Майката на Кристиян: Той е в шок, затова се крие

Крис е в шок, затова се крие. Това заяви за bTV майката на 16-годишния Кристиян, който преди дни блъсна група туристи на шосето и избяга.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Кристиян: Той е в шок, затова се крие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма причина да получават заплати хора от полицията, които не могат да намерят дете, извършило престъпление. А иначе пазят границата, приписват си важност. Кокошкари бих ги нарекъл. И без униформи даже.

Ами то и без това трябва да арестувате родителите та тоя млад мутряга. Слушайте що за нагли градове са цялото семейство....

В ПЛОВДИВСКАТА МАРИЦА ИМА СНИМКА КАК ПОМАЧЕТО СЕ ГЪЗАРЕЕ НА КРОС-БАЙК - МОТОР ... ПОМАЦИТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е - НАОКОЛО ИМА ХИЖИ , КЪЩИ БЕЗ ХОРА И СТАРИ ЗАСТАВИ ...... НО АЗ СЕ НАДЯВАМ БАБА МЕЦА ДА Е РАЗДАЛА ПРАВОСЪДИЕТО - В ОНЯ ПОМАКЛЪК БЕЗ ПУШКА СЕ НЕ ХОДИ:)))

Защо се наблягат на чувствата на 16 годишния убиец, а не на тези на неговите жертви ?

Ако родителите не го крият, може да имаме и случай на самоубийство. Ако наистина е толкова отговорен, колкото твърди майата.

Няма начин да е толкова отговорен, че да се самоубие пък да кара кола без книжка.

Как бихте постъпили вие на негово място, на 16 години, кажете как бихте постъпили вие? Да останете там, а първичната реакция каква е?! И в момента той е в шок, затова се крие. 1. Като за начало ние не бихме откраднали ключовете на тати, 2. Ние не бихме седнали неправоспособни зад волна на мощна, голяма кола, 3. Ние не бихме избягали като плъхове, а бихме се опитали да помогнем на хората и да извикаме помощ,

Да не се лъжем :) Едва ли е откраднал ключовете :) Всеки си плаща за гъзарията. Дошъл е и неговият ред !

След като Кристиян е толкова отговорен, като е извършил престъпления-да си понесе наказанията, не да се крие.

"Как бихте постъпили вие на негово място, на 16 години, кажете как бихте постъпили вие? " Ами аз не бих се качил да карам, така бих постъпил аз. Но нека да кажа на тази "майка" и "бащата" как постъпиха моите родители с мен, когато взех аз книжка: Взех я на 18, а баща ми ми даде да шофирам сам едва след 2 години, когато вече бе сигурен как се справям. Ето така постъпиха те, уважаема госпожо!!!

Тази майка помакиня малко да се окопити. Всеки да си носи отговорността. И този Директор на СОУ да не говори глупости.

papion

Майката и бащата са по-виновни от момчето. И вчера го написах, търсете го зад граница. Като и слушах вчера наглите обяснения зад вратата, това не е притеснена майка, а нагла майка, която се опитва да шикалкави. Прекалено спокойно звучеше, а татето хич го няма. Ще почакат да позатихнат нещата и ще го приберат за новата учебна година.

Кристиян бил в шок ... (едва не се разплаках от умиление...) А неговата мама що не обясни защо е имал ключове от този автомобил на 16 годишна възраст?! Баща му нещо да каже по въпроса? А за пострадалите нещо да се произнесе мамата?! За отговорност нещо?! Аман от тъпи нафукани кифли с мощни коли, но с бедни морални качества и без познания за възпитанието на отрочетата, дето някак са ги родили, ами после ... ?! Някой друг им е виновен, че хора не са отгледали от парчето (свинско) месо ...

