Трима намушкани с нож в заведение, нападателят е зет на Николина Чакърдъкова

Симеон Бакалов твърди, че е бил нападнат от десетина души и се наложило да се защитава

Обратно в новината

Коментари - Трима намушкани с нож в заведение, нападателят е зет на Николина Чакърдъкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакърдъкова, Чакърдъкова.... Възпитавай си чакърдъчетата!!!

НА ТАКЪВ ПРИМАТ СЕ ПОЛАГА ДА МУ БЪДЕ ОПЕРАТИВНО ИЗВАДЕНО ЕДНОТО МЪДО, ЗА ДА СЕ НАМАЛИ АГРЕСИЯТА.

Селяните прости пак са ни дошли на гости.

Ако няма британски,чилийска, в джоба няма да иде до нужника.Примат широкопатурко.

Моля ви,оставете момчето, невинен е, той е пратеник на бога… До тук с хумора, но този със сигурност се смята,че законите не го ловят ,полицията също. Ами смята, че щом е в известна фамилия, става недосегаем,явно е системен нарушител, но си е купил чадър, може би.

ей, боклуциии шо ми изтрихте съобщението преди да го пусна ???? каква лъжа имаше, аааа ???? цензура, ааа ? по-страшна и от времето на соца

Това че е зет на чакардъкова няма никакво значение, трябва да си носи отговорност за деянията.

Евразийски примати.

Странни хора сте. Едностранчиво скочихте за тримата селяндури, против другия селяк. 1. Обичайно плюете дир. като пристрастен сайт. Сега пропуснахте и приехте всичко. 2. Чалева, какво сте я правили. Сега информацията й се приема за достоверна. 3. Тоя шебек е бил ММА. То е по-скоро кютек. Далеч е от кюдо, кендо и т.н. Не бъркайте с чаною. 4. Според някои са бивши със съпругата. Т.е. дъртата няма да помага. 5. Сигурно младежите на село са били на чаною в кръчмата. И дискутирали върху партията на Салимова. Хич не са му скочили. 6. Даже пиян и с нож в чуждо село не нападаш трима. Който не го знае - не е бил на село. 7. Кръстословица - селска забава с три букви? Бой. Изводи - и онзи с ножа /тираджия бил сега/ и намушканите са си един дол дренки. Няма кво да се жали никой от участниците. Все са си за затвори или болница.

8. Хапчетата бързо и ходи при санитаря да те преобува.

Селяния до шия

Българинът си е идиот по рождение. С такова население как очаквате да имаме нормална държава?

не е идиот , мутант е ! Все пак 3/4 от България лежи върху уранови залежи, няма начин това да не се отрази ?

Чудно ми е сега дали ще приложат новите строги закони срещу този. Първо, трябва да му вземат колата. Второ, опит за убийство и тежка телесна повреда. Май трябва поне 10 години в затвора.

Това ми е прякора на Околовръстното - преди време едни руснаци ме ебаха и ми татуираха Путин на гъза. Иначе правя орални и анални услуги, от Козяк плащат малко.

Се напиват като скотове и се колят като животни. Мила родна картинка.

Да си имаш такъв в къщи, и да се правиш на щастлива. Семейна идилия.

Това хубаво момиче да попадне на бандит и пияница.Спасявай се ,от това човек не става,даже по по зле ще заживееш

Като е бил пиян,взели ли са му колата.Закона е за бедните

Хубавото момиче е знаело още в началото що за стока е. Ще си го търпи, ще си го гледа, ще мине време, ще остареят и ще започнат щастливите им години. Дотогава ще демонстрират любов и семейна идилия. Нито ще са първите, нито последните. На много хора животът е фарс, просто не пишат за тях в интернет.

Той сигурно и нея побийва.

жените от тоя регион не са под закрила на закона за домашно насилие! Там има едни неписани закони валидни от векове и се спазват до днес, само мъжът е качил от магаре на БМВ, това е разликата.

Добре, че написахте, че е зет на Н.Чакърдъкова, иначе никога нямаше да почета статията!

Избират само боклуци за мъже, после олеле какво стана.

Избират ги, че са много хуести, после - олеле, що ме бие !

