Коментари - ЦИК свали билборди на ПП-ДБ с Борисов и Пеевски, съставя акт на Денков | Днес.dir.bg

ЦИК свали билборди на ПП-ДБ с Борисов и Пеевски, съставя акт на Денков

Това е станало след жалба от страна на ГЕРБ-СДС до Централната избирателна комисия. Бившият премиер отрече да ги е поръчвал

Обратно в новината

Коментари - ЦИК свали билборди на ПП-ДБ с Борисов и Пеевски, съставя акт на Денков | Днес.dir.bg

Коментари

Ами - тъпанари са и такива ще си останат... Дано поне да се сетят вместо да ги премахват изцяло, да сложат на мястото на дебелите им кратуни - една свиня и една тиква...

цик нищо на могат да свалят има си съд за тая работа

" След тези избори по никакъв начин няма да бъдем в коалиция с Пеевски и Борисов. ' Ха, ха, Този кретеноид и двамата му шефчета се кълняха за същото и предните избори. И после...уж "в името на държавата" се прегърнаха, обърнаха се, свалиха си гащите и взаимно се изпраха! Или са лъжци, или са идиоти да ни предлагат от същото!

кой те кара да гласуваш за пп има и други кандидати

Аз смел политик, който да назове реален проблем и реалните имена на олигарси, корумпирани и престъпници не видях нито един. Празнодумства, добри намерения, покриване зад "разделение" на властите, дори един не постави и елементарното очевидно, че политическата криза е пряко следствие на изчерпан и недействащ за България политически модел - тотални нули, за които не знам как да си дам вота. Всички се държат, като току що кацнали след 30-годишна мисия на Луната. Пеевски - голям проблем, но останалите санкционирани по Магнитски ... да се свети името им неспоменавано. Тоталният крах на делата и отказ от разследвания от изпълнителнаа власт от гръмките процеси срешу Баневи, Арабаджиеви, Миньо Стайков и другите изчистени от "родното" правосъдие ... нееее, това не е тема. КТБ казус - няма. ПП говориха за "изнесени чували с пари" окрадени от псевдо строеж на пътища ... нула резултат. Румъния си блокирали институциите и никой не работел, че ги било страх да не ги обвинят в корупция и никакви фондове не усвоявали - цитат и мото на Борисов и ГЕРБ. А по пътищата са пак тръгнали мутренски ескорти, но сменили повечето да не са само с черни коли и шайка 200-300 безнаказвани гамени, за който КАТ са слепи, глухи и не смеят да продумат. Срам ме е да ида и гласувам, а толкова искам, но не виждам за кого.

каруцаря от банкяяя да го свалим, иначе мутрите ще вземат власта?

Има и в Стара Загора над Сити Център

Ами заповядайте, на 9 юни ви чакат. После да го Духат бедните. И така до следващите избори. Не се ли изморихте да го Д*те?

Ачкюпек,Бок-толуп и Шебек....

Айде, отидоха добрите нрави на Бойко Борисов!

една дума не можете правилно да изговорите "билборд"ЪТ, а не "билборд"А и "билбордове", а не "билборди" а сте зинали да ни управлявате :)

Хвани единия-блъсни другия.... Другарят химик просто иска старите батки да му направят място на масата. И от ПП действат като деца в деЦката градина - клепат се пред другарката (избирателите).Другарю Денкофф, оди си спитника и лакмуса. Не се набутвай там, за където не ставаш. Не може да плува, а отишъл на интервю за работа за спасител на плажа.....

В Стара Загора са нарисували с червена боя един рук за Денков

и това ще закусят на 10 ти

Кой в България, разказвайки какво е вършил вчера, прави две смислови и и три граматични грешки? И въпрос за 560 милиона: Кой е българският премиер, видял 2, словом два, пъти човека, служил му като финансов министър 11, словом единадесет, години?

Билборда сигурно се казва "тръгнали са тримата глупаци"

Не са тръгнали за никъде - тук са си и искат да управляват за да има кеш

Език свещен на моите... на моите бе, не на вашите... деди

купих парцел икопах дупка за нужник сакам да купя един за 5 лв. свялен да го оградя

То за ппдб няма да се гласува ясно, но не забравяйте чекмеджето.

Честно казано, тоя билборд с лицето на Дебелянски е направо страшен. Доста грозно, по скоро да плашиш децата с него, отколкото да гласуваш за него.

