Цвета Караянчева: Изкачването на връх Шипка калява духа

Да бъдем силни и да преглътнем различията си в името на България, заяви председателят на Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЯ КАЗА-На този връх трябва да преосмислим действията си, да се замислим защо понякога не можем да надмогнем егоизма си, защо не можем да се обединим зад една обща цел-ДА КРАДЕМ,МНОГО ДА КРАДЕМ!!

Като се погледне кохортата която си води да манипулира за някакво ''внимание и уважение''само доказва че ПКП наистина живее в шизофреничната си реалност като ментора си..Толкова проЗтотия при всяко отваряне на устата говори единствено за нисък интелект ама ошлайфано поведение на ПКП за да осребрява ''занаята си'...

Да се обяви кампания за закупуване на гащи на ПКП.ГТорката ,като си няма дребни да си купи гащи може и да настине.Скоро ще я калим в Сливен.Там има и кофи и парцали.Ще падне и голямо миене на помещенията.Ще си кали и духа и психиката.Може да провежда вътешно партийни събрания на лишените от свобода.

"Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!", възкликна спонтанно бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев в ефира на държавната телевизия БНТ, смятайки, че микрофонът му е изключен, докато очакваше старта на словото на Караянчева. Караянчева, как е духът, калява ли се? След ПКП - железен, а сега - диамантен ;-)

Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!”

А порнотруженичките дето обслужваха Мунчо кога ще ги видим?? Ама как само скимтяха и охкаха тия двете ромски курвета, дето нашия Мунчо ги "шпакловане" яко с език...

хахахаха возили П Кърджалийска П с служебния мерцедес до там с държавен бензин и качила, качила ....

Един тъпа ар казал на друга патка тъпа кърджалийска ПУ ка това е гроб

ПКП да ми говори за чест, достойнство и дух? WTF ... Препоръчвам на тази ... ПКП първо да си издири и премахне забравените прашки от жабките на автомобилите на НСО и да се смири малко! Не стига, че собственият и партиен шеф я направи на мад и маскара в пиянската си логорея, ами и ще ме поучава на морални норми, които са ѝ абсолютно непознати. Не на нас тези ...

Някак си такива понятия като чест, достойнство и дух не мога да ги свържа с вашата личност госпожо! Трябва ли да обяснявам защо?Достойния човек не реагира и не постъпва като вас! Така постъпват хора при които тези качества липсват!

Що за човек е тая проста пекинска патица?! Толкова пък чак да нямаш никакво достойнство... Не са за завиждане близките й.

Драга Цвето, ти само трябва да мълчиш, защото като кажеш нещо напълно разсейваш съмненията, че си много проста.

Ама да бе. С кола до първото стъпало и е каляване! Гнида!

Цвета Караянчева е срам за всички жени!

ПОЗОР Ако някой не знае какво е значението на думата "позор", е те това е ПОЗОР: На Шипка - ПКП В София на паметника на незнайния войн - Марияна Николова, шкембе войвода, Илияна Йотова ПОЗОР И ПАДЕНИЕ. До там сме я докарали.

ПКП НА Шипка с комсомолците на ГЕРБ в ранни зори. да не я приветстват щастливи граждани.

ПКП освен семенната течност на тиквата едва ли може да преглътне друго! И ще коментират Президентът, че четял... Той за разлика от гербаджийската мижитурка плевньо, никога не е чел реч! Още месец и тази сган трябва да е по затворите!

Не е редно на Шипка Празни Кофи Поцинковани да дрънчат

Тъй, тъй. Трябва да вземамаме пример от теб и да не сме егоисти. Щото не е лесно да ти кажат, че си ПКП, пък ти да го преглътнеш и да продължиш да ближеш краката на този, койт о те е нарекъл така, жертвайки достойнството си за всеобщото благо. Еваларка. Аз това, признавам си, не го мога.

С удоволствие ще пусна глас за ГЕРБ наи заслуги имат. Другите партий са безгласни

Явно си от Каменар а не от Варна светло зенлени приятелю

и аз пускам....

Абсолютно всички в ГЕРБ ли сте толкова прости и неграмотни?