Истината е по средата, както винаги. Тоя е отишъл да им се дърви, те са му наскачали. Всичките трябва да търкат наровете.

Да припомня..... Чакърдъкова при проблем със сина и който е хванат с наркотици, звънеше на Първанов..... ...Тогава президент..... В задачата се пита..... Сега на кой ще звъни.....

HaМунчо естествено

Ако зет й има проблеми с алкохола, трябва да го лекува, не да го прибира обратно вкъщи.

Нож и бойни изкуства. Чудесно, ама другия път ще му извадят пистолет/ не газов!/ и ще се наака прав!

При нападение с нож, ако насреща има пистолет, директно си очушкан законно. Смятам, вече не сме едно време, когато битуваха глупости и вече не се тиражират легендите, че при отбрана трява да се отбраняваш максимум с такова оръжие, с каквото си нападнат, т.е. ако те нападнат с нож, отбраняваш се законно само с нож, но не и с пистолет. Барем, народът разбра, че степента на защитата трябва да съответства на нападението, а не инструментът. Ако те нападат така, че основателно да си помислиш, че те чака тежка телесна повреда или смърт, пистолетът е оправдан, пък ако ще нападението да е било с нож, брадва, лопата, бухалка или с юмруци и ритници, ама от тълпа от всички посоки.

че трябва да има нулева толерантност към насилието. ако някой ти налети на бой и какво? предварително е подписал, че само лека до средна телесна повреда ще ти причини?? два в гърдите и един в главата и до там!

Един друг

Никой нищо не е подписвал, бре - ако ти прецениш, че има такава вероятност, т.е. ако средноинтелигентен и уравновесен човек на твое място вероятно би помислил същото, значи не са превишени пределите на законната самоотбрана. Ама ти сега искаш за шамар директно да се стреля, което не е реално...

А колата отнета ли му е?

ЧАКЪРДЪКОВА е видна некадърничка и връзкарка и всичко обратно на това дето ви го внушават по медиите.

Непрестанно на един концерт се подиграваше на един от танцьорите и го хулеше, а превъзнасяше дъщеря си, че била бременна за втори път. Това бе една от причините да се откажа да ходя на всякакви (не само нейни) концерти, защото чрез тях спонсорираме явно не толкова умни хора.

Хулигана Балтов отива в чуждо село с нож да се разправя за катастрофа, която той е предизвикал в пиянсъстояние. И има наглоста да твърди, че го били нападнали. Кави телесни повреди има този престъпник да да твърди ,че са го нападнали, той е човека с ножа. Трябва да го вкарат в затвора. Ако си беше в дома и другите бяха отишли да се разправят щеше да е самозащита, но за мен сега е нападение от страна на този Балтов. И приятеля на Балтов, който е отишъл с него и него поне трявба да го глобят за хулиганство. Дори и да са били добри намеренията му, е бил от страната на хулиган и му е давал подкрепа.

Примерно, някъв ме засича, разменяме си реплики, кипва ми и слизам да го бия. Идва полиция и претендирам самозащита - ха, ха, ха...

Класика в жанра. Фолк-кифла с мъж дива мутра тренираща бойни изкуства, а не шах или поезия примерно. Приматите трябва да намаляват и наказанията ако е мутра и фолк певица за съпруга да са двойни

Ей скапана държава ей.

А добър ден!

Трима скачат на един, получават си шамарите и после олеле, ама к'во стана? Справка: - горкото НАТО, Украйна и ЕС срещу Путин! :)

Браво на момчето за какво,че кара дрогиран,че афишира връзката си с известна певица или с криминалният контингент? Че си мисли ,че е безсмъртен? Или пък докато следващият път убие някой като вас? Този човек отдавна не е момче,той трябва да влезе в затвора и да отговаря за стореното.

Не трима скачат на един,а един наркоман дрогиран и с мание за величие се опитва да отмъщава,за какво? Следващият път ще си го получи.Жалко за децата му и примера който им дава!

У вашто село ръгане с нож шамар ли му викате!

Звъня ли вече на гоце?

Мангалите ли, или може би демократите и ЕС и ПП и Герб нали?