Аз пък го разбирам по следния начин този билборд: Гласуваш за Денкофф, получаваш Пеевски и Борисов!

Този билборд показва цялата интелектуална немощ на ПП-ДЛ!

Буби Аз също избирам Пеевски Тук трябва здрав бутуш

ПП то им правят безплатна реклама те се жалват . Защо ли ?

За кой е реклама да го покажат до Пърденков?!?

Отвратително е, а и коментиращите тук против ПП-ДБ го доказват, че Бойко Борисов навря под мазния си щлифер най-гнусните и некадърни българи да му лигавят алчното его с безсрамната надежда да намажат нещо от организираната престъпна шайка, нагло наричаща се граждани. Още по-нагло - за европейско развитие на окрадената от тях България.

Не си патриот, а си българан като от разказ на Алеко Константинов! Води те единствено злобата и завистта към по свестните от теб! Общо взето завист, завист и пак завист!

Да уточним: Такива първосигнални послания и агитации показват абсолютно незачитане на интелекта на избирателите. Но от друга страна, това говори много и за техния интелект.

Очакваната ниска избирателна активност която ще осигури спечелването на изборите от гербдепесе с купените гласове на циганите и емигрантите в туриция сама по себеси говори достатъчно красноречиво за интелекта на избирателите. Отделно тези които ще гласуват доброволно за костякопейкините мърши или момченцата на повикване на славиту и тошко.

Между Денков и Пеевски избирам Пеевски! !

аз бих го приела от веселата страна - хубавци бе , - кой от кой все за бой ,ама нема кой

Весело, весело ама на наш гръб в крайна сметка.

плакатът е още на Цариградско. Притеснявам се че при това сравнение много хора ще гласуват за Бойко...

Нека гласуват за който решат. Само да гласуват. А тогава от ГЕРБ защо реват?

Той, Денков такъв акт ще ви изпълни в гъзовете, че като ги осъдят, задниците на ЦИК ще им парят завинаги.

Молеца щял да такова слона

Молеца е дребен, но вреден!

Мъка... мъкаааа! Бойко ще ви шиба чисто голи!

Трябва да си някакъв изрод за да качиш тези тримата на билдборд. Боже свършиха ли се БЪЛГАРИТЕ. Защо ми дават един предател, един циганин и един помак да избирам за премиер.

Този билборд си е точен. Ае на бас че в новия Парламент ППДБ пак ще пият мазни турски кафета.

аз пък не искам никой от тримата за премиер. Премиер на България трябва да е някой, който защитава интересите на България, а не на САЩ, Русия, Турция или когото и да било друг. Тези нещастници подкупиха всички държавни служители, военни, МВР и тн лентяи като им вдигнаха неимоверно заплатите и сега 2 милиона реално работещи души изхранват всичката останала паплач. Вън от властта за такива!

пише глупости как всички са еднакви. Не са, майна, а след изборите ще ви го набием още по-здраво с още помощ за Украйна. Да го духат тъпите импотентни руззки тролчета ибкрикчии! Живи, здрави!

ти в кои се разпозна - военен, МВР или друг лентяй, който се храни от моите данъци?

PEYTSCH

Дребосъка сложен слуайно за ротационен премиер почна да се слага с едра снимка до мъже като Борисов и Пеевски с по-малък формат снимки ?! Демек „аз„-ът е по-голям и от Хелмут Кол...Простотия по ППешки !

Аз избирам без шарлатани в сладващият парламент. Ще избера за някой от другите, но в никакъв случай за тези престъпници.

Че на тези избори ще има пак мижав интерес

Тия не разбраха ли,че никой не ги иска.плужека,кокорчо,тъпото и оня с двата пртста чело лодкаря заедно с генсека недорасъл злобар.Всичките сте за затвора.Гъзолисци долни

Буци и Шопара в затвора за 2000 години!

Всички в сглобката са за затвора.

само двамата в дясно !

ПП и НДСВ имат своето място в историята на България, като партии, които: 1. Бяха проекти създадени от чужди държави 2. Спряха демократичното развитие на България в ключови моменти

Всъщност, не искам никой от тези тримата да ни е премиер! Какво, като сапунения академик няма говежди вид? Тази сутрин по ТВ така безцеремонно и без всякакъв свян лъжеше, че чак телевизора ми се изчерви!

Страхът на Мутрата и Прасето от ППДБ е голям

имат си Килър Киро! Мдааа...

