Целият състав на пожарната в страната на крак заради пороите

Вътрешният министър изпрати шефа на пожарната в няколко области

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, "целият състав на пожарната..."...дрън-дрън... А Баце?! Къде е Баце?!;) Или откак го играе международник, героичните пози у родината не го привличат както в ББ1 и ББ2?;))

Голямо бедствие,да свикаме съвета за национална сигурност при прзидента,че вали дъжд лятото.

Тежко е.Нали даваха преди снимки и от София,централни улици наводнени .От каналните шахти ,вода извира ,като гейзери.Значи шахтите не са почистени.

#Най-тежка е ситуацията в града, който няма канализация и водата не може да се оттича", каза още Балкански. # Кой го е направил град,след като няма канализация !?

Гириз нъл има, кво толку ...

Авторитетът на МВР се крепи именно на тия пожарникари.Те са тия ,които са включени в бедствия-било то пожари ,наводнения и др.В целият свят пожарникарите са уважавани хора.

petrovito

Дъжд, като дъжд. Винаги в прехода пролет-лято е бил интензивен и продължителен. Проблема е, че няма поддръжка и профилактика на канализации, няма контрол на строителството и пълно безхаберие по изсичането на дървесните масиви. Държавата само събира такси и данъци, но не изпълнява функциите за които ги е събрала. А, медиите в услуга на държавниците всяват страх и паника при най-обикновен валеж, за да има оправдание за властта, видиш ли бедствено положение - прави се и невъзможното... жалка пропаганда

Са винаги точни, право в целта и видяни НЕ САМО от един ъгъл. Поздравления, бъдете жив и здрав.

petrovito

Благодаря! Не всички мислят, като Вас, но всеки има право на мнение. Важното и всеки да се заслуша и замисли в противоположното, за да е в час със своето.

Засега в Търново е нормален топъл летен ден. Облачно, но сухо. Ще видим следобед, но цялата тази паника ми се струва излишна. А по-горе някой пита за канализацията :) Канализацията е белег на цивилизацията. На Ганьовците им е къс мисловния хоризонт, мислят само за днес, а канализацията е средство за решаване на дългосрочни проблеми и те не разбират смисъла и, съответно канализация или няма или е запушена или застроена. Затова Ганьовците превръщат всяко място което обитават в блато - и в прекия и косвен смисъл на думата.

Тук валне малко дъжд и обявяват бедствие. По други държави водата е покрила метър от земята и не обявяват бедствия. Да вали е нормално нещо! Макар да е нетипично за лятото да е като в момента.

Така, така, трябва да гасят пожарите.

без коментар.

Абе как може през 21-ри век населено място в Европа да се нарича град, а да няма канализация ?