Румен Петков: Въпросът с имотите на царя е и политически

Доказано е, че имотите са били държавни, заяви Мариана Попова, адвокат на държавата по делата

Обратно в новината

Коментари - Румен Петков: Въпросът с имотите на царя е и политически | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става въпрос за царското семейство, а не за "другите наследници на Фердинанд".

Ако се окаже че имотите са държавни трябва да бъдат осъдени, онези които му ги върнаха. Не можеш да раздаваш ей така държавно имущество.

Едно от провинциалните, мизерни лица на прехода. Върти, суче, протяга ръка за паничката, няма значение от кого. Жалко, че Проданов изглежда умен млад човек, но дъртите лисици Петков и Първанов съсипаха всичко, до което са се доближили. Сега АБВ се събира в кварталната градинка. Така и не разбра и този пикаеш във фонтани и всички стари мутри, които ни се изредиха, че предизвикват само отвращение.

ООН и прочие структури са вредни и трябва да се разпуснат, искаме си държавата, не искаме привилегии, при ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ

Този човек ако може така да се нарече е в постоянен контакт с Галеви Тои бе захранван от тях Тои ги предупреди да избягат защото от Европа се интересуват лично за хода на делото И пак този в стремежа си за власт както и другите в парламента А не стремеж да се отрегулират нещата в БГ Болката му е как да достигне нивото на Борисов Изпитва страх от Борисов да не му се случи нещо както със Луканов Страхлив но лае като вързано куче За алкохол думи нямам Крие се в миши дупки и пак пие Добър пияч не подбира марки Сръбска Бугарска шльокавица всичко върви Няма проблем

дворците са били пълни с имущество, донесено от Европа, Виена и т.н. Това са мебели старинни, картини отпреди векове, старинни часовници и пр. и пр.. Тези неща не са били купени от задругата на майстора, а са купувани от Фердинанд, Борис и техните предци много, много отдавна, преди още България да се появи на картата на Европа и са донесени в България. Тези вещи къде са сега. И ще се върнат ли на Царя. Наследниците на тези, които обраха дворците именно Царя ги вкара в Европейския съюз. Неблагодарността е страшно нещо..........Русия, въпреки страшната Октомврийска революция е запазила МНОГО от имуществото на своите дворци - виж клипове в интернет и прецени кои са варварите...

верно си пешка

Имотите одържавени от закона през 1947 година не обхващат тези имоти за които се водят делата. Тези имоти и преди 1947 година и след нея все са си били държавни. Има си документи - имотите са купувани с пари на държавния бюджет. Т.е. бабите и дядовците ни са платили за тези имоти и са си на България, а не на фамилията Сакскобургота.

Къде слагаш баба си и дядо си бе, нещастник? Кой ги брои тях за хора? Всички монрхии в света имат цивилни листи, с които монархическото управление на държавата се издържа. Всяка година цивилните листи на монарсите се одобряват от парламентите. Така е било и с българските монарси; случвало се е монарсите да спестяват от издръжките си и с тези пари да купуват собственост, която е била тяхна лична.

Имотите одържавени от закона през 1947 година не обхващат тези имоти за които се водят делата. Тези имоти и преди 1947 година и след нея все са си били държавни. Има си документи - имотите са купувани с пари на държавния бюджет. Т.е. бабите и дядовците ни са платили за тези имоти и са си на България, а не на фамилията Сакскобургота.

има закон за одържавяване на имотите на цар Александър от 1886г -публикуван ,има закон за одържавяване на имотите на цар Борис - публикуван ,ами ко праим сега

Що не си пикам по шадраваните ами царот ще оправям ...

Това скудоумно момче Р.Петков докога ще ми занимава с персоната си?

А Мазнически как стоят нещата?

Тая адвокатка нищо не разбира и е платен агент на червените.

Петков, аз нямам нито цар, нито царица. И никакви мадридски навлеци не толерирам.

Хем наср*н, хем голям!

Царят ще си вземе имотите,но не сега , а КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.На първо време да изчака едни 800 дни,а ако не стане - да брои отново до 800.

Ако и този измислен цар откъсне от Бг. Бягайте българи махайте се от тази мутренска територия

Бягайте българи - тичайте към Руската федерация. Там е рая на Земята.

Въпроса е технически:собственост ли са имотите на царското семейство или не.

Toia gnusen cherven bokluk oshte li e jiv?

Бригадир Аспарухов: Любене, не е ли добре да му дадем имотите на този човек. Той си изпълни уговорката до края – върна нашите хора във властта, които оня злодей Костов беше изгонил. Направихме кинти – и ние и нашите приятели, и децата, и внуците. Вече никой не може да ни пипне…Ние решаваме всичко.. Да му дадем обещаното, не само някакви си резиденции и гори, а…. Любен Гоцев: Де да знам бе, Бригадире. Питай шефовете в Москва. Да не омажем нещо… Бригадир: Абе, кво да ги питам.. Нищо няма да правим. Верно, че се уговорихме, ама сега положението е друго… Любен: Точно така. Майната му на Симеон. Да си е уредил нещата на времето..

