Трима мъже са в болница, след като са били намушкани с нож в заведение в село Балдево, община Гърмен. Случката се разиграла в нощта на събота срещу неделя. Пострадалите твърдят, че са станали жертва на мъж, който е бил във видимо неадекватно състояние.

"Цялата длан на дясната му ръка е продупчена, двата средни пръста не ги чувства", заяви пред NOVA Борис Патрулов, баща на един от пострадалите.

Той разказва, че мъжът, който е нападнал сина му, е Симеон Бакалов - зет на Николина Чакърдъкова, като преди две седмици е причинил тежка катастрофа под въздействието на алкохол.

Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото със свой приятел и започнала разправия между него и тримата млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за скандала била именно катастрофата отпреди две седмици, която Бакалов направил. Зетят на певицата извадил нож и намушкал всеки от тримата. С частна кола те тръгнали към болницата в Гоце Делчев, като по пътя били пресрещнати от линейка. Настанени са за лечение. Двама са в хирургичното отделение, като единият е с рана в ръката, другият - в крака. Третият е с рана в гърдите и е в реанимация. Няма опасност за живота им, казаха от болницата.

След кървавия инцидент, Бакалов е арестуван и задържан, случаят е докладван на прокуратурата, предаде "24 часа". Образувано е досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Бакалов обяснил, че е бил нападнат от десетина души и се наложило да се защитава.

Симеон Бакалов е от Сандански и е съпруг на дъщерята на Николина Чакърдъкова - Мария, която също е певица.