17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва, поне да се знае, че слабоумниците са в една политическа група.

Според Прокопиев трябва, че после да му вършат работи за стотици милиони.

нямат никакъв шанс .

Нека всички се явят заедно в този така труден за България момент! Трябва да бъдем единни!

И едните и другите хич да не ми се явяват!!!

Да вървят на майната си и ПП и ДБ. Американски подлоги. Съсипаха ни живота. Само луд ще гласува за тях. Аз не съм.

ГЕРБ не искат, защото иначе няма да имат дори теоретичен шанс да са първи. То и сами да се явят ПП пак ще изпреварят ГЕРБ, но все пак..

Ни разби и съсипа живота,насъска всички срещу герб,но и той ни вкара в вечни избори и нищо добре.И герб не са най добрите,но поне се вслушват в народа,като надигне глас ,отстъпят пример,,ИК,,

Кой нормален и адекватен политик ще поиска коалиция с изчерпани политици като уж Демократична България?

Демократична България се предлагат като булка която никой не я иска. И какво ни занимават със себе си така или иначе са аут. Най зле са ПП - те са като Путин вярват на собствената си пропаганда.

Твърдо не. Така и двете партии ще имат под 4% всяка и няма да осмърдяват парламента.

Задължително ! Така обикновеният българин няма да се обърква и ще знае кои не български партии и не им пука за БГ !

Какво има да се обърква. Единствените български партии са ДПС и Възраждане.

Едната турска,другата руска наклоност

значение няма дали ще се обединят или не. На изборите освен купешки и манипулиран вот, друг няма да получат.

Ха хаа, "Трябва ли ПП и ДБ да се явят заедно на изборите?", демек, дали да се обединят джендърите и харвардските лъжци и неграмотници за да продължат съсипията на България? Ами ако питат мен, тия са най-долни шорошки уруспии и врагове на българския народ, така че изобщо не трябва да ги има! За съжаление отдавна е ясно, че Мунчовските и на другарката Мустафа гавази отново ще ги вкарат в управлението на държавата чрез Мунчо-Мъдуровската машинна изборна измама и за унищожението на България. Същото важи и за чалги, шорошки комундета и пр. краварски подлоги. Боже, пази България!

Те да си решат. Аз ще помогна само гласувайки за ПП. За пръв път имахме Министър-Председател, от който не ме беше срам пред чужденците. Стискам палци Киро и Асене! Дано съберете мнозинство и пометете старата корумпирана сган, която задушава България десетки години.

По-нелеп МП от КП не сме имали, точно пък от него да не те е срам?

Не палци, портмонето стискай, че зимата иде.

Заради такива като тебе страдат всички.

Шубе ги е, заедно ще направят по малък резултат от ГЕРБ и ще трябва да емигрират...

Ако мен ме питате въобще не трябва да се явяват на избори тези некадърници!

Като отявлена руска медия, не е ваша работа дали ще се явят заедно или поотделно.

Най-много за русофилията в България направиха ПП ППодмяната. Увеличиха я двойно..

И заедно, и поотделно да се явят, все тая - след този провал като коалиция и галопиращата инфлация, резултатът им на изборите ще е катастрофален за тях.

Трябва! Даже име на коалицията съм им измислил КПИ Коалиция Продължаваме Измяната Само в коалиция могат да спечелят 6% Иначе ДайБългария 3% ПП ППодмяната 9%

ДБ по зле и от СДС ли са??? То СДС по подобни причини направи коалиция с Герб....и ги видяхме... Ама такова реване като на тия от ДБ нямаше.

Най - добре ще е въобще да не се явяват.....

Дойде времето, депутатите да го......................... !!! Вземи едните, блъсни другите, червени линии и препъни камъни колкото щеш !!! Резултата - отново нулев, нови избори до безкрай. И на изборите, които предстоят, отново няма да се формира мнозинство, и затова бай Ви Михал, няма да гласува. Дойде времето, депутатите да гонят бай Михаля, за да гласува, ама няма !!!!

