ЦИК отхвърли сигналите срещу Борисов за агитация в изборния ден

Към 16 ч. единствено в 23 МИР София избирателната активност прехвърля 30%

Обратно в новината

Коментари - ЦИК отхвърли сигналите срещу Борисов за агитация в изборния ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас има двоен стандарт във всичко. Докато боковите калинки са на възлови, скъпо платени места, те ще го прилагат. Както и в този случай, значи глобяват Петков, а всичките ругатни срещу Радев в изборния ден, не са в нарушение на закона...Какво става на тази територия. Или друг пример, ако мъж е с малолетна или непълнолетна, отива в затвора, но в определен случай е само културна особеност. Но какви закони да очакваме, като си гледаме депутатите.

Хайде разкарайте го този към затвора.

политиците не искат този лош пример - водещи политици в затвор. Създават се лоши прецеденти. Палачинката се обръща и после, кво? Дребни и средно ниво политик в зотвор - може. Голям - не може.

Оставка на ЦИК!

ЦИК=слугинаж! Нещастници!

Кор за гербжипков!

Подлоги ! Още колко ще му слугувате ?!

Айде баце ,продавай зайците и си купи пижама ,че бай Ставри те чака! Стига се плюнчи ,че ми се дос.а от тебе !

Кирил Петков каза за кого е гласувал и го глобиха. Бойко Борисов каза за кого не е гласувал, при само две възможности, и според ЦИК нарушение няма. Това, ако не са двойни стандарти, здраве да е. Отделен въпрос е колко са грозни думите изречени от Борисов. Но най-хубавото е, че за само в рамките на една седмица, Народът два пъти ги изрита в мафиотските муцуни.

Смрадлив дъртак! Шут в задника!!! Ха-ха-ха, бил каратист... жалък лъжльо!

Бих се пробвал с мутрата един спаринг, ако му стиска

Не ритай умряло куче!

че е опасно. Хвани направо някой дъртак на 100 г. Егати юнака си. Да биеш възрастен и дебел човек.

Айде този шишко повече да не го показвате. Нула

Тиквоча си направи публично харакири, понеже е много "умен". Дори НЯМА достойнството да каже, че е сгрешил в нещо.

Значи да кажеш за личния си избор за кого си гласувал е агитация, но в деня на изборите да плюеш по политически противник, не е агитация. Интересна логика!

Калинки, малинки си има човека. Но времето им свършва

Това си е нарушение отвсякъде. Мисля че ЦИК постъпи мъдро в деня на изборите да не дава поводи за някакви провокации. С ГРОБ е свършено, защо да клатят лодката излишно.

Барба Ганьос прави избори, дори в деня на избори не изневери на нрава си! Жалко за годините в които ни управлява един Ганьос!

Обаче Радев как преметна ГЕРБ! Много ме изкефи. Кирчо и Кокорчо са бушончета и скоро ще гръмнат! Лас фигурантес в най-добрия случай! А Бойко е по-продажен от Радев!

Абе къде и дали е гласувал Р. Радев, нямаше новина. Иначе за Б. Борисов и А. Герджиков имаше цели филмчета. Благодарим, за което.

Имената на петимата от РЕМС... Пардон, от ЦИК !?!

Боку Страхливков Идиотов. Терор било че влезли в СУ. Абе Боко, терор е когато не може да идеш на работа зашото не си се подложил да си опитно зайче в изпробването на препарати. Или като не може да идеш на кино затова. Или като полицая не ти дава да идеш до магазина. Хайде у лево, като и ти искаш насила да ни бият инжекции с кой знае какво, за да нямало още мерки.

Винаги до сега съм за Бойко но той днес ме изненада с тая глупава постъпка! Разбира се че направи нарушение и вече ми е неудобно да се възмущавам на Киро канадеца от миналата неделя.

обича, винаги прощава малко прегрешения.

ЦИК не проявиха смелост да накажат шизофреника. Народът от друга страна прояви смелост и го изчегърта! Ананас Гейджипков се провали….

ЦИК , Вие сте позор.

всичко е нормално. ... хората гласуват както преди седмица. Турците не се мотивирани, затова има ниска активност в Кърджали и в Турция. Вече не участва ДПС, а за президент е ясно, че няма нужда да се хабят! Там резултатът е предопределен