най-добре е и него да го цапардоса някой по същия начин и да разбере какво е направил! както и тъпата му макя

Ясно, че когато си страхлив посерко първата ти работа като направиш беля е да си биеш камшика

Много умно е постъпил даже. А вие вярвайте, че е в района на Триград... В днешно време и децата в детската използват софтуер за комуникация, който практически е неподслушваем от родната милиция... Ще се разделят с пари, ако го осъдят. Имайте предвид че: Непълнолнолетните лица (навършили 14 години, но ненавършили 18 години) са отговорни, само ако са могли да разбират свойството и значението на деянието и да ръководят постъпките си. Т.е. в зависимост от индвидуалното си развитие, непълнолетните лица в едни случаи са наказателно отговорни, а в други- неотговорни. По отношение на наказателната отговорност на непълнолетните се прилагат особени правила.

Не пиши глупости. Такова определение на отговорността е общо - и за пълнолетните се отнася. Не е тук мястото да се правиш на умен. Кажи нещо по случая де, ти как мислиш - не прекаляват ли журналистите с измислиците за свръхчувствителност, пък и оправдание ли е тя? Аз мисля че не. А даже взеха да наричат "операцията" "спасителна", не "издирвателна" например. Та той е извършил престъпление и се е укрил, т.е. утежнил е вината си. А те искат това обстоятелство да го изкарат оневиняващо.

16-годишният Кристиян е много интилигентно момче, по оценка на директора на училището, в което учи Сн.: bTV Media Group

Към момента, в който пиша, имаш 7 плюса и 4 минуса. Извод: от 11 човека 4 не знаят как се пише думата интелигентен.

ех майче, каквото и да правиш и говориш сега ще се разделите с мнооооого пари. Пък ако имаш акъл ще оправиш нещата занапред, ако не, ще дойде време с пари няма да стане дори да допуснем, че сте големи паралии.

"Как бихте постъпили вие на негово място, на 16 години, кажете как бихте постъпили вие? " Аз лично не бих позволила на 16-годишния си син да седне зад волана! А ако е бил подведен да го направи-ще трябва да си понесе отговорността. Затова се нарича "възпитание".

Значи ли това, че по подразбиране родителите са позволили на момчето да ползва автомобили? Много говорите и не мислите, преди това! Знае ли се, дали дори ако зад волана е имало правоспособен водач, пешеходците не са щъкали по шосето? Селяндурите така правят - пътищата са техни. Ще се докаже всичко безпристрастно в съда. Извадили са късмет, че са живи, дано и Кристиян е добре!!!!!!

Глей сега - това 16 год. келешче се е качило в Аудито с позволение или без позволение, със знанието или без знанието на родителите! Това му е първото престъпление! И ако зад волана беше Правоспособен вадач както се изразяваш , можеше да предотврати станалото! Но НЕ Е !

Селяндурите карат коли без книжки на 16 години ....

ех да бях учил за адвокат едно време като ми говореха, а не айти...

някой по-запознат ще ни каже ли дали родителите ако го прикриват и лъжат носят някаква отговорност, че нещо ми се върти, че не носеха

"Майката на Кристиян: Той е в шок, затова се крие" ... Майката да каже и КЪДЕ се крие въпросният Кристиян и да приключваме темата!

Съгласен - щом знае че се крие няма начин да Не знае Къде !

Баба меца гризкала, долни престъпничита гризкала ...

Путеноидско изпражнение и комунистическо говедо в едно. Две в едно. ха..ха..ха...

Цялият сериал е скалъпен от някой скъпоплатен адвокат- да се изкара престъпникът жертва, да отшуми интереса към случая- скандали и други престъпления стават всеки ден, да се проточи и процеса, ако се стигне до такъв с болнични и всякакви врътки + подкупи и накрая, ето го момченцето невинно.

Ясно е, че близките го крият. Коя майка би стояла спокойно в София, докато толкова хора издирват детето и - все пак е лято и може да се пътува и с малко дете. Ако публично се обяви сумата, която е похарчена за медицинските услуги на ранените и за издирването на младежа, бързо ще му "мине" шока. Ако тази жена е отговорна майка, ще се погрижи детето и да се срещне с психолог, а няма да го кара да "партизанства"

Много майки.Всеки ден виждам майки които непрекъснато рискуват живота на децата си защото бързат и те не знаят за къде !