Брей голям зор да се спасят соросоидните джендъри от Демократична Украйна. Ако не ги вкарат в кюпа на просто-идиотите няма да вземат и 1%, щото жълтопаветните дебили ще гласуват за ПП-тата

Политически трупове, Гадно ми е дори да ги споменавам!

както и да се явят са потъващ кораб.

Какво се правят на ощипани моми тия утрепки?! Никой не ги иска! Нито заедно, нито поотделно! Вън тия мърши крадливи!

Ако още продължи роенето на партии и партийки,нищо добро не ни чака.Като се има предвид,че всеки българин е със собствено мнение,че всеки е професор по всичкология и ината му е по-голям от обективните факти,това не е невъзможно.Само че,какво добро донесоха тези над 300 партии за 32 години на народа и страната?Разграничение,деление,деление,разграничение,а обединение-КОГА?

ПП и ДъеБъ не трябва изобщо да влизат в парламента!!!!! За да я има България.

ПП се оказаха класически боклуци в нова опаковка. ДБ и те сега извадиха фурнаджийските лопати. Губите избирателите. Една шепа би трябвало да са фанатично-псевдо-жълто паветниците който останаха да гласуват. Всякви двучислени % при резултатите са единствено от липсата на друг избор. Летвата на политиката в България не е била никога толкова ниска.

Трябва! ПиПи, ДъБъ и БейСъПъ трябва да се явят заедно и да управляват. Трябва не заради тях- за нас трябва. В името на демокрацията и за да се види ,че сме европейци трябва да се включат от гражданската квота и Убитите от Системата, Либералите с нетрадиционна ,но творческа автентична демократична ориентация иВсички Специални Българи. Моля много и предварително благодаря!!! Ваш искрено и честно АСБ

То там остана само лгбт общността и на Киро спонсорите да ги подкрепят. Уж щяха да махат посредниците, а напраскаха такива и къде нямаше. Дано не на купят много гласове, че иначе няма кой да ги подкрепи. От 20 човека дето гласувахме за тях двама останаха. Та даже влизане в парламента ако са обединени ще е чудо.

И двете партии са вредни за България, така че не трябва да се явяват изобщо.

Не трябва да се явен пред съда

и двете са измамнически сборища

Както всички глобалистки партии, чужди слуги и марионетки анархия на управлението от тъпанари до още по-големи тъпанари

Няма никакво значение, как ще се явят. Излъгаха избирателите си. Както едната, така и другата партия. Не направиха и крачка, за да изпълнят поетите ангажименти. Разбира се, ако ги питаш, някой друг ще е виновен.

И аз гласувах на предишните избори за ДБ - ТОЗИ ПЪТ КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ИЛИ ПЪК НАЙ- МАЛКО ЗА ПП. Изобщо има ли още хора които вярват на тези недоразумения.

Въобще не си гласувал за тях. Най-много да си гласувал за Израждане.

Изрода си ти, посраинско лайно.

Изрожденците сте пълни изроди. Ако още не си го осъзнал, значи си неспасяемо тъп.

ЕВРОКОАЛИЦИЯ и линч за руските подлоги. Скоро. ;)

чи досега какво беше 15 години ЕВРОКОЛХОЗ И ЕВРОКОЛИЗИЯ и ти си един умник баба ти едно време всеки ден европа хвалеше охлюв

Коалиция ДейБа Простите Педали!

тези две формации следва да се разформироват, а лидерите им ведно с поставените от тях пионки следва да бъдат разсреляни до 9-то коляно!

Пълна лъжа е че ПП и ГЕРБ имат по 20 процента - реално имат по десетина процента подкрепа. Другата лъжа е че ДБ влизат въобще в парламента - няма да влязат. Остава въпроса изгубените избиратели от ПП и ГЕРБ къде отиват - при Възраждане, Янев или другаде.

Да трябва всички продажници на българските интересни да се обединят и никой да не гласува за тях

Трябва да бъде: Трябва ли ПП ДБ да бъдат разформировани поради воденето от тях АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА?

Не ме интересува. Не съм гласувал никога в живота си.

муахахаха браво аз само от 10 години това не са избори това е сбирщина от продажници и гадини

Че трябва да се явят заедно зорлем да минат 4%.

Не ме интересува. Няма да гласувам за тях