Трима стават кандидатите за председател на Народното събрание след номинация от БСП

Няма разбирателство по конкретни параметри на бюджета за следващата година, но има принципен консенсус по няколко теми, съобщи още Корнелия Нинова след срещата на левицата с ГЕРБ-СДС, ПП и ДПС

Обратно в новината

Коментари - Трима стават кандидатите за председател на Народното събрание след номинация от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на трибуната-Дамаджан...

разбира се...

Е защо на трибуната - то си има маса за председателя - там може да се сложат малко мезета, дамаджанки... да му е харно :-)

Нинова съвсем се оля, чак смешна става. Пета политическа сила предлага председател на парламента. А защо не и министър председател?!

Изборите бяха референдум, за запада или изтока! Сложи се край на този въпрос! Изтокът претърпя пълен разгром с 20% депутати! Народът ни се оказа мъдър! Винаги с ЕС!

ㅤ

20% не е мъдрост, а партийни централи, глупчо!

ㅤ

Трима, като за шведска тройка.

ㅤ

Не бъркай моите процентите в моя пример с тези в твоя. Аз говоря за избирателна активност.

Само мъжка ва….///////Гина не е сядала на мен

И кога ще да се запонаят най накрая с основната работа на НС??? Лицемерите щели ''бюджетни въпроси'' да обсъждат нищо че за бюджета може да се говори САМО СЛЕД избран кабинет, но нали трябва пак да манипулират ''загрижеността си към българите'

Абе какво стана със солоташака на Минчев и баджо на Кирчо. Лена вземаше, а след това махаше разни пръстени. Той що не е кандидат. Има същият умен поглед като Минчев.

Мненията и предложенията на Курнелия БСП, нямат значение. Насади 500 червени хрантутници от ЦК на БСП, в държавната администрация на България! А сега иска още! Не бива да се допуска!

Егати и самочувствието.Едва се закрепиха на пето място, нищожни проценти, сътоветно брой депутати и вече се опитва Нинова да командва и задава дневния ред.Как я търпят в БСП не знам.Провали партията, щше я довърши.Ама по същия начин се е заела и с държавата.

наглостта на комунделите е безгранична!

БСП и Пълен Провал искат нови избори.

Само и само да не е БСП, независимо че само Нинова и социалистите мислят за интересите на обикновените хора. Капиталистите вече полудяха от преяждане .

Ще питаш къде @кат гладните

Умувате и се гаврите ще изтрезнеете и ще разберете , че май ще са избрали бай Хасан !