Малко инфо: - Чакърдъкова няма нито една авторска песен! - Популярноста си получава след изпълнения по сбирки на мастити и съмнителни бизнесмени. В крайна сметка една от малкото изпълнителки, които популяризират българския македонски фолклор. Жалко, че името и се свързва с едно селско недотепано келеменце имащо се за голямата работа!

Добре бе отворко, ако не теб ти скочат трима селски бека, ще се насереш от страх, нали? Момчето ги е наритало по устав и за норматив. Какъв е проблема? Каквото търсили - намерили!

Не ги е наритало, намушкало ги е. А уж тренирал бойни изкуства! Явно не е научил нищо.

А кой е в случая селският дерибей? Момчето от Сандански дошло след поредната доза наркотик да отмъшава за пречинена от него катастрофа!

Браво на момчето - успяло е да се защити от поредните селски пръчки с мания за величие!

Браво на момчето за какво,че кара дрогиран,че афишира връзката си с известна певица или с криминалният контингент? Че си мисли ,че е безсмъртен? Или пък докато следващият път убие някой като вас? Този човек отдавна не е момче,той трябва да влезе в затвора и да отговаря за стореното.

Тази женица с тая шапка - идиотка на главата изглежда гротескно ...

...убийства,кланета ,катастрофи...то си е направо ежедневие...?!! Опростачен народ ...силно принизена ценностна система ...чувство за безнаказаност и абсолютно беззаконие !!! Нещата са много зле !!! Трябва да променим всичко ,защо пътя,който сме поели е тотално сбъркан изначално !!!

Даже Румен Радев е на чалга фестивала в Сандански.

Явно президента търси вдъхновение.

Тя наскоро демонстрираше колко е щастлива! Дъщеря й също го прави по много показан начин! А то какъв бил съпругът й!

То всички, които много демонстрират го правят за това. Иначе нищо не е наред, но трябва да се покажем фалшиво колко щастливо семейство ме. Масово явление.

Този е за затвора.Да видим сега дали има правосъдие и такива отрепки заради връзките си да не остават ненаказани!Като е зет на Чакърдъкова та да не е....Дано и тя да не го покрие,защото всичко се връща.

Николинка стана известна, защото пееше на уше на един Резидент от Сирищник. Оттук насетне всякакъв коментар е излишен

Ами пяло му е -нали са рода

Тази Чакърдъкова винаги ми е била съмнителна, много от така наречените "известни" са хора с фалшив образ за пред камерите.

Водоравно: Селска забава с три букви

Не само БОЙ,но и КЮТЕК също

Кютек не е с три, а с осем букви.

Бой?

зет като мед,ама до обед.даа жива и здрава Чакърдъковица да изкарва пари и да ги дава за зетя

Всички тия селяндури, които са станали популярни и са видели лев са изключително опасни социопатия и с тях трябва да се внимава. Даже зета на тази посредствена изпълнителка е намушкал трима души. Явно се мисли за много вип персона и закона за него не важи.

Николинчо и той като баба си - лош и закърмен с гадулка

lu4ka

гЪдулка

Сякаш чета новина за бой на ромски фамилии.

Фамилии от дивия югозапад. Все същото.

Ако не беше тази статия нямаше да съм чувал за тези две неизвестни певици как им бяха имената. Чалгари.

А кои са средните 2 пръста:)?

тези между първия и петия

Каквито и закони да се приемат, по малките градчета и паланки ще си бъде същото. Някоя никому неизвестна местна "знаменитост" и престъпниците си избърсват.

Да му мисли. Както и дъщеря й, и внуците. Това си е сериозен проблем. Жалко.

“Единият намушкан в гърдите “ - това според мен си е опит за убийство .

https://internationalist.blog.bg/zabavlenie/2022/01/19/arabskata-kama-i-djinyt-v-neia-realistichno-fantastichen-raz.1799253

.

е това е приказка

Сега тъщата ще възпее епичната случка в нов хит с македонски ритъм.

Един така се опита да ме нападне с нож. Само се дръпнах леко и като вземах едно големо ПАВЕ... тоя не видех кога избега

Алкохолизиран боклук.

По тоя край и наркотици на вдеки ъгъл произвеждат