Защо цитирате въобще тази проста пача

Г‐ЖО,КАРАЯНЧЕВА- ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО ВИ ОБИЧА НАРОДА ТУК??? ПОПИТАЙТЕ СЕ ЗАЩО?

ПКП!

Тези, с по една мозъчна гънка едно си знаят, едно си баят. Не разбрахте ли, че ставате банални. Измислени нещо ново, макар да ви е трудно.

Както ти Цветке преглъщаш, трудно друг ще може. Ако обичате, мили медии, не давайте поле за изява на подобни плазмодий, та били те и поцинковани кофи! Благодаря :-)

Цвете ти си калена и без изкачвания!! Толкова дудуци си направила, че дробовете са ти като на гайдар!!

А сега да видим РЗИ дали ще се самосезира и ще глоби позиращите лумпени. Хората заради такива идиоти чакат с дни пред болниците, за да се ваксинират.

Тази срам няма!!!

Каза ПКП..ка и се прибра в джипката с 200

Ни-съм-у-мрял-ша-знаш, за твой-та-сли-ва-мири-злива-ша-знаш,......

ПКП - това казва всичко.

В една бяла държава това глупаво същество,не биха го назначили дори за чистачка!!! Знаят го дори и герберските тролове,но просто трябва да я възхваляват!!!

Къде са ви маските и дистанцията, а? Охоооо, мирише ми на командировка в трудов лагер след изборите!

Искала е да каже "обновява поцинковката"! Имала е нужда, значи!

Нищожества има начело на българаската държава. Това са думите казани по БНТ в 8.26 от бевшия ректор на СУ

ДНЕС БОРИСОВ СЕ КРИЕ-СРАМ ГО Е ОТ ТРЕТИ МАРТ! УТРЕ ЩЕ ИНСПЕКТИРА МИНЕРАЛНИТЕ ИЗВОРИ!

Група дебили си направили селфи на най-неподходящото място и в най-неподходящия ден. Загледан в тези излъчващи родолюбие и интелект физиономии, човек няма как да не почувства патриотичен порив...

Чакам деня, когато тоя пръдла ще бъде натирена обратно на село, откъдето е дошла. Пасмина миризлива герберска!

на някои духът им е между краката и то им е предостатъчно за да направят и кариера и пари! що така, а?

ПКП Цвета оскверни с присъствието си този светъл празник на Шипка. Поруга чест и достоинство на стотици българи и руснаци дали живота си за свободата ни. Ще го помним !!

Баце защо се е скрил в миша дупка и не се показва лично? Изпратил ПКП на Шипка да се заяжда с президента, а шкембе войводата на паметника в София да си развява телесата. Страх го е от народната любов! Гнусно, отвратително и противно поведение на индивид с характер на женски полов орган.

Ех, Гинчо, какви кадри си отгедал в завод Върбица!

Голям срам.Как герберастките педерунгелници можаха да изпратят това недоразумение на природата характеризирано от вожда си като пкп.По- голям срам можеше да е само ако беше там най големия крадец на нашето време миризливия мангал доган.Нека не допуснем това да се случа това след 04-04-2021

Какво калява тая, като качва Шипка с S-класата? ПКП!

Изкачването, казва ПКП, на Шипка и е калило духа, ама още повече за каляване на духа и, е трябвало с една поцинкована кофа за си измие мръсните крака, преди да се аизкачи на свещения паметник.

Противна история.

ТКП на висок !!! Гнус !!!

Смирете се. Поне на националния празник не ни показвайте гнусните си мутри

Не смейте да ме обединявате с тая долна сган ГЕРБАДЖИЙ !

Срамувам сееее, срамувам се, че тази проста, необразована, елементарна жена може да ме представлява на най-високото ниво на държавното управление. Хайде пак гласувайте за ГЕРБ, да ни сервира ББ поредната гавра, да ни се изплюе най-безцеремонно в лицето. Ако го допуснем, ще сме го заслужили.

Е да бият медицински сестри и младежта( децата ни) при протестите могат,но от историята се срамуват. Нека 4-април е началото на края на тази измет.