Тройна експертиза ще търси причините за челния сблъсък в Момчилград, жертвите са братовчеди

17-годишният Емре се върнал от Белгия само два дни преди катастрофата, отнела живота му

Обратно в новината

Коментари - Тройна експертиза ще търси причините за челния сблъсък в Момчилград, жертвите са братовчеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото пъти ходя в този район ми прави впечатление, че по пътя гъмжи от полиция. Особено в участъка Черноочене до разклона за Момчилград. По нагорнищато преди Кърджали и от изхода на града, посока юг е пълно с "хранилки", под формата на безброй ограничаващи скоростта знаци, които човек трябва да е фокусник, за да не наруши. Но явно контролът е предназначен за пришълци, а не за местните, които явно до един са братовчеди. Иначе няма как да си обясня, че като минавам покрай ограничение от 60 км/ч, опитвайки се да го спазвам, покрай мен хвърчат като самолети коли с регистрация "К", без да им пука, че в участъка има поне два катаджийски поста.

експертиза да направят немогат да установят, че няколко поколения безхаберници изградиха.

Експертиза от експерти !!! Къде ги експертите. Хрантулници платени, некадърни. По едно дело с бивш депутат и партиен лидер има ектпертизи от три години и какво се изясни ? Абсурдистан! Завладяна колония със заспал електорат. Заслужил си го е цялото, до дъното.

Няма закон в тая скапана държава аз се страхувам на пътя кой квото си иска така кара

Тъй в една чудна страна на един му пратили писмо, че е направил три нарушения,всяко от които с отнемане на една точка от общо три - скорост 78 при разрешена 60, престой в аварийната лента на магистрала при изхода от нея и изпреварване от дясно по магистрала... Та следва това лице да се яви на теория и практика за да си задържи книжката и рамките на 6 месеца. В същото време в България водители на автомобили си карат както искат с една торба актове в багажника. Такива тъпаци винаги и навсякъде има, но само в България такива типове си остават НЕНАКАЗАНИ. ФАКТ НЕОСПОРИМ! ТА, ДОКОГА евроатлантици и други във властта ще нагласите нещата да са нормални в БЪЛГАРИЯ?!!

Да бе да, царство му небесно. Добре, че е убил някой от микробуса. Мога само да му пожелая да се прероди като използвана автомобилна гума в загражденията на някое автомобилно състезание. Хем ще има адреналин, хем докато не се износи ще си виси на мястото.

Емре ясно какъв е, ама за Дженк още се чудя....Дайте някоя сламка - това име турско ли е, ромаляско ли е, или пък нещо старобългарско, дето не съм го чувал?

от момчилград явно са от от турски произход. но какво значение има това... из цялата страна младежите на 17-25 години шофират като за последно, нон стоп безсмислени катастрофи и много жертви. :/

Експертите само това ще установят - от кой етнок са ! За друго трябва акъл !!! А тези т.н. експерти са гола вода.

Пак мангали май.

Туй Емре навява на мисълта, че не са били братовчеди, ами баш брат'чеди...

Емре бил живял в Белгия и учил там. Явно не е научил много. Часовете по физика ги е пропуснал.

Ква физика бе, я виж Аудито кво мое да праи в България, дет няма кой да те глоби.....

Тя причината е пределно ясна ако ще и папата да дойде да разследва - малоумен джагал с бързо АУДИ настъпва яко газта да се прави на дупе и на вървежен и накрая е гризнал дървото. Като си тъп то е за цял живот ама келешчетата не го разбират това. Хубаво млад си, адреналин много, бърза кола, искаш да се правиш на голямата работа. Ами иди в Серес на пистата, плати си и връткай там яко колкото можеш докато таратайката не се разпадне. Еее да ама там другите селяндури не могат да те видят пък като дрифтиш на село или караш с 200 до другото село ще те видят другите мангали, някоя засукана шукарка и ще ти порастне работата. Сега хем работата няма да порастне, хем и тия отидоха рано-рано при Алахата, хем и колата на тор, хем и няколко човека в болница. Заслужаваше ли си? Айде вземете мислете като седнете зад волана на тия каруци. Това, че може да си купиш самолет не те прави пилот както и това, че може да си купиш яхта не те прави капитан Немо (ако въобще знаете кой е). Това, че сте си купили мощна кола автоматично не ви прави добри шофьори или състезатели. ПРОУМЕЙТЕ ГО И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ТРЕПЕТЕ КАТО МУХИ ПО ПЪТИЩАТА БЕ!!!!

Егати дивотиите - трийна ексоертиза! И триста и три експертизи да направите, няма да ви светне, че в основата на всичко това е липсата на култура и уважение към другия до/около теб! Жалко за момчето, царство му небесно!

ако нещо ще изследват, да изследват смейството му, което го е направило прекалено самоуверен и безотговорен.