брокерчето Денков подари на Зеленский един розов(?) меч, който уж бил меча на хан Кубрат, тогавашен владетел на сегашната Украйна. Да ама Зелката го напсува и му викна, че искал противовъздушни мечове.

Ще управлявяте пак заедно и още как! Едно посещение в посолствоТО и ще получите мигновена амнезия за предизборните си закачки!

Ръчичката на Лена.

В тази държава всичко само за тиквата и свинята ли работи?

Оказа се, че тиквата и прасето се оказаха други персонажи - Кирчо и Асенчо!

Колкото министър предедателят е повече толкова повече ...

Щом и ЦИК се активира тогава нещата са ясни. Единствената заплаха за ДПС и ГЕРБ е ППДБ.

"Спасяването на ПеПерастите зад храстите е задължение на самите пеперасти" --> Остап Бендер(Не се бъркай с Бандера).

Ти, сериозно ли?

дата, час, минути, секунди и си правете изводи за нивото на ПеПерастоЛандия и "свободата на пеперастословото"> @ 2024-05-28 12:43:21 ПеПерастите измекяри се изчегъртаха окончателно. Брокерчето хер пърДенков с тези билбордове прасна последния АВТОгол в окъсаната им парцалива врата. Парцалива като "морала" и като "интелекта" им. - Ники Краде. - Ники Лъже. - Ники въшки развъжда и ги пуска във вратовете на "лошите" Боко и Прасчо. Ама последните били длъжни да гласуват плъха да станел премиер и да ги командвал.

Ние сега чегъртаме, след 9 Юни пак ще драскаме като пудели по вратите

Оф, добре за малко се стреснах, че са махнали онези с прасето, дето играе футбол :) хахахахахаха

голямата изборна измама 2001г. беше точно от тия джендъри около найо, когато създадоха два изборни субекта с изписано "Симеон !!" за да отмъкнат гласове от Царя. Само да припомня резултатите от изборите: № 44 Коалиция "Симеон !! ", гласове 157141, процент - 3.44% № 14 Национално обединение за Цар Симеон !!, гласове - 77671, процент - 1.70% знаят какъв ни е матрияла и залагат на това. По дефиниция Директния маркетинг е измама очи в очи.

Коментари - ЦИК свали билборди на ПП-ДБ с Борисов и Пеевски, съставя акт на Денков | Днес.dir.bg

ЦИК свали билборди на ПП-ДБ с Борисов и Пеевски, съставя акт на Денков

Това е станало след жалба от страна на ГЕРБ-СДС до Централната избирателна комисия. Бившият премиер отрече да ги е поръчвал

Обратно в новината

Коментари - ЦИК свали билборди на ПП-ДБ с Борисов и Пеевски, съставя акт на Денков | Днес.dir.bg

Коментари

Ами - тъпанари са и такива ще си останат... Дано поне да се сетят вместо да ги премахват изцяло, да сложат на мястото на дебелите им кратуни - една свиня и една тиква...

цик нищо на могат да свалят има си съд за тая работа

" След тези избори по никакъв начин няма да бъдем в коалиция с Пеевски и Борисов. ' Ха, ха, Този кретеноид и двамата му шефчета се кълняха за същото и предните избори. И после...уж "в името на държавата" се прегърнаха, обърнаха се, свалиха си гащите и взаимно се изпраха! Или са лъжци, или са идиоти да ни предлагат от същото!

кой те кара да гласуваш за пп има и други кандидати

Аз смел политик, който да назове реален проблем и реалните имена на олигарси, корумпирани и престъпници не видях нито един. Празнодумства, добри намерения, покриване зад "разделение" на властите, дори един не постави и елементарното очевидно, че политическата криза е пряко следствие на изчерпан и недействащ за България политически модел - тотални нули, за които не знам как да си дам вота. Всички се държат, като току що кацнали след 30-годишна мисия на Луната. Пеевски - голям проблем, но останалите санкционирани по Магнитски ... да се свети името им неспоменавано. Тоталният крах на делата и отказ от разследвания от изпълнителнаа власт от гръмките процеси срешу Баневи, Арабаджиеви, Миньо Стайков и другите изчистени от "родното" правосъдие ... нееее, това не е тема. КТБ казус - няма. ПП говориха за "изнесени чували с пари" окрадени от псевдо строеж на пътища ... нула резултат. Румъния си блокирали институциите и никой не работел, че ги било страх да не ги обвинят в корупция и никакви фондове не усвоявали - цитат и мото на Борисов и ГЕРБ. А по пътищата са пак тръгнали мутренски ескорти, но сменили повечето да не са само с черни коли и шайка 200-300 безнаказвани гамени, за който КАТ са слепи, глухи и не смеят да продумат. Срам ме е да ида и гласувам, а толкова искам, но не виждам за кого.

