Искат уволнение за съдийката, запорирала ”24 часа” и ”Труд”

Инспекторатът към Висшия съдебен съвет предложи за уволнение съдийката от Софийски градски съд Мария Георгиева, която е издала обезпечителната заповед срещу "Медийна група България Холдинг".

Обратно в новината

Коментари - Искат уволнение за съдийката, запорирала ”24 часа” и ”Труд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, защо ИВВС не поиска да бъде образувано дисциплинарно производство срещу съдиикат, която напълно оневини убийците на Борилски, а вместо това същата съдийка е повишена? Гоцевите съдии хапят като за последно и са готови да нарушат Закона, за да оправдаят Любо пъпката и други техни кадри, известни крадци, мафиоти и престъпници.

Само уволнение ли?

комунистическата пропаганда не прощава

ще доживeя ли да видя осbден прокурор или сbдuя??? подкупни и алчни до безкраи. садебна система "хризантема"

Сега само наблюдавайте какви пикантерии ще излезнат за съдията и за Христо Грозев и свързаните с него хора в "най-тиражните" вестници (сериозната преса) и си направете сметка колко много ни манипулират уж независимите вестници. Тогава ще си отговорите и защо толкова много интелигентни хора от 18 до 88 години бягат от милата ни татковина. Единият отговор-защото онези които трябва да охраняват закона и правдата /съдии и журналисти/ са безхарактерни и подкупни и другата-защото не се е намерил нито един прокурор, който въпреки ммногото поводи в пресата да започне разслледване срещу Донев и Пъпков. А иначе както и останалите във форума, и аз не съм си купувал отдавна от жълтурките на двамата юнака.

Абсолютно вярно, нали знаем кои пари са изпрали Пъпков и Донев и за какво са им толкова ценни "най-тиражираните" вестници в навечерието на изборите. В България отдавна липсва свободата, дори от Световната банка са го разбрали (виж новата оценка на СБ). След изборите и в Северна Корея ще може да се прави бизнес по-лесно от колкото в България.

НАЙПРОСТИТЕ ЕВРОПА и НАЙ БЕДНИТЕ ще си останем докато не се изрине тая паплач дето за часове се самосезира сакън да не останем без правителствените вестници на ПЪПКАТА !!! А царчето и другите убийци от катуница ги защитава държавата като семейната приятелка на вифаджията - янчето !!! СРАММ!!!!

Интересен казус - Атовете се ритат, съдията страда. А трябваше да е магарето. Освен ако съдията не е...

виж ти. Нов акцент в драмата. Значи тази съдийка е неудобна на ВСС. Веднъж скача с-у общината управлявана от Фъндъкова сега с-у весници единият от които е в ръцете на брата на Юри Павлов-придворния социолог на Борисов. Хммм. Неудобна съдийка. Май. Ще си го отнесе. Я дайте снимка да преценем как изглежда.

Труд сменил опозиционно заглавие с правилното, но част от сбъркания тираж стигна до читателите Това е лично дело на Пъпката

Защо изобщо си правят труда, като ако я уволнят тя ще съди държавата, съда ще я върне на работа и дотам?

ПОВЕЧЕ ДА НЕ КУПУВАМЕ И ЧЕТЕМ ТЕЗИ ВЕСТНИЦИ И БЕЗ ТОВА СА ТОЛКОВА КУХИ !!!

Вие само за любо пъпката ли знаете? Ами не знаете ли кой е другия червен маймун - огнянчо донев? Идвамата са от един дол дренки - зли, алчни, некадърни, издънки на бившите управници. Само че, хората забравят или вече ги е гнус от всичко ставащо в тази страна и гледат кой да избяга в чужбина, кой да се спасява поединично. Нищо не става в тази държава, ако я има въобще, а инеча родината ни е много хубава.

Някаква си съдийка запорирала имуществото на рекламните брошурки на ГЕРБ. И как няма да я уволнят нахалницата? Тези два парцала ни промиват мозъците и промениха ценностната ни система и трябва да бъдат оставени да продължат своето дело. Не сме съвсем обработени.

Ще уволняват съдийка защото си е свършила добре работата и пречи на мафиотите. Жалко!