То не съм чул майка да не говори така за децата си, но това не пречи много да си скубят косите цял живот. Няма абсолютно нищо добро и отговорно в цялата тази история. Аз едно време на село, на поляната дето никой няма, не исках да карам колата да се уча, при все, че баща ми ме подтикваше, а тоя да не мислите, че за първи път се качва? Тъй ще е тя и туй ще е то, ако ме разбирате, ако не, здраве поне да е!

ако няма ,трябва веднага да влезе в сила постановление за наказание за безотговорните възрастни ,предоставящи на непълнолетни и неправоспособни различните МПС ,които са доказана с многобройни факти заплаха и опасност за живота на гражданите ! това е опит за убийство на повече от един човек и прилича на атентата в Ница преди година !

Донорче, донорче, ела си!

Бат Али в пазарджишкия ще го излекува от шока!

ВИЖ Я ТИ НАХАЛНИЦАТА , ГОВОРИ ПРЕЗ ВРАТАТА И СЕ ЕЖИ !!! КОЯ СИ ТИ БЕ ,ЛЕЛКЕ

майка на младо убийче ,безсъвестна и безсрамна .заради нея 5 човека в болница на наши разноски ,тя е най-виновната в случая !!!

То какво стана ?!?! За един пикльо, който е извършил деяние съставляващо престъпление по НК ни внушават, че трябва да го съжаляваме, защото го нямало, ама бил добър - в какво - не се знае !!! А за блъснатите хорица - никаква думица. И това внушение е най-вече от "безпристрастните" медии. Ха сега къде е справедливостта и обективността ???

Истината е, че малко хора биха останали на мястото на катастрофата. Късмет е имал, че няма умрели. Както казваше един американски поет -има повече хорски задници отколкото хора. Когато няма обществена обвързаност между хората е много трудно да ги е грижа един за друг.

Добре, разбрахме, че ти ще избягаш. Ама айде да не говориш от името на всички, а?

Да малко хора може би ще останат , но ще са Хора ! А що стоиш в България като американците са в душата ти и мислите ?

Наистина! Бяхме забравили, че в България само рушняци трябва да са ти в душата и главата.

Ма верно ли? Повечето хора, не само че ще останат, но и без да са участвали ще спрат да помагат!

Не е причилино да се пише тук, само защото драскача има мнение. Но у нас, толкова години а и днес, хората са пренебрегвани в желанието си да си кажат мнението. И сега тук, без никой да ги пита и иска - дращят. И аз така. Нали съм същия като вас. Дай Бог момчето да е живо и здраво. Определено е виновно и като такова, ще си понесе наказнието. Родителите също! Само обществото ше мине пак метър! ... ДО КОГА ТОВА ОБЩЕСТВО, тук ще е активно, а в реалността пасивно? Ха сега започенете да ме питате с постове, какво да правите. Дори да ви кажа, вие няма да го направите! Така, че не ме питайте. Мислете! Измислете и го направете! Здраве и Успехи! :)

Не е лошо преди да натиснеш бутона "изпрати" да си прочетеш написаното за някои пропуски или грешки, че на места не се разбира /или много трудно/ пък .....!

Отговорен означава да спре след инцидента да окаже първа помощ да се обади на 112 и да закара пострадалите до най близката болница а той да изчака полиция и да си понесе последствията според закона. Все пак е на 16 и защо кара кола? Мама и тате да си платът на пострадалите

А вие, злобни путеноди с изпран мозък, завистливи, нагли и отмъстителни, как очаквате, че едно невинно младо създание, ще ви се предаде право в ръцете! Като ви чета коментарите се моля младите момчета като него да си бият камшика и да се махат в чужбина. А вие сте контролирани психосоматично чрез хипнозата на кремълското Жуже , което ако ви каже да станете травестити с ботокс в мозъка , ще го направите на минутата. ха...ха...ха.... Колкон хубава ще стане България, ако ви нашъткат всички в Сибир при господаря ви. ха...ха...ха...

