След случая "Пелов" директорът на ГДИН поел отговорност и станал... зам.-директор

По думите на правосъдния министър Цецка Цачева 14 души са понесли различна степен на отговорност по случая със скандалното бягство от Софийския затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като при соца - за прегрешения тогава ги пращаха обикновенно посланници. Тия като /бивши уж/ комунсти обаче продължават "светлата" традиця! Цецка в случая бързо "забрави" че и тя е с партиина книжка но навиците от партията видно са останали! Тя обаче е особен сорт мизерници - дядо и е осъден от т.н. "Народен съд" /изключително мракобесна структура/, което никак не и е попречило да влезне в партията!! За такива пък "дребни" неща като фалшива диплома да не споменаваме.....А това е Министър на Правосъдието представете си на държава от ЕС !!!

Тия малоумници се подиграват с нас-станал заместник????защо????? тоя плъх радев да си ходи,той е неадекватен тъпанар

Таз женица е дебилна....

Ей добре, че чат пат бяга някой рецидивист, че да разберем, че сме имали министър на проавосъдието с гениалните умозаключения.

Извън темата, някой може ли да обясни защо като заловят някой извършил престъпление се гледа миналото му и казват " криминално проявен", а за министър на правосъдието не казват бивш стругар, завършил "рабфаг" ?

Не ви ли се гади вече от тези?!

Леле, значи и за това имало някаква си дирекция. Абе, в тая България скоро тези държавни търтеи ще станат повече от онези, които им изкарват заплатите. Колко министерства, Комисии, Агенции, Дирекции и не знам какви си още има в тая бедна държавичка.

Цецкееее, Цецке.....

"Според правосъдния министър не би трябвало конкретната отговорност да бъде понесена от шефа на ГДИН. Тя уточни, че Свилен Цветанов от години е в системата, "много преди нея"." А какво хубаво изказване!Дайте да не съдим човека прекалено много защото видиш ли той е в системата от години(тоест с повече опит и стаж),въпреки че сам се изложи с допуснатите Груби нарушения в Софийският затвор?! "По думите на правосъдния министър Цецка Цачева 14 души са понесли различна степен на отговорност по случая със скандалното бягство от Софийския затвор" Като един от тези 14 души от началник става зам. началник,а за другите можем само да гадаем какви "наказания" или повишения са получили за ужасно скандалното бягство.

Калинка до калинка. После всеки се оправдава като вожда им..

Нямат кадри вече-е-е! Време е да си заминават!

Вие наистина ли мислите,че заради един избягал затворник трябва да бъдат унищожени професионалисти,които може би са направили някакви грешки!?Това не е военен комунизъм,да се хвърлят "грешните"на прасетата.

Ех, само един да беше! Апропо, в тъй наречените "бели" страни за такъв случай си отиват министри!

Ако са професионалисти, не трябва ... ана надали са професионалисти ...

Не искам да омаловажавам нещата, но тая дъвка със избягалите затворници се дъвче вече седмици наред... Ясно е, че виновни няма, разместили са малко службогонците и блюдолизците, някой да е очаквал друго? Тази тема обаче продължава да измества всички останали, бих казал мнооооого по-важни. Примерно ЧЕЗ, КТБ, цените на природния газ, които за цяла Европа се предоговарят надолу, само нашите ченгета отново ги вдигат. Белене с милиардите загробване, КТБ все едно не се случвало никога. Съдебна реформа? Пееф? Не! Не! Ние да бистрим за затворниците.... тая седмица се очаква да вали дъжд и това ще е тема номер 1!

Докато си седим пред клавиатурите/вкл.и моя милост/ все ще е така.Те ще продължават спокойно да си въртят синджирчета.За съжаление воля да си променим съдбата нямаме.Когато казваме,че тези нямат алтернатива,защо изобщо избираме?

Нелепи обяснения на нелеп правосъден министър, смешни наказания - директор става зам.директор - сменил си е само бюрото в същата стая и вече свободно може да продължи да фаворизира "своите" затворници ,да взема подкупи ,да се кефи на власт без отговорност!!! В каква кочина живеем?

От тия посурнати шкембаци с ръце в джобовете никой не очаква ефективна работа на ползу роду. Те не могат да контролират даже апетита си... Кой ги назначава тия торби, бе, кой? Никога не е била такава анархия и безхаберие в цялата ни история.

Радослав Колев, избягал заедно с Пелов, който бил изключително опасен, намери ли се?

Доста отвеяна женица!

Така е другари, мяра според мяра ... едни от директори стават зам. директори, други ги пращат на съд ... мяра според мяра.