Донев и Пъпката може би са част от онази гадна, подмолна клика, която урежда дела, влияе на съдии, корумпира наред. Защо иначе доста мудният ВСС така есктрено се хваща за съдийката и я предлага за уволнение за още 10 нарушения, извършени в миналото? Ако сме гражданско общество, нито един свестен човек няма да си купи вестниците "ТРУД", "24 ЧАСА" , "168 ЧАСА" И ОСТАНАЛИТЕ ОТ "ГРУПАТА". АЗ ВЕЧЕ ГО ПРАВЯ. тАКИВА ГАДНИ КОПЕЛЕТА МОГАТ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ НАЙ-ЖЕСТОКО НЕ С ПРИСЪДИ ИЛИ СТАТИИ, А ИКОНОМИЧЕСКИ.

Браво , и аз повече НЯМА да купувам тези вестници в които отдавна липсват ФАКТИ , а се използват за лични цели на собственниците им мошенници и близкия им кръг - пак мошенници

Съдийката на убийците на Борилски я повишават, а тази я уволняват. Българският съд е много корумпиран и то от най-високите си етажи. Няма ли кой да измете тая паплач най-накрая? 30 000 евро струва назначението на съдия, логично е да иска да си избие парите след това.

ЗА КАКВА КОРУПЦИЯ ГОВОРИШ БЕ ПАПАГАЛ! ДА ЗАТВОРИШ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА ВЕСТНИЦИ Е КОЩУНСТВО.

16:03 е тъпо и малограмотно ченге, дращещо тук за 50 лв надник от ГЕРБ, което знае само едно - съдът е виновен, тъпанарят му с тъпанар... А парцалите на Рапона - Труд и 24 часа, както и мафиотите Пъпката и Донев са невини, нали, ченгесарино

Л.ПАВЛОВ Е МОШЕННИК . ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ЗА РАЗБИРАНЕ ? НЕ ВЯРВАМ НА НИТО ЕДНА СТАТИЯ ОТ ТЕЗИ ВЕСТНИЦИ ВЕЧЕ . ЕДИН МОШЕННИК ,ПРИ ТОВА ЗЛОБЕН И НАГЪЛ -ТОВА Е ТОЙ . НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ НИКОГА !!! ОПРОПАСТИХА И МАЛКОТО ОСТАНАЛО ОТ ДЪРЖАВАТА !! БОЙКО НЕЩО МНОГО СЕ Е ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО . НЯМА КАЧЕСТВА ДА УПРАВЛЯВА . НАВЛЕК

Научи се да пишеш правилно. Мошеници се пише с едно н, бе тъпак. И какво общо има в този казус Бойко Борисов и ГЕРБ нещо не ми стана ясно.

Каква е тази съдийка дето ще запорира сметки на Общината?!? На Борисов общината?!? И ще запорира имущество на вестници, които се скъсват да хвалят ГЕРБ?!? На Бойко партията?!? Тази не разбра ли кой командва влака?!? Естествено, че ще бъде уволнена! И то дисциплинарно! АЗ КАЗАХ! Б.Б.

и това и трябва

Да,наистина Любо-пъпката е чист като сълза защото само преди няколко дни смени заглавие на първа страница на Труд-правете изводи:Предизборни бонуси щедро заваляха от ГЕРБ и преобразувано като-Борисов спира по високия акциз на газа.Ето това си е чиста подлизурковщина.

Срам за съдебната система е ВВС! Идва ред да ви изгоним! Иска ми се да е по редовния начин... Подкупни сте, зависими сте, чааст от престъпна система сте, архаични сте, непрофесионални сте, подли сте, невъзпитани и необразовани сте! Вън!!!

А шефката на СГС е чиста като сълза.Нали е от правилната страна.

Ако и така действахте срещу престъпниците!!!!!!!!!!!!!!1

СРАМ за ВСС!

Незабавно да бъде уволнена съдийката, наложила запор на имуществото на два от основните медийни защитника на Бойко Борисов! Това си е жива прездизборна провокация от страна на БСП и най-вече - на Станишев и "онова момче" Данаилов!

мъъъххххх а защо наистина точно преди избори???

Милата ни родна /НЕ/Зависима съдебна система!

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ЛЮПЧО ПЪПКАТА Е ЧИСТ МУШЕНИК, ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ НА ПРЕХОДА, САМО НА НАШИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ НЕ ИМ Е ЯСНО !!! ЗАЩО ЛИ ? ОТГОВОРЪТ СЕ ЗНАЕ.....