Ти си за психиатрия, бе! Даже вече си закъснял. Дришльото да беше натрошил тебе или детето ти, ако все пак имаш такова, друго щеше да дрънкаш и щеше да опищиш света какъв престъпник е.

А ако дришльото е твой син, които независимо от възпитанието което си му дал, докато те няма вземе ключовете от колата. В тази възраст децата понякога не мислят ако някой ги засегне или предизвика, или пък искат да се изфукат пред някое момиче. По-полека хора! Добре, че не е станало непоправимото. Да повтаряме, въпреки че сме досадни, да ги учим и възпитаваме, да ги подкрепяме и насочваме, но да си спомним, че и ние правим грешки. Дори много повече от тях и много по-сериозни, а все пак сме улегнали и разумни. И нали знаете - който е безгрешен пръв да хвърли камъка. И употребата на грозни и засягащи епитети говори повече за нашето възпитание, отколкото за този към когото са насочени.

ЩЕРЬО,ГАД МРЪСНА,ТИ СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН НА ЕУМАТА РУСИЯ-ВСИЧКО ДО ТАМ ГО СВЕЖДАШ...А ИМАМЕ ТАКИВА ДОБРИ ПСИХОБОЛНИЦИ, С ГРИЖЛИВИ ХОРА С БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ ТАМ-ЩЕ ТЕ ОБГРИЖВАТ ДОБРЕ...

Крадеца вика дръжте крадеца. Вие путеноидите сте предатели и шпиони на чужда държава. 45 години съсипахте България, а сега станахте олигарси на конци, ръководени от Жужето. ДС управлява икономиката и политиката. Писна ни от ченгесарските ви номера! Не можете да се примирите със санкциите на ЕС срещу вожда ви и си хапета задниците от яд. ха...ха...ха...

А бе ти си Уникално Изобретение на Природата ! А бе Жив Експеримент /на природата де/ ! Всичко е "готино", но това "невинно младо създание" ме Закова с Толчави Нитове :-) ! С 2 думи - Цепиш Молекулите !!!

Не е експеримент, ами е екскремент.

Крие се в гората като душманин. Прекрасно и много интелигентно дете

Майката много добре знае къде синковецът й! И го крие. За мен той е престъпник и мястото му е в Бойчиновския затвор, а на мамето - в женския затвор / за лъжесвидетелство и укривателство/.

И като тикнеш това дете на 16 години в затвора какво ще стане с него ? Системата да го огруби и да го направи истински престъпник, без перспективи и мотивация за градивност. Ти на 16 години изграден човек ли си ? Келешлъка с колата е инцидент, а не умишлено престъпление.

Ибрахиме, в Тюркието какво правят с такива като този, бе? Ордени ли им дават?

"Прав" си и дано да слезе та да му се "извиним" белким се "отстресира" ! Ако искаш може да "посредничиш" ?!

Взема кола, блъска семейство, бяга. Отговорен е

Тоя пикльо безотговорен, че е за бой за бой си е.Проблема е , че за два пъти повече бой са майка му и баща му!!!Много такива родители има, които възпитават такива "отговорни" деца!!! Чалга поколението - такива деца възпитава!!! Боли ме за България с такива хора!!!

Сина е точно толкова отговорен, колкото и родителите си. Тихомълком, никой досега не им потърси сметка за това, че са преотстъпили кола на непълнолетен? Така се изкарва ситуацията, че очаквам всеки момент да повдигнат обвинения на горките туристи, за това, че са стресирали младежа.