каруцаря от банкяяя да го свалим, иначе мутрите ще вземат власта?

Има и в Стара Загора над Сити Център

Ами заповядайте, на 9 юни ви чакат. После да го Духат бедните. И така до следващите избори. Не се ли изморихте да го Д*те?

Ачкюпек,Бок-толуп и Шебек....

Айде, отидоха добрите нрави на Бойко Борисов!

една дума не можете правилно да изговорите "билборд"ЪТ, а не "билборд"А и "билбордове", а не "билборди" а сте зинали да ни управлявате :)

Хвани единия-блъсни другия.... Другарят химик просто иска старите батки да му направят място на масата. И от ПП действат като деца в деЦката градина - клепат се пред другарката (избирателите).Другарю Денкофф, оди си спитника и лакмуса. Не се набутвай там, за където не ставаш. Не може да плува, а отишъл на интервю за работа за спасител на плажа.....

В Стара Загора са нарисували с червена боя един рук за Денков

и това ще закусят на 10 ти

Кой в България, разказвайки какво е вършил вчера, прави две смислови и и три граматични грешки? И въпрос за 560 милиона: Кой е българският премиер, видял 2, словом два, пъти човека, служил му като финансов министър 11, словом единадесет, години?

Билборда сигурно се казва "тръгнали са тримата глупаци"

Не са тръгнали за никъде - тук са си и искат да управляват за да има кеш

Език свещен на моите... на моите бе, не на вашите... деди

купих парцел икопах дупка за нужник сакам да купя един за 5 лв. свялен да го оградя

То за ппдб няма да се гласува ясно, но не забравяйте чекмеджето.

Честно казано, тоя билборд с лицето на Дебелянски е направо страшен. Доста грозно, по скоро да плашиш децата с него, отколкото да гласуваш за него.

Аз пък го разбирам по следния начин този билборд: Гласуваш за Денкофф, получаваш Пеевски и Борисов!

Този билборд показва цялата интелектуална немощ на ПП-ДЛ!

Буби Аз също избирам Пеевски Тук трябва здрав бутуш

ПП то им правят безплатна реклама те се жалват . Защо ли ?

За кой е реклама да го покажат до Пърденков?!?

Отвратително е, а и коментиращите тук против ПП-ДБ го доказват, че Бойко Борисов навря под мазния си щлифер най-гнусните и некадърни българи да му лигавят алчното его с безсрамната надежда да намажат нещо от организираната престъпна шайка, нагло наричаща се граждани. Още по-нагло - за европейско развитие на окрадената от тях България.

Не си патриот, а си българан като от разказ на Алеко Константинов! Води те единствено злобата и завистта към по свестните от теб! Общо взето завист, завист и пак завист!

Да уточним: Такива първосигнални послания и агитации показват абсолютно незачитане на интелекта на избирателите. Но от друга страна, това говори много и за техния интелект.

Очакваната ниска избирателна активност която ще осигури спечелването на изборите от гербдепесе с купените гласове на циганите и емигрантите в туриция сама по себеси говори достатъчно красноречиво за интелекта на избирателите. Отделно тези които ще гласуват доброволно за костякопейкините мърши или момченцата на повикване на славиту и тошко.

Между Денков и Пеевски избирам Пеевски! !

аз бих го приела от веселата страна - хубавци бе , - кой от кой все за бой ,ама нема кой

Весело, весело ама на наш гръб в крайна сметка.

плакатът е още на Цариградско. Притеснявам се че при това сравнение много хора ще гласуват за Бойко...

Нека гласуват за който решат. Само да гласуват. А тогава от ГЕРБ защо реват?

Той, Денков такъв акт ще ви изпълни в гъзовете, че като ги осъдят, задниците на ЦИК ще им парят завинаги.

Молеца щял да такова слона

Молеца е дребен, но вреден!

Мъка... мъкаааа! Бойко ще ви шиба чисто голи!

Трябва да си някакъв изрод за да качиш тези тримата на билдборд. Боже свършиха ли се БЪЛГАРИТЕ. Защо ми дават един предател, един циганин и един помак да избирам за премиер.

