.

По-интересно занимание е да онанираш.

това най-много го обичам.

От партия и парламент излиза, но от апартамент не излиза !

"Това е може би най-тежката криза в управленския мандат на ГЕРБ", заяви ... Цветанов .... Без да се заяждам и без да желая да обидя Цветанов, ще кажа; еми просто момче си другарю Цветанов и такъв ще ди останеш! Кризата е за българският народ, който отива все по-надолу и по-надолу благодарение на мъдрото управление на ГЕРБ. Оптомистичното в изказването ти е това, че няма да има предсрочни избори. В страната ни няма все още алтернативна партия, БСП са същите безхаберници като ГЕРБ, а ДПС е противоконституционна партия. Все пак, да живеем с надеждата, че нещата ще се променят в близкото бъдеще. Лек ден.

Хммм... има хора, които смятат, че последните 30 години в страната има изключителен икономически, политически, социален и културен напредък. Стандатра на живот се е покачил многократно, социалните придибивки са едни от най-добрите в ЕС и не само. Постигнати са отлични резултати в борбата с корупцията, престъпленията, дрога, проституция и т.н. ... просто статистиката показва най-ниски и незначителни нива или по друг начин казано, пак сме на едно от най-добрите места в ЕС и не само. Ако действително някой смята, че написаното от мен отговаря на обективната реалност препоръчвам, преглед при психиатър. Лек ден.

Аз предлагам всички тези които са правили чуждестранните класации, и в които по един или друг начин фигурира България да идат на психиатър. Щото АКото е казал. Защото другарю, можеш да манипулираш изследване на Совата, но не можеш да манипулираш класация на Световната Банка.

Квалифициран асансьорен техник търси работа срещу добро заплащане.

Този вече открито започна атака срещу Бойко. Явно отнякъде е получил подкрепа, иначе нямаше да посмее. Почва да става интересно.

стига да е добре за България...

Напротив, долните нива са докладвали че има проблем, но той продължавал да подписва разрешение за ползване на питейна вода от "Стомана", колкото е консумацията на града, а експертите са назначени от министъра, той носи вина за тяхната компетентност. Друг е въпросът дали е подложен на натиск, а знаем кой стои над него и как самията Цветанов каза, че не е правил нищо без негово разрешение.

Борисов е единствения български политик, който наистина работи за народа си. Народа си го обича и си го избира. Пак ще си го избере. Останалите руски ДС креатури са плява, която ще пропадне на дъното на историята.

Скопени, защо се правиш на умряла лисица?

ТИ СИ БОКЛУК !

"Това е може би най-тежката криза в управленския мандат на ГЕРБ", заяви пред БНР бившият заместник-председател на партията и лидер на парламентарната група Цветан Цветанов, Най-тежката след кризата апартамент гейт.

Правителството на ГЕРБ в момента..било в много по-Тежка криза от ГЕРБ през 2013 ...Но.. ГЕРБ щели да оцелеят сега..за разлика от 2013 !!?? И защо трябва да ги оставим сега на власт ? Когато вече Напълно доРазрушаването ? Защо ?

са единствените, които оставят нещо за народа след себе си.

Що тъй през 2009-та търсеха АКТА 16 на Прохода на републиката.. Дето бригадирите забравили да го извадят.. Само и само да не признаят ремонта на пъто в Прохода.. Та да ти припомня ЛИЛИ ТАЛПАТА през 2012 в предаването годината на Дарик: По въведени в експлоатация магистрали и ремонтирани първокласни пътища ПРЕДИШНИТЕ са направили повече от нас.. Иначе си прав.. Остават нещо след себе си .. ВОДОМОРА В Перник е за матряла..

Добре си спомням и уличните ями по времето на Янчулев, и пътищата по времето на Любен Беров.