Симеон да беше казал, че иска да има СВОЙ дом-дворец в България, всички щяхме да му помогнем, можеше да примерно да съберат спокойно 5-6 МИЛИОНА само от SMS за по 1 лев, всеки Българин щеше да пусне инстинктивно, без да се замисли даже!!! Само аз щях да изпратя поне 100 SMS-са!!! Но да иска собствеността на държавата(да се разбира Народа), за да го продава няма да стане!!! Във испанската преса пише, че искал да продаде "Врана" за 400 милиона евро. Така направи и с 10 декара гори в Рила, които си върна неправомерно докато ни ОПРАВЯШЕ за 800 дни като Министър Председател на България, изсече ги и ги продаде като дървен материал.

Еее Румба,и ти не си по различен от царчето,с заплата от 1350лв,току що дошьл от Плевен си придоби мезонет в Дианабад за 180000€ и го обзаведе за 65000€,да не цитирам златните кранове в баните и джакузито.......да говориш-поне да си нещо по различно от пасмината.

Вие докарахте царя да управлява и направихте тройната коалиция. Цената беше естествено държавни имоти който подарихте.

Преди 30 години всичко беше държавно, но сега всяка квартална градинка се оказа честна собственост и ако не е застроена, скоро предстои да се случи. Не защитавам специално царя, но каквото за всички, това и за него. Отново двоен аршин. Само някои другаре са другаре, другите кучета ги яли. Изгонихте 1/3 от българите и другите ще изгоните воглаве с царя, но и вие бял ден няма да видите.

Да, царедворците го викаха и му върнаха имоти без да има право. Тези царедворци трябва да бъдат съдени.

От каква чужбина си ти бе, маймуно?

крадец коментира бъдещите кражби на друг крадец....

ГлавЪтъ хич да не го е грижа за царя,че щял да живее в 2-стаен в "Младост "3.Този е въшкав с пари,в центъра на Виена има дворец от дядо му Фердинанд,който го е изиграл на комар преди години и сега е хотел.Да си купи едно местенце 15-20 дка , да си построи и дворец,ако иска.И да не беше си продавал наследствената къща в с.Баня,Карловско!

Всички обясняват, че тези имоти винаги са били държавни. Хубаво, но защо тогава през 1947 те са одържавени? Това не ми е ясно. Иначе съм на мнение, че онзи дъ.рт козел не трабва да припатва до тях. Достатъчно му е, че взе къщата в Баня.

не правиш разлика че са били дадени за лична употреба на Саксгобурготите, а и не правиш разлика че собствеността се доказва с документ! Като отвориш архивите на НС преди 1944г. ще видиш какво е писано в решенията какво се дава на Саксите за да си изпълняват задълженията на царе, там не е написано че ставата тяхна собственост, а и да припомня че Фердинанд един път е гонен от БГ то и по-милост е оставен тук да живее на издръжка на държавата ни! Та питам се що не се отворят решенията на НС и министерските заповеди и постановления за финансиране на двореца и всички сгради да видиш какво пише там!

Ами не са били одържавени със закона от 47ма година. Има го закона погледни го. Одържавени са САМО лични вещи на царската фамилия. Автомобили, движимо имущество, картини, каквото са успели комунистите да окрадат от царя. Но този закон не включва имотите, които са купувани със средства на държавния бюджет.

Бе не се занимавайте с "царя", България погива, Вие с глупости си губите времето!!!

Ами никой не е карал царя да се продава на мафията. Тя взе каквото можеше от него...А той загуби единствения капитал, който имаше - уважението на българския народ заради спомените за баща му.

На 16.09.2018 година ще се проведе първото гласуване за изваждане на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"Шайка" от властта, и последващо стартиране на процеса за поетапно въдворяване на главочите в СЦЗ...!!! Дааа...!!!

По думите му Александър Манолев, предложен за министър на транспорта, е млад и амбициозен човек, който има сериозен опит в политиката и влизайки в транспортното министерство ще работи да се постигнат всички тези резултати, които се очакват от обществото - това казва Цвъки, което значи, че новият бъдещ министър няма понятие от транспорт - ето така се назначават.

Какво означава, ще гласуват против? Вие откъде знаете?

Явно са наложителни нови избори..хрантутници и послушници на Борисов не са ни нужни..

Ами ще гласувате-къде ще ходите ,другарят Борисов така нареди...поне не дрънкайте врели-некипели из медииите ,че .сополивите ви и глупави излияния са толкова ,гнусни ,а вие сте толкова жалки....

Ако депутатите гласуват такта, както им нареди баце, то тогава защо са ни 240 хрантутника и техните подлоги!!!

Божееее, Боже......