Този билборд си е точен. Ае на бас че в новия Парламент ППДБ пак ще пият мазни турски кафета.

аз пък не искам никой от тримата за премиер. Премиер на България трябва да е някой, който защитава интересите на България, а не на САЩ, Русия, Турция или когото и да било друг. Тези нещастници подкупиха всички държавни служители, военни, МВР и тн лентяи като им вдигнаха неимоверно заплатите и сега 2 милиона реално работещи души изхранват всичката останала паплач. Вън от властта за такива!

пише глупости как всички са еднакви. Не са, майна, а след изборите ще ви го набием още по-здраво с още помощ за Украйна. Да го духат тъпите импотентни руззки тролчета ибкрикчии! Живи, здрави!

ти в кои се разпозна - военен, МВР или друг лентяй, който се храни от моите данъци?

PEYTSCH

Дребосъка сложен слуайно за ротационен премиер почна да се слага с едра снимка до мъже като Борисов и Пеевски с по-малък формат снимки ?! Демек „аз„-ът е по-голям и от Хелмут Кол...Простотия по ППешки !

Аз избирам без шарлатани в сладващият парламент. Ще избера за някой от другите, но в никакъв случай за тези престъпници.

Че на тези избори ще има пак мижав интерес

Тия не разбраха ли,че никой не ги иска.плужека,кокорчо,тъпото и оня с двата пртста чело лодкаря заедно с генсека недорасъл злобар.Всичките сте за затвора.Гъзолисци долни

Буци и Шопара в затвора за 2000 години!

Всички в сглобката са за затвора.

само двамата в дясно !

ПП и НДСВ имат своето място в историята на България, като партии, които: 1. Бяха проекти създадени от чужди държави 2. Спряха демократичното развитие на България в ключови моменти

Всъщност, не искам никой от тези тримата да ни е премиер! Какво, като сапунения академик няма говежди вид? Тази сутрин по ТВ така безцеремонно и без всякакъв свян лъжеше, че чак телевизора ми се изчерви!

Страхът на Мутрата и Прасето от ППДБ е голям

имат си Килър Киро! Мдааа...

брокерчето Денков подари на Зеленский един розов(?) меч, който уж бил меча на хан Кубрат, тогавашен владетел на сегашната Украйна. Да ама Зелката го напсува и му викна, че искал противовъздушни мечове.

Ще управлявяте пак заедно и още как! Едно посещение в посолствоТО и ще получите мигновена амнезия за предизборните си закачки!

Ръчичката на Лена.

В тази държава всичко само за тиквата и свинята ли работи?

Оказа се, че тиквата и прасето се оказаха други персонажи - Кирчо и Асенчо!

Колкото министър предедателят е повече толкова повече ...

Щом и ЦИК се активира тогава нещата са ясни. Единствената заплаха за ДПС и ГЕРБ е ППДБ.

"Спасяването на ПеПерастите зад храстите е задължение на самите пеперасти" --> Остап Бендер(Не се бъркай с Бандера).

Ти, сериозно ли?

дата, час, минути, секунди и си правете изводи за нивото на ПеПерастоЛандия и "свободата на пеперастословото"> @ 2024-05-28 12:43:21 ПеПерастите измекяри се изчегъртаха окончателно. Брокерчето хер пърДенков с тези билбордове прасна последния АВТОгол в окъсаната им парцалива врата. Парцалива като "морала" и като "интелекта" им. - Ники Краде. - Ники Лъже. - Ники въшки развъжда и ги пуска във вратовете на "лошите" Боко и Прасчо. Ама последните били длъжни да гласуват плъха да станел премиер и да ги командвал.

Ние сега чегъртаме, след 9 Юни пак ще драскаме като пудели по вратите

Оф, добре за малко се стреснах, че са махнали онези с прасето, дето играе футбол :) хахахахахаха

голямата изборна измама 2001г. беше точно от тия джендъри около найо, когато създадоха два изборни субекта с изписано "Симеон !!" за да отмъкнат гласове от Царя. Само да припомня резултатите от изборите: № 44 Коалиция "Симеон !! ", гласове 157141, процент - 3.44% № 14 Национално обединение за Цар Симеон !!, гласове - 77671, процент - 1.70% знаят какъв ни е матрияла и залагат на това. По дефиниция Директния маркетинг е измама очи в очи.