Сънародници, нали се сещате, че за 30 години, ако политиците имаха добри намерения към нас - били те сини, зелени или лилави, България щеше да е богата поне колкото Швейцария!!! Никога няма да се промени нищо!!! Българите нямаме визия за богата и велика държава. Страх ни е да мислим за просперитет. Страх ни е да мислим мащабно. Всички говорят как да станело по-добре, да не е толкова зле... мрън мрън мрън Еми като ни е страх от богатство, просперитет, интелект това ще е завинаги. Вие да сте чули някой политик да каже, че България не просто ще излезе от кризата си, ами ще бъде велика държава... Ами няма и да бъде. Никой не мисли така. Бай!

Няма нито идно истинско доказателство, че преди 30 години нещо в България НАИСТИНА се е променило. Само думи.

как всички се правят на ощипани калинки всички знаят ,че в Париж имаше същата криза след приватизацията и затова национализираха парижкото ВИК.... защо не се споемнава приватизацията , като основен виновник

Този интересен екземпляр, който изучавам, се е скатал, но работи усърдно. Изкарал си сега и бившия си сив кардинал. /Преди беше наел плЮвналиев да суфлира нещо си/. Ако можеше, щеше да изкара и приятелите си Доналд и Реджеп. Очаквам и приятелите Му от западните балкани да се появят. Нещо, страх го тресе. А, толкова ми липсва - няма мъдри слова, няма лакърдии, няма кой да ни разсмива. Скука! Нещо е неориентиран, ми се чини. Дано никога не ни изостави.

Обади се и шменти-капел-майсторът по фалшификация на изборите.

в последните избори не участва, ама пак ядохте дървото

Само не разбрах в качеството си на какъв коментира този казус. Това е все едно dз в качеството си на жена да комeнтирам, че не не кефи щот му е крив... носа.... ;-)))

Цеко премиер!Трябва експери като него,ако не го бяха свалили,досега БГ щеше много да е напред...пред Босна,Косова дори Албания!

ЦВЪК_и

Когато плещиш тъпотии и се правиш на важе, единствено си пропуснал едно л в анализатор, значи се казваш Цветан Цветанов.

На България и трябва Експертно Служебно правителство, да въведе всеки непопулярни мерки и промени и след това да дойде който ще идва на власт. Примерно съдебната реформа. Здравната реформа. Реформа в МВР и т.н. Така служебното правителство няма да се страхува как ще гласуват избирателите, а ще си свърши работата за която е назначено.

какъв герб, съществуването на държавата и народа е под въпрос-виж например демографската катастрофа

я па тоя

Този тип още ли ползва охрана от НСО?

А г-н ''кОЙ ЩЕ МЕ ОСЪДИ МЕН?'' наистина има як гръб за да смее да се обажда за кризите в партията. Още повече,че най-голямата я сътвори той и не само че се измъкна безнаказан ,ами и го афишираше най-предизвикателно от телевизионния екран. Респект!

Злобата няма край. Най добре е да се съберат от всички партии и да вземат най доброто решение за развитието и бъдещето на България.

Хе-хе. Никой друг не го може, освен АЗ. Прост матрЯл.

Цветанов и Камбитов заедно в килия в Бобовдол!

да дескредитират Цветанов и ГЕРБ ще падне,бяха напъните от всички несретници! Да ,ама не! И без Цветанов ГЕРБ спечели набързо напоследък два избора и хвърли в печал душманите на Борисов!

Цвъки Молитвата постави началото на кризата в Шайката,наречена ГЕРБ,а Боко ще и сложи край с къщичката си в Барселона. Хубавото от цялата тази криза е, че Безродникът вече зае най-достойното си място,а именно - на политическото Бунище. Тиквеникът е следващият.

Абе Пеевски вземи че върни парите от произведената ел.енергия детоси гризнал, вземи върни и парите на Варненци дето ги затапи с този нов булевард и тези кръгови врътки и задръставането е от сутрин до вечер и ще се поуспокои обстановката, обратното ще ядете дървото.

Ти Цветанов си част от проблемите не само на ГЕРБ, а и на България!

Уникално е как се дава трибуна на един дискредитиран човек по същите или подобни въпроси за които той беше освободен...

Е голем хитрец. Нищо не казва за Лилиту Винетката.