ЦИК отказа да регистрира "Българско лято" за вота на 14 ноември

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд

Обратно в новината

Коментари - ЦИК отказа да регистрира "Българско лято" за вота на 14 ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

незаконно е на избори през есента да се явява Лятото

Интересно как този човек не пречеше на държавата 35 години, държавата също не му пречеше? Изведнъж той стана черен дявол за държавата, а държавата за него стана провалена, мафиотска хунта. Как този господин продаваше лотарийни талони в lafka, която пък беше собственост на един друг невероятен гений, а после го нарече шиши. Как въпросният шиши знаеше, че му се види края и много преди г-н череп напусна територията. Как "бизнесмени", "генерали" и "шоумени" си правят партии и политически проекти, имат си даже евродепутати... Не могат ли да се присъединят към съществуващите вече партии. Тръмп си направи maga и се присъедини към РП на сащ. Нашите защо постоянно бълват всякакви партии и проекти?

браво

Оригинален начин да си прехвърли суверена на следващите мутри от ПППП.

това ПППП звучи като да си плюеш в пазвата четири пъти

Не отричам, че Черепа има интелект. Човека все пак управляваше федерацията по шах. Вероятно не му е било трудно да управлява и цяла мафиотска организация. Само че на Бълагрско Блато му е изпята песента от преди да започне, просто защото парите дето ги дава за купуване на гласове (и няма контрол над тях защото не е на място) ги крадат по веригата и така и не успява да получи това, за което е платил. А иначе в момента в който стане депутат (дано няма такъв момент) ще се върне и с няколко шахматни хода ще си изчисти всичко. Опитва се с пешкаат да мине целия път и да направи царица...

Така тези 100 000 гласа няма да отидат на вятъра какпо последните избори.

То и няма смисъл,нали регистрираха ПП,а те са новото Българско лято!

Това е директна намеса от властелините на Вашингтон в изборите на чужда държава. Грубо и нагло.

е рафта ми с книги, от които нито една не съм прочел.

Да книгите са за фон вместо тапети а и да си мислят тъпаците , че пращя от акъл . Затова пък имам мефистофелска усмивка , което не може да ми отречете !

Националния предател, независим шофьор на самолети със зависимо вице част от висшия партиен съвет на БКП е причината за цялата смърт по територията на страната. Под негово управление през последната година сме свидетели на невиждан скок на цените и невиждано досега крадене под егидата на реваншизъм, некомпетентност и мързел. По всичко личи че Виденовата и Лукановата Зими не са ни послужили за урок. Млади Фенове на Расшетников, Слаби и Черепа - Правете буркани с картофи защото иде ГУМЕНАТА зима и може и да няма какво да ядете! И не забравяйте да гласувате пак за тях!

Човече лекувай се. Маркс и Енгелс са ти размътили мозъка

Това да си трол е нелечимо . Едно и също дращи под всички статии и си мисли че е страшно умен !