Абсолютно съм съгласна....Така нареченото "добро дете" и отличник ,като всеки млад човек грешал и, видиш ли, се озовал в колата на баща си, на 16 год без книжка.И той жертва на обстоятелствата,да има лошия мал шанс тези хора да му се изпречат на пътя,точно когато малоумника е натиснал газта на макс и се е правил на мъж.Безобразие...Родителите очевидно не могат да видят ,че са създали социопат.И вместо това майката ще обвини още малко обществото и медиите за престъпните деяния на сина й.Не само ,че няма да има наказания.Но и ще съди България за бягството на синчето й от местопрестъплението и укриването му по-късно.

работили цял живот и оцеляващи с мизерни пенсии не са ли в шок, та само за 16 годишен пикльо с Ауди ще пишете

тук имаме един голям проблем и той се нарича - НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА. Заради това неспазване се избиваме и осакатяваме по пътищава всяка година. Проблем е също, че такива инциденти се обръщат от медиите на лична драма...майки, лели, големи драматизации. ...от които ми се драйфа. Разберете - това е национален проблем....в резултат на който се избиваме. Защо е така? Като се качим по колите и откачаме...

Знаете ли защо става така- защото в обществото има озлобление между хората. Нищо не си прощаваме. Момчето знае, че ще го тормозят журналистите и ще го третират като някакъв убиец. Затова е избягал. Дай Боже да е добре! Забравяме, че и тези които са сгрешили и те са хора.

А ти как предлагаш да го третират - може би като Невинно ангелче ?

какво момче бе,престъпник...ама му стига акъла да избяга,,,ако е толкова съвестен ,колкто се опитват да го изкарат едва ли би избягал...

Какво озлобение ма шматко това е пристъпление и на родителите които го укриват ,а хората го търсят те се укрили на климатик в апартамента Каква майка е това изрод Подиграват се с хора които искат да им помогнат и обикалят баирите

И още нещо - ако ти беше сред ударените така ли щеше да се изказваш /респективно мислиш/ или .... ?

Ясно е, че го крият. Не е ясно с каква цел, някой адвокатин може би е ги е посъветвал да чакат, докато отмине възмущението и тихомълком да го процедират. Не може цял живот да живее в нелегалност.

Да го намерят по смартфона в джоба бе алоооооооо.

Май не Искат, не че не може!

Съгласен съм, че положението е сериозно. Определено хлапаха е виновен, а и явно той също се чувства доста виновен. Добре, че хората са живи, дано и той да е добре. Но аз съм възмутен защо занимават цялата държава с тази драма, по медии и навсякъде?! националните ни медии се превърнаха в предаване тип "Искрено и лично".....да му се невиди. Това ли са големите проблеми в държавата?!?! Личните ви драми?!

сутрешни блокове и новини не гледам. в нета каквото прочета и това е. не си струва. Лични драми, побои, пребити съпрузи или ученици и т.н. Едно време имаше вестник - ЛИЧНА ДРАМА, не знам дали го помните. националните ни медии се превърнаха в нешо такова...

какво очаквате от една Майка? Да бъде обективна ли?

"Как бихте постъпили вие на негово място, на 16 години, кажете как бихте постъпили вие" Бих останал да помогна на хората,да извикам бърза помощ и да изчакам полиция за да си понеса отговорността. "Да останете там, а първичната реакция каква е?! " Да ти хрумне че не може да се криеш до края на живота си.

ама ти не си отговорен ;)

Нека тази дама представяща се за майка попадне под гумите на друго отговорно дете и тогава пак да коментира!!! А за този случай е ясно като бял ден,че укрива синът си! Не може такова спокойствие при положение ,че детето ти е в неизвестност 5 дни... Да оповестят с какво се занимават родителите и случаят ще стане прозрачен!

Много отговорен няма що. На 16 без книжка се качва зад волана на автомобил, прави катастрофа с ранени и бяга. По отговорно поведение през живота си не съм виждал.

За една секунда няма да се разчувствам ако прочета, че е умрял, малък плъх с боклучаво въспитание